Kurulan valinta on demokratian irvikuva

Anonyymi

Ihmetellen miksi tuollainen kehäraakki roikuu edelleen politiikassa mukana. Muistuttamassa Kittilän luottamushenkilöiden alennustilasta ja moraalin puutteesta viime vuosikymmenellä.

22

1026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siksi, koska ihmiset haluavat hänet päätöksen tekoon. Edelleen 45 ääntä kansalaisilta. Sama se määrälle, onko noussut vai laskenut, mutta valtakirja on tullut!

      • Anonyymi

        Olikohan viisasta antaa hänelle äänensä. Olisko tällaisen tekijän paikka enään ollenkaan yhteisten asioiden hoidossa......Kittilänlaki kirjassa kyllä kerrotaan asioita joita nämä äänestäjät eivät joko tiedä tai eivät osaa lukea. Tai eivät kertakaikkiaan ymmärrä.


    • Anonyymi

      Viimeisenä päösi sisään, pienimmällä äänimäärällä. Ei se anna mitään mandaattia johtopaikoille, pelkkä rivijäsen. Jos hiissataan johonkin pj:kai, kävellään äänestäjien tahdon yli. Fiksu ihminen olisi jäänyt pois koko vaalista.

    • Anonyymi

      Miksi mukana? Hänellä edessä ilmeisen monta selvitettävää asiaa.
      Miksi lakikirjan esittelijää on äänestetty, samaa voi kysyä myös muiden käräjillä viihtyneiden kohdalla. Puolueilla ei ole hyviä täyspäisiä ehdokkaita?
      Monet kokeneet ovat hölmöilynsä tehneet useaan kertaan, menikö siitä oppia tulevaan käytökseen?

    • Anonyymi

      Sillä taustalla mikä Kurulalla on niin fiksu ihminen ei olisi osallistunut koko vaaleihin. Hänellä on ollut mahdollisuus asioita taitavasti hoitaa mutta osaaminen ei riittänyt. Tuskin viisautta on mistään lisää tullut. Katkeruus ja kostonhalua lienee ainoita mitkä ovat kasvaneet.

    • Anonyymi

      Tausta ei korreloi älykkyyden kanssa.

      Pitkä koulutus ei poista tyhmyyttä mutta auttaa pärjäämään sen kanssa. Älykkyys auttaa pärjäämään ilman pitkää koulutusta.

      Mikä auttaisi Kittilän valtuutettuja pysymään poissa käräjiltä?

    • Anonyymi

      Siihen auttaa kun kuuntelee viisaimpiensa ohjeita. Kittilässäkin olisi auttanut kun olisi kuunnellut tätä Mäkistä. Tyhmiä ohjeita ei kannata kuunnella. Toki auttaa, jos itse jotain ymmärtäisi. Viimeisimpinä surkeina esimerkkeinä rouvat Marin ja Yli-Viikari. Eipä juuri heitä tyhmemmin voi toimia, paitsi Kittilässä.

    • Anonyymi

      Minä en lue Kittilän laki kirjaa vaan ajattelen omilla aivoillani.

      Niin kauan kuin muistan keskusta on jyrännyt Kittilässä ja voitaisiin sanoa paska rattaissa jollei ihme tapahdu.

      Eikä tapahtunut nytkään.. niinkuin joskus sanoin tuossa ennen äänestämistä..etten äänestä kepun penikat kyttää saalista...aaaaaaaaargggg

    • Anonyymi

      se on siisti , lumivalkoinen, viaton , hymyilevä depressio koska tietää että on epätoivottu, kehäraaki, allennustilojen muistomerkki, moraaliton ja vain menneisyyden haamut äänestää täällä hetkellä ja huomenna on toisin!

    • Anonyymi

      Ykskertainen vietti.. saa kiksejä kun mottaa muita

      • Anonyymi

        Tämä on totta. Pahemman puoleisesta narsistista on kysymys. Siinä vastaus miksi lähti vaaleihin mukaan. Narsisteilta puuttuu kyky itsearviointiin. Kun ei ole kykyä niin ei kykene tuntemaan häpeää. Varmasti rasittava henkilö läheissilleen.


      • Anonyymi

        Itse kusee omaan nilkkaan.


      • Anonyymi

        Eiköhän ole jo suuhun kustu mikäli tavoitteena on ollut kansanedustajuus. Tuloksena viimeisenä sisään Kittilän valtuustoon. Voi vaan todeta ettei miehellä ollut kykyä johtajuuteen eikä kannatusta edes koti konnuilla. Voiko huonommin enää mennä? Työpaikkansa on sentään saanut armosta pitää. On siinä melkoinen luuseri joukossamme.


    • Anonyymi

      Ei oikein sutkeilta enää irtoa? Alkaako hermo reistata?. Yhtä hiljaa ovat kuin Mari aamiais Sanna vaaleista. Ei kälätystä kuulu.

      Hyvä niin että jossain vaiheessa ymmärtää panna suuta soukemmalle!!

    • Anonyymi

      Kaikki ääniä saaneet ovat äänensä ansainneet. Läpipäässeille onnittelut. Oikeus on asiat osaltaan ratkaissut ja siihen on tyytyminen. Paljon nostetaan aiheettomia juttuja tutkintaan tarkoituksena nostaa omaa profiilia. On tietenkin hyvä, että asiat tutkitaan ja tarvittaessa käydään oikeuttakin, mutta vapauttavien päätösten jälkeen syytetyt ovat jälleen kaikki kansalaisoikeudet omaavia ja luottamushenkilöiksi sopivia, jos kuntalaiset niin päättävät. Kittilässä on valittu parhaat ehdolla olleet valtuustoon ja pulinat pois.

    • Anonyymi

      Ei oikeus ketään vapauttanut.

      Syyttäjä ei vain pystynyt riistävän hyvin osoittamaan että poliisien tutkimuksissa paljastuneet rötökset olisivat aukottomasti riittäneet tuomioon.

      Rötöstelyt on tehty, niitä ei millään saa pois pyyhittyä.

      • Anonyymi

        Kyllä. Rötöstelyt on tehty ja lisäksi vielä vahinkoa koko kunnalle. Naurun alaiseksi joutuu kaikki kuntalaisen tuollaosten hölmöyksien takia. Wikipediakin jo tietää miten Kittilässä kunnan asioita hoidetaan... Kai joku tolokku pitää löytyä näille tontuille.


    • Anonyymi

      Kurula pääsi viimeisenä pienimmällä äänimäärällä kepussa valtuustoon. Äänestystulos ei kyllä oikeuta muuhun kuin rivivaltuutetun paikkaan. Jos enemmän annetaan, loukataan äänestäjiä ja demokratiaa.

    • Anonyymi

      Kurulan kaltaisia todellisia johtajia tarvitaan enemmän!

      • Anonyymi

        Kaikenlaisia keikoilijoita sitä on puolustamassa näitä rötöstelijöitä ja kunnan rahojen tuhlaajia !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikenlaisia keikoilijoita sitä on puolustamassa näitä rötöstelijöitä ja kunnan rahojen tuhlaajia !

        Taitaa Kurula itse kirjoitella lausuntojaan "todellisesta johtajasta". Tai onhan Kurula todellinen johtaja. Hän on todellinen harhaanjohtaja. Näytöt harhaanjohtamisesta on kiistattomat.


    • Anonyymi

      Kun hoitaisi päivätyönsä kunnolla, mutta ei ! Vuosikaudet saanut olla kuin suojatyöpaikassa lukion opettajana. Perkale kun vituttaa tuommonen lusmu!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1753
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1158
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      987
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      954
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe