Mitä yhteistä on Marinin aamiaisilla ja Vanhasen lautakasalla

Anonyymi

Kumpaakaan ei koskaan löydetty.

Vanhasen lautakasaa etsiskeltiin kovasti mutta sitä ei mistään löytynyt. Siitä ei koskaan löytynyt edes kuittia.

Marinin aamiaisiakaan ei koskaan löydetty. Mutta kuitit olisi löydettävissä mutta niitä ei turvallisuus syistä uskalleta esitellä. Marinin POLIITISEN turvallisuuden vuoksi kuitteja ei haluta näyttää. En nimittäin usko että kukaan syö aamupaloja tai kylmiä iltapaloja 850 €/kk. Varsinkin kun on reissussa kohtuullisen paljon.

Naurettavaa väitettä häntäpäissään yritettiin ensi alkuun kertoa. Aamiaiset mukamas kuuluisi asunon etuihin. Päivi Lipponen ampui väitteen topakasti alas. Päivi vielä varmisti että Paavo ei muista aamiaishommista mitään.

Sitä ei sentään yritetty väittää että ruokaetu kuuluisi Marinin lähisuvulle ja kummin kaimoille. Pieni plussa sentään surkeassa episodissa.

Taisi ne demareiden ja vihervassareiden valheeliset väittämät Sipilän touhuista jäädä todistamatta. Sitten vielä ihmetellään kun nykypolitikkoja ei arvosteta. Niin makaat kuin petaat, sanotaan.

5

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja Imatralla näkyy demareiden varapuheenjohtaja käyttävän huolimattomasti veronmaksajien rahoja. Puheenjohtaja syö veronmaksajien piikkiin, varapuheenjohtaja ei osaa käyttää luottokorttia luotettavasti. Ja tämä porukka on aina nokkimassa muita. Hyi hyi teitä!!! Noin kauniisti sanottuna.

   • Anonyymi

    Ja ex puheenjohtaja sai vaalivoiton valheellisella eläkelupauksella. Todennäköisesti nykyisellä vpj:llä voi olla luottokortin käyttövaikeuksiakin mutta tässä tapauksessa hyväksyi laskun jota ei olisi kyllä pitänyt hyväksyä. Olikohan yhtä huono neuvonantaja kuin pj aamupalanassutuksissakin. Pieniä asioita. Isompiakin on mutta eivät vain jää niistä kiinni.


  • Anonyymi

   Onneksi nämä on jakaneet koronatukia 2.3 miljonaa kittilän rikollisille

  • Anonyymi

   Hyvä oli ainakin selittämään niin ku tuota se Marinin niinku tuota puolustaja niin ku tuota varmaan puoluetoveri niin ku tuota olisko se ollu valtiosihteeri peräti se niin ku tuota mies.

  • Anonyymi

   VNK tiedottajalle (Anttikoski) Sanna näköjään antoi kenkää. Sanna sukulaisineen syö aamupalat ja ruuat mutta tiedottaja saa lähteä. Virkamiehiä ei Sannakaan pysty pois potkimaan. Oppi varmasti sen asian Al-Hol Haavistosta. Näin hukassa olevaa hallitusta en muista olleen minun muistini aikana. Holkerin porukat oli lähellä mutta Manu oli kovanlainen selkänoja silloin.

   Moni on juonut työpaikkansa mutta en ole kuulut että kukaan työpaikkaansa olisi syönyt. Meno hallituksessa on kuin parhaassa jenkkiläisessä saippua sarjassa. Tänään ei voi tietää mitä huomenna tulee tapahtumaan. Ehkä on hyvä ettei tiedettäkään. Onpahan mielenkiintoa seurata sunnuntai-iltana vaalikemuja. Taitaa demarit nukkua huonosti kepulaisten lisäksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   168
   5466
  2. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   3578
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   3179
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   72
   1957
  5. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   116
   1755
  6. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1467
  7. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1367
  8. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1309
  9. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1275
  10. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1134
  Aihe