Kun tulet Lappiin...

Anonyymi

...sinun maine. Se jää sinne mistä tulet. Kukaan ei tiedä oletko ollut koulun kingi tai cheeppareiden paras jalannostaja tai oletko ollut Perähikiän kermaa vaiko et.

Se maine. Sen sinä rakennat Lapissa ihan nollasta. Se pikku vinkkinä kukonpojille jotka luulee olevansa Lapissakin samassa asemassa mitä etelässä. Ette ole. Jos käyttäydyt kuin peräreikä, sinä oot peräreikä.

Kannattaa miettiä viisaasti millaista tulevaisuutta alkaa Lapissa itselleen tekemään.

11

1774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi on peruskouluissakin alkaa olla eteläläisten penskat muka koviksia ja ovat kiusaajia.Arvatkaas välittääkö etelän vanhemmat muksuistaan??No ei taatusti ovat kuiteski niin,niin jokapaikkaan tukkimassa muka kiinnostuneina. Tää on ni nähty.

    • Anonyymi

      Joo täällä kyllä pystyy rakentamaan oman imagon eikä vääristellyn ellei kerro yhdellekkään kepu tai lestalle tarkalleen mistä tulee ja mitä on tehnyt aiemmin. Tarkoitan ihan normaalia ihmistä. Nämä tyypit soittelee pitkin ja poikin ja utelee ihmisistä. Jos kuulut heidän piireihin on kaikki aika hyvin ellet halua muualta tulleena jotenkin nousta. Silloin aletaan paskajuttuja jauhamaan ja aina löytyy esim joku parempi hakija heidän omasta sisäpiiri laumasta.
      Jos tulet lappiin pysy erossa näistä ja valitse kenet otat ystäväksi.

    • Anonyymi

      Mielellään.

    • Anonyymi

      Pösilöitä penikoita riittää Sodankylässä ainakin 10v sitten.

    • Anonyymi

      kyllä samaa mieltä mutta ainakinkitilän kouluissa on myös paikallisten pentuja kiusaajina.

    • Anonyymi

      Itse olen huomannut että etelänpellet jotka eivät ole muuttuneet vuosien aikana vaan pitävät tiukasti kiinni menneestä asenteesta sekä perhe ovat hieman syrjittyjä ja pysyvät myös.
      Monellaon iso talo ja paljon tavaraa pihalla. Kyllä ne yön aikana häviää jos olet kukkoilut päivällä ihmisten parissa ja muutama talo on kokenut vandalismia. Sitä en vain ymmärrä että minkä takia puut pitää latoa juuri talon kylkeen kiinni. Pitäs olla oma pienehkö liiteri. Moni talo odottraa vain tuikkaamista tuleen. Eiköhän etelän kukko opi kun talo palaa.

    • Anonyymi

      Tonttien jälleenmyyntiarvo myös romahtaa vandalismin takia. Tuota ei moni etelänvetelä taida tulla ajatelleeksi. Poliisista ei ole apua vaikka mitä teet. Se on pakko nöyrtyä todeta hävineensä ja palata etelään nuolemaan haavoja. Ei siinä muu auta. Jos olet oikein kunnolla töppäilly niin eipä lapissa tarvi enää naamaansa näyttää. Piemässä metsässä ei kukaan kuule huutoasi.

    • Anonyymi

      Annetaanko jokaiselle junantuomalle etelänwetelälle käteen "Muualta tulleen selviytymisopas kantalappilaisten ja saamelaisten keskuudessa"?

      • Anonyymi

        Ei auta. Aika yleistä on että etelän porukalla on älykkyyttä päässä mutta järkiä ei. Järjen puuttuessa ei älykkyys paljoa auta kun kyse on ihmisten välisistä asioista.


    • Anonyymi

      No kyllä sielä ei tartte ko olla vain töitä löytyy tekevälle ja lestat ynnämuut Seläntakana juonikas pitäs muutenkin pistää vaikka kortistoon. Suuret suvut koittaa päsmäröidä nähty on

    • Anonyymi

      Sodankylässä rakennettu hienoja taloja joita näkee yleensä etelässä. On vain ihmisillä unohtunut että seinän kokoinen ikkuna ei oikein pidä lämpöä talvella. Moni uusi talo rakennettu sellasella vauhdilla että kosteus ongelmia tulee noin 5 vuoden sisällä. Nämä talo kun eivät mene enää kaupaksi sodankylässä. Tästä näkee etelänvetelän tiukan asenteen ja järjen puutteen. Ei voi muuta ku nauraa kun tajuaa mikä soppa odottaa etelänvetelää vuosien päästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe