Jostain kevlarista tehty suoli siinä. Ei katkea millään. Vain sisusta pursuaa haukatessa. Ei jatkoon.
Choritso-kabanossi vaatii rälläkän katkomiseen
Anonyymi
1
104
Vastaukset
- Anonyymi
Luonnonsuolesta tulee aika usein sitkeä kun makkaraa kypsytetään pitkään suhteellisen matalalla lämmöllä. Itsellä on tapana tehdä makkaroita luonnonsuoleen seuraavilla metodeilla:
1. Makkaran pursottaminen suoleen.
2. Makkaran kuivattaminen noin vuorokausi viileässä 3-4C:ssa.
3. Savustus 50-80C:ssa noin 6 tuntia.
4. Vakuumiin ja pakastus.
5. Paistaminen/grillaaminen.
Suolen voi erotella pois, jos se on liian sitkeää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1472455
- 1761694
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6875- 68851
- 59825
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745