Äskettäin kerrottiin jossain, että tomaatti menettää makunsa jääkaapin lämpötilassa.
Seurasin ohjetta ja säilytin tomaattini keittiön lämpötilassa näillä helteillä eli keittiö lämpötila noin 26 -27 astetta.
Ammulla halkaistu tomaatti on kehittänyt iltapäivään mennessä halkaistulle pinnalle jotain vaahtomaista vaaleata kettoa. Onko se hometta vai mitä ja kannattaako sellaisia tomaatteja enää syödä?
Kuka tietää neuvoa?
Tomaatin säilyvyys huoneenlämmössä
Anonyymi
3
507
Vastaukset
- Anonyymi
Kai siihen nyt pinnalle jotain kehittyy jos lehmällä leikataan.
- Anonyymi
Kokonaiset tomaatit säilytetään huoneenlämmössä. Halkaistut/pilkotut jne... suljetussa rasiassa, jääkaapissa.
- Anonyymi
Minä pidän tomaateista kylmänä ja säilytän aina jääkaapissa. Ei mitään ongelmaa ja hyvin säilyvät.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 722766
- 632674
- 681792
- 241627
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91490- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219