kuntokaupan sähköpyörien real kilometrit

Anonyymi

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vastaavalla akkukapasiteetilla varustetulla pyörällä on ajettu 150km latauksella ja olisi vielä mennyt kilometriä lisää mut varalta meni pyörä lataukseen jotta paasis taas kymmenien kilometrien lenkin tehtyä.

  • Juuri Kyseisestä pyörästä ei kokemusta, mutta sähköavusteisista muuten jo yli 5000km:n edestä (kolme hieman toisistaan poikkeavaa sähköavusteista tällä hetkellä itselläni).

   Speksejä kun pyörästä katsoo, niin optimiolosuhteissa tuo 160km. pitäisi kyllä onnistua.

   Mutta se käytännössä tarkoittaa pienintä avustustasoa, hiljaisehkoa/rauhallista vauhtia, tasaista hyväkuntoista asfalttia missä saa pidettyä vauhdin tasaisena ilman isompia vauhdinmuutoksia, suhteellisen isoja rengaspaineita (hyvä rullaavuus) yms. asioita.

   Pitää huomioida se, että johtuen moottorin aiheuttamasta eri-asteisesta vastuksesta (riippuu paljon moottorista) ja selvästi isommasta painosta, ei tuo pienimmällä avustuksella ajaminen eroa paljoa ”luomuna” ajamisesta (taas riippuu valmistajasta, kuinka iso ero oikeasti on, vai onko sitä).

   Sitten taas jos/kun pyörällä lähdetään oikeasti maastoon ajamaan isommalla avustuksella, niin saattaa akku olla loppu pahimmillaan jo 30km. jälkeen.

  • Anonyymi

   Mikähän valmistaja tuo "Techdrive", joku Bafangin moottori uudelleen brändättynä Fitnordille?

  • Anonyymi

   Selvitä ensin itsellesi, mikä on "FitNord" ja mikä on Kuntokauppa.fi. ja mihin toiminta perustuu.

   Jos ja kun kaikki saatavilla tieto on vain yhden ja saman henkilön kirjoittamaa, niin jokainen saa uskoa mitä haluaa. Tai olla uskomatta mitään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   11161
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   709
   8915
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   48
   4918
  4. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4399
  5. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   245
   3476
  Aihe