Hallitukselta odotetaan 1 250e/kk MINIMIELÄKKEITÄ, lupausten pitämistä.

Anonyymi

"Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan".

"Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

Siinä ne lupaukset 800€/kk köyhyyseläkeläisille, joita on se puoli miljoonaa äänestäjää, joista nyt iso osa, jätti jo kuntavaaleissa äänestämättä, kun lupauksia ei ole vieläkään lunastettu.

Erityisesti kummastuttaa ÄärioikeistoKeskustaa orjallisesti äänestäneet eläkeköyhät, Saariston kylmä äärioikeistolinja, ei ääniä olisi tarvinnut.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

Hallitus on mennyt pelkästään, äärioikeistopuolueidensa ehdoilla ja tehnyt erittäin äärioikeistolaista politiikkaa, nyt olisi sen vasemmistolaisemman politiikan vuoro, jos Suomen kansalaisten puuttuvien perusoikeuksien korjaamista, aidon oikeusturvan, ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeuksia, jotka ovat käytössä, kaikissa oikeus-sivistysvaltioissa, sellaisiksi joutuu nimittämään.

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

18

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vasemmistohallitus kepun johdolla pyllistää rupueläkeläisille ja päästää vielä kuivan pierun perään.

  • Anonyymi

   Ilmaisesta kaurapuurosta tuli todella kallista.

   Nyt on köyhä kansa käännytettävä takaisin omalle puolelle.

   Se tietää lisää taloudellisesta tukea työttömille ja eläkeläisille sekä kaikille alle 3 tonnia kuukaudessa tienaaville.

  • Anonyymi

   Hyvin ehtivät neuvotella, eläkerahastoista otettavaksi sen pienen siivun, mikä tarvitaan, aidon oikeusturvan toteuttamiseen, sairaus-kansaneläkkeiden korotuksiin ja päivittämiseen, vastaamaan 2021-luvun korkeita elinkustannuksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

   Se on se arvovalinta, mitä Marinilta, Anderssonilta, Ohisalolta ja Saarikolta odotetaan. Se on se mitä he ennen eduskuntavaaleja lupasivat. "Vappusatanen" tuli vasta vaalien jälkeen, PetosKokPerssinliike-Eilisten möläytyksenä. Se ei riitä korjaamaan kroonistunutta ja pahaksi päästettyä sairaus-kansaneläkeläisten köyhyysongelmaa, eli aitojen perustuslaillisten oikeuksien puutetta.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   Kokoomuksen kalmanhaju toki pahentaa tilannetta, mutta onneksi Hilloahoilla meni jytkyt housuihin, eikä tule enää koskaan, sitä päivää, että niitä mihinkään päästettäisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

  • Anonyymi

   Saksan, Islannin ja Tanskan mallin mukaiset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja sen jälkeen nykyinen hallitus, jatkaa seuraavatkin neljä vuotta, nykyisen hallituskauden jälkeen.

   Sairaus-kansaneläkeläisten pettäminen, ratkaisi kuntavaalit, vaikkei sitä EK-medioissa, tietenkään sanotakaan.

  • Anonyymi

   Tässäpä edelleen tuo arvopohja Antin ( Hum: Ennen eduskutavaaleja ) antama lupaus:

   Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat."

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Nykyajan sairaus-kansaneläkeläiset, haluavat ja tarvitsevat, vain aidot perustuslailliset oikeutensa, sellaisen 1 250€/kk minimieläkkeiden oikeusturvan, jolla ihan itse päättää missä ja miten, viettävät vanhuutensa ja mistä ostavat mitään, jos ostavat ja jos tarvitsevat, enemmistö ei koskaan tarvitse.

   1 250€/kk minimieläkkeet vähentäisivät, Veroparatiisi-soten ja hoitajien tarvetta. Työllistää voi muutenkin, sillä verukkeella ei saa pihdata,ihmisten perusoikeuksien toteutumista.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   Perustuslakivaliokunnan sote-lausunnosta, puuttuivat kokonaan, Suomen kansalaisten oikeudet, eli tärkeimmät asiat, isot yhteiskunnalliset ongelmat, esim. puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisten puuttuva oikeusturva, ohitettiin kylmästi kokonaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16895525/800ekk-orjuuselakelaiset-ilman-oikeusturvaa--ihmiskaupan-valineina-suomessa

   Kalma-Kok-Häkkäsen yhteydet Veroparatiisi-sotemonopoleihin ja niitä edustaviin korruptio-tohtoreiden-professoreihin-lääkäreihin-tutkijoihin jne, rikostutkintaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16904338/veroparatiisiyritykset-on-laitettava-verotukseen-ja-aitoon-yhteiskunta-luontovastuuseen

   Veroparatiisi-sotelausunto ei ole lausunto ollenkaan, vaan ilmentymä korruptiosta ja veroparatiisi-soteyrityksien sanelua.

  • Anonyymi

   Ei tarvis enää asumistukea, kun saisi eläkettä 1250€/kk. Eikä tarvisi töissäkään koskaan käydä. Ihmiset, jotka nyt saavat eläkettä1250€/kk nettona, ovat käyneet töissä vähintään 15 vuotta!
   Joten palkkoihin huima korotus, jotta eläkerahat saadaan kasaan!

   • Anonyymi

    Joo, korotus nimenomaan alhaista palkkatasoa nauttiville, sillä kuka sitä nyt töissä juoksisi, jos käteen saa saman summan istumalla koton tai baarissa!


   • Anonyymi

    Kyllä eläkkeläisä sorretaan enmmän kuin työssäkävijöitä jos eläleleikkaukset ei lopi mutamme ruotsiin. Teimmekö turhaan työtä 50 vuotta jos ekäke laskee täälävauhdilla
    kohta ollaan leipäjonossa


  • Anonyymi

   no, tää vassarihallitus on vaan luvannut nostaa veroja ja uutuutena maakuntaveron muiden verojen päälle

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hallitus päättää nyt, onko sillä enää äänestäjiä eduskuntavaaleissa, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäärämisoikeuksien minimieläkkeet, ovat se hintalappu äänestämiselle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108231/vammaisvihaa-ek-ylessa-budjettiriihen-kunniaksi-quotsupervammaisquot-aarioikeistoradikalismia

   Onko tulossa historian alhaisin äänestysprosentti eduskuntavaaleihin, vaiko luvatut aitojen perustuslaillisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET. Siitä nyt päätetään budjettiriihessä, vaikka EK-mediat äärioikeistopropagandoineen, eivät siitä uutisoikaan, vaikka pitäisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Emme tarvitse Veroparatiisi-sote-"lääkäri-hoitaja-hoitopaikkoja", vaan aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, joilla ihan itse päättää, missä ja miten vietämme vanhuutemme, mistä ns. julkiselta, ostamme palvelumme, jos ostamme ja jos tarvitsemme, enemmistö puolesta miljoonasta köyhyyseläkeläisestä, ei käytä mitään ns. "palveluja", eli veroparatiisi-sotepakkojen suorittamisia, ihmiskauppaa ja modernia orjuuttamista, vaan tarvitsee aidon oikeusturvan 1 250€/kk minimieläkkeet, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17107067/ei-euroakaan-veroparatiisi-sote-hoitajille-ensin-1-250ekk-minimielakkeet-

  • Anonyymi

   Miten jollain voi olla niin pieni eläke?
   Onko tehnyt koko ikänsä pimeitä töitä tai ei ole ollut työssä ollenkaan?
   Sen tiedän, että maatalojen emännät ovat jääneet hyvin pienelle eläkkeelle, mutta se on pelkästään Keskustan sotkuja.

  • Anonyymi

   Eikö eläkkeiden korottaminen vastikkeettomasti lisää työn pakoilua?
   Parempi olisi peruseläke ja harkinnanvarainen lisätuki. Aivan kuten nykyisin on.

  • Anonyymi

   Juujuu vielä hetki kiitti pikkusen ootellaan ootellaan.

  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-12090500

   Siinä jo käytännöksi muodostunutta, ihmiskaupan orjuuteen pakotettujen, oikeusturvattomiksi tehtyjen, ennenaikaisia tappoja, Veroparatiisi-sotelaitosten modernissa orjuudessa.

   Hallituksen on budjettiriihessä, tehtävä päätökset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, aidon oikeusturvan minimin, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimieläkkeiden, välittömästä toteuttamisesta Suomessa, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa. Kyse on Suomen kansalaisten perustuslaillisista oikeuksista, terveyksistä ja hengistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   337
   3944
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2452
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   69
   1742
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   31
   1524
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1205
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1005
  7. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   60
   990
  8. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   204
   877
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   118
   825
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   787
  Aihe