Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen

Anonyymi

Veroparatiisi-Stora Enso-UPM- ym veroparatiisi-rosvoyritykset, eivät aidosti työllistä yhtään ketään, käyttävät vain Suomen valtiota käteiskassanaan.

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/Kygay5/stora-enso-stanger--drapslag-mot-borlange

Samoin Ruotsissa, sama veroparatiisi-rosvoyritys, irtisanoo yli neljäsataa työntekijää.

PetosPersKokKe:n äänestäjät, vastuuseen valtion varojen väärinkäytöstä, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, pörssikeinottelijoiden voiton maksimointiin ja osinkojen jakoon.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

46

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juuri näin. Siksi nämä yritykset pitää saada pois Suomesta, joten Veitsiluodon sulkeminen voidaan katsoa suureksi voitoksi työväenaatteelle.

      Terrafame ja Taivalvaara on suljettava myös välittömästi, jotta Vaasaan ei tule mitään ulkomaalaisten omistamaa akkutehdasta viemään työläisten tekemää voittoa veroparatiiseihinsa.

      Suomi tulee EU:n ensimmäisenä, kuten hiilineuraaiudessakin, ja ainoana, kuten EU:n maskitilauksesta poisjäänissä, alas ajamaan kapitalistisen teollisuutensa, kuten nyt uudessa sotessa yksityisen terveydenhoitonsa.

      Suomi ensimmäisenä, tiukimmin ehdoin ja ainoana EU:ssa tulee siirtymään yhteiskunnallistettuun yhteiskuntaan ( ent. sosialisoitu yhteiskunta).
      Harmillisinta siinä on, että Suomi on niin mitätön valtio, että kukaan edes EU:ssa ei huomaa sitä.

    • Anonyymi

      Prisma on toinen suomen valtiolle täysin hyödytön yritys.
      Osuus toiminta vero on hieman yli 7 % ja senkin se kuskaa Venäjälle investointeihin ja ehkä maksaa suojelurahaa mafialle tai puttelle.
      Joten on naivia kuvitella että s marketista ostaen suomi saa rahaa.

      K market maksaa samasta maitopurkista 20 % veroa ja raha jää suomen eduksi.

    • Anonyymi

      Ironiaa pörssikeinottelijoilta riittää, muttei koskaan aitoja työpaikkoja, joista maksettaisiin aitoa, kunnollista palkkaa, saati veroja Suomen valtiolle, kuten kuuluu sivistys- ja oikeusvaltioissa, joissa ovat myös 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kansalaisten oikeusturvana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      PetosPersuKokoomuslaiset veroparatiisi-"kauppakamareineen", ilmoittivat jo tavoittelevansa 30 000:n maahanmuuttajan tuomista, ulkomaisen halpatyövoiman jatkuvaa suurta maahantuomista, kyseisiin veroparatiisyrityksiin, jotka ovat vain hetkellisesti vastikkeettomilla yritystuilla, pystyyn pykättyjä, valtion ja kansalaisten varojen ryöstöä varten tehtyjä - heti lakkautetaan ja irtisanotaan, kun voiton maksimonti on saatu ja miljardit kerätty valtiolta veroparatiiseihin.

      Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti,eivätkä maksa veroja mihinkään valtioon. PetosPersKokoomus käyttää ulkomaista halpatyövoimaa, välttäkää niitä kuin ruttoa. 38 000 maahanmuuttajaa halpatyövoimaksi, toivat ex-äärioikeistohallituksen aikana, nyt on suunnitteilla uudet AKTIIVILEIKKURIT PetosPersKok ja lisää ulkomaista halpatyövoimaa, 30 000 vuosittain suunnitelmissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452090/hilloahot-toivat-rasismikortilla-38-000-maahanmuuttajaa-ja-ulkomaista-halpatyovoimaa-paljon

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16674573/aktiivileikkuri-giljotiinia-pukataan-jo-populistiporvareiden-leirista-ym-heikennyksia

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-Vanhanen kuuluu jo pois päivän politiikasta, josta hän ei selvästi tajua yhtään mitään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16892030/uhmakas-kepujen-vanhanen-julisti-quotelakkeisiin-ei-sitten-mitaanquot-ek-ylen-uutisissa

      https://www.aamulehti.fi/uutiset/art-2000007929980.html

      Veroparatiisiyritykset eivät työllistä aidosti, yhtään ketään, hetkellisiä suuria lupauksia, kunnes on saatu vastikkeettomat yritystuet valtiolta ja verohelpotukset, joita käytetään voiton maksimointiin verokeitaissa ja osinkojen jakoon - sen jälkeen tehtaat osoittautuvatkin kuplaksi, irtisanominen alkaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

      • Anonyymi

        Veroparatiisi ym. -petosyritykset, kuten Neste, Fortum, Mehiläinen, Nokia yms. jättävät Suomen asteittain, mikä on voitto työväenluokan taistelulle kapitalistista riistoa vastaan.

        Kohta Suomessa ei ole kuin Valtion Kuvaputkitehdas ja Kojamo, ent. VVO.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veroparatiisi ym. -petosyritykset, kuten Neste, Fortum, Mehiläinen, Nokia yms. jättävät Suomen asteittain, mikä on voitto työväenluokan taistelulle kapitalistista riistoa vastaan.

        Kohta Suomessa ei ole kuin Valtion Kuvaputkitehdas ja Kojamo, ent. VVO.

        Onhan täällä toi toinenkin valtioyhtiöiden *köh menestystarina eli Terrafame formerly known as Talvivaava!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kestämätön tilanne tavallisten pieni- ja keskituloisten, köyhyyteen pahoinpideltyjen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, työttömien ja syrjäytettyjen kannalta, että korruptiopäättäjät, eivät tajua elämän realiteetteja, vaan heittelevät miljardeja miljardien perään, upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille veroparatiisiyrityksineen, suoraan veroparatiisi-pörssikeinotteluun, eli käytännössä itselleen ja itsensä kaltaisille hyväosaisille - piittaamatta edes vaalilupauksistaan, heikoimpaan asemaan jätetyille 800€/kk orjuuseläkeläisille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16905569/ek-medioissa-kylmia-valheita-quotsosiaaliturvastaquot-suomessa-haavoittuvien-kustannuksella-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

      Sivistys- ja oikeusvaltioissa ovat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET aidon oikeusturvan miniminä, ihmisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien turvaajina. Työelämän asiat käsitellään eri yhteyksissä, eikä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kerjuuteta ja temputeta byrokratialla, johon he eivät kykene.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

      Ainakin sairaus-kansaneläkeläiset, tekevät viisaasti jo osoittavat korruptiopäättäjille, että nyt on viimeiset rajat vaalivalheista ylitetty ja jättävät äänestämättä jo kuntavaaleissa. Äänestyslakko alkanut.

    • Anonyymi

      Lääkitys?

      Koska kerroppas nyt setälle ihan aikuisten oikeasti että miten Suomessa päämajaansa pitävä yritys on veroparatiisiyhtiö? :) Voit havainnollistaa esitystäsi esimerkiksi legopalikoilla tarvittaessa.

      • Anonyymi

        Minäpä kerron.

        Vasemmistolaisen ay- liikkeen omistama Kojamo, ent. VVO, kiskoo köyhiltä ihmisiltä kovia vuokria, tekee siten ennätystulosta epidemian aikanakin ja jakaa voittomiljoonia verottomasti osinkoina ay-liikkeelle ja edelleen puoluetukena SDP:lle ja Vasemmistoliitolle.

        Suomi on vasemmistolaisen ay-liikkeen liiketoiminnalle veroparatiisien paratiisi, sillä yhteiskunta vielä verotuksen puutteen lisäksi antaa niille selvää veronmaksajien rahaa.


    • Anonyymi

      Kaikki poliittiset puolueet korruptiossa - siitä ei ole epäilystäkään.

      Kaikkein korruptoituneimmat löytyvät edelleen äärioikealta, PetosPersKokKeRkpKrd:n Hillokeisareista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912476/hilloahot-lisaamassa-valtion-velkaa-veroparatiisihavittajilla-ja-ulkomaisen-halpatyovoiman-tuonnilla

      Keskusta on aika päivittää 2021-luvun yhteiskunnan todellisuuteen, eli veroparatiisirikkaiden verojenkorotukset ovat välttämättömyys, että äärioikeistohallituksen tekemää valtion velkaa, päästäisiin lyhentämään.

      Keskusta on saanut kaikki tahtonsa lävitse hallituksessa ja nyt kun olisi vaalilupausten lunastamisen aika, EK-medioitten yllytyksellä, lipeää vastuusta, eli miljardeja miljardien perään, löytyi helposti ja heittämällä, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille pörssikeinotteluun, mutta ne lupaukset:
      "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" sairaus-kansaneläkeläisille 800€/kk äärimmäisessä köyhyydessä kituuttaville, ovat edelleen täysin toteuttamatta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

    • Anonyymi

      Veroparatiisirikkaiden vapaamatkustusta, aletaan kyseenalaistamaan kaikkialla maailmassa, veroparatiisiyrityksiä vaaditaan verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen, yritys-maatalous-ym tukiaisia ja verohelpotuksia poistellaan - Suomi ei voi jatkaa äärioikeisto-Kepujen, pirttien pimeyksissä, upporikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden ruokkimisessa veroparatiiseihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16912724/kepujen-okyrikkaat-perintoverosuunnittelija-ahneet-verotukseen-yht-kuntavastuuseen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889452/aarioikeisto-keskustan-saarikon-sairaus-kansanelakelaisten-raaka-hyvaksikaytto#comment-107531413

      Siskojenhakkaaja-perinteelle on tultava päätepiste, nykyisen hallituksen aikana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei korruptoituneimmat löydö oikeistosta, koska oikeistolaiset ovat tottuneet rahaan ja eivät sokeudu nähdessään rahaa.

      Ongelman muodostavat vasemmistolaiset, varsinkin demarit. He ovat eläneet persaukisena ja kadehtineet oikeistolaisia.
      Kun demari pääsee merkittävälle paikalle, hän alkaa rahastamaan yhteiskuntaa minkä sielu sietää.

      Ja demarillahan se sielu sietää demarin päästessään vaikuttamaan yhteiskunnan kaavoituksiin tms.
      Kaikki mennyt kateudessa kituminen otetaan takaisin korkojen kera.

    • Anonyymi

      Veroparatiisin muodostaminen Suomeen onnistuu, kun hiukan uudistamme palkanmaksua ja sen sivukulujen poistamista.
      Lomapalkat, tapaturmavakuutukset, työeläkemaksut, työsuojelu ja koulutus. Myös sosiaaliturvamaksut, työttömyysvakuutusmaksut, palkat sairastelusta ja työterveyshuolto joutavat jo koppaan.
      Nyt voidaankin nostaa palkkoja roimasti, kun tuollaiset tarpeettomat palkkojen lisäkulut poistetaan. Työläinen voi itse maksaa tuollaiset palkkaan liittyvät kulut, jos huvittaa. Isosta palkasta riittä rahaa siihenkin!
      Paratiisi-Suomi on valmis.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Varsinkin vasemmistolaisen ay-liikkee omistama ja siten SDP:lle ja Vasemmistoliitolle, verottomana rahaa jakava Kojamo, ent. VVO, nyk. Lumo-brädi, pitäisi laittaa kuriin.
      Ay-liike saa jättivoittonsa verottomasti.
      Kilpailu vääristyy ja siksi Kojamo onkin päässyt kehittymään maan suurimmaksi yksityiseksi vuokra-asuntuyhtiöksi.

      Kojamo edustaa viimeisiä menneen ajan riistokapitalistisia yrityksiä, jotka suoraan ryöstävät köyhällistöä.
      Ameriikassa moista esiintyi jonkin verran vielä 1920-30 -laman aikana, mutta Suomessa 2020-luvulla, jolloin työväenhallituksen johdolla hallittiin maata ja rahaa jaettiin ulkomaisille vapaustaistelijoille.

    • Anonyymi

      Mitenhän tuo menee jos suuryritys säälistä lupaa investoida suomeen ja työllistää hyvää hyvyyttään tuhansia ihmisiä hyvällä palkalla sillä ehdolla että jos se voittoja sattuisi tuottamaan niin niistä sen ei veroja tarvisi maksaa.

      Kannattaisiko ennemmin pitää nuo tuhannet työttöminä. Vai sopia yrityksen kanssa asiasta.

    • Anonyymi

      Veroparatiisiyrityksien "työllistäminen", on valetyöllistämistä, sillä valtio eli verojenmaksajat sen kustantavat.

      Aito työllisyys alkaa köyhyysongelman korjaamisesta ja eriarvoistamisen poistamisesta, aito oikeusturva työllistää itsessään. Valtiolle veroja maksavat yritykset ovat aitoja yrityksiä.

      Sellainen "työllistäminen", jonka kustannukset ovat moninkertaiset, valtiolle saatavaan hyötyyn nähden, on kannattamatonta. Siksi veroparatiisiyrityksien rahoittaminen verovaroista, tulee lakkauttaa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16891009/sivistysvaltioissa-ovat-1-250ekk-minimielakkeet-kansalaisten-oikeusturvana

      Colosseumin avaruusteknologiaa ja rikkaan Espanjan sairaus-kansaneläkkeiden korotuksia, ei kuulu maksattaa, Suomen kansaa syväkyykyssä pitämällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

      Poikkeus vahvistaa säännön, eli PetosKokPersujen EU-tukipaketin valevastustaminen, on se metodi, millä eduskunnan korruptoitunut yksipuoluejärjestelmä, runnoo EU-tukipaketin rikkaille EU-valtioille läpi, pitämällä Suomen kansaa entistä enemmän syväkyykyssä, pahoinpitelemällä puolustuskyvyttömiä lapsia, vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaisairaita, täysin riittämättömillä 800€/kk orjuuseläkkeillä, ilman aitoa oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685026/uusi-kansalaisvelvollisuus-on-aanestamatta-jattaminen-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan

      Veroparatiisi-kuntien kuten Tampereen "drive in"-äänestyskopit, eivät ole mitään demokratiaa, vaan korruptiovallan kauppaamista markkinavoimien metodein. Korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät tietävät, etteivät ihmiset aio äänestää jo kuntavaaleissa, koska luvattua: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämistä historiaan" "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen", parannuksia ja korjauksia puuttuvaan oikeusturvaan, 800€/kk orjuuseläkkeisiin, ei ole näkynyt. Emme äänestä enää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      • Anonyymi

        Linkki väitteeseen. Muutoin valetta.


    • Anonyymi

      Itse valehtelet. Keskustelualustalla ei tarvitse linkkejä, mielipiteiden tueksi, mikä sinä luulet olevasi niitä vaatimaan, et yhtään mikään. Tässä esim. Espanjan sairaus-kansaneläkkeiden korotukset:

      https://elpais.com/economia/2021-05-01/el-gobierno-preve-una-paga-extra-para-los-pensionistas-en-2022-por-el-aumento-de-la-inflacion.html

      Saksassa ovat korottamassa, siellä jo pitkään voimassa olleita 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. Oikeusvaltioissa ovat myös, täysin maksuttomat kaikki julkiset palvelut sairaus-kansaneläkeläisille, tuon ensisijaisen oikeusturvan lisäksi.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/lo-kraever-hoejda-pensioner.FCemAD8pA

      Suomessa PetosPersKok leikkasivat, puuttuvasta oikeusturvasta, 800€/kk orjuuseläkeläisiltä, eikä nykyinenkään hallitus, ole vielä edes kompensoinut kyseisiä kipeitä leikkauksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16894192/vale-quottakuuquotelake-ei-takaa-muuta-kuin-pahenevaa-koyhyytta-ja-poliittista-turbulenssia

      SoiniKatainenHilloahot ovat moninkertaistamassa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia veroparatiisiyrityksilleen. Olivathan PetosPersKok huolissaan, äärioikeisto-Navalnyin koraanin lukuoikeuksista, sellaisia maahanmuutto-porvari-äärioikeistopuolueita ne ovat.

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt sen näette omin silmin, kun luette tämän uutisen, että millä ja keiden asialla, Veroparatiisi-Hillokeisarit, PetosPersKokoomuslaiset, oikeasti ovat, eivät yhdenkään pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen ainakaan.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c?ref=ampparit:655f

      Veroparatiisi-populisiporvareiden ex-äärioikeistohallitusta, ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt, silti nykyisenkin hallituksen puolueet, hyväksyivät sen, suuruudenhulluine veroparatiisi-sotabisnes-hankkeineen ym leikkauksineen, Suomen kansalaisten jo silloin puutteellisesta oikeusturvasta.

      Onko meneillään oman kansan vaihtaminen, itselle mieluisempiin äänestäjiin ja heille siis veroparatiisi-"mestari"-Hilloaho, on nyt vaatimassa kolmea tonnia puhtaana käteen, tervetuliaislahjana Suomeen, veroparatiisi-yritysten palkkalistoille, Suomen kansan elätettäviksi ja ylläpidettäviksi.

      Ei järki paljon päätä pakota, kun Veroparatiisi-hulluahojen ideoita katsoo, PetosPersKokoomus toivottavasti romahti tuolla uutisella ja on entinen puolue, jo kuntavaaleissa.

    • Anonyymi

      Viisain tekonne on äänestämättä jättäminen, kun korruptio läpäisee eduskunnan, kunnat, ministeriöt ym päättäjät ja poliitikot.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      Veroparatiisi-äärioikeisto on nyt pääsemässä tavoitteeseensa, isoon kaaokseen, pahoinvointiin, kansan eriarvoistamiseen ja kahtiajakoon, valtavaan köyhyysongelmaan, ihmisten nöyryyttämiseen ja pahoinpitelemiseen, vihan ja väkivallan levittämiseen yhteiskunnassa Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

      Muistakaa, ettei äänestämään saa painostaa, eikä pakottaa, saati ostaa vaaliääniä, teillä on täydet oikeudet kieltäytyä äänestämästä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935679/aanestamatta-jattaminen-on-ihmisoikeus-kun-korruptio-lapaisee-eduskunnan-ja-kunnat

      Jos haluatte syödä ja lapsenne, leipää tulevaisuudessakin, kannattaa pysytellä erossa äärioikeiston viha-väkivalta-PetosPersliikeKok-eilisten populistiporvareista, veroparatiisi-pörssikeinottelija-rosvot, eivät edusta Suomen kansaa. Äänestämättä jättäminen on parempi.

    • Anonyymi

      AKTIIVILEIKKURI-giljotiini ja kipeät leikkaukset, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, ovat seurausta PetosPersliikeKok-Eilisten tottelemisesta.

      https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000004879316.html

      https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

      Hillokeisarit ovat NELINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksiensä työvoimaksi. Yksikään Suomen kansalainen, ei tule saamaan yhtäkään työpaikkaa. Aikovat hakea työntekijät suoraan Afrikasta, ilmoitti Tanskan Jyllands Posten.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976000/taysijarkiset-eivat-aanesta-petospersliikekok-eilisia#comment-108349704

    • Anonyymi

      On vain kolme sanaa mitkä kuvaa nykymenoa: kapitalismi ei kannata.
      Sitä on turha yrittää kiemurtelemalla saada sellaiseksi.
      Tulee käymään aina niin että vain osa ihmisistä on rikkaita ketkä menestyy ja loput köyhiä loosereita.
      Tätä totuutta ei markkinataloudessa muuta mikään,paitsi jos tietokoneelle velat eli miinusraha muutetaan plussiksi väkisin,muuten tuossa järjestelmässä köyhät on aina häviäjiä.

    • Anonyymi

      Pahimmat huijarit ja rosvot, esiintyvät kuntavaaleissa "yrittäjinä", vaikkeivät ole päivääkään rehellistä työtä tehneet, vaan kaiken ilmaiseksi perineet, sen jälkeen vastikkeettomilla yritys-maatalous-korona-ym tuilla ja verohelpotuksilla, veroparatiiseissa pörssikeinotelleet, Suomen valtion, eli kansalaisten kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16934740/eu-quottukipaketinquotvastustajien-enemmisto-ei-aanesta-petosperskokoomusta-koskaan-

      Lyhytnäköistä olisi äänestää, pelkän tittelin perusteella, ketä tahansa veroparatiisi"yrittäjä"-huijaria. Mieluummin olemme äänestämättä, kuin pahennamme kansan kahtiajakoa ja eriarvoistamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685101/iso-kansanliike-tulossa-kuntavaali-boikotista-korruptiopaattajien-herattelemiseksi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Rikkaille lienee samantekevää maksaako leipä 2 euroa ja tuleeko siihen päälle 20 euroa veroa.
        Kuluttajien tehtävä valinta salliiko ne yrityksille "veron-kierron" vai pistetäänkö kuluttajahintoihin tuo valtion perimä vero? Ei rikkaille tuota vaikeuksia korottaa hintoja?


    • Anonyymi

      Sitä epäselvää muminaa ja tyhjänlänkytystä, mitä vaalitenteissä äärioikeiston PetosPersKokliike-Eilisen Veroparatiisi-äärioikeistolta, on jouduttu kuulemaan, emme halua kuulla emmekä nähdä, enää koskaan missään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16205905/veroparatiisihavittajat-estettava-ja-peruttava-koyhyysongelma-hoitoon-miljardeilla

      Yksikään nykyisen eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ja korruptiokuntien poliittisista puolueista ja päättäjistä, eivät ansaitse vaaliääniämme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Firma on lihottanut tuhannet duunarit luontoa hyväksikäyttäen , heidät on saatava maksumiehiksi myös . He söivät metsät .

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1457
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      68
      1241
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe