Jostain kevlarista tehty suoli siinä. Ei katkea millään. Vain sisusta pursuaa haukatessa. Ei jatkoon.
Choritso-kabanossi vaatii rälläkän katkomiseen
Anonyymi
1
109
Vastaukset
- Anonyymi
Luonnonsuolesta tulee aika usein sitkeä kun makkaraa kypsytetään pitkään suhteellisen matalalla lämmöllä. Itsellä on tapana tehdä makkaroita luonnonsuoleen seuraavilla metodeilla:
1. Makkaran pursottaminen suoleen.
2. Makkaran kuivattaminen noin vuorokausi viileässä 3-4C:ssa.
3. Savustus 50-80C:ssa noin 6 tuntia.
4. Vakuumiin ja pakastus.
5. Paistaminen/grillaaminen.
Suolen voi erotella pois, jos se on liian sitkeää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432997Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta612931- 422357
- 311853
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251709Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa721654- 481576
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771255- 361236
- 791070