Kivennäisvesi

Telkkarista tuli mainos jostain kivennäisvedestä, jossa oli makuna omena ja joku muu marja tai vihannes, ihmettelin vaan että miksi sinä luki vielä että vegaaninen, eikös vesi ole automaattisesti vegaanista vaikka siihen lisätään hedelmää,marjoja tms.
Vai onko todella niin, että vegaanit ovat niin tyhmiä etteivät he usko tuotteen olevan vegaaninen ellei sitä ole erikseen mainittu.
71182
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 7

Vanhimmat

Itse asiassa joissain makukivennäisvesissä on eläinperäistä karmiinia (peräisin naaraskirvoista) ja taisi olla jopa naudasta peräisin olevaa kollageenia. Kerran hörppäsin Chupa Chups-limua kunnes huomasin tuotelosteessa mainittavan rasvattoman maidon. En heittänyt pois, vaan tarjosin kaverilleni.

Äänestä
  • Voi luoja ja vallaton sentään, että ihan kirvojen karmiinia, nyt on vedettävä kaikki vedet pois markkinoilta, että vegaanit olisivat tyytyväsiä.

    Äänestä

  • Anonyymi kirjoitti:

    Voi luoja ja vallaton sentään, että ihan kirvojen karmiinia, nyt on vedettävä kaikki vedet pois markkinoilta, että vegaanit olisivat tyytyväsiä.

    "Ainoa merkittävä allergian aiheuttaja on E120 (karmiini, kokkiniili, karmiinihappo). Se voi aiheuttaa hengitysvaikeutta ja äkillisiä allergiareaktioita, jopa anafylaksian."

    "E 120 – karmiini, kokkiniili, karmiinihappo
    Kuivatuista kokkiniilikirvoista peräisin olevaa punaista väriainetta. Karmiinia käytetään mm. karkeissa, juomissa ja kosmetiikassa."

    E120 - Kokkiniili, karmiinihappo, karmiinit

    https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/yhteiset-koostumusvaatimukset/elintarvikeparanteet/lisaaineet/e-koodit/e120/

    Äänestä

Siitä on omenoista, marjoista ja vihanneksista suurennuslasin kanssa pinseteillä nypitty kaikki lehtikirvat ym. Hyppyhäntäiset pois.

Äänestä

Vesi on automaattisesti vegaaninen.

Ihmisen prosessoima tuote ei ole automaattisesti vegaaninen. Onko raadonsyöjät todellakin noin vitun tyhmiä.

Äänestä
  • Hui vegaani osaa kiroilla, lyö varmaan kohta heinällä kyllä nyt pelottaa...

    Äänestä

Syötin kerran vegaaniasiakkaalle oikeasta lihasta tehtyä pihviä ja kerroin sen olevan uutuus lihankaltainen vegaaninen pihvi, oli kiitollinen ja kuulemma maistui hyvin.
Olen myös usein syöttänyt muslimeille sianlihaa.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


Anonyymi kirjoitti:

Telkkarista tuli mainos jostain kivennäisvedestä, jossa oli makuna omena ja joku muu marja tai vihannes, ihmettelin vaan että miksi sinä luki vielä että vegaaninen, eikös vesi ole automaattisesti vegaanista vaikka siihen lisätään hedelmää,marjoja tms.
Vai onko todella niin, että vegaanit ovat niin tyhmiä etteivät he usko tuotteen olevan vegaaninen ellei sitä ole erikseen mainittu.

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu