Heikolla hapella.

Anonyymi

Sote-esityksessä viedään suuremmilta alueilta rahat ja pienemmiltä päätösvalta – palvelutasosta puhumattakaan.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä tarvitaan Sotea ,1+11=12 matua.

   Perjantaina 21.5.2021 Suomeen saapui taas ryhmä alaikäisiksi itsensä ilmoittaneita turvapaikanhakijoita Kreikasta. Suomeen saapui 10 ilman huoltajaa olevaa henkilöä. Välimeren alueelta Suomeen on nyt saapunut 169 turvapaikanhakijaa heinäkuusta 2020 lähtien, eli siirrot on saatu lähes päätökseen.

   Valtioneuvoston 27.2.2020 tekemän päätöksen perusteella Suomi vastaanottaa 175 turvapaikanhakijaa Välimeren alueelta. Siirroilla Suomi pyrkii jakamaan siirtolaistaakkaa Välimeren alueen valtioiden kanssa.

   Suomeen on kymmenen kuukauden aikana saapunut 108 ilman huoltajaa olevaa henkilöä Kreikasta ja 14 Kyprokselta. Sen lisäksi Suomeen on saapunut 27 yksinhuoltajaperheisiin kuuluvaa turvapaikanhakijaa Maltalta, 16 Kyprokselta ja neljä Italiasta. Suurin osa Suomeen siirretyistä turvapaikanhakijoista on Afganistanin ja Somalian kansalaisia.

   Suomeen on tulossa vielä yksittäisiä hakijoita Kreikasta, Maltalta ja Italiasta.

   Noin 100 Välimereltä saapuneista turvapaikanhakijoista on saanut päätöksen turvapaikkahakemukseensa. Heistä noin 75 on myös siirtynyt jo kuntien asukkaiksi.

   Maahanmuuttovirasto on saanut Välimeren alueelta tulevien turvapaikanhakijoiden vastaanottamiseen 12 miljoonaa euroa EU-tukea turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahastolta (AMIF). Summalta katetaan muun muassa vastaanoton kustannuksia.

   Ajatuspaja Suomen Perustan laskelmien mukaan yhteenlaskettu vaikutus Suomen julkiselle taloudelle 175 nuoren turvapaikanhakijan vastaanottamisesta heidän koko elinkaarensa ajalta on 151-271 miljoonaa euroa riippuen siitä, moniko turvapaikanhakija yhdistää yhden perheenjäsenen Suomeen.

   Turvapaikanhakijoina tulleet pahentavat Suomen julkisen talouden kestävyysvajetta. Samalla rahalla voisi esimerkiksi ylläpitää kymmenien tuhansien avuntarvitsijoiden pakolaisleiriä kokonaisen vuoden.

   • Anonyymi

    Tämä on se viimeinen temppu saada pysyvä elanto koko perheelle ,laitetaan alaikäinen poika hakemaan turvapaikkaa jatkossa hän saa yhdistää koko perheen Suomeen.
    Milloin päättäjät tekevät tästä lopun?
    Tanska on ymmärtänyt ja tekee oman päätöksen ottamatta yhtäkään "turvapaikanhakijaa" eikä sitä määrää kolhoosi. Nyt voi sanoa Tanskassa on fiksuja demareita.


  • Anonyymi

   Sote on jo ollut Kemijärvellä muutaman vuoden, kokeilkaapa soittaa hyvinvointilaitokseen kukaan ei vastaa.
   Ensin myötiin vanhukset ja nyt Terveyspalvelut niin että semmoset päättäjät meillä oli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   6797
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   2266
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   1746
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1352
  5. 42
   1257
  Aihe