Jostain kevlarista tehty suoli siinä. Ei katkea millään. Vain sisusta pursuaa haukatessa. Ei jatkoon.
Choritso-kabanossi vaatii rälläkän katkomiseen
Anonyymi
1
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Luonnonsuolesta tulee aika usein sitkeä kun makkaraa kypsytetään pitkään suhteellisen matalalla lämmöllä. Itsellä on tapana tehdä makkaroita luonnonsuoleen seuraavilla metodeilla:
1. Makkaran pursottaminen suoleen.
2. Makkaran kuivattaminen noin vuorokausi viileässä 3-4C:ssa.
3. Savustus 50-80C:ssa noin 6 tuntia.
4. Vakuumiin ja pakastus.
5. Paistaminen/grillaaminen.
Suolen voi erotella pois, jos se on liian sitkeää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 922421
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012133- 831780
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en451575- 781556
- 111505
- 331468
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?541340Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.871296Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?301219