Tavalliset ihmiset eivät ole tyytyväisiä vetyautoilijoita.

Anonyymi

Kun lukee vety keskustelupalstoja, joissa kirjoittelevat tavalliset vetyautoilijat, niin on hypettäminen kaukana. Selvästi merkittäviä ongelmia jonka takia vetyautoista on päätetty luopua. Moni joutuu pitämään kahta autoa (vety ja normi polttomoottoriauto), jotta voi kikkailla vetyjakelun ongelmien kanssa sujuvasti. Jotkut eivät pääse töihin jos eivät saa ainoata vetyautoaan tankattua ja laskut alkaa kasaantumaan (=ei palkkaa). Hädissään lopulta myyvät halvalla pois kun haluavat vain päästä eroon autosta ja perusauton.

Lukekaa oikeasta elämästä ja ottakaa opiksenne. Tätä se tulee olemaan myös suomessa kun viimeinkin (2030-luvulla?) muutamia vetytankkausasemia ja muutama sata auto saatu myytyä. Teitä on varoitettu vetyautoilun vaikeuksista ja korkeista kuluista. On suoranaista tyhmyyttä jos ei haluta lukea ja ottaa opiksi. Älkää uskoko pelkästään kehuja (valheellista hypettämistä) täällä suomi24 vetyspämmääjän toimesta vaan googleta eri keskusteluita eri lähteistä, niin alkaakin se totuus tulemaan esille eikä sinua voi niin helposti huijata.

https://www.facebook.com/groups/ToyotaMiraiQA

https://www.facebook.com/groups/H2Owners/

Laittakaa tähän lisää keskustelupalstoja mitä voi lukea missä TAVALLISET ihmiset (autonomistajat) kertovat vetyautoilusta. Tietoa siis oikeasta elämästä miten vetyautoilu sujuu arjessa.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Teslasta tykätään aina, eikä suotta. Enpä takaisin polttiksiin vaihtaisi enää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun lukee sähköautoilijoiden eri facebook palstoja (sähköautot - nyt, kotilataus, latausverkosto, eri merkkisiä sähköautokeskusteluja jne.) niin ei siellä juurikaan ole puhetta että luovun täyssähköautosta ja palaan polttomoottorin pariin... toisin kuin vetyautoilussa. Pikemminkin näkee kommentteja ettei polttomoottoriautoon ole enään paluuta kun on päässyt sähköautoilun makuun. Käy itse lukemassa ja totea sama.

      On varmasti myös täyssähköautoilussakin ongelmia, mutta aivan selvästi enemmän sitä on vetyautoilussa ihan jo taloudellisista seikoista lähtien (energian hinta, suuri arvonalennus, tankkauksen hankaluus kun asemia vähän tai niistä vety loppu).

      Joko kävit lukemassa mitä TAVALLISET ihmiset kertovat vetyautoilusta?

      • Anonyymi

        Eiköhän suurin osa vetyautoiljoista siirry sähköautoihin.


    • Anonyymi

      Vetyspämmäri koittaa taas VALEHDELLA meille johtaen tietyllä linkillä harhaan. Tässä toisenlainen linkki:

      "Kerran sähköautoilija, aina sähköautoilija?

      K-Latauksen kyselyn mukaan sähköautoilijat ovat pääsääntöisesti hyvin tyytyväisiä valintaansa.

      – Tutkimuksemme osoittaa, että erittäin harva sähköautoilija edes harkitsee enää vaihtavansa takaisin perinteiseen polttomoottoriautoon, von Bonsdorff toteaa.

      Täyssähköautolla ajavista peräti 93 prosenttia aikoo ajaa täyssähköautolla tulevaisuudessakin, ja 43 prosenttia hybridiautoilijoista aikoo ostaa seuraavaksi täyssähköauton."

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nain-moni-sahkoauton-hankkinut-suomalainen-aikoo-palata-takaisin-bensaan-tai-dieseliin/8097496#gs.9enrl2

    • Anonyymi

      "Erittäin tyytyväisiä omistajat näyttävät olevan polttokennoautoihinsa eli vetyautoihin eli FCEV."

      Eli väität että facebook ryhmiin on valtavasti liittynyt ihmisiä väärillä nimillä ja kuvilla/videoilla autoistaan sekä tilanteista ihan vain salaliiton nimissä? Kaikki on valetta mitä monen ihmisen toimesta koitetaan kertoa ja vetyautoilu onkin todellisuudessa todella ihanaa josta ei ikinä haluta luopua? Jopa kolmessa vuodessa arvonalennus noin -70% on vain salaliittoa eikä rahalla ole mitään väliä sillä salaliiton laatijoilla on kyllä rahaa millä mällätä? :D

    • Anonyymi

      Taitaa vetypuolustelija olla patologinen valehtelija joka ei kestä tappiotansa vaikka ympäri maailmaa muuta hänelle kerrotaan... tavallisten ihmisten toimesta? Liian isot omat edut/rahat kiinni esim. vetyfirmojen osakkeissa, jolloin valehtelua on pakko jatkaa?

    • Anonyymi

      Jos vetyautoilu arjessa olisi aidosti toimivaa, niin ihmiset olisivat tyytyväisiä niihin eikä niitä myytäisi pois muutaman vuoden käytön jälkeen.

      • Anonyymi

        "Jos vetyautoilu arjessa olisi aidosti toimivaa, niin ihmiset olisivat tyytyväisiä niihin eikä niitä myytäisi pois muutaman vuoden käytön jälkeen."

        Niin, ja kaiken lisäksi kymmenesosalla alkuperäisestä ostohinnasta.

        Ainakin Tesla on myynyt entisille vetyautoilijoille melkoisen määrän autoja.


    • Anonyymi

      Honda Clarity autoilija 18.08.2021. Kuusi autoa edellä tankkausasemalla ja aikaa meni 2h... silti sai vain puoli tankkia vetyä. Tätä se tulee olemaan suomessakin jos vetyverkosto ei aidosti toimi.

      "I got fuel at the Campbell station yesterday afternoon. There was a long line there. It was taking, on the average, 20 minutes to fuel each car. This was mostly due to the need for the station to "Refresh" between each fuel. There were six cars ahead of me thus I waited two hours to get to the pump. When I did get to the pump, it only delivered a half of tank.
      Campbell is essentially the only station in the South Bay Area with fuel. True Zero is saying "We are working with our supplier for our next scheduled delivery." What does that mean? What is the problem with supplier? Is it that True Zero is not paying them? Has their been another explosion at the supplier? Was there a storm on the East Coast? (All excuses from the past.) If we had some idea as to the nature of the problem we might have some understanding of when this problem will end. And, by the way, Southern California True zero seems to be delivering fuel.
      I know that True Zero reads this forum. Please tell us what the hell is going on and when we can expect to see you doing your job correctly."

    • Anonyymi

      Facen Mirai ryhmässä joku kyseli kannattaako ostaa vetyautoa. Useampi sanoi ettei kannata ja muutamat että kannattaa (jotka ovat kauppiaita tai haluavat saada omansa myytyä pois?). Varoitellaan vaikeuksista ettei aina saa vetya asemilta. Tuntuu tuo toimimattomien tai vedyn loppuminen asemilta olevan kestopuheenaihe Mirain ja Clarityn palstalla pohtien kustantaako joku korvauksena vuokra-auton siksi aikaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitkä ihmeen vetyautoilijat. Eihän täällä ole ainuttakaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vetyautoja myydään monessa maassa nykyään melko surkeita määriä. Niiden maine ongelmista on tullut ihmisten tietoisuuteen. Sama tilanne tulee olemaan Suomessakin. Ruotsi ja Norja ovat jo monta vuotta näyttäneet samaa todistusaineistoa eikä vetyautot mene siellä kaupaksi vaikka muutama vetytankkausasema onkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe