Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pitäisikö unohtaa koko mies vai ei?

Anonyymi

Hei!
Apua kaivataan omien tunteiden setvimiseen sekä siihen miten jatkaa tästä eteenpäin..

Eli, olen vakituisessa parisuhteessa elävä 38 vuotias nainen. Nykyinen suhde on kestänyt 8 vuotta. Enimmäkseen on mennyt hyvin.

Vuosi sitten tapasin erään miehen. Mies on kouluajoilta minulle entuudestaan tuttu. Hän oli aiemmin eronnut pitkästä suhteestaan ja ystävyytemme alkoikin siitä että hän purki minulle tuntojaan erostaan. Kuukausien kuluessa ystävyytemme syveni ja tuntui että molemminpuolista ihastumista oli ilmassa. Eräänä kesäiltana sitten ajauduimme suutelemaan, pidemmälle ei menty koska olin parisuhteessa.
Jäin tästä omalle miehelleni kiinni. Selvitimme asiat ja jatkoimme yhdessä. Katkaisin silloin välini tähän toiseen mieheen.
Kaipasin tätä toista miestä kovasti. Aina välillä hän on ottanut yhteyttä ja ihmetellyt mitä oikein tapahtui, oli ajatellut että me olisimme lopuksi yhteen päätyneet. Emme ole tavanneet, joskus vain viestitelly. Viesteistä on välittyny edelleen ihastumista. Nyt olen taas kieltänyt tätä toista miestä ottamasta yhteyttä. Edellisestä kerrasta on pari kuukautta.
Ongelma on nyt se että kaipaan tätä toista miestä tosi paljon. Hän oli minulle hyvä ystävä ja hänestä tuli minulle tosi tärkeä . Näen hänesta unta useamman kerran viikossa. Unissa on aina samantapainen kaava. Tapaamme sattumalta jossain, olemme molemmat ihastuneita ja onnellisia toisen näkemisestä mutta unissakaan mitään ei tapahdu koska seurustelen.

En tiedä mitä tehdä, rakastan omaa miestäni mutta tuntuu että jotain puuttuu. Haluaisin unohtaa tämän toisen miehen mutta en tiedä miksen saa häntä mielestäni..

Neuvoja kaivataan kiitos!

Ong

12

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikea alkaa neuvomaan, ihastuksia tulee ja menee.. sinun täytyy nyt tehdä päätös 💓 perusteella.

      • Anonyymi

        En ole ihastunut muihin mutta en todellakaan ole paikoillaan kesää jos nyt et yhtää mitää yritä ymmärtää että katve alueella tarvii jonkun oma kulkuneuvon ja ehdotin sinulle että mitä haluat että autat minua aamulla


    • Anonyymi

      Hmm..vaikea tilanne!

    • Anonyymi

      Rakastat omaa miestäsi mutta haaveilet kaiken aikaa toisesta? Eiköhän siinä ollut se vastaus.

    • Anonyymi

      Kyllä se aika äkkiä tulee selkärangasta ajatus mitä kannattaisi tehdä. Mieti mitä kannattaa riskeerata (perhe, lapset jne). Kerran täällä vaan eletään, mutta typeriin juttuihin ei kannata lähteä.

      • Anonyymi

        Mistä täällä kukaan voi tietää onko tuo typerä juttu. Ap kertoi tunteista johonkin toiseen mieheen ja tämän tunteista itseensä, ei tuo typerältä kuulosta. Tosin oudolta kuulostaa, että rakastat myös miestäsi. Oikeastaan neuvoni on kuunnella sydäntään, jos teillä kumpaisellakin tuon uuden ihmisen kanssa tunteita on. Voisiko rakkautesi suhteessasi olla tottumista, mitä lie onkin, mikä sen merkitys sinulle on.


    • Anonyymi

      Ainahan se alkuhuuma pitemmässä suhteessa hiipuu, jotku siirtyy siinä vaiheessa aina seuraavaan, sitä sarjamonogamiaa. Ja toiset taas pitää sitä luonnollisena suhteen kehittymisenä, että toista rakastaa muttei ehkä niinkään ole enää rakastunut. Elämä on valintoja, silloin tietenkin helpompaa, jos kumpikin haluaa erota. Oletko aivan varma, ettei miehelläsi ole samanlaisia tuntemuksia, pareilla yleensä synkroniaa näissäkin tuntemuksissa.

      • Anonyymi

        Sinun viestisi oli taas erinomainen esimerkki vähättelystä eroavien syistä eroon. Harvemmin rakkaus tai sen puute on syy eroon, toki ne eron syyt myös helposti aiheuttaa rakkaudettomuutta. Myös, jos ihmiset eroais nopeammin, keskimäärin erotaan useita vuosia liian myöhässä, niin ihmiset eroais myös rakastamastaan ihmisestä. Ei sinua ap kukaan pysty täällä neuvomaan. Tilanteet ja ihmiset niin erilaisia.


    • Anonyymi

      Ei paljo hullumpaa palstaa tuohon oo kuin tämä.

    • Anonyymi

      Jos lähdet parisuhteesta, lähde itsesi takia, ei muiden. Muuten ei siivet kanna pitkälle.

    • Anonyymi

      Kirjoita ajatukset paperille sekä plussat ja miinukset.

    • Anonyymi

      Sinun elämässäsi kaikki on aivan liian hyvin.
      Nyt haluat tuhota sen, aihettamalla kunnon miehellesi sydänsurua ja pettymystä sinun suhteen, hajoittamalla kaiken tuon kauniin jota olette yhdessä rakentaneet.
      Vain haikailemalla tuon toisen miehen perään.
      Nyt , nainen, järki käteen!
      Iso pulloharja toisesta korvasta sisään, toisesta ulos ja nuo tyhmät haihatukset , kaikki pois korvien välistä.

      Keskittäydy arvastamaan mitä sinulla jo on. Sinä elät vain kerran (et 9) joten toimi nyt äykkäästi ja kiittäen Luojaasi kuinka hyvin sinulla asiat ovat!
      Kunnioita ja tue rakastamaasi miestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe