Kokoomuksen pää-äänenkannattaja

Anonyymi

Lapin läänissä on pääkirjoituksessaan taas,kuten kuuluukin, kokoomuksen asialla. Kirjoittaa mukamas, kuin itsestäänselvyydestä, vasemmiston velkapolitiikasta. Erikoisinta jutussa on kotitalousvähennyksen enimmäismäärän korotuksen arvostelu? Käsittääkseni arvostelivat sen pienentämistä taannoin. Koronanhoidossa on hallitus onnistunut, mutta mutta....väärin sammutettu.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lehti on mielestäni aika avoimesti ja yksipuolisesti poliittinen lehti. Lappilaisten äänenkannattajaksi ilmottautuu. Soisin olevan enemmän heikompien ja luonnon puolustaja. Itse olen kaikkien sukujeni kautta satojen vuosien tiedolla niin lappilainen ja "lappalainen", kuin olla saattaa. mutta en ole varma onko ko. lehti minun puolustajani.

  • Anonyymi

   Vasemmisto hallitus tietysti tekee vasemmistolaista politiikkaa ja siitä jää aina "roskat" muiden korjattavaksi. On kyllä erikoista hallitukselta päättää sopeutustoimista, eli leikkausten aloittamisesta kun hallituskausi on lopuillaan.
   Se jos mikä on vastuun pakoilua, mutta tyypillistä vassuille.
   Toivottavasti se seuraava hallitus on oikeistolainen, niin pääsevät heti vähentämään maan velkautumista. Tietysti siitä nousee kova parku kurjallistossa, mutta näin se politiikka toimii.

   • Anonyymi

    Tieto lisää tuskaa, mutta ei sitä kannata pelätä. Kannattaa lukea, mtä taloustieteen emeritusprofessorit Pertti Haaparanta ja Matti Tuomala sekä taloustieteilijä Sixten Korkman ovat mieltä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6796
  Aihe