SDP on epäisänmaallinen

Anonyymi

Perussuomalaisten puoluekokouksessa Seinäjoella kuultiin tänään, että
- SDP oli ennen työntekijöiden ja työntekemisen asialla. Tämän päivän SDP ei sitä ole.
- SDP:n linjaukset ovat luonteeltaan niin epäisänmaallisia, ettei hallitusyhteistyö ole mahdollinen.
- Perussuomalaiset on suurin työläisten ja yrittäjien puolue.
- Purrasta tuli uusi puheenjohtaja.
- Väistyvä puheenjohtaja Jussi Halla-Aho piti loistavan puheen.

32

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko tuossa mitään uutta? Ainahan se on ollut ja tulee olemaan.

      • Anonyymi

        SDP:m saavutuksia

        - tauot
        - muita aloja korkeampi palkka
        - vuorotteluvapaa
        - isyysloma
        - äitiysloma
        - ansiosidonnainen
        - lomaraha

        jne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SDP:m saavutuksia

        - tauot
        - muita aloja korkeampi palkka
        - vuorotteluvapaa
        - isyysloma
        - äitiysloma
        - ansiosidonnainen
        - lomaraha

        jne

        Miten tonne vuorottteluvapaalle pääsee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tonne vuorottteluvapaalle pääsee?

        Vuorotteluvapaalle jääminen edellyttää, että olet tehnyt työnantajan kanssa sopimuksen vuorotteluvapaalle siirtymisestä. Vuorotteluvapaata haetaan Kelalta.

        Ehtonas on että ole vakityöläinen, työsuhteesi samaan työnantajaan on kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään 13 kuukautta ennen vuorotteluvapaan alkamista ja sinulla on ennen vuorotteluvapaan alkamista ollut työhistoriaa vähintään 20 vuotta.

        Voit pitää yhden vuorotteluvapaan joka kuudes vuosi. Jos olet ollut vuorotteluvapaalla aikaisemmin, työhistoriaedellytys kahden vapaan välillä on viisi vuotta.

        Vuorotteluvapaa on lomaa, jota kestää yhtäjaksoiesti enintään vuosi, ja saat KELA:lta lomaajan palkkaa n, 50% tavanomaisesta palkastasi koko vuorotteluvapaan ajan.


      • Anonyymi

        Talonpoikaista ja keskusta kepulit palkastaan kansa verovaroilla ulkomisa ukrsinslsist töihin ja tuottaa ukrsinslsist ruokaa jota mainostetaan kotimaisen

        Kyllä sotavetnaarit jo kääntyilee

        Hävetkää epäisanmaalliseet


    • Anonyymi

      Nykydemarit ovat hillotolppia ja jääriä.

      Hillotolpat:
      Väkisin ängetään eturiviin keinolla millä hyvänsä, valheilla ja kyynerpäätaktiikalla ja sitten paistatellaan kansikuvissa, nautitaan surutta ilmaiset aamiaiset ja jaetaan miljardeja kavereille, että saisi "kunnioitusta" ja pysyisi hillotolppina.

      Jääriä:
      Opitut valheet, kuten yritykset ovat pahoja ja saavutetuista eduista ei tingitä, näkyy demareiden touhuissa. Sitä on vastaleivottu sote ja työllisyystoimien tekemättömyys. Sote on sen verran huono, ettei demarit itsekään olisi oppositiossa sitä kannattaneet. Sen kantava ajatus on yritysvastaisuus, hinnalla ei ole väliä. Työllisyystoimia ei uskalleta tehdä, ettei suututeta SAK:n kavereita. Eiköhän itsekin hillotolpalle päässeet Antti Rinne ja Riku Aalto ohjeista tyttöjä, miten pitää toimia.

      Sovittelevuus,
      jossa haetaan kaikkien etua, eli isänmaan edun ajaminen asiat edellä, on tiettyjen puolueiden hyveitä. Se perustuu tosiasioihin, tutkittuun tietoon ja kaikkia palveleviin ratkaisuihin. Vankka poliitiikkojen koulutus, kokemus ja taloueslämään ja kansantalouden tuntemus ovat taustalla.

      Suomen hyvinvointi tulee työstä. Sen huomaa veitsiluotolaisetkin ennen pitkää päivittäin. Lisäksi työnteko kerryttää eläkettä. Kaikilla on oikeus työhön. Saikulla ja kortistossa ei synny bruttokansantuotetta. Siinä kansantaloudellinen näkökulma.

      Ihmisten pitää päästä lääkäriin, kun on tarve. Sote ei sitä ratkaise.

      Velaksi ei voi elää. Jokaisen, myös valtion pitää maksaa velat. Me olemme valtio.

      Edellä asioita, jotka ovat nykydemareilta kadoksissa. Ruotsin sisarpuolue on toista maata aivan sanoinkuvallisestikin.

      Vieläkö tätä kurjuutta pitää kaksi vuotta katsella?

      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus mutta koskee kaikkia puolueita laidasta laitaan.


    • "SDP oli ennen työntekijöiden ja työntekemisen asialla. Tämän päivän SDP ei sitä ole."
      Millä tavalla se ei ole?

      "SDP:n linjaukset ovat luonteeltaan niin epäisänmaallisia, ettei hallitusyhteistyö ole mahdollinen"
      Millä tavalla ne ovat epäisänmaallisia, mitä muuten tarkoittaa isänmaallisuus? Voisitko määritellä vähän tätä epämääräistä käsitettä?

      "Perussuomalaiset on suurin työläisten ja yrittäjien puolue."
      Miten tämä näkyy käytännössä, Perussuomalaisten tavoitteena on heikentää koulutusta, palkkatasoa ja sosiaaliturvaa sekä siirtää niitä maahanmuuttajille, kuten nähtiin vuonna 2015.

      "- Väistyvä puheenjohtaja Jussi Halla-Aho piti loistavan puheen."
      Hän puhui perussuomalaisista arvoista, mutta unohti mainita mitä ne ovat. Ei se kyllä ollut mitenkään loistava, kun keskeiset asiat jätettiin kertomatta. Mutta ilmeisesti se persuille riittää - ei tarvitse ymmärtää mitään.

    • Anonyymi

      6. 12. 1917 remurit äänestivät itsenäisyysjulistusta vastaan ja aloittivat
      terrorin ja kapinan venäläisen sotaväen avustuksella päästäkseen
      takaisin Neuvostoliittoon kasakan piiskattavaksi

    • Anonyymi

      Ainakaan 2000 luvulla ei sdp ole ollut suomalaisten köyhien puolella eikä myöskään vasemmistoliitto ja vihreät. Takinkäännöllä mentiin hallitukseen 2011 vastoin vaalilupauksia. Äänet kerättiin eurivastaisuudella eikä aiottu hyväksyä uusia tukipaketeita ulkomaille. Mutta vaalien mentyä yhtäkkiä euro oliki hyvä asia kun tuli mahdollisuus päästä kokoomuksen johtamaan hallitukseen. Sinne mentiin ja ihan kaikki halukkaat saivat tukipaketin. Mafia Kyproskin sai. Ja Jutta Urpilainen palkittiin hyvänä antajana korkealla eu viralla.

      • Anonyymi

        No eipä se Persujen lnja köyhiä lohduta yhtään enempää, päinvastoin, Persut julistaa olevansa oikeistopuolue ja taloudenpito Persuissa matkii Kokoomuksen linjaa. Siinä saa köyhät kylmää kyytiä, mikäli Persut pääsee päättämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eipä se Persujen lnja köyhiä lohduta yhtään enempää, päinvastoin, Persut julistaa olevansa oikeistopuolue ja taloudenpito Persuissa matkii Kokoomuksen linjaa. Siinä saa köyhät kylmää kyytiä, mikäli Persut pääsee päättämään.

        Kokoomuksen politiikkaa on punavihreät tehneet hallituksessa mm.2011 alkaen Kokoomuksen johtamassa hallituksessa. Kyllä köyhät äänestäjät unohtuu punavihreillä kun vain tulee tilaisuus päästä ministeriksi hallitukseen. Ja ilmastonmuutoskin menettää merkityksen kun vain pääsee ministeriksi.


    • Anonyymi

      Kiuru vaatii 7 päivän hoitotakuuta. Mistähän Kiuru löytää laaäarit ja hoitajat tähän kun 3kk hoitotakuukaan ei onnistu?

    • Anonyymi

      Sdp:n Väinö Tanner oli isänmaan pelastaja jo siloin kuin persut oli siittiöinä kiveksissä.
      Persuja politiikka muistuttaa talibaaneja, maahan muutto ja ulkomaalais vihasta.

      • Anonyymi

        Tanner olikin oikeistodemari. Melkein kokoomuslainen.


    • Anonyymi

      Riikka Purra kertoo selkokielellä, miten asiat on. Se on hienoa, Purran puhetta ymmärtää vähemmän kouluja käyneetkin. Muutama esimerkki.

      Purra tarkensi, että Perussuomalaiset ovat maahanmuuttokriittisiä, ei maahanmuuttajakriittisiä. Saa tulla tänne töihin, mutta rajalle tuleville ei pidä jakaa täyttä sosiaaliturvaa ja Suomen kansalaisuutta kuin ilmaisia ämpäreitä. Suomen kansalaisuutta pitää sen verran pitää arvossa! Tämänlainen ajattelu on kynnyskysymys hallitukseen tulijoille.

      On ala-arvoista, miten pakolaisia kohdellaan. Esimerkki. Yksi irakilainen oli Liettuan rajalla hakeutumassa Suomeen takaisi, kun hänet oli kolmen ja puolen vuoden käsittelyn jälkeen palautettu Irakiin. Ei hemmetti. Kyllä asiat pitää hoitaa 9 kuukaudessa. Se on sentään aika, jona kokonainen ihminen ehtii kehittymään. Tämä irakilaishemmo oli ehtinyt jo opettelemaan suomen kielen, päässyt Postiin töihin ja edennyt siellä jopa esimieheksi. Ohisalon "pakolaiset tänne" -politiikka ja palautusten jarruttaminen on syvältä.

      Purra, Entinen vihreä totesi ympäristöshoppailusta, että meidän on keskityttävä toimiin, joilla saadaan USA ja Kiina vähentämään päästöjä. Sillä on merkitystä. Hyvin sanottu.

      Purra totesi myös, että Perussuomalaisten asemointi vasemmisto-oikeisto -akselille on vanhanaikaista. Se ei sovi persuille. Pitää tehdä hyviä tekoja asemoinneista huolimatta ja sen sijaan.

      Työnteossa palkan ostovoima on oleellista. Parasta olisi pienentää työn verotusta, Se lisää ostovoimaa ja samalla parantaa yritysten kilpailukykyä. Se taas parantaa työllisyyttä.

      Palkalla pitää tulla toimeen tarkoittaa, että palkasta pitää jäädä enemmän käteen ja ostovoima paranee. Verojen alentaminen pienentää kustannuksia pitkällä tähtäimellä. Eurolla saa enemmän.

      Tehokkainta olisi alentaa palkkoja ja veroja siten. että jää ainakin saman verran käteen. Se olisi valtava sysäys työllisyyden paranemiselle. Tällä hetkellä on yli 300.000 työtöntä. He kuluttavat, mutta eivät tuota. Kaikki joutuvat sen maksamaan. Työttömyysvakuutusmaksut nousevat.

      Perussuomalaiset on Suomen suurin työväenpuolue ja yrittäjien edustaja.

      • Anonyymi

        Purran puhetta kuunnellessa tuli natsit mieleen, oli kyllä niin etnonationalista vuodatusta.
        Ei löytynyt puheista minkäänlaista empatiaa kanssaihmisiä kohtaan, siinä vaiheessa oli vahdettava kanavaa, kun alkoi etoa ne puheet.
        Vaikea uskoa, että Suomessa löytyy kannatusta tuollaiselle ideologialle.


      • Anonyymi

        "Työnteossa palkan ostovoima on oleellista. Parasta olisi pienentää työn verotusta, Se lisää ostovoimaa ja samalla parantaa yritysten kilpailukykyä. Se taas parantaa työllisyyttä."
        Ja mistä kunnat ja valtiot saavat verotuloja, jos verotusta pienennetään. Kyllä! hinnat nousee palveluista ja tavaroista koska verotusta siirrettäisiin näihin kohteisiin. On ne persut pöljiä


      • Kappas, täällähän on populisteja liikkeellä. Sen tunnistaa siitä, että joka asiaan on yksinkertainen ratkaisu. Voin kuule kertoa, että jos asiat olisivat noin helppoja mitä väität, ne olisi moneen kertaan tehty. Ihan nolottaa niiden puolesta, jotka kuvittelevat asioiden ratkeavan yksinkertaisuuksilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Työnteossa palkan ostovoima on oleellista. Parasta olisi pienentää työn verotusta, Se lisää ostovoimaa ja samalla parantaa yritysten kilpailukykyä. Se taas parantaa työllisyyttä."
        Ja mistä kunnat ja valtiot saavat verotuloja, jos verotusta pienennetään. Kyllä! hinnat nousee palveluista ja tavaroista koska verotusta siirrettäisiin näihin kohteisiin. On ne persut pöljiä

        Esimerkiksi kehitysapu pois tai vähemmäksi. Kuulemma iso osa kehitysavusta mennyt heimopäälliköiden panssroituihin mercedes-benz merkkisiin autoihin.


    • Anonyymi

      Lukekaa persut historiaa, jos ette osaa lukea niin pyytäkää joku lukutaitoinen lukemaan teille. SDP suurmiehet ovat joutuneet pelastamaan suomen itsenäisyyden ja vakauden monta kertaa. Mm. Väinö Tanner sota-aikana Persuilla ei ole historiaa

      • Anonyymi

        Persut yrittävät päästä kokoomuksen apupuolueeksi, mutta ovat liian oikealla jopa siihen.


      • Anonyymi

        joo sdp llä on historia,,,yrittivät estää suomen itsenäistymisen,,,halusivat suomalaisista venäläisiä,,,,,


      • Anonyymi

        Paavo Lipponen ja Antti Rinne.
        https://www.google.com/search?q=rinteen rikoshistoria&oq=rinteen rikoshistoria&aqs=chrome..69i57j0i22i30.15527j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

        Ansiolistaa monta sivua.
        https://www.verkkouutiset.fi/il-paavo-lipponen-suositteli-veijo-baltzarille-arvonimea/#79ee47a9
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9502ab99-0bc8-4bcb-8194-b97bda6706cc
        Tarja Halonen myönsi Veijo Baltzarille arvonimen 2011 – taustalla jo tuolloin kaksi rikostuomiota

        Kaipaatko historiaa,tässä muutama totuus demukoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut yrittävät päästä kokoomuksen apupuolueeksi, mutta ovat liian oikealla jopa siihen.

        Punavihreät päässeet jo monesti.


    • Anonyymi

      Olen ihmetellyt kun torstaisin ei tule eduskunnan höpötystuntia. Tänään kuulin eduskunnan keskeyttävän kesälomansa Afganistanin tilanteen vuoksi. Enhän minä pölvästi ole tiennyt että eduskunta lomailee puoli vuotta. Anteeksi tyhmyyteni!

    • Anonyymi

      Onko tämä vakuutushtiöiden lääkärien lausuntojen selventämisen vaatimus SDP:n ansiota? Eli entisen teitittelyn sijaan pitää sinutella ihmisiä?

    • Anonyymi

      Jos se oliskin pysynyt työväenpuolueena mutta kun kaikki muut asiat tuli tärkeemmäks.

    • Anonyymi

      NELIVÄISEN TYÖVIIKON VAATIMEN TUKEE SDP:N EPÄISÄNMAALLISUUTTA. Yksikertaisesti ei ole mitään haluja tehdä työtä sämaan hyväksi, vaan tuhota sekin kaikki mikä on rakennettu.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2192
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1294
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      985
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      972
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      850
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe