En ihmettele yhtään, kun nuorilla menee elämä sekaisin

Anonyymi

En kyllä ihmettele enää yhtään, kun seuraa näiden nuorison menoa tässä maailmassa. Meneehän se elämä sekaisin ja ahdistutaan, kun pitää yrittää luoda koko ajan itsestä parempaa kuvaa, mitä ei edes ole, maailman joka tuuttiin.
Yötä päivää filmataan itteä, milloin kieli keskellä suuta, milloin keskisormi pystyssä.. Ja niitä lähetetään joihinkin instoihin ym ym ja odotetaan, että joku niihin kommentoisi ja nauraisi.?? Tämmöisessäkö teidän elämänne pyörii??
Meneehän se pää sekaisin ja ahdistutaankin, kun pitää päivästä toiseen, luoda itsestä aina vain parempaa kuvaa toisia miellyttääkseen...
Kyllä menee nuoruus täysin hukkaan.. Miettikää oikeasti, mitä te elämältä haluatte.. Kehittykää, kouluttautukaa ja kasvakaa aikuisiksi!

15

87

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kävellään niinkö muumiot silmät tuijottaa tyhjyyteen.

   • Anonyymi

    Kumma ettei hoitopaikkaa löydy selvästi tärähtäneelle ihmispoloiselle.

    Tuolle joka tehtailee sekoaloituksia tikkukirjaimilla.
    😩


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kumma ettei hoitopaikkaa löydy selvästi tärähtäneelle ihmispoloiselle.

    Tuolle joka tehtailee sekoaloituksia tikkukirjaimilla.
    😩

    Ala sinä hoitaa jos olet hyvä ja pätevä lähihoitaja.


  • Anonyymi

   Mitä jos keskittyisit itseesi, sinun nuoruutta ei ole kukaan hukkaamassa. Lopeta katkera kuijotus ja elä kuten haluat.
   Tietenkin jos itse olet aina toiminut oikein, jatka muiden arvostelua. Tekisit sen kuitenkin kasvotusten niin saisit palautteenkin heti.

   • Anonyymi

    Olit sitten jonkun 'isänmaan tulevan toivon' vanhempi tai itse 'toivo'. Miksi te kasvatatte lapsenne, sellaiseksi, ettei mitään tarvitse elämässä tehdä?? Pennut makaa kotona sängyllä kuulokkeet korvilla ja tuota puhelinta..sitä vahdataan silmät soikeana.
    Miksi te kasvatatte heistä sellaisia, että mitään ei tarvitse tehdä ja kaikki suurin piirtein annetaan periksi. Eihän nämät ressukat opi mitään koskaan tekemään.. Nälkään kuolevat, kun ei osata kunnolla edes ruokaa itselle laittaa. Kysytään vaan, koska meillä on ruoka..
    Ettekö te jaksa kasvattaa, vai mistä kiikastaa? Kun lähtökohdatkin ovat näin 'alkeelliset', niin kasvaahan niistä näitä uusavuttomia, mitä meillä tuolla kaduilla kulkee jo ihan riittämiin. Joita kukaan ei tarvitse, työelämästä puhumattakaan.
    Pelkkä elämänmeno ei itse kasvata. Näille kovapäisille nuorille on lyötävä rajoja. Opetettava asioita kotona, ihan alusta lähtien. Edelleen 2021.


   • Anonyymi

    Oletko huono vanhempi joka kärsii syyllisyydestä??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oletko huono vanhempi joka kärsii syyllisyydestä??

    En ole. Näen niin vain läheltä näitä tapauksia..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En ole. Näen niin vain läheltä näitä tapauksia..

    Tungeta nokkasi asioihin, jotka ei sulle kuulu. Huolehdi omat juttu, anna muitten olla.


  • Anonyymi

   Kun aloitustasi miettii oman nuoruuden kokemuksilla, niin ihan samankaltaista se on nykyäänkin. Ite oli hippi ja vastustin kukkahousut jalassa Vietnamin sotaa ja ihan suvereenisti, vaikken edes tienny, missä Vietnam on, saati sodankäynnin taustoista.

   Tämän päivän nuoret saavat tietoa ihan kaikesta reaalisti. En voi edes kuvitella sitä elmäntuskan ja paineiden määrää, kun nuori ihminen hakee identiteettiään tässä ajassa. Ajassa, jossa aikuiset räkyttävät älyttöminä kaikkialla, missä vaan kommentointia sallitaan.

   Unohdetaan, että teini on lapsi vielä, vaikka ne kirpuaakin jo irti ja purevat pirusti auktoriteettejaan, niin aina ja ikuisesti nuorilla on ollu keinonsa kasvaa aikuiseksi. Eikä kaikista kasva sentään räkyttäviä kalkkiksia.

   • Anonyymi

    Kirpuaa? Mitä tarkoittaa?


  • Anonyymi

   Onni on , että on 80-luvulla syntynyt..sen ajan koulutusopeilla pärjää pitkälle. Ollaan onnellisesti samassa ammatissa jo oltu reilut 15 vuotta. On kasvanut sitä ns maalaisjärkeä, mitä nykyään tarvitaan. Ja mikä näiltä nykyuntuvikoilta puuttuu tyystiin. Ne on niin surkeaa sakia, etteivät edes arvostelua kestä.

   • Anonyymi

    Etkö ole untuvikko ollut aikoinaan, vaan olet ajautunut känttyräksi.


  • Anonyymi

   Niin kuin nyt on esimerkkiä nähty. Tänään viimeksi uutiset kertoi. Heikot ahdistuu. Ja jotka eivät kestä arvostelua, koetetaan väkivallan voimalla kohottaa sitä heikkoa itsetuntoa. Pahoinpidellään, jopa kannetaan jo puukkojakin. Alaikäiset. Ja tämänpäivän 18-vuotiaan saisi lukea vielä alaikäiseksi. Ovat ne niin lapsia vielä, käytökseltään, niin henkisesti kuin psyykkisestikin.

   • Anonyymi

    Katsokoon hyvät äitylit ja isukin peiliin!!


  • Anonyymi

   eikä ne jaksa tehdä mitään. Kotia päästyään ne menee sängylle vaan istuskeleen ja kuuntelemaan musiikkia. Mitään muuta ei jakseta tehdä, kuten kotitöitä, mutta musiikkia täytyy olla. Siellä musiikin soidessa vaan haaveillaan jotakin utopiaa..kunhan se ei vaan ole työtä.. Erittäin hyvä esimerkki on, tuolla kaduilla tallaavat nämät pennut..kuulokkeet korvilla..miettien, kunhan ei tarvis tehdä mitään..sais ostella ja kuluttaa ja olla vain.. Tällasesta nämät avuttomat haaveilee.. Ja mikä pahinta, kiinnostusta elämän tärkeisiin kysymyksiin ja asioihin, ei ole sitten vähäisintäkään määrää..viihdeuutiset ja juorut kyllä kiinnostaa.. Yhteiskunnan asioista, ns yleistieto on aivan hukassa. Juuri se tieto, mikä ihmiselle on olennaista. Jokin missi tai rokkiyhtye on aivan epäolennaista ja huuhaa- tietoa. Kaikille.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10974
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10035
  Aihe