Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen

Anonyymi

Veroparatiisi-Stora Enso-UPM- ym veroparatiisi-rosvoyritykset, eivät aidosti työllistä yhtään ketään, käyttävät vain Suomen valtiota käteiskassanaan.

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/Kygay5/stora-enso-stanger--drapslag-mot-borlange

Samoin Ruotsissa, sama veroparatiisi-rosvoyritys, irtisanoo yli neljäsataa työntekijää.

PetosPersKokKe:n äänestäjät, vastuuseen valtion varojen väärinkäytöstä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, pörssikeinottelijoiden voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

46

234

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juuri näin. Siksi nämä yritykset pitää saada pois Suomesta, joten Veitsiluodon sulkeminen voidaan katsoa suureksi voitoksi työväenaatteelle.

   Terrafame ja Taivalvaara on suljettava myös välittömästi, jotta Vaasaan ei tule mitään ulkomaalaisten omistamaa akkutehdasta viemään työläisten tekemää voittoa veroparatiiseihinsa.

   Suomi tulee EU:n ensimmäisenä, kuten hiilineuraaiudessakin, ja ainoana, kuten EU:n maskitilauksesta poisjäänissä, alas ajamaan kapitalistisen teollisuutensa, kuten nyt uudessa sotessa yksityisen terveydenhoitonsa.

   Suomi ensimmäisenä, tiukimmin ehdoin ja ainoana EU:ssa tulee siirtymään yhteiskunnallistettuun yhteiskuntaan ( ent. sosialisoitu yhteiskunta).
   Harmillisinta siinä on, että Suomi on niin mitätön valtio, että kukaan edes EU:ssa ei huomaa sitä.

  • Anonyymi

   Prisma on toinen suomen valtiolle täysin hyödytön yritys.
   Osuus toiminta vero on hieman yli 7 % ja senkin se kuskaa Venäjälle investointeihin ja ehkä maksaa suojelurahaa mafialle tai puttelle.
   Joten on naivia kuvitella että s marketista ostaen suomi saa rahaa.

   K market maksaa samasta maitopurkista 20 % veroa ja raha jää suomen eduksi.

  • Anonyymi

   Ironiaa pörssikeinottelijoilta riittää, muttei koskaan aitoja työpaikkoja, joista maksettaisiin aitoa, kunnollista palkkaa, saati veroja Suomen valtiolle, kuten kuuluu sivistys- ja oikeusvaltioissa, joissa ovat myös 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   PetosPersuKokoomuslaiset veroparatiisi-"kauppakamareineen", ilmoittivat jo tavoittelevansa 30 000:n maahanmuuttajan tuomista, ulkomaisen halpatyövoiman jatkuvaa suurta maahantuomista, kyseisiin veroparatiisyrityksiin, jotka ovat vain hetkellisesti vastikkeettomilla yritystuilla, pystyyn pykättyjä, valtion ja kansalaisten varojen ryöstöä varten tehtyjä - heti lakkautetaan ja irtisanotaan, kun voiton maksimonti on saatu ja miljardit kerätty valtiolta veroparatiiseihin.

   Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti,eivätkä maksa veroja mihinkään valtioon. PetosPersKokoomus käyttää ulkomaista halpatyövoimaa, välttäkää niitä kuin ruttoa. 38 000 maahanmuuttajaa halpatyövoimaksi, toivat ex-äärioikeistohallituksen aikana, nyt on suunnitteilla uudet AKTIIVILEIKKURIT PetosPersKok ja lisää ulkomaista halpatyövoimaa, 30 000 vuosittain suunnitelmissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Vanhanen kuuluu jo pois päivän politiikasta, josta hän ei selvästi tajua yhtään mitään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

   https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007929980.html

   Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti, yhtään ketään, hetkellisiä suuria lupauksia, kunnes on saatu vastikkeettomat yritystuet valtiolta ja verohelpotukset, joita käytetään voiton maksimointiin verokeitaissa ja osinkojen jakoon - sen jälkeen tehtaat osoittautuvatkin kuplaksi, irtisanominen alkaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

   • Anonyymi

    Veroparatiisi ym. -petosyritykset, kuten Neste, Fortum, Mehiläinen, Nokia yms. jättävät Suomen asteittain, mikä on voitto työväenluokan taistelulle kapitalistista riistoa vastaan.

    Kohta Suomessa ei ole kuin Valtion Kuvaputkitehdas ja Kojamo, ent. VVO.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Veroparatiisi ym. -petosyritykset, kuten Neste, Fortum, Mehiläinen, Nokia yms. jättävät Suomen asteittain, mikä on voitto työväenluokan taistelulle kapitalistista riistoa vastaan.

    Kohta Suomessa ei ole kuin Valtion Kuvaputkitehdas ja Kojamo, ent. VVO.

    Onhan täällä toi toinenkin valtioyhtiöiden *köh menestystarina eli Terrafame formerly known as Talvivaava!


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kestämätön tilanne tavallisten pieni- ja keskituloisten, köyhyyteen pahoinpideltyjen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, työttömien ja syrjäytettyjen kannalta, että korruptiopäättäjät, eivät tajua elämän realiteetteja, vaan heittelevät miljardeja miljardien perään, upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksineen, suoraan veroparatiisi-pörssikeinotteluun, eli käytännössä itselleen ja itsensä kaltaisille hyväosaisille - piittaamatta edes vaalilupauksistaan, heikoimpaan asemaan jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   Sivistys- ja oikeusvaltioissa ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET aidon oikeusturvan miniminä, ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien turvaajina. Työelämän asiat käsitellään eri yhteyksissä, eikä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kerjuuteta ja temputeta byrokratialla, johon he eivät kykene.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   Ainakin sairaus-kansaneläkeläiset, tekevät viisaasti jo osoittavat korruptiopäättäjille, että nyt on viimeiset rajat vaalivalheista ylitetty ja jättävät äänestämättä jo kuntavaaleissa. Äänestyslakko alkanut.

  • Anonyymi

   Lääkitys?

   Koska kerroppas nyt setälle ihan aikuisten oikeasti että miten Suomessa päämajaansa pitävä yritys on veroparatiisiyhtiö? :) Voit havainnollistaa esitystäsi esimerkiksi legopalikoilla tarvittaessa.

   • Anonyymi

    Minäpä kerron.

    Vasemmistolaisen ay- liikkeen omistama Kojamo, ent. VVO, kiskoo köyhiltä ihmisiltä kovia vuokria, tekee siten ennätystulosta epidemian aikanakin ja jakaa voittomiljoonia verottomasti osinkoina ay-liikkeelle ja edelleen puoluetukena SDP:lle ja Vasemmistoliitolle.

    Suomi on vasemmistolaisen ay-liikkeen liiketoiminnalle veroparatiisien paratiisi, sillä yhteiskunta vielä verotuksen puutteen lisäksi antaa niille selvää veronmaksajien rahaa.


  • Anonyymi

   Kaikki poliittiset puolueet korruptiossa - siitä ei ole epäilystäkään.

   Kaikkein korruptoituneimmat löytyvät edelleen äärioikealta, PetosPersKokKeRkpKrd:n Hillokeisareista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

   Keskusta on aika päivittää 2021-luvun yhteiskunnan todellisuuteen, eli veroparatiisirikkaiden verojenkorotukset ovat välttämättömyys, että äärioikeistohallituksen tekemää valtion velkaa, päästäisiin lyhentämään.

   Keskusta on saanut kaikki tahtonsa lävitse hallituksessa ja nyt kun olisi vaalilupausten lunastamisen aika, EK-medioitten yllytyksellä, lipeää vastuusta, eli miljardeja miljardien perään, löytyi helposti ja heittämällä, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille pörssikeinotteluun, mutta ne lupaukset:
   "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" sairaus-kansaneläkeläisille 800€/kk äärimmäisessä köyhyydessä kituuttaville, ovat edelleen täysin toteuttamatta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

  • Anonyymi

   Veroparatiisirikkaiden vapaamatkustusta, aletaan kyseenalaistamaan kaikkialla maailmassa, veroparatiisiyrityksiä vaaditaan verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, yritys-maatalous-ym tukiaisia ja verohelpotuksia poistellaan - Suomi ei voi jatkaa äärioikeisto-Kepujen, pirttien pimeyksissä, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden ruokkimisessa veroparatiiseihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912724/kepujen-okyrikkaat-perintoverosuunnittelija-ahneet-verotukseen-yht-kuntavastuuseen

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

   Siskojenhakkaaja-perinteelle on tultava päätepiste, nykyisen hallituksen aikana.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei korruptoituneimmat löydö oikeistosta, koska oikeistolaiset ovat tottuneet rahaan ja eivät sokeudu nähdessään rahaa.

   Ongelman muodostavat vasemmistolaiset, varsinkin demarit. He ovat eläneet persaukisena ja kadehtineet oikeistolaisia.
   Kun demari pääsee merkittävälle paikalle, hän alkaa rahastamaan yhteiskuntaa minkä sielu sietää.

   Ja demarillahan se sielu sietää demarin päästessään vaikuttamaan yhteiskunnan kaavoituksiin tms.
   Kaikki mennyt kateudessa kituminen otetaan takaisin korkojen kera.

  • Anonyymi

   Veroparatiisin muodostaminen Suomeen onnistuu, kun hiukan uudistamme palkanmaksua ja sen sivukulujen poistamista.
   Lomapalkat, tapaturmavakuutukset, työeläkemaksut, työsuojelu ja koulutus. Myös sosiaaliturvamaksut, työttömyysvakuutusmaksut, palkat sairastelusta ja työterveyshuolto joutavat jo koppaan.
   Nyt voidaankin nostaa palkkoja roimasti, kun tuollaiset tarpeettomat palkkojen lisäkulut poistetaan. Työläinen voi itse maksaa tuollaiset palkkaan liittyvät kulut, jos huvittaa. Isosta palkasta riittä rahaa siihenkin!
   Paratiisi-Suomi on valmis.

  • Anonyymi

   EK-Yleisradio ym EK-mediat, näyttävät käyvän kovaa kuntavaali-kampanjaa, äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden suoramainontaa, "uutisissa".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926465/ek-yle-pesee-apartheid-israelin-eli-aarioikeistoradikalismin-mainetta-ja-nostattelee-rasismikorttia#comment-107954174

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Eläkerahastoista on tehty, äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden käteiskassoja, vaikka niiden tehtävä on nimenkin perusteella, ihan muuta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Varsinkin vasemmistolaisen ay-liikkee omistama ja siten SDP:lle ja Vasemmistoliitolle, verottomana rahaa jakava Kojamo, ent. VVO, nyk. Lumo-brädi, pitäisi laittaa kuriin.
   Ay-liike saa jättivoittonsa verottomasti.
   Kilpailu vääristyy ja siksi Kojamo onkin päässyt kehittymään maan suurimmaksi yksityiseksi vuokra-asuntuyhtiöksi.

   Kojamo edustaa viimeisiä menneen ajan riistokapitalistisia yrityksiä, jotka suoraan ryöstävät köyhällistöä.
   Ameriikassa moista esiintyi jonkin verran vielä 1920-30 -laman aikana, mutta Suomessa 2020-luvulla, jolloin työväenhallituksen johdolla hallittiin maata ja rahaa jaettiin ulkomaisille vapaustaistelijoille.

  • Anonyymi

   Mitenhän tuo menee jos suuryritys säälistä lupaa investoida suomeen ja työllistää hyvää hyvyyttään tuhansia ihmisiä hyvällä palkalla sillä ehdolla että jos se voittoja sattuisi tuottamaan niin niistä sen ei veroja tarvisi maksaa.

   Kannattaisiko ennemmin pitää nuo tuhannet työttöminä. Vai sopia yrityksen kanssa asiasta.

  • Anonyymi

   Veroparatiisiyrityksien "työllistäminen", on valetyöllistämistä, sillä valtio eli verojenmaksajat sen kustantavat.

   Aito työllisyys alkaa köyhyysongelman korjaamisesta ja eriarvoistamisen poistamisesta, aito oikeusturva työllistää itsessään. Valtiolle veroja maksavat yritykset ovat aitoja yrityksiä.

   Sellainen "työllistäminen", jonka kustannukset ovat moninkertaiset, valtiolle saatavaan hyötyyn nähden, on kannattamatonta. Siksi veroparatiisiyrityksien rahoittaminen verovaroista, tulee lakkauttaa.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

   Colosseumin avaruusteknologiaa ja rikkaan Espanjan sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia, ei kuulu maksattaa, Suomen kansaa syväkyykyssä pitämällä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Poikkeus vahvistaa säännön, eli PetosKokPersujen EU-tukipaketin valevastustaminen, on se metodi, millä eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, runnoo EU-tukipaketin rikkaille EU-valtioille läpi, pitämällä Suomen kansaa entistä enemmän syväkyykyssä, pahoinpitelemällä puolustuskyvyttömiä lapsia, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaisairaita, täysin riittämättömillä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

   Veroparatiisi-kuntien kuten Tampereen "drive in"-äänestyskopit, eivät ole mitään demokratiaa, vaan korruptiovallan kauppaamista markkinavoimien metodein. Korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät tietävät, etteivät ihmiset aio äänestää jo kuntavaaleissa, koska luvattua: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämistä historiaan" "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", parannuksia ja korjauksia puuttuvaan oikeusturvaan, 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ei ole näkynyt. Emme äänestä enää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   • Anonyymi

    Linkki väitteeseen. Muutoin valetta.


  • Anonyymi

   Itse valehtelet. Keskustelualustalla ei tarvitse linkkejä, mielipiteiden tueksi, mikä sinä luulet olevasi niitä vaatimaan, et yhtään mikään. Tässä esim. Espanjan sairaus-kansaneläkkeiden korotukset:

   https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

   Saksassa ovat korottamassa, siellä jo pitkään voimassa olleita 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. Oikeusvaltioissa ovat myös, täysin maksuttomat kaikki julkiset palvelut sairaus-kansaneläkeläisille, tuon ensisijaisen oikeusturvan lisäksi.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

   Suomessa PetosPersKok leikkasivat, puuttuvasta oikeusturvasta, 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, eikä nykyinenkään hallitus, ole vielä edes kompensoinut kyseisiä kipeitä leikkauksia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

   SoiniKatainenHilloahot ovat moninkertaistamassa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia veroparatiisiyrityksilleen. Olivathan PetosPersKok huolissaan, äärioikeisto-Navalnyin koraanin lukuoikeuksista, sellaisia maahanmuutto-porvari-äärioikeistopuolueita ne ovat.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt sen näette omin silmin, kun luette tämän uutisen, että millä ja keiden asialla, Veroparatiisi-Hillokeisarit, PetosPersKokoomuslaiset, oikeasti ovat, eivät yhdenkään pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen ainakaan.

   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

   Veroparatiisi-populisiporvareiden ex-äärioikeistohallitusta, ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt, silti nykyisenkin hallituksen puolueet, hyväksyivät sen, suuruudenhulluine veroparatiisi-sotabisnes-hankkeineen ym leikkauksineen, Suomen kansalaisten jo silloin puutteellisesta oikeusturvasta.

   Onko meneillään oman kansan vaihtaminen, itselle mieluisempiin äänestäjiin ja heille siis veroparatiisi-"mestari"-Hilloaho, on nyt vaatimassa kolmea tonnia puhtaana käteen, tervetuliaislahjana Suomeen, veroparatiisi-yritysten palkkalistoille, Suomen kansan elätettäviksi ja ylläpidettäviksi.

   Ei järki paljon päätä pakota, kun Veroparatiisi-hulluahojen ideoita katsoo, PetosPersKokoomus toivottavasti romahti tuolla uutisella ja on entinen puolue, jo kuntavaaleissa.

  • Anonyymi

   Viisain tekonne on äänestämättä jättäminen, kun korruptio läpäisee eduskunnan, kunnat, ministeriöt ym päättäjät ja poliitikot.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

   Veroparatiisi-äärioikeisto on nyt pääsemässä tavoitteeseensa, isoon kaaokseen, pahoinvointiin, kansan eriarvoistamiseen ja kahtiajakoon, valtavaan köyhyysongelmaan, ihmisten nöyryyttämiseen ja pahoinpitelemiseen, vihan ja väkivallan levittämiseen yhteiskunnassa Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

   Muistakaa, ettei äänestämään saa painostaa, eikä pakottaa, saati ostaa vaaliääniä, teillä on täydet oikeudet kieltäytyä äänestämästä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

   Jos haluatte syödä ja lapsenne, leipää tulevaisuudessakin, kannattaa pysytellä erossa äärioikeiston viha-väkivalta-PetosPersliikeKok-eilisten populistiporvareista, veroparatiisi-pörssikeinottelija-rosvot, eivät edusta Suomen kansaa. Äänestämättä jättäminen on parempi.

  • Anonyymi

   AKTIIVILEIKKURI-giljotiini ja kipeät leikkaukset, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, ovat seurausta PetosPersliikeKok-Eilisten tottelemisesta.

   https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

   Hillokeisarit ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksiensä työvoimaksi. Yksikään Suomen kansalainen, ei tule saamaan yhtäkään työpaikkaa. Aikovat hakea työntekijät suoraan Afrikasta, ilmoitti Tanskan Jyllands Posten.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976000/taysijarkiset-eivat-aanesta-petospersliikekok-eilisia#comment-108349704

  • Anonyymi

   On vain kolme sanaa mitkä kuvaa nykymenoa: kapitalismi ei kannata.
   Sitä on turha yrittää kiemurtelemalla saada sellaiseksi.
   Tulee käymään aina niin että vain osa ihmisistä on rikkaita ketkä menestyy ja loput köyhiä loosereita.
   Tätä totuutta ei markkinataloudessa muuta mikään,paitsi jos tietokoneelle velat eli miinusraha muutetaan plussiksi väkisin,muuten tuossa järjestelmässä köyhät on aina häviäjiä.

  • Anonyymi

   Pahimmat huijarit ja rosvot, esiintyvät kuntavaaleissa "yrittäjinä", vaikkeivät ole päivääkään rehellistä työtä tehneet, vaan kaiken ilmaiseksi perineet, sen jälkeen vastikkeettomilla yritys-maatalous-korona-ym tuilla ja verohelpotuksilla, veroparatiiseissa pörssikeinotelleet, Suomen valtion, eli kansalaisten kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

   Lyhytnäköistä olisi äänestää, pelkän tittelin perusteella, ketä tahansa veroparatiisi"yrittäjä"-huijaria. Mieluummin olemme äänestämättä, kuin pahennamme kansan kahtiajakoa ja eriarvoistamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Rikkaille lienee samantekevää maksaako leipä 2 euroa ja tuleeko siihen päälle 20 euroa veroa.
    Kuluttajien tehtävä valinta salliiko ne yrityksille "veron-kierron" vai pistetäänkö kuluttajahintoihin tuo valtion perimä vero? Ei rikkaille tuota vaikeuksia korottaa hintoja?


  • Anonyymi

   Sitä epäselvää muminaa ja tyhjänlänkytystä, mitä vaalitenteissä äärioikeiston PetosPersKokliike-Eilisen Veroparatiisi-äärioikeistolta, on jouduttu kuulemaan, emme halua kuulla emmekä nähdä, enää koskaan missään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

   Yksikään nykyisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ja korruptiokuntien poliittisista puolueista ja päättäjistä, eivät ansaitse vaaliääniämme.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Firma on lihottanut tuhannet duunarit luontoa hyväksikäyttäen , heidät on saatava maksumiehiksi myös . He söivät metsät .

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Kustannustukea" ? - Mitä yrittäjiä ne sellaiset ovat, jotka eivät koskaan tule omillaan toimeen.

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4204772

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   534
   3163
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2395
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   2227
  4. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   379
   1919
  5. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1818
  6. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1330
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1286
  8. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   79
   1112
  9. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   74
   1108
  10. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   73
   954
  Aihe