Elorannan eilinen vappu-uhkailu ei ole tätä päivää.

Anonyymi

Uhkailun ja kiristämisen takia kolmikanta on historiaa, liittojen väliset sopimukset ovat katoamassa. Yleisitovuus on historiaa useilla aloilla.

Liittopomot yrittävät tehdä uhattua asemaansa tärkeäksi. Yksi esimerkki, häpeällinen sellainen ay-historiassa, oli Suomen Capitol Hill lokakuussa 2018, kun SAK-lainen ammattiyhdistys hyökkäsi Eduskuntaa vastaan järjestämällä poliittiset lakot. Se oli Elorannan, Riku Aallon ja kumppanien kosto Sipilälle. Uhittelua ja oman aseman tekemistä tärkeäksi. Lapset jäivät päiväkodeissa ilman ruokaa, yritykset kärsivät miljoonatappiot. Se oli häpeällistä. Polittiiset lakot pitää kieltää lailla. Ne ovat vaarallinen ase "pikkuputinien" käsissä.

Liittopomot pelottelevat ihmisiä yritysten paikalisesta sopimisesta. Siis haukkuvat työntekijöitä tolloiksi. Ihmiset osaavat ottaa suuria lainoja ja rakentaa taloja ja ostaa autoja ja kesämökkejä. Ne on paljon suurempia ja vaikeampia asioita kuin joku saunalisä!!! Ei se, että ei ole käynyt luottamusmieskurssia tee ihmisestä hölmöä. Toisinpäin, ay-pomojen hölmöily ja lakkokiimaisuus ovat johtaneet liittotasojen neuvottelujen alasajoon. Hakaniemessä niitä hölmäjä taitaa olla enemmän kuin työpaikoilla.

On niin monta tapausta, kun paikallisesti on sovittu asiat kuntoon ja Hakaniemi on sanonut ei, minkä jälkeen työpaikka on suljettu. Eikös se ole hölmöä?

Mitä on Kaipola, Veitsiluoto, Neste Naantali, uusi Nesteen tehdas Hollantiin, jne jne.? Ne ovat vanhan SAK-laisen järjestelmän aiheuttamia tapahtumia. Ne ovat totta. Ne ovat totta tuhansissa kodeissa, joissa osataan ostaa asuntoja, mutta joiden asioita ajaneet ammattiliitot eivät ole osanneet hoitaa asioita.

SAK:n jäsenmäärä on romahtanut. Vain noin puolet työntekijöistä kuuluu ammattiliittoon. YTK kasvaa. Sen jäsenmäärä on jo yli puoli miljoonaa, koska on kuuluttava työttömyyskassaan, että saa ansiosidonnaisen. Se pitäisi kuulua kaikille.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007657288.html

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mihinkäs koira karvoistaan pääsisi? Kun koirat ovat päässeet eläkkeelle, niin jotkut lakkokenraalit ovat kirjoitelleet muistelmiaan. Hullua touhua. Mikä on SAK:n hallituksen koulutustaso? Puoluetausta? Miksi melkein kaikki ovat vasureja, vaikka "edustavat" "koko Suomen kansaa". Poliittisessa lakossa lokakuussa 2018 pakotettiin myös kepulaisia lakkoilemaan Sipilää vastaan! Hei haloo!

   • Anonyymi

    Viimeiksi kun katsoin niin Eloranta oli koulutetumpi, muiden koulutus liittyi enemmän ammatin harjoittamiseen omakohtaisesti. Siis puuseppä jne.


  • Anonyymi

   alle neljännes kuuluu ytk:hon,yli 60% ammattiliittoon

   • Anonyymi

    Pelkkiin työttömyyskassoihin ja ei mihinkään kuuluu jo lähes puolet työssäkävijöistä, ay väki vähenee ja tulee menemään alle 50% eikä mene kauaa, en kyllä ihmetelekkään on meinaan sen verran ahneita riistäjiä nämä ay kekkulit, jo pelkästään ytk jäsenmäärä on 502 048 ja kasvaa jokapäivä noin 100 henkilöllä.


  • Anonyymi

   Työt eivät ole koskaan lakossa. Liittolaiset pakotetaan lakkoon. Kukaan ei halua lakkoilla. SAK jäsenliittoineen on ajanut eniten työpaikkoja ulkomaille.

   • Anonyymi

    Höpöhöpö....
    Työnantajalla kun on esim 30 heikennysesitystä tessiin, niin kyllä täysi tuki on työväeltä lakkoihin.


  • Anonyymi

   Odotuksissa on että PAM:n työläiset menisivät muutamaksi päiväksi lakkoon mielenilmauksena työnantajan armotonta voitontavoittelua vastaan.
   PAM:n mielestä satojen miljoonien varallisuus ei ole riittävää jotta voidaan jatkaa nykyisellä kustannusrakenteella. Jostain täytyy tinkiä eikä kevennysvaraa ole johtoryhmässä tai heidän selänpesijöissä.

   • Anonyymi

    Olisipa aika veto että vaikka PRO rupeaisi aktivoitumaan ja laittaisi laittomat lakot pystyyn 👍


  • Anonyymi

   Lakot ovat kiusaamista. Samanlaisia koulukiusaajia tai kontulan pahoinpitelijöitä koko liivijengi pomoineen. Kolmikanta joutikin historiaan. Ei riitelijöiden kanssa voi sopia mitään, kun eivät suostu sopimaan.

  • Anonyymi

   "On niin monta tapausta, kun paikallisesti on sovittu asiat kuntoon ja Hakaniemi on sanonut ei, minkä jälkeen työpaikka on suljettu. Eikös se ole hölmöä?"

   Ei.

   Jos me lähdetään tuolle tielle niin meillä on tässä maassa yhtä huono tilanne kuin esim. Yhdysvalloissa, jossa työnantaja maksaa orjapalkkaa työntekijälleen ja tämän on pakko sitä tehdä jotta pystyy (pahimmassa tapauksessa) samalta työnantajalta ostamaan leipänsä ja maksamaan katon päänsä päälle. Ja siihen se palkka sitten menikin, ei kun kohti uutta palkkapäivää samassa orjatyössä!

   Tätäkö me halutaan? Halutaanko me tähän maahan huonoja yrityksiä jotka ei pysty maksamaan järkevää palkkaa työntekijöilleen? En minä ainakaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   508
   10406
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   9328
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4964
  Aihe