Suomessa leviää väärää tietoa koronarokotteista

Anonyymi

, varoittaa THL:n Mika Salminen: ”Härskejä valheita”

THL:n Mika Salminen varoittaa Suomessa leviävistä valeuutisista, joissa vääristellään koronarokotustietoa tarkoitushakuisesti ja jopa vaarallisesti. Hän nostaa esiin kaksi sivustoa, jotka ovat pahimmasta päästä. Yhdysvalloissa ilmiö on johtanut rokotuskattavuuden heikkenemiseen, Salminen sanoo. Tältä ilmiö näyttää nyt Suomessa."

Saako Teoollisuuden Hyvinvoinnin Laitos Mika Salminen aukaistua mitä tuossa kerrotaan?

Dr. David Martin - Covid petos

Koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen:

https://tinyurl.com/wphrsb73

London-real--Dr--David-Martin:

https://tinyurl.com/35mje3fb

PHOTOGRAPHIC PROOF! The shots being referred to as 'vaccines' are absolutely poisonous, and the proof is now here!:

https://www.bitchute.com/video/vLuMGDy7f4R7/

14

687

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hörhöjutut kuuluu huuhaa-palstalle.

  • Anonyymi

   Tollontuben videossa salaliittoteorioita kirjoittava David Martin väittää Covid19 -sairautta nyt aiheuttavan koronaviruksen olevan laittomasti patentoitu virus joka on tehty laboratoriossa biologiseksi aseeksi.
   SARS-epidemian v. 2003 aiheutti Sars-Cov -koronavirus jonka avatulle dna-koodille terveysviranomainen haki patenttia turvatakseen kaikille mahdollisuuden tutkia virusta vapaasti. Covid19 -tautia nyt aiheuttavan Sars-Cov-2 -koronaviruksen dna-koodia ei ole milloinkaan patentoitu, eikä vuoden 2013 jälkeen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden päätöksellä luonnollisen viruksen dna-koodia edes ole enää voinut patentoida.
   "The Supreme Court ruled in 2013 that a naturally occurring DNA segment is a product of nature and not eligible for patent protection. However, the high court found that complimentary DNA — known as cDNA — "is not a 'product of nature' and is patent eligible under (the law)."
   2000-luvulla kaikenlaisten virusten avatuille dna-koodeille oli hakemuksia eri maissa, myöskin HIV-viruksen piikkiproteiinille joka on erilainen kuin koronaviruksen vastaava ja kiinnittyy eri soluihinkin. Allaolevassa linkissä on fact checkiä salalitoteoreetikko David Martinin valheista. Hän valehtelee että tämän pandemian nyt aiheutti muka se Sars-Cov -koronavirus jolle haettiin patenttia v. 2004 ja myönnettiin 2007. Parhaillaan riehuvan vuonna 2019 löytyneen Sars-Cov-2 -koronaviruksen dna-koodi selvitettiin vasta v. 2020.

   https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/08/23/fact-check-plandemic-ii-alleges-false-cdc-nih-conspiracy-theory/3408658001/?fbclid=IwAR1bv6BRFr0rMA9OX9TLh0wOVVKxAM-BmY5Q2JUPCY7I6jMdArAJsexDEuo

  • THL itse on mielestäni yksi suurimpia valeuutisten levittäjiä yhdessä valramedian kanssa. Kumpikin taho toimii lääketehtaiden puolestapuhujina ja näiden lääkefirmojen tarkoituksenahan on tehdä lääkkeillä ja rokotteilla mahdollisimman paljon voittoa. Eivätkä niitä kiinnosta yhtään se kuinka monta ihmistä kuolee rokotteiden seurauksena, koska niiltä on kokonaan poistettu vastuu rokotteiden haittavaikutuksista.

   • Ite oot.


   • Anonyymi

    Jos rokotteilla todetaan liikaa haittavaikutuksia, ne eivät pääse myyntiin ja voidaan vetää pois jopa kesken jo alkaneen levityksen. Tällöin koko kehittelypanos tuottaa vain tappiota firmalle.
    Astra Zenecan myynti notkahti pahasti erittäin harvinaisen (n. 1: 100 000) haittavaikutuksen takia. Lääketehtaiden intresseissä on tehdä rokotteista mahdollisimman turvallisia. Muuten kilpaileva firma vie sopimukset.

    Kyllä tyhmäkin saa olla, mutta ei sentään salaliittoteorioihin kannata uskoa.


   • Anonyymi

    Joppan teksteistä ei tarvitse varoittaa. Ei niin tyhmää ihmistä löydykään että niitä uskoisi. Mitä muuten teet työksesi?


   • Anonyymi
    kekek-kekek kirjoitti:

    Ite oot.

    etkö parempaa keksinyt?


   • Anonyymi kirjoitti:

    etkö parempaa keksinyt?

    Esim. Raamatun mukaan hullulle pitää vastata hänen hulluutensa mukaan.


   • Anonyymi

    On se vaarallinen rokote,luin facebookista että lapset saaneet sydäntuleduksia korona rokotteesta vaikka lapsia ei ole vielä edes alettu rokottamaan.Kirkko ja kaupunki lehdestä oli joku tämän tiedon lukenut, itse en löytänyt linkkiä kyseiseen juttuun.Kun itse sain korona rokotteen luulin saaneeni viagra rokotteen,on nimittäin ollut sellaisia sivuvaikutuksia,toivottavasti pysyviä.


  • Anonyymi

   Kirjanpainajakuoriaisia ei pitäisi syödä lainkaan.

  • Anonyymi

   Suomessakin leviää maksettuja valeuutisia koronarokotteista. Aiheesta oli juuri pari päivää sitten uutinen BBC:ssä

   https://www.bbc.com/news/blogs-trending-57928647

   Tässä "Fazze" niminen yritys tarjoutui maksamaaan youtube - vaikuttajille väärän tiedon levittämisestä. Muutama heistä tuli julkisuuteen ja kertoi tarjouksesta, pari myös tarttui tarjoukseen levittäen valeuutista. Venäjä on tuollaista huseerannut jo pidempään, joskin pääasiassa vapaaehtoisten eli hyödyllisten idioottien avulla.

   Kun tämä ei varmaankaan ollut ainutkertainen tapaus niin suosittelisin suureen varovaisuuteen koronaan liittyvän tiedon hankkimisessa blogeista ja tuubeista.

  • Anonyymi

   THL:n Salminen: Korona ei ole niin vaarallinen kuin pelättiin – ”Se, miltä korona näytti keväällä, ei ihan pidä paikkansa”
   Koronan kokonaisvaikutus pitää arvioida uudelleen, sanoo Mika Salminen.

   • Anonyymi

    "Se, miltä korona näytti keväällä, ei ihan pidä paikkansa”
    Koronan kokonaisvaikutus pitää arvioida uudelleen, sanoo Mika Salminen."

    Salminen sanoi sen viime vuonna syyskuussa 2020, ja sen jätit kertomatta.


   • Anonyymi

    Ainakin sen mukaan, mitä ulkomailla on meneillään parhaillaan, delta- variantti eroaa todella paljon aiemmista varianteista. Esimerkiksi USA tällä hetkellä, lääkäreiden mukaan verrattuna viime kevääseen, noin 30-vuotiaita ihmisiä tulee sairaaloihin suhteessa enemmän kuin keväällä, ja ovat jo alkujaan sairaampia eli huonommassa kunnossa, kuin sairaaloihin keväällä tulleet. Kokonaisvaikutuksen arvio ehkä seuraa siitä, kun analysoi sen mitä tiedetään ja suhteuttaa Suomeen. Ja tähän analyysiin liittyvä suunnitelma yhdistettynä keinoihin ja resursseihin vie meidät sinne suuntaan minne halutaan mennä. Haluaisin ajatella sen noin. Toinen vaihtoehto on, että se vie meidät sinne suuntaan minne niiden puitteissa on mahdollista. Oli kuinka hyvänsä, analysoijille riittää töitä yllin kyllin tulevaisuudessakin, tosin vähän epäkiitollistakin, jos peli muuttuu aina uuden variantin ilmettyä vähintään puolen vuoden välein. Sen takia olisi aika kova juttu tunnistaa muutokset ajoissa. Ja jos resurssit alkavat vähentyä, on hyvä, että ne osataan suunnata oikeisiin paikkoihin.
    Sinänsä meillä ei ole mitään hätää varsinaisesti, Suomessa on hyvä terveydenhoidon taso. Ja muutenkin asiat ovat hyvin.
    Meidän tulee vaan muistaa se, että virus on tässä pelissä yhteinen vastustaja, ei kanssaeläjä, joten pelataan virusta vastaan, ei toisiamme vastaan. Ja maaliin voi olla useita teitä, jopa yhtäaikaakin, mutta fiksuja meidän täytyy olla, että osaamme mennä yhdessä maaliin.
    Jääkiekko on meille tuttu. Se mitä koutsit tällaisissa tilanteissa tyypillisesti suosivat on yksinkertaistaminen. Pidetään kuviot simppeleinä ja päät pystyssä, silmät auki ja jutellaan pelikavereille.
    Hyvä tästä tulee vaikka ei ole valmista vielä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   32
   3351
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3166
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   350
   2823
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   58
   1385
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   95
   1196
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1170
  7. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1082
  8. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   1052
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   958
  Aihe