Suomessa leviää väärää tietoa koronarokotteista

Anonyymi

, varoittaa THL:n Mika Salminen: ”Härskejä valheita”

THL:n Mika Salminen varoittaa Suomessa leviävistä valeuutisista, joissa vääristellään koronarokotustietoa tarkoitushakuisesti ja jopa vaarallisesti. Hän nostaa esiin kaksi sivustoa, jotka ovat pahimmasta päästä. Yhdysvalloissa ilmiö on johtanut rokotuskattavuuden heikkenemiseen, Salminen sanoo. Tältä ilmiö näyttää nyt Suomessa."



Saako Teoollisuuden Hyvinvoinnin Laitos Mika Salminen aukaistua mitä tuossa kerrotaan?

Dr. David Martin - Covid petos

Koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen:

https://tinyurl.com/wphrsb73

London-real--Dr--David-Martin:

https://tinyurl.com/35mje3fb

PHOTOGRAPHIC PROOF! The shots being referred to as 'vaccines' are absolutely poisonous, and the proof is now here!:

https://www.bitchute.com/video/vLuMGDy7f4R7/

14

847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hörhöjutut kuuluu huuhaa-palstalle.

    • Anonyymi

      Tollontuben videossa salaliittoteorioita kirjoittava David Martin väittää Covid19 -sairautta nyt aiheuttavan koronaviruksen olevan laittomasti patentoitu virus joka on tehty laboratoriossa biologiseksi aseeksi.
      SARS-epidemian v. 2003 aiheutti Sars-Cov -koronavirus jonka avatulle dna-koodille terveysviranomainen haki patenttia turvatakseen kaikille mahdollisuuden tutkia virusta vapaasti. Covid19 -tautia nyt aiheuttavan Sars-Cov-2 -koronaviruksen dna-koodia ei ole milloinkaan patentoitu, eikä vuoden 2013 jälkeen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksellä luonnollisen viruksen dna-koodia edes ole enää voinut patentoida.
      "The Supreme Court ruled in 2013 that a naturally occurring DNA segment is a product of nature and not eligible for patent protection. However, the high court found that complimentary DNA — known as cDNA — "is not a 'product of nature' and is patent eligible under (the law)."
      2000-luvulla kaikenlaisten virusten avatuille dna-koodeille oli hakemuksia eri maissa, myöskin HIV-viruksen piikkiproteiinille joka on erilainen kuin koronaviruksen vastaava ja kiinnittyy eri soluihinkin. Allaolevassa linkissä on fact checkiä salalitoteoreetikko David Martinin valheista. Hän valehtelee että tämän pandemian nyt aiheutti muka se Sars-Cov -koronavirus jolle haettiin patenttia v. 2004 ja myönnettiin 2007. Parhaillaan riehuvan vuonna 2019 löytyneen Sars-Cov-2 -koronaviruksen dna-koodi selvitettiin vasta v. 2020.

      https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/08/23/fact-check-plandemic-ii-alleges-false-cdc-nih-conspiracy-theory/3408658001/?fbclid=IwAR1bv6BRFr0rMA9OX9TLh0wOVVKxAM-BmY5Q2JUPCY7I6jMdArAJsexDEuo

    • THL itse on mielestäni yksi suurimpia valeuutisten levittäjiä yhdessä valramedian kanssa. Kumpikin taho toimii lääketehtaiden puolestapuhujina ja näiden lääkefirmojen tarkoituksenahan on tehdä lääkkeillä ja rokotteilla mahdollisimman paljon voittoa. Eivätkä niitä kiinnosta yhtään se kuinka monta ihmistä kuolee rokotteiden seurauksena, koska niiltä on kokonaan poistettu vastuu rokotteiden haittavaikutuksista.

      • Ite oot.


      • Anonyymi

        Jos rokotteilla todetaan liikaa haittavaikutuksia, ne eivät pääse myyntiin ja voidaan vetää pois jopa kesken jo alkaneen levityksen. Tällöin koko kehittelypanos tuottaa vain tappiota firmalle.
        Astra Zenecan myynti notkahti pahasti erittäin harvinaisen (n. 1: 100 000) haittavaikutuksen takia. Lääketehtaiden intresseissä on tehdä rokotteista mahdollisimman turvallisia. Muuten kilpaileva firma vie sopimukset.

        Kyllä tyhmäkin saa olla, mutta ei sentään salaliittoteorioihin kannata uskoa.


      • Anonyymi

        Joppan teksteistä ei tarvitse varoittaa. Ei niin tyhmää ihmistä löydykään että niitä uskoisi. Mitä muuten teet työksesi?


      • Anonyymi
        kekek-kekek kirjoitti:

        Ite oot.

        etkö parempaa keksinyt?


      • Anonyymi kirjoitti:

        etkö parempaa keksinyt?

        Esim. Raamatun mukaan hullulle pitää vastata hänen hulluutensa mukaan.


      • Anonyymi

        On se vaarallinen rokote,luin facebookista että lapset saaneet sydäntuleduksia korona rokotteesta vaikka lapsia ei ole vielä edes alettu rokottamaan.Kirkko ja kaupunki lehdestä oli joku tämän tiedon lukenut, itse en löytänyt linkkiä kyseiseen juttuun.Kun itse sain korona rokotteen luulin saaneeni viagra rokotteen,on nimittäin ollut sellaisia sivuvaikutuksia,toivottavasti pysyviä.


    • Anonyymi

      Kirjanpainajakuoriaisia ei pitäisi syödä lainkaan.

    • Anonyymi

      Suomessakin leviää maksettuja valeuutisia koronarokotteista. Aiheesta oli juuri pari päivää sitten uutinen BBC:ssä

      https://www.bbc.com/news/blogs-trending-57928647

      Tässä "Fazze" niminen yritys tarjoutui maksamaaan youtube - vaikuttajille väärän tiedon levittämisestä. Muutama heistä tuli julkisuuteen ja kertoi tarjouksesta, pari myös tarttui tarjoukseen levittäen valeuutista. Venäjä on tuollaista huseerannut jo pidempään, joskin pääasiassa vapaaehtoisten eli hyödyllisten idioottien avulla.

      Kun tämä ei varmaankaan ollut ainutkertainen tapaus niin suosittelisin suureen varovaisuuteen koronaan liittyvän tiedon hankkimisessa blogeista ja tuubeista.

    • Anonyymi

      THL:n Salminen: Korona ei ole niin vaarallinen kuin pelättiin – ”Se, miltä korona näytti keväällä, ei ihan pidä paikkansa”
      Koronan kokonaisvaikutus pitää arvioida uudelleen, sanoo Mika Salminen.

      • Anonyymi

        "Se, miltä korona näytti keväällä, ei ihan pidä paikkansa”
        Koronan kokonaisvaikutus pitää arvioida uudelleen, sanoo Mika Salminen."

        Salminen sanoi sen viime vuonna syyskuussa 2020, ja sen jätit kertomatta.


      • Anonyymi

        Ainakin sen mukaan, mitä ulkomailla on meneillään parhaillaan, delta- variantti eroaa todella paljon aiemmista varianteista. Esimerkiksi USA tällä hetkellä, lääkäreiden mukaan verrattuna viime kevääseen, noin 30-vuotiaita ihmisiä tulee sairaaloihin suhteessa enemmän kuin keväällä, ja ovat jo alkujaan sairaampia eli huonommassa kunnossa, kuin sairaaloihin keväällä tulleet. Kokonaisvaikutuksen arvio ehkä seuraa siitä, kun analysoi sen mitä tiedetään ja suhteuttaa Suomeen. Ja tähän analyysiin liittyvä suunnitelma yhdistettynä keinoihin ja resursseihin vie meidät sinne suuntaan minne halutaan mennä. Haluaisin ajatella sen noin. Toinen vaihtoehto on, että se vie meidät sinne suuntaan minne niiden puitteissa on mahdollista. Oli kuinka hyvänsä, analysoijille riittää töitä yllin kyllin tulevaisuudessakin, tosin vähän epäkiitollistakin, jos peli muuttuu aina uuden variantin ilmettyä vähintään puolen vuoden välein. Sen takia olisi aika kova juttu tunnistaa muutokset ajoissa. Ja jos resurssit alkavat vähentyä, on hyvä, että ne osataan suunnata oikeisiin paikkoihin.
        Sinänsä meillä ei ole mitään hätää varsinaisesti, Suomessa on hyvä terveydenhoidon taso. Ja muutenkin asiat ovat hyvin.
        Meidän tulee vaan muistaa se, että virus on tässä pelissä yhteinen vastustaja, ei kanssaeläjä, joten pelataan virusta vastaan, ei toisiamme vastaan. Ja maaliin voi olla useita teitä, jopa yhtäaikaakin, mutta fiksuja meidän täytyy olla, että osaamme mennä yhdessä maaliin.
        Jääkiekko on meille tuttu. Se mitä koutsit tällaisissa tilanteissa tyypillisesti suosivat on yksinkertaistaminen. Pidetään kuviot simppeleinä ja päät pystyssä, silmät auki ja jutellaan pelikavereille.
        Hyvä tästä tulee vaikka ei ole valmista vielä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe