Miksi taloyhtiöissä on kymmeniä vuosia

Anonyymi

Samat naamat hoitamSsa/ ei hoitamassa asioita? Mikä ihmeen vallanhalu on joillakin ettei tilaa anneta muille ihmisille ja uusille ideoille ja näkemyksille?? Varsinkin kun nämä muutamat on yhtätyhjän kanssa pellejä, mitään ei tehdä, paskaa vaan jauhetaan itse kellekin vuodesta toiseen. Sitten ihmetellään kun menee asiat päin sanonko mitä. Vastuuttomia Joo joo miehiä.

5

52

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja kaikelle uudelle hangotellaan vastaan kuin lopetuspiikkiä oltais pistämässä.

  • Anonyymi

   Myin osakkeen pois noin 5v sitten juuri taloyhtiön onnettoman toiminnan vuoksi. Omat intressit päällimmäisenä, vanhoihin kaavoihin kangistunutta porukkaa. En kadu päätöstäni.

  • Anonyymi

   Niin se on muussakin toiminnassa. Halutaan pysyä politiikassa ja eri luottamustoimissa, vaikka ei enää oikein ole "kykyjä". Vuodesta toiseen. Ovat korvaamattomia, unohtavat, että hautausmaat ovat täynnä näitä korvaamattomia.

  • Anonyymi

   Onko joku täyspäinen halukas ollut pääsemättä taloyhtiön hallitukseen ts. hoitamaan asioita. Niihin hommiin ei ole tungosta.

   • Anonyymi

    Ei, koska siellä pitää ihmisellä olla tietynlaista joustavuutta, mutta tarvittaessa myös kykyä tehdä päätöksiä ja muutoksia. Hyväuskoisia hölmöjä pompotellaan miten huvittaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   12118
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   59
   4645
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   274
   4199
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   76
   3300
  5. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   94
   2267
  Aihe