Kaikki ruokakaupat kallistuneet liikaa - pitäisi olla vaihtoehtoja eli kilpailua.

Anonyymi

Nykyisillä hinnoilla, ei paljon viitsi ruokakaupoissa aikaa viettää, yrittää ostaa sen välttämättömän ja sitäkin mahdollisimman vähän ja harvoin.

Prismat ovat etäisyyksien päässä ja niissä käynneillä, en ole havainnut isompia edullisuuksia, muihin ruokakauppoihin verrattuna.

Lidlkin on kallistunut hurjasti, ennen sieltä sai alle kahdella eurolla, laadukkaita kukkiakin ruokaostosten päälle, nyt niidenkin hinnat, alkavat olla lähes neljässä eurossa halvimmillaan. Tarjoukset harventuneet ja ne kohdistuvat epäterveellisiin, rasva-sokeri-lisäaine"herkkuihin", eli ei kiitos.

On suorastaan noloa, että "tuhansien järvien maassa", kala on niin kallista ravintoa, ettei siihen ole enää varaa, kuin rikkailla. Eivät tavalliset ihmiset, halua maksaa kymmentä euroa enempää kilolta, mieluummin reilusti alle sen, jostain kasvatuslohesta, mitä niille lohibroilereille syötetäänkin.

Valtion pitäisi vaatia ruokakaupoilta, terveellisyys-ehtoja, että ravinto jota tarjotaan, johtaisi terveellisempiin elintapoihin, eikä päinvastoin, kuten nyt näyttää olevan trendinä. Pullamössöstä pitäisi päästä jo, edulliseen kalaravintoon, kotimaisiin tuoretuotteisiin, marjoihin, hedelmiin ja vihanneksiin, joita ostaessa ei itkettäisi.

Peruna on kuitenkin vain peruna, ei siitäkään enempäänsä rahaa voi repiä ja kananmunien kuuluisi olla luomuinakin, kohtuuhintaisia, eikä jatkuvaa hintojen hilaamista ylöspäin, pitäisi joutua sietämään. Odotamme aitoa kilpailua ja kunnollisia hintojen pudotuksia, niihin terveellisiin, hyväksi havaittuihin ruokatuotteisiin, kuten kalaan.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Prismaata ostin -30% alella kananmunia. Säilyy hyvin tasalämmössä pari viikkoakin yli päiväyksen.
      Muikut olivat halpoja lähi supermarketissa, todellista superruokaa jossa omega rasvahappoja, eikä ole rehulla kasvatettua vaan lähivesissä luonnonravinnolla. Samoin lihasta kassler on edullista, kotimaiset juurekset jne.
      Samaa mieltä siinä että enää ei kunnon ruokatarjouksia lidlissä ole, vaan jotain teollisia kaukaa tuotettuja teematuotteita lähinnä. Enää tulee harvemmin käytyä lidlissä.

    • Anonyymi

      Yllätys?

      Totta hemmetissä hinnat kohoavat, kun te ahneet duunarit ette pysty olemaan ilman palkankorotuksianne, lomarahojanne, sairauspäivärahojanne ja muita joutavanpäiväisiä etujanne! Kun syötte yli kantokyvyn, hinnoille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin nousta, jotta yrityksille jäisi edes jotain käteen eikä kaikki menisi duunariahneuden kyllästämiseen. Toivonkin että yleissitovuus tuhotaan täydellisesti suomalaisesta työmarkkinakulttuurista ja jokaiselle duunarille maksetaan vain sen verran kuin minkä arvoinen on - eikä SENTTIÄKÄÄN enempää.

    • Anonyymi

      Dioksiinit, PCB-yhdisteet, elohopea ja cesium-137 ovat terveellisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe