Nainen joka käy kymmenien misten kanssa

Anonyymi

Treffeillä on aika turhamainen eikä koskaan löydä rakkautta.

224

1811

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Turhamainen? Miten voi olla treffien aikana turhamainen? Siis ihastelee treffeillä omaa ulkonäkäään?

      Väitär siis, että nainen joka käy kymmenillä treffeillä, menee sinne vain toteamaan olevansa itse kaunis eikä tutustumaan miehiin.

      Miten se turhamaisuus treffeillä ilmenee? Katseleeko hän itseään peilistä? Kampaako hän keskustelun aikana kaiken aikaa hiuksiaan ja korjaileeko meikkiään? Onko hänellä käsipeili mukana vai peilaileeko hän itseään kauppojen ja kahviloiden ikkunalasista? Kahvilan pöydässä hän vissiin koko ajan korjailee hiuksiaan ja laittaa lisää huulipunaa.

      Olet siis itse monta kertaa treffeillä käydessäsi tavannut tällä tavalla toimivan naisen, ja joka kerta käy ilmi että ko. nainen on käynyt kymmenillä treffeillä löytämättä rakkautta. Ts. tämä nainen omituisesta käytöksestään huolimatta silti etsii rakkautta.

      Eikö kukaan mies voi rakastaa tällaista naista? Eikö sittenkään, vaikka alituinen itsensä laittelu olisi hänen ainoa vikansa ja hän muuten on kiltti, iloinen ja hyväluontoinen? Onko turhamaisuus teidän miesten mielestä jotain anteeksiantamatonta?

      Vai onko tällaisessa naisessa muitakin vikoja?

      Kyllähän tuo pakkomielteinen itsensä meikkaaminen viittaa lähinnä mielenterveysongelmiin.

      • Anonyymi

        Vai olisiko niin ettei alkuperäinen kirjoittaja tiedä mitä sana turhamainen tarkoittaa? Aika moni mieskirjoittaja täällä käyttää sanoja joiden merkitystä ei ymmärrä. Kirjoittavat itse epäselvästi ja sitten suuttuvat kun lukija ei ymmärrä mitä he tarkoittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai olisiko niin ettei alkuperäinen kirjoittaja tiedä mitä sana turhamainen tarkoittaa? Aika moni mieskirjoittaja täällä käyttää sanoja joiden merkitystä ei ymmärrä. Kirjoittavat itse epäselvästi ja sitten suuttuvat kun lukija ei ymmärrä mitä he tarkoittavat.

        Ne haluaa vain syödä ja juoda toisten kustannuksella.


    • Anonyymi

      Kun huomaa että nainen pyörittää useata deittikumppania niin on parempi lopettaa se juttu heti.

      Ei takuulla tule asiasta mitään

      • Anonyymi

        Sama pätee mieheen.


      • Anonyymi

        Kyllä se noin on sekä naisen että miehen kohdalla.


    • Anonyymi

      Entä jos vain puolen kymmentä, onko silloin vain puoliksi turhamainen?

      • Anonyymi

        Olisit kysynyt "tusinaa"🤣


    • Anonyymi

      Ihan sama, pääasia, etten itse kohtaa sellaista?

    • Anonyymi

      Tarkoitatko nyt sitten "treffeillä" seksiä, jos se kerran on niin huono juttu?

      Jos sen sijaan tarkoitetaan ihan vain tapailua, niin mitä väärää on tutustua moneen eri mieheen? Ei vain ilmeisesti ole vielä tullut sopivanlaista vastaan, ehkä tarjonta on vain hänelle niin sopimatonta. Eikä sitä tiedä, ennen kuin tapaa, että millainen toinen on. Vaikea se on netissä kirjoittelun perusteella sanoa, pitääkö esimerkiksi toisen tavasta puhua.

      • Anonyymi

        Alkuperäinen ei itse ole käynyt yksilläkään treffeillä ja luulee että treffeille mennään harrastamaan seksiä. Sitä hän tässä näköjään paheksuu.


    • Anonyymi

      Naiset on pinnallisia eikä ne löydä kumppania edes 200 treffien jälkeen. Eikä naiset myönnä että itsessä olis jotain vikaa.

      • Anonyymi

        VIKAA???

        Vikaa? Mitä vikaa? Mitä ihmettä sinä höpötät?

        Jos kaksi ihmistä tapaa toisensa treffeillä mutta siitä ei synny mitään sen enempää, niin se ei tarkoita että kummassakaan olisi jotain vikaa. Emme vain sovi toisillemme.

        Jos mies ei ole kiinnostunut näkemään minua uudestaan, niin miksi minun pitäisi ruveta miettimään kummassa on VIKAA? Miksi miettisin, onko minussa jotain vikana vai onko se mies itse nirso ja tyhmä? En mieti sellaista yhtään. Hyväksyn asian ja toivotan hyvää jatkoa.

        Jos itse olen se joka ei halua tavata uudestaan, niin sekään ei tarkoita että siinä miehessä olisi minun mielestäni jotain vikaa. Hän ei vain sytytä. Siis ei sytytä juuri minua. Joku toinen nainen voi ihastua häneen ensi silmäyksellä. Eikö ole sille miehellekin parempi että hän lähtee etsimään sellaista naista joka tykästyy häneen?

        On sinulla outo käsitys parisuhteesta, jos luulet että riittää kun toisessa ei ole mitään vikaa. Henkilökemia on a ja o. Henkilökemia tarkoittaa että tykkään tuosta toisesta ja haluan olla hänen lähellään. Jos sitä henkilökemiaa ei ole molemmin puolin, niin turha tavata enää.


    • Anonyymi

      ""Henkilökemia tarkoittaa että tykkään tuosta toisesta ja haluan olla hänen lähellään""

      Niin ja tämä kemia tarkoittaa naisten kielellä, että miehen pitää olla komea. Silloin sitä kemiaa yllätys, yllätys onkin eli vain komeiden miesten munat kiinnostavat naisia.

      • Anonyymi

        Ei se ole noin. Kemia on paljon ihon tuoksua, eleitä, läsnäoloa ja samaa aaltopituutta.

        Tuoksulle et voi mitään muuta kuin syödä monipuolisesti ja terveellisesti, liikkua ja huolehtia hygieniasta. Jos olut huono olemaan läsnä ja katsomaan silmiin, sitä voi harjoitella. Opettele olemaan oma itsesi, arvostamaan itseäsi ja avamaan ajatuksiasi ja kuuntelemaan toista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se ole noin. Kemia on paljon ihon tuoksua, eleitä, läsnäoloa ja samaa aaltopituutta.

        Tuoksulle et voi mitään muuta kuin syödä monipuolisesti ja terveellisesti, liikkua ja huolehtia hygieniasta. Jos olut huono olemaan läsnä ja katsomaan silmiin, sitä voi harjoitella. Opettele olemaan oma itsesi, arvostamaan itseäsi ja avamaan ajatuksiasi ja kuuntelemaan toista.

        Koko kemia on ärsyttävä termi. Fysiikka no sehän fyysistä fiilistä.

        Kaiken ydin on se fiilis. Jollei löydy kuten tänä päivänä yleensä on niin mikään ei toimi.

        Treffejä ei kande sopia jos deittikuvioissa ei pääse ees keskusteluissa rentoon toimivaan juttuun.


    • Anonyymi

      Sehän ois päinvastoin ihme, jos heti tärppäis jonku tuntemattoman kans, että kemiat toimis. Jos nyt vaikka jossain netissä pikaseltaan porissu niitä näitä. Kun eihän niitä ihastuksia livessäkään kai kovin usein useimmille ainakaan tule vastaan. Sellainen sarjaihastuja kai se lähinnä epäilyttävä on, että pilvin pimein ympärillä potentiaalisia kumppaneita pyörii.

    • Anonyymi

      Jotkut akat jaksaa jorista jostain kemiasta kun tuo ei kemiaa tarkoittaa kauniisti sanottuna sitä, että mies ei ole naisen mielestä riittävän komea hänelle. Naiset näkevät miehet ulkonäön kautta.

      Naisilla on kova taso ja he haluvat parisuhteeseen sen minkä saavat treffeille ja seksiin. Miehet ei vaan toimi samalla tavalla ja seksiin kelpaa rumempikin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että miehillä ei olisi minkäänlaista tasoa jos he etsivät parisuhdetta.

      • Anonyymi

        Väität siis että naiset haluavat parisuhteeseen jokaisen miehen kanssa, jonka kanssa käyvät treffeillä?

        Olen ollut yli 20 miehen kanssa treffeillä. Joukossa oli yksi ainoa jonka kanssa olisin halunnut parisuhteen, mutta hän ei halunnut.

        Väitit myös, että nainen halua parisuhteen jokaisen miehen kanssa jonka kanssa on harrastanut treffeillä seksiä. Minun kohdallani tuo kyllä tarkoittaisi, etten halua parisuhdetta kenenkään miehen kanssa, koska en ole harrastanut seksiä yksilläkään treffeillä.

        Kyllä se menee niin päin, että ensin tutustutaan, sitten ihastutaan, sitten ruvetaan seurustelemaan ja vasta sitten harrastetaan seksiä.

        Eli ihan eri järjestyksessä kuin väitit.

        Yleensä naiset tosiaan harrastavat seksiä miehen kanssa jonka kanssa ovat aloittaneet parisuhteen.

        Poikkeuksiakin on. On niitäkin jotka tykkäävät platonisesta suhteesta. Jotkut ovat aseksuaaleja. Jotkut ovat sitä mieltä että seksi kuuluu avioliittoon.

        Ja nyt kerron sinulle jotain mikä on suurimmalle osalle ihmisistä ihan selvä asia mutta sinulle jymy-yllätys. Varaudu järkytykseen ja istu tukevasti.

        Täältä se tulee:

        Naiset eivät läheskään aina halua parisuhdetta miehen kanssa jonka kanssa harrastavat seksiä. Joskus naiset haluavat seksiä ilman sitoumuksia. Siis yhden illan juttuja. Oletko järkyttynyt? Kerronpa vielä että olen nuoruudessani useinkin harrastanut seksiä vain seksin harrastamisen ilosta ilman että minulla oli pienintäkään aikomusta ja halua lähteä parisuhteeseen ko. miehen kanssa. Nyt varmaan pyörryit. Tai kieltäydyt uskomasta.

        Lisää järkytyksen aiheita. Istuthan tukevasti? Tai oikeastaan mene makuulle koska seuraava uutinen saa sinut pyörtymään:

        Naiset harrastavat seksiä myös tavismiesten kanssa ja seurustelevat ja jopa avioituvat tavisten kanssa. Tätä tapahtuu jatkuvasti. Kuluneena kesänä olin häissä..Sulhanen oli tavis. Ei edes semikomea. Eikä ollut rikas, jos sitä luulet.


        Ja nyt tulee se suurin järkytys: morsian oli todella kaunis.
        .


      • Anonyymi

        Olet väärässä. Henkilökemia ei tarkoita komeutta. Ei sitä kemiaa synny jokaisen komean miehen kanssa. Joku voi olla kiva ja kiltti ja vaikka kuinka komea,
        mutta jotenkin ei muuten vain synkkaa.. Ikävää että olet noin katkera ja kateellinen komeita miehiä kohtaan. Ei heillä aina niin hyvin mene. Komeakin voi olla yksinäinen, surullinen, hylätty ja ilman rakkautta.


      • Anonyymi

        Miehet sitä ja.iehet tätä. Puhu vain omasta puolestasi. Minulle ei kelpaa seksiin ruma nainen eikä edes tavis. En ikinä ole edes suudellut tavisnaisen kanssa. Ei kiinnosta eikä houkuttele yhtään. Ei ole sellaiseen halua eikä kiusausta. Kun ei ole niin ei ole. Enkä itse ole ollenkaan komea mies enkä edes tavis. Kauniita naisia olen kyllä tavannut. Nytkin yksi kaunis on sängyssäni. Kohta herätään aamukahville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet sitä ja.iehet tätä. Puhu vain omasta puolestasi. Minulle ei kelpaa seksiin ruma nainen eikä edes tavis. En ikinä ole edes suudellut tavisnaisen kanssa. Ei kiinnosta eikä houkuttele yhtään. Ei ole sellaiseen halua eikä kiusausta. Kun ei ole niin ei ole. Enkä itse ole ollenkaan komea mies enkä edes tavis. Kauniita naisia olen kyllä tavannut. Nytkin yksi kaunis on sängyssäni. Kohta herätään aamukahville.

        Ja sitten minä heräsin puoliksi jyrsityn voikkuleipäni vierestä ja vitutti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten minä heräsin puoliksi jyrsityn voikkuleipäni vierestä ja vitutti.

        Niinkö sinulle kävi että heräsit yksin? Ikävä juttu. Olen pahoillani.

        Minulle kävi paremmin. Minä lähdin aamukahville kauniin naisen vierestä. Kohta pitää lähteä töihin mutta onneksi vasta klo 11:een, ja tapaamme taas illalla. Suhde on niin intiimi kuin voi olla. Myös henkisesti läheisiä, ja itse asiassa enemmän henkisesti kuin fyysisesti. Se on tärkeämpää. Olemme sentään jo ylittäneet sen iän jolloin seksi oli ykkösasia.

        Enkä siis ole komea mies enkä edes tavismies.


      • Anonyymi

        Jotkut palstaprinssit jaksaa jorista jostain komeista miehistä ja siitä miten tavismies ei kelpaa, kun kun tuo komeista joriseminen tarkoittaa kauniisti sanottuna sitä, että palstaprinssikirjoittajilla itsellään on harvinaisen huonot käytöstavat, joita palstaprinssi ei haluaa muuttaa ja jotka estävät häntä saamasta naisseuraa.

        Toisin sanoen. Komeista miehistä joriseminen on keino välttyä ottamasta vastuutsa siitä miten itse käyttäytyy. Näppärää kun voi syyttää naisia omasta huonosta käytöksestään.

        "En osaa käyttäytyä, olen moukka ja sika. mutta eihän naisettomuus siitä johdu vaan siitä etten ole komea, ja minkäs minä raukka ulkonäölleni voin, vika ei ole ollenkaan minussa vaan naisissa kun ovat niin saakelin ulkonäkökeskeisiä. "

        Käytöksensähän voisi muuttaa, mutta kun ei tahdo muuttaa itsessään mitään, niin selittää naisettomuuden johtuvaksi jostain mitä ei oikein voi muuttaa, kuten ulkonäöstä. Ja sitten ei kun uhriutumaan.

        Jotkut miiehet (eivät tosin kaikki vaan lähinnä palstaprinssit) näkevät naisen seksin kautta. Palstaprinssit luulevat että treffeille mennään harrastamaan seksiä. Ihan suotta kadehditte niitä miehiä jotka pääsevät treffeille. Eivät nuo miehet siellä seksiä saa eivätkä ole sitä hakemassakaan. He lähinnä juovat siellä naisen seurassa kahvia ja juttelevat. Palstaprinssien on mahdotonta uskoa että sellaiset treffit ovat monien joidenkin miesten mielestä ihan ok ja etteivät he muuta kaipaakaan, koska tarkoitus on tutustua. Treffit ovat näiden fiksujen miesten mielestä epäonnistuneet jos nainen ei miellytä eikä ole kiinnostusta tavata uudestaan. Jos nainen miellyttää, he ovat tyytyväisiä, eikä siihen mitään seksiä tarvittu. .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väität siis että naiset haluavat parisuhteeseen jokaisen miehen kanssa, jonka kanssa käyvät treffeillä?

        Olen ollut yli 20 miehen kanssa treffeillä. Joukossa oli yksi ainoa jonka kanssa olisin halunnut parisuhteen, mutta hän ei halunnut.

        Väitit myös, että nainen halua parisuhteen jokaisen miehen kanssa jonka kanssa on harrastanut treffeillä seksiä. Minun kohdallani tuo kyllä tarkoittaisi, etten halua parisuhdetta kenenkään miehen kanssa, koska en ole harrastanut seksiä yksilläkään treffeillä.

        Kyllä se menee niin päin, että ensin tutustutaan, sitten ihastutaan, sitten ruvetaan seurustelemaan ja vasta sitten harrastetaan seksiä.

        Eli ihan eri järjestyksessä kuin väitit.

        Yleensä naiset tosiaan harrastavat seksiä miehen kanssa jonka kanssa ovat aloittaneet parisuhteen.

        Poikkeuksiakin on. On niitäkin jotka tykkäävät platonisesta suhteesta. Jotkut ovat aseksuaaleja. Jotkut ovat sitä mieltä että seksi kuuluu avioliittoon.

        Ja nyt kerron sinulle jotain mikä on suurimmalle osalle ihmisistä ihan selvä asia mutta sinulle jymy-yllätys. Varaudu järkytykseen ja istu tukevasti.

        Täältä se tulee:

        Naiset eivät läheskään aina halua parisuhdetta miehen kanssa jonka kanssa harrastavat seksiä. Joskus naiset haluavat seksiä ilman sitoumuksia. Siis yhden illan juttuja. Oletko järkyttynyt? Kerronpa vielä että olen nuoruudessani useinkin harrastanut seksiä vain seksin harrastamisen ilosta ilman että minulla oli pienintäkään aikomusta ja halua lähteä parisuhteeseen ko. miehen kanssa. Nyt varmaan pyörryit. Tai kieltäydyt uskomasta.

        Lisää järkytyksen aiheita. Istuthan tukevasti? Tai oikeastaan mene makuulle koska seuraava uutinen saa sinut pyörtymään:

        Naiset harrastavat seksiä myös tavismiesten kanssa ja seurustelevat ja jopa avioituvat tavisten kanssa. Tätä tapahtuu jatkuvasti. Kuluneena kesänä olin häissä..Sulhanen oli tavis. Ei edes semikomea. Eikä ollut rikas, jos sitä luulet.


        Ja nyt tulee se suurin järkytys: morsian oli todella kaunis.
        .

        Juuri näin! Monet miehet olettavat asioita ja tekevät virhearvioita.


    • Anonyymi

      Pyhä Palstatotuus on, että jokaisella naisella on tuhansia mätsejä. Jos mätsejä on tuhansia, niin miksi nainen käy vain treffeillä vain kymmenien kanssa? Miksei hän käy tuhansilla treffeillä? Jos nainen käy vain kymmenill treffeillä, niin mitä hän tekee niillä lopuilla tuhansilla mätseillä? Mitä virkaa niillä tuhansilla mätseillä on jos ei lähde mätsiensä kanssa treffeille?

      • Anonyymi

        Minusta naisia pitäisi ennemminkin moittia siitä jos he käyvät VAIN kymmenillä treffeillä. Jokaisella naisella on Pyhän Palstatotuuden mukaan tuhansia mätsejä. Jos mätsejä on vaikka 3 000 ja nainen käy treffeillä vain 30 miehen kanssa, niin onhan tuo todella epäreilua niitä muita 2 970:aa mätsiä kohtaan.

        Paheksun jokaista naista joka ei käy tuhansilla treffeillä! Hyi hyi hyi teitä tytöt!


    • Anonyymi

      ""Väität siis että naiset haluavat parisuhteeseen jokaisen miehen kanssa, jonka kanssa käyvät treffeillä?""

      Kyllä ainakin ennakkoon naiset haluavat parisuhteeseen sen miehen jonka kanssa nettideiteillä tai tinderissä juttelevat. Mieli voi tietysti muuttua jos mies onkin livenä ruma.

      Ja minuahan ei kiinnosta miten olet seksiä harrastanut. Sinä kun et ole kaikki naiset.

      • Anonyymi

        En ole halunnut parisuhdetta yhdenkään treffikumppanini kanssa. Se tunne tulee vasta myöhemmin, jos tulee. Olen halunnut tutustua treffikumppaneihini, saadakseni selville voisiko minua ehkä kenties ja mahdollisesti kiinnostaa parisuhde. No, valtaosan kanssa ei tuota kinnostusta ole herännyt. Joidenkin kanssa olisi pelkkä seksi voinut toimiakin (siihen kun tarvitaan ihan jumalattoman paljon vähemmän kuin parisuhteeseen), vaan kun en irtoseksiä harrasta niin on jäänyt kokeilematta.

        Itse suhteutuisin suurella epäilyksellä ihmiseen, jolle jokaiset treffit olisivat jo etukäteen potentiaalinen parisuhde ja joka sarjaihastuisi kehen vaan.


      • Anonyymi

        Ahaa. Minun toimintatansni naisena eivät merkitse mitään eivätkä ole todiste mistään, koska en ole kaikki naiset. Samasta syystä - siis koska en ole kaikki naiset - en tiedä mitään siitä miten naiset yleensä toimivat tai miten useimmat naiset toimivat.

        Sinä sen sijaan tiedät sen asian. Tiedät miten useimmat naiset toimivat. Oletko sinä siis kaikki naiset?


    • Anonyymi

      Naiset pyörivät loputtomassa kullikarusellissa, koska he eivät saa halumiaan miehiä parisuhteisiin sen takia kun komeat panoalfat haluavat heistä vain seksiä ja kuten sanottu: komeista panoalfoista taistelee tuhannet naiset, niin ei siinä yksittäisen tavisnaisen mahdollisuudet ole kovinkaan hyvät.

      • Anonyymi

        Jos tuhannet nauset taistelevat samasta miehestä ja se mies etsii lähinnä seksiä, hän ei kelpuuta tavisnaista seksiin. Niistä tuhansista naisista löytyy paljon kauniita naisia.


      • Anonyymi

        Jos tuhannet naiset jahtaavat yhtä tiettyä miestä, miehelle tulee aika ahdistunut olo, suorastaan pakokauhu. Hän pakenee erämaahan saadakseen olla rauhassa naisilta. Sitä ennen hän kirjoittaa Facebookin että "MeToo. Jättäkää minut rauhaan!"


    • Anonyymi

      Olin pitkään parisuhteessa tavismiehen kanssa ja emättimeni kuivui suhteen aikana kokoon.

      Nyt kun olen onnistunut naaraamaan komean mallimiehen parisuhteeseen niin ajattelen häntä jatkuvasti ja alapääni kostuu kuin niagaran putous. Kun kävelemme kaupungilla niin huomaan muiden naisten katselevan miestäni ja se saa minun alapääni todella, todella märäksi.

      • Anonyymi

        Ja tämän kirjoitti katkera naisia vihaava ätmi. Kirjoitustavan tunnistaa. Naiset eivät kirjoita tuohon tyyliin. Naisten sanavalinnatkin ovat ihan erilaisia. Kukaan nainen ei puhu panoalfoista eikä komeista mallimiehistä. Nuo ovat ätmien sanastoa. Yritä ensi kerralla paremmalla onnella!


      • Anonyymi

        Noinhan naiset on ohjelmoitu ja pinnallista minä, minä kuvaa buustaavat tuhannet seksitykkäilevät miehet. Siitä sitten 95% miehistä suorilta sivuun ja ei muuta kuin tavoittelemaan sitä parasta 5% parisuhteeseen, jos ei saada niin ruikutetaan kuinka kaikki miehet etsivät vain seksiseuraa. Mahdollisuus annetaan kuitenkin vain parhaalle 5% eli olisiko peiliin katsomisen paikka?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinhan naiset on ohjelmoitu ja pinnallista minä, minä kuvaa buustaavat tuhannet seksitykkäilevät miehet. Siitä sitten 95% miehistä suorilta sivuun ja ei muuta kuin tavoittelemaan sitä parasta 5% parisuhteeseen, jos ei saada niin ruikutetaan kuinka kaikki miehet etsivät vain seksiseuraa. Mahdollisuus annetaan kuitenkin vain parhaalle 5% eli olisiko peiliin katsomisen paikka?

        Tunnetko jonkun naisen joka toimii noin? Tunteminen tarkoittaa että tiedät sen naisen nimeltä ja kasvoista ja hän tuntee sinut ja olette monestisti tavanneet livenä. Se ei ole tuntemista että luet tuollaisia juttuja netistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinhan naiset on ohjelmoitu ja pinnallista minä, minä kuvaa buustaavat tuhannet seksitykkäilevät miehet. Siitä sitten 95% miehistä suorilta sivuun ja ei muuta kuin tavoittelemaan sitä parasta 5% parisuhteeseen, jos ei saada niin ruikutetaan kuinka kaikki miehet etsivät vain seksiseuraa. Mahdollisuus annetaan kuitenkin vain parhaalle 5% eli olisiko peiliin katsomisen paikka?

        Naiset on siis ulkoapäin ohjattu toimimaan noin? Kuka heidät on ohjelmoinut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset on siis ulkoapäin ohjattu toimimaan noin? Kuka heidät on ohjelmoinut?

        Miehet on tavallaan seksitykkäilemällä kaikista naisista ohjelmoinut naiset sellaisiksi, mutta se on naisten omaa tyhmyyttä jos he eivät erota seksitykkäystä parisuhdetykkäyksestä. Miehet ei toimi kuten naiset ja se on kylmä totuus.

        Tinderin alkuaikoina tavismiehet sai pillua helposti, mutta nyt se on mennyt siihen, että naiset tavoittelevat vain panoalfoja tai sitten pillulla kiristävät joitain miehiä parisuhteeseen eli siis "ei seksiä ekalla eikä tokalla tapaamisella"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämän kirjoitti katkera naisia vihaava ätmi. Kirjoitustavan tunnistaa. Naiset eivät kirjoita tuohon tyyliin. Naisten sanavalinnatkin ovat ihan erilaisia. Kukaan nainen ei puhu panoalfoista eikä komeista mallimiehistä. Nuo ovat ätmien sanastoa. Yritä ensi kerralla paremmalla onnella!

        Hyvin arvattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet on tavallaan seksitykkäilemällä kaikista naisista ohjelmoinut naiset sellaisiksi, mutta se on naisten omaa tyhmyyttä jos he eivät erota seksitykkäystä parisuhdetykkäyksestä. Miehet ei toimi kuten naiset ja se on kylmä totuus.

        Tinderin alkuaikoina tavismiehet sai pillua helposti, mutta nyt se on mennyt siihen, että naiset tavoittelevat vain panoalfoja tai sitten pillulla kiristävät joitain miehiä parisuhteeseen eli siis "ei seksiä ekalla eikä tokalla tapaamisella"

        Onpa sinulle ylisuuret käsitykset miesten vaikutusvallasta, jos tosissasi luulet että miehet voivat jollain tyhmillä seksitykkäyksillä saada naiset "ohjelmoiduksi" käyttäytymään tietyllä tavalla. Ei teillä miehillä sellaista vaikutusvaltaa meihin naisiin ole. Luuletteko oikeasti että välitämme teidän "seksitykkäyksistänne"? Emme ole niistä hiukkaakaan kiinnostuneita, saati että niillä olisi mitään vaikutusta sihen mitä olemme, ajattelemme ja miten toimimme. Arvaa mitä: ME EMME EDES NÄE NIITÄ! Minulla ei oele harmainta aavistusta sitä kuinka monta tykkäystä olen saanut je keneltä. Eikä kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet on tavallaan seksitykkäilemällä kaikista naisista ohjelmoinut naiset sellaisiksi, mutta se on naisten omaa tyhmyyttä jos he eivät erota seksitykkäystä parisuhdetykkäyksestä. Miehet ei toimi kuten naiset ja se on kylmä totuus.

        Tinderin alkuaikoina tavismiehet sai pillua helposti, mutta nyt se on mennyt siihen, että naiset tavoittelevat vain panoalfoja tai sitten pillulla kiristävät joitain miehiä parisuhteeseen eli siis "ei seksiä ekalla eikä tokalla tapaamisella"

        Mistä erottaa seksitykkäyksen ja parisuhdetykkäyksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä erottaa seksitykkäyksen ja parisuhdetykkäyksen?

        Ei niitä naiset voi mitenkään erottaa, ainoastaan palstaprinssit tietävät sen eron. Eivät kuitenkaan suostu kertomaan sitä täällä.


    • Anonyymi

      Naiset saavat mielihyvää kun heillä itsellään on komea mies parisuhteessa. Sillä millainen mies on noin muuten, ei oikeastaan ole väliä. Voit olla vaikka joku narkki kunhan olet komea. Enemmän merkkaa miehen komeus ja se, että nainen saa kanakaverit kateellisiksi. Ei välttämättä pidä olla superkomea, mutta silloin pitää olla tuhma/jännä. Jos olet ok näköinen ja kiltti, niin et kyllä naista saa.

      Mulla on eräs kaveri joka on ok näköinen ja kiltti. Eihän tuo mitään naista saa, koska on kiltti tai liian kiltti. Tuohon päälle vielä kaverini kokemattomuus, niin ehkä 1/10 naisesta hyväksyy kaverini parisuhteeseen eli aikaisemmin jääneet panot ja naissuhteet painaa naisten mieltä. Plussaa jos hän olisi himoittu panoalfa. Jos kaverini menisi treffeille, niin pitää käydä hemmetin hyvä tuuri, että naisen löytäisi, koska 1/10 naisesta hyväksyy hänet parisuhteeseen.

    • Anonyymi

      Jaa, hyvä vaan että käy monella treffeillä niin voi löytääkin jotain mikä on itselle mieleen. Treffeillä käyminen käy kyllä työstä mutta mukavaa kun tapaa ihmisiä livenä.

      • Anonyymi

        Jees kunhan et maksa pulloittian toisen juomia kuohareita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jees kunhan et maksa pulloittian toisen juomia kuohareita

        Jaa, minä nyt millään treffeillä käynyt tai… kävin sunnuntaina ja oli hieno päivä.


    • Anonyymi

      Hyvähän se että valitsee jyvät akanoista.hienoa!

      • Anonyymi

        Ja jos ei näistä ketään löydä,tietää ettei ollut arvoisia!


    • Anonyymi

      Täällä pyörii naishenkilö joka dissaa kaikki miesten kommentit.

      Se on helppo lukea näistä hänen kommenteistaan.

      Äijät älkää piitatko hänestä, turha katkeritunut tyyppi.

      • Anonyymi

        Huomattu on.

        Treffimaailmassa pyörii todella paljon naisia, jotka ovat saaneet pakkeja komeilta panoalfoilta. Naiset sitten siitä loukkaantuneena kostavat panoalfojen pakit tavismiehille, että saavat egonsa palautettua samalle tasolle millä se olikin.

        Kun joku alfa hetken ähkii naisen päällä, niin sitä tavoitellaan sitten parisuhteeseen vaikka alfalla on ollut alunperinkin vain seksi mielessä. Kummallista touhua kerrassaan. Se mikä on treffeille ja seksiin saatu: se halutaan myös parisuhteeseen, eikä vidunkaan väliä mitä mies naisesta haluaa.

        Uus juttu on tämä pihtaaminen eli miehille ilmoitetaan jo hyvissä ajoin, että seksiä ei ole luvassa ensimmäisillä eikä toisilla treffeillä. Itse naiset eivät kuitenkaan muuta omaa toimintaansa ja ulkonäkö edellä kuletaan, kuten ennenkin. Noh, eivät nuo komeat panoalfat vaivaudu enää tuon jälkeen treffeille, koska ovat vain seksiä vailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomattu on.

        Treffimaailmassa pyörii todella paljon naisia, jotka ovat saaneet pakkeja komeilta panoalfoilta. Naiset sitten siitä loukkaantuneena kostavat panoalfojen pakit tavismiehille, että saavat egonsa palautettua samalle tasolle millä se olikin.

        Kun joku alfa hetken ähkii naisen päällä, niin sitä tavoitellaan sitten parisuhteeseen vaikka alfalla on ollut alunperinkin vain seksi mielessä. Kummallista touhua kerrassaan. Se mikä on treffeille ja seksiin saatu: se halutaan myös parisuhteeseen, eikä vidunkaan väliä mitä mies naisesta haluaa.

        Uus juttu on tämä pihtaaminen eli miehille ilmoitetaan jo hyvissä ajoin, että seksiä ei ole luvassa ensimmäisillä eikä toisilla treffeillä. Itse naiset eivät kuitenkaan muuta omaa toimintaansa ja ulkonäkö edellä kuletaan, kuten ennenkin. Noh, eivät nuo komeat panoalfat vaivaudu enää tuon jälkeen treffeille, koska ovat vain seksiä vailla.

        Sinä itse olet vain seksiä vailla.


    • Anonyymi

      Niinhän se on. Ulkonäkö edellä kuleksiva nainen ilmoittaa komealle panoalfalle että seksiä ei muuten ole luvassa ensimmäisillä eikä toisilla treffeillä. Nainen on jo saanut tasokkaan miehen mätsihaaremiinsa, mutta sekään ei riitä kun panoalfa pitää väkisin saada vedättämällä parisuhteeseen.

      Panoalfoilla tilanne on kuitenkin se, että he eivät ole riippuvaisia jonkun yksittäisen naisen ehdoista kun naisia riittää. On siis ajanhukkaa lähteä tapaamaan jos nainen ilmoittaa seksiä etsivälle komealle panoalfalle että seksiä ei ole luvassa ensimmäisillä eikä toisilla treffeillä.

      • Anonyymi

        Vai on ajanhukkaa sanoa komealle miehelle etukäteen että treffeillä ei tipu seksiä? Mistäs sinä sen tiedät? Kuinka monen komean miehen kanssa olet itse ollut treffeillä?

        Väität myös että komeat miehet etsivät vainseksiä eivätkä mitään muuta, eivät ainakaan parisuhdetta. Mistäs sen tiedät? Ono sinulla asiasta omaa kokemusta? Oletko itse ehdottanut komealle miehelle parisuhdetta ja saanut pakit? Olisikohan johtunut siitä että olet mies ja ko. mies oli hetero?

        Tuo mitä väität ei nimittäin kyllä mene yksiin minun kokemusteni kanssa. Väitän ettei sinulla ole mitään ensikäden tietoa tästä asiasta. Se mitä kerrot on liuta pelkkiä oletuksia.
        Minulla on ensikäden tietoa ja omaa kokemusta,

        Minä olen mennyt treffeille komean miehen kanssa. Lähetin etukäteen viestin jossa kerroin, että treffeillä ei ylipäänsä eikä varsinkaan näin korona-aikaan ollenkaan kosketa toisiimme, ei edes kätellä, vaan jutellaan ja tutustutaan,. Hän vastasi että mikäs siinä, ei ole ongelma. Hän tuli treffeille ison ruusupuskan kanssa eikä todellakaan yrittänyt koskea minuun. Hän oli oikein kohtelias ja mukava. Söimme lounasta ravintolassa yhdessä ja jouduin melkein suuttumaan kun hän halusi maksaa minunkin ruokani - sanoi että ehei, nyt eletään tasa-arvon aikaa ja nainen maksaa ruokansa itse.

        Treffien päätteeksi hän ehdotti parisuhdetta. Sanoin ettei meillä taida olla tarpeeksi yhteistä. Ei ollut yhteisä harrastuksia ja olimme kiinnostuneita ihan eri asioista. Hän ajoi minut sieltä työpaikalleni (olin menossa illaksi töihin)ja erotessa vielä sanoi että jos muutat mielesi siitä seurustelusta niin kerro. Pistin seuraavana päivänä viestin että en ole muuttanut mieltäni ja hyvä jatkoa sinulle.

        Olen sievä tai ns. semikaunis nainen mutta en mikään kaunotar.


      • Anonyymi

        Missä tällaista on tapahtunut? Oletko itse ollut paikan päällä katsomassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai on ajanhukkaa sanoa komealle miehelle etukäteen että treffeillä ei tipu seksiä? Mistäs sinä sen tiedät? Kuinka monen komean miehen kanssa olet itse ollut treffeillä?

        Väität myös että komeat miehet etsivät vainseksiä eivätkä mitään muuta, eivät ainakaan parisuhdetta. Mistäs sen tiedät? Ono sinulla asiasta omaa kokemusta? Oletko itse ehdottanut komealle miehelle parisuhdetta ja saanut pakit? Olisikohan johtunut siitä että olet mies ja ko. mies oli hetero?

        Tuo mitä väität ei nimittäin kyllä mene yksiin minun kokemusteni kanssa. Väitän ettei sinulla ole mitään ensikäden tietoa tästä asiasta. Se mitä kerrot on liuta pelkkiä oletuksia.
        Minulla on ensikäden tietoa ja omaa kokemusta,

        Minä olen mennyt treffeille komean miehen kanssa. Lähetin etukäteen viestin jossa kerroin, että treffeillä ei ylipäänsä eikä varsinkaan näin korona-aikaan ollenkaan kosketa toisiimme, ei edes kätellä, vaan jutellaan ja tutustutaan,. Hän vastasi että mikäs siinä, ei ole ongelma. Hän tuli treffeille ison ruusupuskan kanssa eikä todellakaan yrittänyt koskea minuun. Hän oli oikein kohtelias ja mukava. Söimme lounasta ravintolassa yhdessä ja jouduin melkein suuttumaan kun hän halusi maksaa minunkin ruokani - sanoi että ehei, nyt eletään tasa-arvon aikaa ja nainen maksaa ruokansa itse.

        Treffien päätteeksi hän ehdotti parisuhdetta. Sanoin ettei meillä taida olla tarpeeksi yhteistä. Ei ollut yhteisä harrastuksia ja olimme kiinnostuneita ihan eri asioista. Hän ajoi minut sieltä työpaikalleni (olin menossa illaksi töihin)ja erotessa vielä sanoi että jos muutat mielesi siitä seurustelusta niin kerro. Pistin seuraavana päivänä viestin että en ole muuttanut mieltäni ja hyvä jatkoa sinulle.

        Olen sievä tai ns. semikaunis nainen mutta en mikään kaunotar.

        Lisäys edelliseen. Joku valopää kirjoitti täällä näin:

        "... naiset tavoittelevat vain panoalfoja tai sitten pillulla kiristävät joitain miehiä parisuhteeseen eli siis "ei seksiä ekalla eikä tokalla tapaamisella",

        On teillä miehillä luulot! Että jos nainen ei halua harrastaa seksuä niin sekin on heti joku juoni ja muka kiristystä? .

        Se, etten halua harrastaa seksiä treffeillä, ei ole mitään kiristämistä tai mikään juoni, vaan kyse on siitä että en kerta kaikkiaan halua harastaa seksiä treffeilä. Siis EN HALUA, EI TEE MIELI. Ei tee mieli harrastaa sitä miehen kanssa johon en ole rakastunut. Ei kukaan rakastu ensi tapaamisella. Se vaatii aikaa.

        Tuo tapaamani komea mies olisi siis halunnut kanssani parisuhteen. Minä en halunnut.

        Joten luulosi että jokainen nainen yrittää kaikin voimin saada komean miehen parisuhteeseen on silkkaa puppua. Minä en yrittänyt "pillulla kiristää" häntä parsuhteeseen. En halunnut parisuhdetta hänen kanssaan. Hän halusi parisuhteen, hän pyysi sitä minulta, mutta minä en halunnut. Hän oli minulle väärä mies. ja hän oli oikein komea. Onko tätä niin vaikea ymmärtää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys edelliseen. Joku valopää kirjoitti täällä näin:

        "... naiset tavoittelevat vain panoalfoja tai sitten pillulla kiristävät joitain miehiä parisuhteeseen eli siis "ei seksiä ekalla eikä tokalla tapaamisella",

        On teillä miehillä luulot! Että jos nainen ei halua harrastaa seksuä niin sekin on heti joku juoni ja muka kiristystä? .

        Se, etten halua harrastaa seksiä treffeillä, ei ole mitään kiristämistä tai mikään juoni, vaan kyse on siitä että en kerta kaikkiaan halua harastaa seksiä treffeilä. Siis EN HALUA, EI TEE MIELI. Ei tee mieli harrastaa sitä miehen kanssa johon en ole rakastunut. Ei kukaan rakastu ensi tapaamisella. Se vaatii aikaa.

        Tuo tapaamani komea mies olisi siis halunnut kanssani parisuhteen. Minä en halunnut.

        Joten luulosi että jokainen nainen yrittää kaikin voimin saada komean miehen parisuhteeseen on silkkaa puppua. Minä en yrittänyt "pillulla kiristää" häntä parsuhteeseen. En halunnut parisuhdetta hänen kanssaan. Hän halusi parisuhteen, hän pyysi sitä minulta, mutta minä en halunnut. Hän oli minulle väärä mies. ja hän oli oikein komea. Onko tätä niin vaikea ymmärtää?

        Olen aivan samaa mieltä kanssasi. Vaikka olisi kuinka komea mies, niin voi olla täysin väärä naisen mielestä. Kun on ikää enemmän niin sitä katsoo vielä tarkemmin, että löytää juuri itselleen sopivan miehen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai on ajanhukkaa sanoa komealle miehelle etukäteen että treffeillä ei tipu seksiä? Mistäs sinä sen tiedät? Kuinka monen komean miehen kanssa olet itse ollut treffeillä?

        Väität myös että komeat miehet etsivät vainseksiä eivätkä mitään muuta, eivät ainakaan parisuhdetta. Mistäs sen tiedät? Ono sinulla asiasta omaa kokemusta? Oletko itse ehdottanut komealle miehelle parisuhdetta ja saanut pakit? Olisikohan johtunut siitä että olet mies ja ko. mies oli hetero?

        Tuo mitä väität ei nimittäin kyllä mene yksiin minun kokemusteni kanssa. Väitän ettei sinulla ole mitään ensikäden tietoa tästä asiasta. Se mitä kerrot on liuta pelkkiä oletuksia.
        Minulla on ensikäden tietoa ja omaa kokemusta,

        Minä olen mennyt treffeille komean miehen kanssa. Lähetin etukäteen viestin jossa kerroin, että treffeillä ei ylipäänsä eikä varsinkaan näin korona-aikaan ollenkaan kosketa toisiimme, ei edes kätellä, vaan jutellaan ja tutustutaan,. Hän vastasi että mikäs siinä, ei ole ongelma. Hän tuli treffeille ison ruusupuskan kanssa eikä todellakaan yrittänyt koskea minuun. Hän oli oikein kohtelias ja mukava. Söimme lounasta ravintolassa yhdessä ja jouduin melkein suuttumaan kun hän halusi maksaa minunkin ruokani - sanoi että ehei, nyt eletään tasa-arvon aikaa ja nainen maksaa ruokansa itse.

        Treffien päätteeksi hän ehdotti parisuhdetta. Sanoin ettei meillä taida olla tarpeeksi yhteistä. Ei ollut yhteisä harrastuksia ja olimme kiinnostuneita ihan eri asioista. Hän ajoi minut sieltä työpaikalleni (olin menossa illaksi töihin)ja erotessa vielä sanoi että jos muutat mielesi siitä seurustelusta niin kerro. Pistin seuraavana päivänä viestin että en ole muuttanut mieltäni ja hyvä jatkoa sinulle.

        Olen sievä tai ns. semikaunis nainen mutta en mikään kaunotar.

        Mies huomas minkälainen oot eikä halunnut koskee suhun... Kahen sentin pakkelikerros pois naamasta, jos omasta mielestäsi olet kaunis niin muiden mielestä et


    • Anonyymi

      Ulkonäökö ensin ja siinä naisten kriteerit. Monesti nähty että se unelmamies kohtelee naista huonosti pettää ja hakkaa naista ja on narsisti. Sellaisia mieheiä naiset haluaakin.
      Nykyään ei kelpaa jos on vähänkin kiltti ja rauhallinen. Viinaa juovat miehet on myös naisten suosikkeja. Ja naiset tuomitsee ne jotka eivät ole komeita, ne eivät voi olla hyviä miehiä.

      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Koska itse olen tavis, niin tavikset ovat ihan parhaita ehdokkaita. Mitä komealla ulkonäöllä tekee, jos luonne ruma. Ehkä nuoremmat naiset ajattelevat enemmän pelkkää ulkonäköä.


      • Anonyymi

        Ahaa, ja tavikset ovat automaattisesti mukavia ja uskollisia eikä lainkaan pillun perään ekoilla treffeillä 😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa, ja tavikset ovat automaattisesti mukavia ja uskollisia eikä lainkaan pillun perään ekoilla treffeillä 😂😂😂😂😂😂

        Tavikset vasta ovatkin pillun perään! Se on näet niin että siitä puhe mistä puute. Tavis on epätoivoinen.

        Komealla ja vetovoimaisella miehellä on niin paljon kysyntää, ettei hän nähdessään naisen ensimmäiseksi mieti pääsisikö tuota kiksauttamaan. Hänen ei tarvitse koska hän tietää kyllä saavansa sitä lajia ihan riittävästi. Hän malttaa tutustua, jutella ja kuunnella. . Hän voi jopa kieltäytyä ja sanoa että seksiä tarjolla, kiitos ei, ei tällä kertaa.


    • Anonyymi

      ""Hän halusi parisuhteen, hän pyysi sitä minulta, mutta minä en halunnut.""

      Ai oikein pyysi parisuhdetta:D Ei kukaan järkevä pyydä keneltäkään parisuhdetta. Kyllä se parisuhde tapaillessa tulee jos tulee:D Aika epätoivoisia miehiä olet tapaillut jos totta.

    • Anonyymi

      ""On teillä miehillä luulot! Että jos nainen ei halua harrastaa seksiä niin sekin on heti joku juoni ja muka kiristystä?""

      Jos nainen vedättää mätsihaaremiin 2-4 pykälää tasokkaampia miehiä, jotka suurella todennäköisyydellä haluavat vain seksiä ja nainen ilmoittaa sitten, että seksiä ei muuten ole ensimmäisillä eikä toisilla treffeillä luvassa, niin kyllä tuossa pillulla kiristetään komeaa ja tasokkaampaa miestä parisuhteeseen.

      • Anonyymi

        Miten ne naiset onnistuu "vedättämään" niitä miehiä "mätsihaaremiinsa"?


    • Anonyymi

      ""Väität myös että komeat miehet etsivät vain seksiä eivätkä mitään muuta, eivät ainakaan parisuhdetta.""

      Suurellä todennäköisyydellä komeat miehet etsivätkin seksiä jos nainen ei ole samantasoinen. Miehet kun panevat alas päin. Komeatkin miehet etsivät parisuhdetta, mutta katsos kun naisten tulee olla heidän tasoinen, muuten vaarana on juurikin tuo, että komea mies kelpuuttaa naisen vain seksiseuralaiseksi. Tämä on jotain mitä et ymmärrä.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoittaa alaspäin paneminen? Lähetyssaarnaaja-asentoa, jossa mies on ällä ja nainen makaa hänen allaan selällään? Miksi komeat miehet suosivat nimenomaan tuota asentoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa alaspäin paneminen? Lähetyssaarnaaja-asentoa, jossa mies on ällä ja nainen makaa hänen allaan selällään? Miksi komeat miehet suosivat nimenomaan tuota asentoa?

        ""Mitä tarkoittaa alaspäin paneminen?""

        Sitä, että naista tasokkaampi mies käyttää naista vain panopatjana. Nainen ei tätä ymmärrä vaan jatkaa miehen tavoittelua parisuhteeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ""Mitä tarkoittaa alaspäin paneminen?""

        Sitä, että naista tasokkaampi mies käyttää naista vain panopatjana. Nainen ei tätä ymmärrä vaan jatkaa miehen tavoittelua parisuhteeseen.

        Ahaa. Miten se miehen korkeampi taso ilmenee eli minkä ominaisuuksien perusteella taso määräytyy? Älyn? Koulutuksen? Yhteiskunnallisen aseman? Sosiaalisten suhteiden?Sosiaalisten taitojen? Lahjakkuuden? Kuuluisuuden? Moraalisen rohkeuden? Varakkuuden?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa alaspäin paneminen? Lähetyssaarnaaja-asentoa, jossa mies on ällä ja nainen makaa hänen allaan selällään? Miksi komeat miehet suosivat nimenomaan tuota asentoa?

        Kuolen nauruun, sääli etteivät nämä tavikset voi koskaan ymmärtää kunnon vittuilua, vaan jatkavat ameebana samaa jankutusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolen nauruun, sääli etteivät nämä tavikset voi koskaan ymmärtää kunnon vittuilua, vaan jatkavat ameebana samaa jankutusta.

        Paitsi etteivät nämä palstaprinssit mitään taviksia ole. He haluavat uskoa olevansa taviksia. Todellisuudessa he ovat kymmenen pykälää taviksen alapuolella. Tavis kyllä löytää naisseuraa jos on fiksu ja kiva. Nämä eivät löydä.


    • Anonyymi

      Ai kymmenien? Oletko puusta veistetty. Miljoonien! Ja kaikki perseestä
      En huoli.hyh.pyh.höh.yääääk

    • Anonyymi

      ""Ahaa. Miten se miehen korkeampi taso ilmenee eli minkä ominaisuuksien perusteella taso määräytyy? Älyn? Koulutuksen? Yhteiskunnallisen aseman? Sosiaalisten suhteiden?Sosiaalisten taitojen? Lahjakkuuden? Kuuluisuuden? Moraalisen rohkeuden? Varakkuuden?""

      Nyt sä unohdit sen naisille kaikista tärkeimmän eli ulkonäön. Miehet kun jakavat seksitykkäyksiä niin naiset voivat aina saada itseään tasokkaamman miehen seksiin ja niitä tavoitellaan seksin jälkeen myös parisuhteeseen vaikka miehellä on alunperinkin ollut vain seksi mielessä. Miehet on tavallaan pakotettu jakamaan seksitykkäyksiä ja se on monille ainoa vaihtoehto jos aikovat naisseuraa saada.

      • Anonyymi

        Tässähän oli kyse siitä millä perusteilla se taso objektiivisesti ja asiallisesti arvioidaan. En kysynyt mitä kriteerejä naissukupuolen tyhmin osa painottaa. Totta kai tyhmimmät nauset ja tyhmimmät miehet luulevat että ulkonäkö yksinään määrittelee tason.

        Mutta niinhän se ei voi olla. Ei kai tyhmimpien naisten anneta päättää millä perusteella tasokkuus määräytyy? Miksi tyhjäpäät määräisivät siitä?

        Kysyn objektiivisia, valideja kriteerejä, en tyhmien ih.isten kriteerejä.

        Mitkä ovat ne asialliset, kunnolliset ja viisaat kriteerit joiden perusteella esimerkiksi sinä määrittelet miehen ja naisen tason? Ulkonäkö tuskin kuuluu niihin. Kun SINÄ puhut tasokkaasta miehestä, niin mitä siihen tasokkuuteen juuri SINUN mielestäsi kuuluu?

        Et suinkaan väitä että SINUN mielestäsi ulkonäkö on se ainoa tason mittari?


      • Anonyymi

        Mitä ihmeen paskaa sinä puhut? Miehen muka on pakko antaa joitain saa kelin "seksitykkäyksiä" koska muuten ei muka saa naisseuraa? Älä kehtaa!

        Tyhmintä mitä olen ikinä kuullut. Olet joko täysääliö tai korkeintaan 16-vuotias. Aikuinen mies et ainakaan ole.

        Minä olen aikuinen ns. tavismies enkä kyllä ikinä jaa mitään helevetin "seksitykkäyksiä". Etsin vakituista suhdetta enkä harrasta näitä yhden yön juttuja ollenkaan. Kerron nettideitissä itsestäni ja toiveistani. Ja saan kyllä seuraa.


    • Anonyymi

      Sodankylässä

    • Anonyymi

      Mukavaa se on kuitenkin loisia yksinhuoltajana, vaikka mies ei muuhun kelpaakaan kuin vaihtuvaksi lompakoksi. Tosin siinä meni sitten ne vähätkin mahdollisuudet kunnon mieheen, yh on jo pilalla.

      • Anonyymi

        Miten yksinhuoltajuus tähän kuuluu?


    • Anonyymi

      Olen aivan varma tämän ketjun lukeneena, ettei AP sinun pariutumisongelman takana ole ulkonäkö vaan asenne!

      Esineellistät naista, vaadit ”oikeuksia” käyttää naista hyödykkeenä, et kuuntele kenenkään argumentointia vaan lukkiudut mielipiteeseesi, vaikka asian asiantuntijat (naiset itse tai naisia saaneet tavismiehet) kertoo päin vastausta. Pahin ongelmasi paritumisessa on oma asenteesi!

      Jotenkin keskustelun kulku muistuttaa hyvin paljon rokotevastaisten keskustelutyyliä: valheellisten argumenttien lataamista, yksittäistapauksen nostamista statistisen datan tai tieteen suuren mielipiteen rinnalle tasa-arvoisena todisteena…. jne. P.S. Kuuntelu ja oman mielipiteensä perustelu ja se, että tarvittaessa sanoo erehtyneensä on tärkeä taito myös parisuhteessa.

    • Anonyymi

      ""Miehen muka on pakko antaa joitain saa kelin "seksitykkäyksiä" koska muuten ei muka saa naisseuraa? Älä kehtaa!""

      Ikävä totuus varmasti sinulle kun tajusit, että joku mies onkin käyttänyt sinua vain seksileluna eikä ole halunnut vakavaa suhdetta.

      Näin se vaan menee.. Monet tavismiehet ei mitenkään valikoi, eivät pysty koska valinnanvaraa ei ole ja seksiin on otettava se mitä saatavilla on. Toinen vaihtoehto on olla kokonaan ilman seksiä ja monet miehet valitsevat mielummin ensimmäisen vaihtoehdon eli harrastavat seksiä naisen kanssa joka ei välttämättä niin iske.

      Naiset vedättävät miehiä ulkonäkö edellä, jolloin kolikolla on juurikin tämä kääntöpuoli eli mies on tasokkaampi ja haluaa vain helppoa seksiä. Nainen ei tätä tajua vaan jatkaa miehen tavoittelua parisuhteeseen ja kun ei saa, niin itkee kuinka kaikki miehet etsivät seksiä. Ne kiltit, kunnolliset ja ok näköiset miehet vedetään suorilta sivuun ja silti itketään kuinka ihan kaikki miehet etsivät vain seksiseuraa.

      • Anonyymi

        Puhut tasoista kertomatta mitä sillä tarkoitat. Et kai ole niin pintapuolinen että jat ihmiset tasoihin pelkän ulkonäön perusteella, niin kuin luonteella, älyllä, sosiaalisilla taidoilla yms. seikoilalaei olisi asiaan mitään vaikutusta.

        Siis. Edelleen kysyn miten ja millä perusteella se tasokkuus määritellään. . Älä vastaa että "naiset sitä ja naiset tätä ja naiset kulkevat ulkonäkö edellä".

        Olet siis sitä mieltä että nimenomaan naiset siis katsovat vain ulkonäköä kun määrittelevat tasokkuuden, ja olet sit ämeiltä että se on väärä peruste. olen samaa mieltä. Minustakin se on todella väärä peruste.

        Mikä se SINUN perusteesi on? Mitä sinä kinnität huomiota ihmisessä ulkonäön sijasta? Minua ei kiinnosta tietää mitä jotkut naiset painottavat ja millä perusteella jotkut (typerät ja pintapuoliset) naiset jakavat ihmiset eri tasoihin.

        Haluan tietää mikä on se OIKEA jakoperuste. Ulkonäkö ei voi olla se oikea. Millä perusteella fiksut, älykkäät miehet ja naiset jakavat ihmiset eri tasoihin? Ne järkevät ja pätevät kriteerit eivät voi liittyä pelkkään ulkonäköön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhut tasoista kertomatta mitä sillä tarkoitat. Et kai ole niin pintapuolinen että jat ihmiset tasoihin pelkän ulkonäön perusteella, niin kuin luonteella, älyllä, sosiaalisilla taidoilla yms. seikoilalaei olisi asiaan mitään vaikutusta.

        Siis. Edelleen kysyn miten ja millä perusteella se tasokkuus määritellään. . Älä vastaa että "naiset sitä ja naiset tätä ja naiset kulkevat ulkonäkö edellä".

        Olet siis sitä mieltä että nimenomaan naiset siis katsovat vain ulkonäköä kun määrittelevat tasokkuuden, ja olet sit ämeiltä että se on väärä peruste. olen samaa mieltä. Minustakin se on todella väärä peruste.

        Mikä se SINUN perusteesi on? Mitä sinä kinnität huomiota ihmisessä ulkonäön sijasta? Minua ei kiinnosta tietää mitä jotkut naiset painottavat ja millä perusteella jotkut (typerät ja pintapuoliset) naiset jakavat ihmiset eri tasoihin.

        Haluan tietää mikä on se OIKEA jakoperuste. Ulkonäkö ei voi olla se oikea. Millä perusteella fiksut, älykkäät miehet ja naiset jakavat ihmiset eri tasoihin? Ne järkevät ja pätevät kriteerit eivät voi liittyä pelkkään ulkonäköön.

        ""Puhut tasoista kertomatta mitä sillä tarkoitat. Et kai ole niin pintapuolinen että jaat ihmiset tasoihin pelkän ulkonäön perusteella, niin kuin luonteella, älyllä, sosiaalisilla taidoilla yms. seikoilalaei olisi asiaan mitään vaikutusta.""

        En minä olen pintapuolinen, mutta suurin osa naisista on.


        ""Olet siis sitä mieltä että nimenomaan naiset siis katsovat vain ulkonäköä kun määrittelevat tasokkuuden, ja olet sitä mieltä että se on väärä peruste. Olen samaa mieltä. Minustakin se on todella väärä peruste.""

        Kyllä. Näin juuri suurin osa naisista määrittelee tasokkuuden eli vain komein 5% kelpaa ja sitten kun parisuhdetta niiden miesten kanssa ei saada, niin valitetaan kuinka kaikki miehet etsivät seksiseuraa.


        ""Mikä se SINUN perusteesi on? Mitä sinä kinnität huomiota ihmisessä ulkonäön sijasta? Minua ei kiinnosta tietää mitä jotkut naiset painottavat ja millä perusteella jotkut (typerät ja pintapuoliset) naiset jakavat ihmiset eri tasoihin.""

        Tasoon vaikuttaa muutkin kuin ulkonäkö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ""Puhut tasoista kertomatta mitä sillä tarkoitat. Et kai ole niin pintapuolinen että jaat ihmiset tasoihin pelkän ulkonäön perusteella, niin kuin luonteella, älyllä, sosiaalisilla taidoilla yms. seikoilalaei olisi asiaan mitään vaikutusta.""

        En minä olen pintapuolinen, mutta suurin osa naisista on.


        ""Olet siis sitä mieltä että nimenomaan naiset siis katsovat vain ulkonäköä kun määrittelevat tasokkuuden, ja olet sitä mieltä että se on väärä peruste. Olen samaa mieltä. Minustakin se on todella väärä peruste.""

        Kyllä. Näin juuri suurin osa naisista määrittelee tasokkuuden eli vain komein 5% kelpaa ja sitten kun parisuhdetta niiden miesten kanssa ei saada, niin valitetaan kuinka kaikki miehet etsivät seksiseuraa.


        ""Mikä se SINUN perusteesi on? Mitä sinä kinnität huomiota ihmisessä ulkonäön sijasta? Minua ei kiinnosta tietää mitä jotkut naiset painottavat ja millä perusteella jotkut (typerät ja pintapuoliset) naiset jakavat ihmiset eri tasoihin.""

        Tasoon vaikuttaa muutkin kuin ulkonäkö.

        "MuutKIN kuin,ulkonäkö.".

        Et mainitse niitä muuta tasoon vaikuttavia asioita. Mainitsit vain ulkonäön. Onko ulkonäkö siis sinun mielestäsi se mikä eniten vaikuttaa tasoon? Ne muut seikat eivät ilmeisesti ole sinun mielestäsi yhtä tärkeitä kun et viitsi edes mainita niitä muita asioita? Onko ulkonäkö siis mielestäsi tärkein asia? Millä perusteella? Eikö tuollainen ajattelutapa ole pintapuolisuutta?


      • Anonyymi

        Kukaan mies ei ole käyttänyt minua seksileluna. Eikä käytä. Olen ollut selibaatissa kohta yhdeksän vuotta. Sinulle näyttää olevan mahdotonta tajuta että ne miehet, jotka etsivät parisuhdetta, eivät todellakaan ehdota seksiä ensimmäisillä treffeillä. Koko et itse etsi parisuhdetta tai et ole koskaan ollut yksilläkään treffeillä, kun sinulla ei ole harmainta aavistusta siitä mitä siellä tapahtuu.


      • Anonyymi

        Miksi sinä vaivaat päätäsi sillä, miten naiset kohtelevat kilttejä, kunnollisia ja ok-näköisiä miehiä? Se ei ole sinun ongelmasi eikä kuulu sinulle millään tavalla. Sinä et ole kiltti etkä kunnollinen.

        Saatat olla ok-näköinen, tai sitten et ole. Mistäpä minä tiedän kun en näe sinua. Mutta ulkomäölläsi ei ole merkitystä, koska vaikka olisit superkomea, et silti ole ns. tasokas, koska tasoon kuuluu myös luonne. Te palstaprinssit luulette että taso riippuu vain ulkonäöstä. Ehei, ei riipu. Esim. Te tänne kirjoittavat palstaprinssit olette matalaa tasoa ihan riippumatta siitä miltä näytätte.

        Ole vaikka Brad Pittin näköinen, mutta tasosi on matala koska luonteesi on matala. Sinä elät harhoissa ja lisäksi olet katkera, kitkerä, ilkeä, häijy, pelkkää sappea koko mies.

        Mutta vaikka tämä asia ei millään lailla koskekaan sinua, niin kerronpa silti että kilteillä, kunnollisilla ja ok-näköisiä miehillä menee naismaailmassa erittäin hyvin. Heidät revitään käsistä.

        Olet ihan oikeassa yhdessä asiassa; nimittäin siinä että taviksen näköisissä miehissä on todella fiksuja ja hyviä miehiä. Tunnen monta tavista jotka ovat hienoja miehiä. Moni nainen ottaisi heidät kiljuen, mutta hepä eivät ole otettavissa koska he kaikki ovat varattuja.

        Hyvät tavikset on jo viety. Jäljellä on pahoja taviksia ja pahoja ätmejä.


      • Anonyymi

        Eikä itketä. Kerrot satuja. Kukaan nainen ei ole täällä itkenyt sellaista. Kukaan nainen ei ole väittänyt tuollaista ainakaan sen jälkeen kun on treffannut komeaa miestä. Sen sijaan yksi ja toinen nainen täällä on kertonut sitä miten nimenomaan tavikset ja rumat miehet yrittävät treffeillä uida heti liiveihin. Taviksista ja rumista ne pahimmat siat löytyvät. Komeat osaavat käyttäytyä.


    • Anonyymi

      Miettikääpä et naiset kehuvat somessa NHL:ään ponnahtavaa kiekkoilijaa "söpö" kun kiekkoilija on kuvassa pelikamat päällä. Jos sama kiekkoilija ois nobody koulun luokkakuvassa, niin se olisi luokan nörtti, eikä kiinnostaisi naisia. Naisten silmissä raha ja julkisuus muokkaa miehestä komean.

    • Anonyymi

      ""Et mainitse niitä muuta tasoon vaikuttavia asioita. Mainitsit vain ulkonäön. Onko ulkonäkö siis sinun mielestäsi se mikä eniten vaikuttaa tasoon?""

      Niinku just edellisessä viestissä kirjoitin "tasoon vaikuttaa muutkin kuin ulkonäkö" ja jos minä etsin naista parisuhteeseen, niin ulkonäkö ei todellakaan ole tärkein, mutta olen huomannut, että monille naisille se on tärkein kun etsivät miestä parisuhteeseen. Itsekin sanoit, että tasoon vaikuttaa muutkin kuin ulkonäkö, eikä minua kiinnosta mitä ne muut tasoon vaikuttavat asiat sinun mielestäsi on. Miksi sinua kiinnostaa mitkä asiat minun mielestä vaikuttavat naisen tasoon? -Emme ole pariutumassa. Uskon kyllä, että et ole ulkonäkö edellä kuleksiva nainen, mutta kuulut siihen 10% vähemmistöön kun 90% naisista haluaa komean panoalfan parisuhteeseen, koska ovat saaneet panoalfalta kikkeliä.

      • Anonyymi

        Sinä siis kuitenkin itse pidät ulkonäköä ainoana tärkeänä kriteerinä. Et osannut mainita mitään muuta kriteeriä
        et ainuttakaan. Tyypillinen mies: kaksinaamainen ja tekopyhä. Paheksuu naisten "ulkonäkökeskeisiä asenteita" mutta on itse kahta pahempi. Näet naisessa vain ulkoisen olemuksen. Mikään muu ei ole edes mainitsemisen arvoista.

        Kaikkein ulkonäkökeskeisimpiä miehiä ovat usein juuri ne jotka vaahtoavat naisten ulkonäkökeskeisyys estä. Se on psykologinen ilmiö nimeltä projektio: ei halua myöntää jotain piirrettä itsessään joten heijastaa sen muihin. Luulee näkevänsä sitä piirrettä kaikissa muissa paitsi itsessään.

        Taidat olla yksi heistä.


      • Anonyymi

        Siis että 90% naisista toimii noin? Tuohon 90%:iin kuuluu myös aika paljon parisuhteessa eläviä naisia. Väitätkö että myös parisuhteessa elävät naiset ovat "saaneet panoalfan kikkeliä" ja ovat edelleen valmiita milloin vain pettämään miestään? Onko äitisikin sellainen? Minkä tutkimuksen perusteella väität tuollaista?


    • Anonyymi

      Tinderin tarkoitus on kiusata miehiä joilla on vaikeaa naismarkkinoilla.

      >ole muutenkin vitusti pillua saava Chad
      <pistettiin sulle näkyvyys maksimiin, hyvää pillutusta bro :D


      >ole keskiverto mies
      <piilotettiin sun profiili jotta ostaisit goldin, eihän haittaa, bro? :D
      >sori, jätettiin sut yhä pakan pohjimmaiseksi jotta ostaisit boostin
      <bro :D

      • Anonyymi

        Ei, vaan Tinder on bisnestä. Tinderin tarkoitus on rahan tienaaminen. Tinder on liikeyritys. Se on osittain ilmainen mutta sen toiminnan ideana on saada maksavia asiakkaita. Näitä ovat sekä mainostajat, joiden mainoksia näkee profiilien seassa, että maksavat käyttäjät eli ne joilla on joko Plussa tai Gold. Ilmeisesti noita maksavia käyttäjiä on aika paljon kun toiminta jatkuu edelleen.

        Minkään firman tai yrityksen tarkoituksena ei ole miesten kiusaaminen. Tinderin omistajat ovat miehiä, joten tuskin heidän päämääränään on miessukupuolen sortaminen ja kiusaaminen.

        Tinder on liiketoimintaa, ja kaiken liiketoiminnan tarkoituksena on raha.


    • Anonyymi

      "Nainen joka käy kymmenien misten kanssa
      Treffeillä on aika turhamainen eikä koskaan löydä rakkautta."

      Voi kuuleppas mitä!
      Voipa hyvinkin olla että nainen haluaakin pitää vain hauskaa, ei sen enempää.
      Meitä on paljon jotka emme mitään rakkautta etsi, -se muuten tulee jos on tullakseen. ei etsimällä.
      Elämä on lyhyt, sitä pitää elää niin kauan kun siihen on mahdollisuus!

    • Anonyymi

      Naiset käy mielenvikaisten kanssa treffeillä. Ihan naisten itsensä kertomia juttuja olen kuullut että mitä paremman näköinen mies niin sitä huonoimmat treffit. Monet ehdotelleet seksiä heti ja ovat kännissä ja ovat yrittäneet käydä käsiksi. Pääasiassa nainen valitsee miehen ulkonäön perusteella. Oma serkkuni kans lähti treffeille jonkun miehen kanssa joka tuli sinne kännissä ja mies yritti heti käydä päälle.

      • Anonyymi

        Kyllä ne antaa pillua jos mies kuuluu komeimmistoon. Osa tavoittelee seksin jälkeen parisuhteeseen.


    • Anonyymi

      Tätä paskaa lukee niin ei kyl kiinnosta mikään seurustelu enää koskaan.

      • Anonyymi

        Et ole ainoa, melkein vihaksi pistää toisten itsekkyys, joka nakertaa paljon pois luottamuksesta toiseen. Heitä valitettavan paljon. Onko vapaamman kasvatuksen tulosta? Mahdottomammalta vain tuntuu tuleva? Sinkkuus tuntuu vaan niin paljon helpommalla vaihtoehdolta, kun riesaa ei halua itselle toisesta, tämä miehen mielipide.


      • Anonyymi

        Et siis halua enää ikinä seurustella luettuasi näitä juttuja. Ymmärrän täysin.

        Mutta ota huomioon yksi asia:

        Siihen nämä palstaprinssit näillä jutuillaan pyrkivätkin, että naiset alkaisivat inhita ajatustakin miesseuraa hakeutumisesta. He tietävät ettei kukaan nainen ikinä kiinnostu heistä edes väliaikaisesti (ja sehän on tietenkin niiden naisten omaa tyhmyyttä kun eivät ymmärrä hyvän päälle 😂) ja ovat menettäneet toivonsa. Joten he kirjoittavat tänne kahdesta syystä: purkaakseen omaa silmitöntä naisvihaansa ja synnyttääkseen jutuillaan kaikissa naispuolisissa lukijoissa niin vahvaa inhoa ja kyllästymistä miehiä kohtaan, ettei kukaan nainen halua enää koskaan tutustua yhteenkään mieheen. Kun minä en saa naista niin ei sitten saa kukaan muukaan mues!

        Tarkoitus on uskotella naisille, että suurin osa miehistä ajattelee kuten nämä palstaprinssit. Palstaprinssit eivät siis kuitenkaan itse ketään saa, joten he haluavat huolehtia siitä ettei kukaan muukaan mies saa. Niinpä he kirjoittavat oksettavia paskaa seksitykkäyksistä, komeista panoalfoista ja naisten ulkonäkökeskeisyydestä. Niistä jutuista tulee kuvottava olo. Taleban-tason juttuhan ne ovat. Palstaprinssit asuvat ihan väärässä maassa. Heidän oikea paikkansa olisi Afganistan, missä heidän pitäisi liittyä Talibanien riveihin. Siellä passaisi puhua naisten pahuudesta ja tehdä suunnitelmia naisten pistämisestä ruotuun.

        Muista kuitenkin, että tälle palstalle kirjoittavat miehet EIVÄT ole mitään tyypillisiä miehiä tai taviksia. He edustavat sukupuolensa pohjasakkaa. He ovat niitä jämiä joita kukaan ei tahdo. Ja syystä!

        Eivät kaikki miehet ole tuollaisia. Suurin osa miehistä nimenomaan ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis halua enää ikinä seurustella luettuasi näitä juttuja. Ymmärrän täysin.

        Mutta ota huomioon yksi asia:

        Siihen nämä palstaprinssit näillä jutuillaan pyrkivätkin, että naiset alkaisivat inhita ajatustakin miesseuraa hakeutumisesta. He tietävät ettei kukaan nainen ikinä kiinnostu heistä edes väliaikaisesti (ja sehän on tietenkin niiden naisten omaa tyhmyyttä kun eivät ymmärrä hyvän päälle 😂) ja ovat menettäneet toivonsa. Joten he kirjoittavat tänne kahdesta syystä: purkaakseen omaa silmitöntä naisvihaansa ja synnyttääkseen jutuillaan kaikissa naispuolisissa lukijoissa niin vahvaa inhoa ja kyllästymistä miehiä kohtaan, ettei kukaan nainen halua enää koskaan tutustua yhteenkään mieheen. Kun minä en saa naista niin ei sitten saa kukaan muukaan mues!

        Tarkoitus on uskotella naisille, että suurin osa miehistä ajattelee kuten nämä palstaprinssit. Palstaprinssit eivät siis kuitenkaan itse ketään saa, joten he haluavat huolehtia siitä ettei kukaan muukaan mies saa. Niinpä he kirjoittavat oksettavia paskaa seksitykkäyksistä, komeista panoalfoista ja naisten ulkonäkökeskeisyydestä. Niistä jutuista tulee kuvottava olo. Taleban-tason juttuhan ne ovat. Palstaprinssit asuvat ihan väärässä maassa. Heidän oikea paikkansa olisi Afganistan, missä heidän pitäisi liittyä Talibanien riveihin. Siellä passaisi puhua naisten pahuudesta ja tehdä suunnitelmia naisten pistämisestä ruotuun.

        Muista kuitenkin, että tälle palstalle kirjoittavat miehet EIVÄT ole mitään tyypillisiä miehiä tai taviksia. He edustavat sukupuolensa pohjasakkaa. He ovat niitä jämiä joita kukaan ei tahdo. Ja syystä!

        Eivät kaikki miehet ole tuollaisia. Suurin osa miehistä nimenomaan ei ole.

        Aina pahoissakin jutuissa on joku totuuden siemen. Tiedän naisia, jotka harrastaa paremman puutteessa irtosuhteita. Tiedostanut myös sen, että miehet ja naiset eroavat ajattelutavoiltaan näissä. Ehkä miehenä toimisin samoin, jos saisin kokoajan huomiota ja kiinnostuksen osoituksia naisilta? Sen kun valitsen joukosta aina vain mieleisen milloinkin?

        Suurin osa miehistä kuitenkin kokee toisarvoisuuden korostuvan näissä, siitä riidat pääosin johtuvat, minusta? Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat, ulkoisilla seikoilla on merkitystä, siksi kauniista naisesta yleensä tuleekin kokemustensa myötä "blondimpi". Fiksuja menetetään usein, hyväksikäytön myötä, kun mielikuvat muokkautuu kokemusten kautta?

        Koston himo kasvaa huonojen kokemusten myötä, petollisuus yleistyy, kun lähdetään koston tielle jo pienistä asioista, kun oma mieli on sairastunut omien kokemusten kautta? Seksi on ok kohtuu käytössä, mut jos se on päätarkoitus kaikkeen vaikuttamiseen, silloin tapahtuu yleensä ikäviä juttuja.

        Kärjistymisiä, ylilyöntejä? Korostuvat myös täällä näitä viestejä lukiessa. Luottamus toiseen ansaittava, työtä se vaatii paljon, kun epäilyjä syntyy. Kaikki on lopulta aistittavissa toisesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina pahoissakin jutuissa on joku totuuden siemen. Tiedän naisia, jotka harrastaa paremman puutteessa irtosuhteita. Tiedostanut myös sen, että miehet ja naiset eroavat ajattelutavoiltaan näissä. Ehkä miehenä toimisin samoin, jos saisin kokoajan huomiota ja kiinnostuksen osoituksia naisilta? Sen kun valitsen joukosta aina vain mieleisen milloinkin?

        Suurin osa miehistä kuitenkin kokee toisarvoisuuden korostuvan näissä, siitä riidat pääosin johtuvat, minusta? Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat, ulkoisilla seikoilla on merkitystä, siksi kauniista naisesta yleensä tuleekin kokemustensa myötä "blondimpi". Fiksuja menetetään usein, hyväksikäytön myötä, kun mielikuvat muokkautuu kokemusten kautta?

        Koston himo kasvaa huonojen kokemusten myötä, petollisuus yleistyy, kun lähdetään koston tielle jo pienistä asioista, kun oma mieli on sairastunut omien kokemusten kautta? Seksi on ok kohtuu käytössä, mut jos se on päätarkoitus kaikkeen vaikuttamiseen, silloin tapahtuu yleensä ikäviä juttuja.

        Kärjistymisiä, ylilyöntejä? Korostuvat myös täällä näitä viestejä lukiessa. Luottamus toiseen ansaittava, työtä se vaatii paljon, kun epäilyjä syntyy. Kaikki on lopulta aistittavissa toisesta.

        "Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat, ulkoisilla seikoilla on merkitystä, siksi kauniista naisesta yleensä tuleekin kokemustensa myötä "blondimpi". "

        Kommentoin pätkä kerrallaan.


        "Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat. "

        Totta. Ja mistä se johtuu? Miksi nainen kuin nainen saa halutessaan seksiä mutta ihan siivo ja kiltti kunnollinen mies välttämättä ei?

        Siksi että miehte ovat seksiriippuvaisempi sukupuoli. Naisten joukossa on niin vähän niitä jotka ajattelevat ja haluavat seksiä koko ajan. Miesten joukossa heitä on suhteellisesti paljon paljon enemmän. Suuri osa (en mene sanomaan että suuriN osa mutta suuri osa kuitenkin) miehistä halua sitä koko ajan ja taukoamatta ja herkeämättä. Koska naisten joukossa on niin paljon vähemmän niitä jotka suhtautuvat seksiin tuolla tavoin, seksiä kaipaavista naisista on pulaa. Ne muutamat harva naiset jotka haluavat seksiä kyllä saavat sitä, heillä todellakin on varaa valita.

        Turha tästä on naisia syyttää! Ei voi pakottaa itseään haluamaan, eikä todellakaan tarvitse tehdä sitä toisen mieliksi. Me naiset emme tarvitse seksiä yhtä paljon kuin te miehet. Poikkeuksiakin joukossamme on, siis niitä joille seksi on pakkomielle. Niillä naisilla on varsinaiset apajat.

        Mutta me muut naiset vain ja ainostaan kärsimme siitä että te äijät olette kaiken aikaa kuolaamassa ja vonkaamassa. Se EI imartele eikä ilahduta meitä. Se inhottaa. Me haluamme ja tarvitsemme sitä niin paljon vähemmän kuin te. me emme voi sille mitään. Kun ei kerta kaikkiaan tee mieli, niin sitten ei tee mieli - onko sitä niin vaikea käsittää?Eikä sinä auta että meitä painostetaan ja syyllistetään. Pystyisitkö heteromiehenä haluamaan miestä ja miehen kanssa rakastelua, jos sitä oikein kovasti sinulta vongataan ja vaatimalla vaaditaan? Et pysty. Ehkä pystyisit taitavasti teeskentelemään halua ja nautintoa, mutta et oikeasti nauttisi yhtään. Ja miksi sinun pitäisi, jonkun toisen mieliksikö, jos et kerran halua? Siis ei kerta kaikkiaan tee mieli, onko sitä niin vaikea käsittää?

        Tämä ilmiö on luultavasti ihan biologinen juttu, eikä se siis ole sen enempää miesten kun naistenkaansyy. Miehet kerta kaikkiaan ovat kesikimäärin seksuaalisempia kuin naiset. Kumpikin sukupuoli kärsii siitä; sekä miehet, jotka jäävät ilman, että naiset, joita ahdistellaan ja painostetaan. Ainoat jotka hyötyvätt tilanteesta ovat ne naiset, jotka suhtautuvat seksiin kuten miehet, ja he ovat vähemmistöä.

        Ihmettelen mistä miehet olette saaneet päähänne että tämä tilanne olisi meille naisille jotenkin edullinen. Ei todellakaan ole. Tilanne on inhottavaa. Miksi te olette meille vihaisia? Minkä me naiset sille voimme että emme halua, siis EMME HALUA sitä saatanan seksiä ainakaan niin paljon että ryhtyisemme siihen kenen kanssa vain?

        "Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat. "

        Joo, totta. Mutta entäs kun eivät halua? Useimmiten eivät halua, eivätkä saa olla rauhassa miehiltä. Onko kivaa kun sitä tyrkytetään, kun tulee häirityksi ja ahdistelluksi? 15-vuotiaat tytötkään eivät saa kulkea kaupungilla rauhassa ilman että jopa keski-ikäiset äijät huutelevat törkeyksiä ja pyrkivät iholle.

        Olisipa niin että miehet eivät haluaisi sitä saatanan seksiä niin paljon - elämä olisi naisille paljon paljon paljon parempaa!

        "----ulkoisilla seikoilla on merkitystä, siksi kauniista naisesta yleensä tuleekin kokemustensa myötä "blondimpi"."

        Ei sinnepäinkään! Kauniista naisesta tulee kokemusten myötä yhä ahdistuneempi ja säikympi. Minun kuvankaunis pikkusiskoni sai nuorena kokea niin paljon ahdistelua ja häirintää että sairastui masennukseen ja joutui sairaalahoitoon. Siellä häntä eivät saaneet miespuoliset hoitajat ja lääkärit hoitaa ollenkaan, koska hän meni paniikkiin. Kun 12-vuotiaasta asti joutuu jatkuvasti kuulemaan perään huuteluja ja seksiehdotuksia ja torjumaan kähmintää, niin kyllä siitä ahdistuu. Vielä nykyäänkin hän välttelee miehiä. Hän haluaisi seurustelusuhteen muttei uskalla sitoutua koska pelkää miehen hyväksikäyttöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina pahoissakin jutuissa on joku totuuden siemen. Tiedän naisia, jotka harrastaa paremman puutteessa irtosuhteita. Tiedostanut myös sen, että miehet ja naiset eroavat ajattelutavoiltaan näissä. Ehkä miehenä toimisin samoin, jos saisin kokoajan huomiota ja kiinnostuksen osoituksia naisilta? Sen kun valitsen joukosta aina vain mieleisen milloinkin?

        Suurin osa miehistä kuitenkin kokee toisarvoisuuden korostuvan näissä, siitä riidat pääosin johtuvat, minusta? Naiset saavat seksiä niin paljon kuin haluavat, ulkoisilla seikoilla on merkitystä, siksi kauniista naisesta yleensä tuleekin kokemustensa myötä "blondimpi". Fiksuja menetetään usein, hyväksikäytön myötä, kun mielikuvat muokkautuu kokemusten kautta?

        Koston himo kasvaa huonojen kokemusten myötä, petollisuus yleistyy, kun lähdetään koston tielle jo pienistä asioista, kun oma mieli on sairastunut omien kokemusten kautta? Seksi on ok kohtuu käytössä, mut jos se on päätarkoitus kaikkeen vaikuttamiseen, silloin tapahtuu yleensä ikäviä juttuja.

        Kärjistymisiä, ylilyöntejä? Korostuvat myös täällä näitä viestejä lukiessa. Luottamus toiseen ansaittava, työtä se vaatii paljon, kun epäilyjä syntyy. Kaikki on lopulta aistittavissa toisesta.

        Tiedät siis naisia jotka harrastavat paremman puutteessa irtosuhteita. Ahaa. En epäile. Paheksut ko sinä sitä? Miksi? Mitä väärää siinä on? Tuskin he niitä yksinään harrastavat; kyllä siihen harrastukseen tarvitaan toinenkin osapuoli. Jos he ovat heteronaisia, se toinen osapuoli on mies. Joten nämä tuntemasi naiset harrastavat näitä irtosuhteita miesten kanssa. Tarkoitatko että sama asia naisen tekemänä on jotenkin enemmän väärin kuin miehen tekemänä?


    • Anonyymi

      ""Niinpä he kirjoittavat oksettavia paskaa seksitykkäyksistä, komeista panoalfoista ja naisten ulkonäkökeskeisyydestä.""

      Ai et tiennyt, että miehet jakavat seksitykkäyksiä ja että naiset esim. tinderissä ja nettideittisivustoilla tykkäävät enimmäkseen komeista panoalfoista? Jos tämä on sinulle epäselvää, niin se on epäselvää.

      Sanottakoon nyt vielä, että tämä on ainoa sivusto johon sinulla on kirjoitusoikeudet. Toiselta sivustolta olisit lentänyt pihalle jo aika päiviä sitten kun et kykene minkäänlaiseen keskusteluun ja kun olet väärässä, niin haksahdat haukkumaan muita kirjoittajia. Jossain muualla olisit saanut bännit ja todennäköisesti vielä syytteen kunnianloukkauksesta.

      • Anonyymi

        Joku vähän kritisoi naisia, niin intä vastaan ja hauku kyseinen kirjoittaja kun et enää muuhunkaan pysty. Tämä edelleen ainoa paikka johon sinunkaltaiset voivat kirjoitella.


      • Anonyymi

        Mieti palstanainen joskus mitä annettavaa sinulla on keskustelulle. Jos mitään annettavaa ei ole, niin ole hyvä ja taakse poistu!

        Älä ota "uhriksesi" jotain kirjoittajaa kun tämä on keskustelupalsta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku vähän kritisoi naisia, niin intä vastaan ja hauku kyseinen kirjoittaja kun et enää muuhunkaan pysty. Tämä edelleen ainoa paikka johon sinunkaltaiset voivat kirjoitella.

        Ei mun tarvi pystyä mihinkään. Sinähän tässä yrität saada naiset valitsemaan kaltaisiasi sisäisesti ja ulkoisesti rumia miehiä haukkumalla paremmat miehet ja kaikki naiset.
        Voin kertoa, ettei onnistu ikinä. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja se on täysin okei. Vaikka joka toinen nainen haluaisi Brad Pitin, niin sekin on okei. Sinä kun et naisten haluista päätä, koskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieti palstanainen joskus mitä annettavaa sinulla on keskustelulle. Jos mitään annettavaa ei ole, niin ole hyvä ja taakse poistu!

        Älä ota "uhriksesi" jotain kirjoittajaa kun tämä on keskustelupalsta.

        Minä en häivy minnekään. Koita ajaa, jos pystyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mun tarvi pystyä mihinkään. Sinähän tässä yrität saada naiset valitsemaan kaltaisiasi sisäisesti ja ulkoisesti rumia miehiä haukkumalla paremmat miehet ja kaikki naiset.
        Voin kertoa, ettei onnistu ikinä. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja se on täysin okei. Vaikka joka toinen nainen haluaisi Brad Pitin, niin sekin on okei. Sinä kun et naisten haluista päätä, koskaan.

        Kerrotaan vain naisten toimintatavoista keskustelupalstalla ja tämä koskee sinua sydämmestä ja kun väitteesi todistetaan perä peräjälkeen vääriksi, niin otat jonkun kirjoittajan uhriksesi ja alat nimittelemään. Siihen sinä pystyt:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku vähän kritisoi naisia, niin intä vastaan ja hauku kyseinen kirjoittaja kun et enää muuhunkaan pysty. Tämä edelleen ainoa paikka johon sinunkaltaiset voivat kirjoitella.

        "Vähän kritisoi naisia", kun väittää että suurin osa naisista on ääliöitä jotka sekstaavat minkä tahansa komean miehen kanssa? Se ei ole kritiikkiä vaan silkkaa puppua ja satua.

        Maailmassa on vaikka millaisia naisia joten on varmasti tuollaisiakin hölmöjä, mutta väite, että tuollainen sekoilu on naisille normikäytöstä, on naurettava. Tuollaista soopaa kirjoittaa vain jämämies joka ei ole oikeaa elävää naista nähnytkään. Herää todellisuuteen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mun tarvi pystyä mihinkään. Sinähän tässä yrität saada naiset valitsemaan kaltaisiasi sisäisesti ja ulkoisesti rumia miehiä haukkumalla paremmat miehet ja kaikki naiset.
        Voin kertoa, ettei onnistu ikinä. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja se on täysin okei. Vaikka joka toinen nainen haluaisi Brad Pitin, niin sekin on okei. Sinä kun et naisten haluista päätä, koskaan.

        Näin on. Kukaan sisäisesti ruma palstaätmi ei päätä naisten valinnoista.


      • Anonyymi

        Miksei tänne saa kirjoittaa vastinetta miehelle joka täysin virheellisesti ja ilmeisen asiantuntemattomasti väittää minun (tai jonkun muun naisen; ei käynyt yksiselitteisesti ilmi ketä hän tarkoittaa)syyllistyneen tällä palstalla kunnianloukkaukseen? Miksei täällä saa kertoa siitä miten kunnianloukkaus juridisesti määritellään?

        Olen kirjoittanut peräti kaksi tekstiä, joissa puhuin juridiikasta ja perustelin miksi anonyymin henkilön toiselle anonyymille henkilölle netissä kirjoittama teksti ei voi olla kunnianloukkaus. Kirjoitin silkkaa asiaa, lakitieteellistä faktaa.

        Molemmat tekstini poistettiin perusteluna että ne olivat "sääntöjen vastaisia". Minkä ihmeen sääntöjen? Onko täällä sellainen sääntö, ettei Suomen Laki -nimisen teoksen sisältöä saa selittää?

        Täällä saa kiroilla, sättiä, käyttää rumaa kieltä, puhua rivouksia, mutta ei saa oikaista henkilöä jolla on aivan väärä käsitys siitä mitä kunnianloukkaus juridiikan kannalta katsoen tarkoittaa..

        Varmaan tämäkin teksti poistetaan. Jostain minulle käsittämättömästä syystä täällä ei saa selittää lakitieteen termejä tietämättömille.


    • Anonyymi

      Niin taitaa olla, ja miehelle sama.

    • Anonyymi

      Tulee salkkareiden juonipaljastukset mieleen:D Täällä se vaan on niin, että tinderin juonipaljastuksia ei saisi kertoa eli, että naiset vehtaavat komeiden panoalfojen kanssa:D

      • Anonyymi

        Panoalfajuttujen vertaaminen Salkkareiden juonipaljastuksiin on ihan hyvä idea. Kyllä niissä on paljon samaa. Todella on!

        Ennen kaikkea se etteivät ne ole totta. Molemmat, sekä Salkkareiden tapahtumat ja kertomukset panoalfoista, ovat täysin keksittyjä juttuja, pelkkää mielikuvitusta. Kummassakaan ei ole mitään perää.

        On niissä silti erojakin. Salkkareissa tapahtuu uusia käänteitä ja eteen tulee myös yllätyksiä. Ihan kaikkea ei voi arvata etukäteen.

        Sen sijaan kertomukset panoalfoista toistuvat täsmälleen samanlaisina. Tarinat ovat aina niitä samoja. Kun on lukenut kolme ensimmäistä sanaa, tietää jo miten juttu jatkuu. Koskaan ei saa kuulla mitään uutta. Yllätyksiä ei ole eikä tule.

        Salkkarit ovat myös paremmin kirjoitettuja. Ammattilaiset ovat asialla käsikirjoituksia laadittaessa.

        Jutut komeista panoalfoista ovat sen sijaan ennätysmäisen huonosti keksittyjä ja usein vielä huonommin kirjoitettuja.


    • Anonyymi

      Voi vinde miten jollain menee panoalfat tunteisiin:D

    • Anonyymi

      Palstanaisen väitteet on todistettu perä peräjälkeen vääriksi ja sitten alkaa tuttu haukkuminen kun se on siinä vaiheessa viimeinen keino jotenkin puolustautua.

      Nämä samat ihmiset haukkuvat myös "A" nimistä henkilöä ja se on mahdollista vain suomi24:ssä.

      • Anonyymi

        Missä ne todisteet on? Koko tää sun jankutus johtuu siitä, että sun mielestä naiset valitsevat vääriä miehiä. Eli kaikkia muita kuin sinut. Seksi ja parisuhde nyt kuitenkin on jokaisen täysi-ikäisen henkilökohtainen asia ja siinä mielessä ei ole olemassa vääriä valintoja. On vain valintoja. Se, että sinä jäät aina rannalle ruikuttamaan, ei tee naisten valinnoista vääriä. Toiset saa ja toiset ei, niin se vain menee. Huonot yritykset saada naiset tuntemaan jotain kollektiivista syyllisyyttä sun puutteesta on lapsellista kiukuttelua eikä hetkauta naisia puoleen tai toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä ne todisteet on? Koko tää sun jankutus johtuu siitä, että sun mielestä naiset valitsevat vääriä miehiä. Eli kaikkia muita kuin sinut. Seksi ja parisuhde nyt kuitenkin on jokaisen täysi-ikäisen henkilökohtainen asia ja siinä mielessä ei ole olemassa vääriä valintoja. On vain valintoja. Se, että sinä jäät aina rannalle ruikuttamaan, ei tee naisten valinnoista vääriä. Toiset saa ja toiset ei, niin se vain menee. Huonot yritykset saada naiset tuntemaan jotain kollektiivista syyllisyyttä sun puutteesta on lapsellista kiukuttelua eikä hetkauta naisia puoleen tai toiseen.

        Nimenomaan! Mitkä ihmeen todisteet? Missään ei näy todisteita siitä että useimmat, saati kaikki komeat miehet saavat tuhansia mätsejä.

        Sehän tarkoittaisi että komeat miehet ovat kaikki samanlaisia ääliöitä kuin ne epätoivoiset peräkammarin pojat, jotka pyyhkivät kaikki naiset oikealle. Vain hölmö tekee niin. Onhan komeissakin miehissä tietysti hölmöjä, ei sen puoleen. Mutta vähänkin fiksumpi komea mies, joka tietää saavansa naisia, pyyhkii oikealle todella harkiten.

        Tunnen yhden komean miehen joka on Tinderissä, ja hän pyyhkii omien sanojensa mukaan ehkä 5% naisista oikealle. Siitä ei mitenkään kerry tuhansia mätsejä.

        Tuo äskeinen palstamies selittää että naiset valitsevat väärin. Hän on vihainen. Väärin valitsemisella hän tarkoittaa että naiset eivät valitse häntä. Siitähän siinä on kyse. Hänen teksteissään ei kylläkään ole mitään mikä viittaisi siihen että yhdenkään naisen kannattaisi valita hänet. Se jos mikä olisi väärä valintaa, mutta NIIN väärin ei kukaan nainen valitse.

        Nuo panoalfajutut ovat sitä samaa ätmipälätystä.


    • Anonyymi

      Eilen täällä joku nainen marmatti, että jokaisesta mätsistä pitää olla kuvakaappaus mikä ei pidä paikkaansa tai siltä osin pitää, että kuvakaappauksessa on mätsien määrä esim. 1000 tinderin vasemmassa yläreunassa.

      Sitten on intetty, että ketkään ei saa tuhansia mätsejä. Tämäkään ei pidä paikkaansa. Tänne on mm. laitettu yliksen viestiketju jossa komeilla miehillä on tuhansia mätsejä, mutta viestiketju on suomi24 ylläpidon toimesta poistettu. Ne jotka osaavat, voivat itse googlettaa.

      Eli siis perä peräjälkeen teidän väitteet on todistettu vääriksi ja sitten alkaa tuttu haukkuminen kun olette hävinneet pelin:D

      • Anonyymi

        Kuvakaappauksen voi helposti muokata kuvankäsittelyohjelmalla mieleisekseen. Siksi se ei ole mikään todiste.


    • Anonyymi

      Naisissa korostuu helpommin petollisuus, raukkamaisuus, koston himo, kun asiat eivät mene naisen toivomalla tavalla. Harvemmin näkevät mitään pahaa toimissaan, enempi kokevat sen oikeudekseen, muka puolustaessaan omaa kunniaansa? Jotkut kutsuvat sitä herkkähipiäisyydeksi? Draaman kaaria syntyy helposti?

      Tämä hyvin esillä myös erilaisissa sarja- ohjelmissa, josta voi päätellä, et ei ole ihan tuulesta temmattuja asioita (tapoja toimia, kun epäilyn siemen on laitettu itämään) vaan tiedon jyviä todellisesta maailmasta, josta monilla miehillä on myös omakohtaisia kokemuksia? Pienet asiat saa suuremmat mittasuhteet, kun nainen haluaa kostonsa.

    • Anonyymi

      Aika naurettavaa et joku palstamummu kehtaa kyseenalaistaa "tuhannet mätsit" mut ehkä nämä kyseenalaistajat ei itse saa tuhansia mätsejä ja ärsyttää kun jotkut muut saa. Mene ja tiedä. Suomalaiset on kateellisia.

      https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/989a878d-1f09-44d4-afdc-62138bf4ad47

      Tuo nainen sai vuorokaudessa 3282 tykkäystä ja viikon jälkeen niitä on 20.000. Mätsejä tulee kun vaan jaksaa pyyhkiä.

      • Anonyymi

        "Joku palstanainen". Eli minä. Minä todellakin kyseenalaistan väitteen kaikkien komeiden miesten tuhansista mätseistä koska tiedän ettei kukaan täyspäinen mies pyyhi tuhansia naisia oikealle, ei varsinkaan jos hän tietää itse olevansa niin vetovoimainen että hänellä on varaa valita parhaat päältä. Hän valitsee ne joista on oikeasti kiinnostunut ja vain sen verran että ehtii kunnolla tutustua näihin naisiin. Se jolla on tuhansia mätsejä on täysi pelle. Oli kuinka komea tahansa.

        Sinä luulet keskustelevasi täällä yhden ainoan naisen kanssa. En tiedä tarkoititko juuri minua kun väitit että tämä on ainoa paikka missä saan keskustella ja että muka käyttäydyn niin törkeästi että muualla olisin saanut bannit jo aikoja sitten. Naurettava väite. Olen ollut vaikka kuinka monilla palstoilla. Missään en ole saanut banneja enkä edes huomautusta. Ei ole syytä. Osaan käyttäytyä. Olen tällä hetkellä erään keskustelupalstan moderaattorina ja tiedän kyllä millä perusteella voidaan antaa varoituksia ja banneja. Joten älä höpise asiasta josta et tiedä mitään. Osaan käyttäytyä.

        Niin osaavat ne muutkin naiset jotka ovat tässä viestiketjussa vastanneet sinulle. Kunnianloukkaussyytteillä uhkailusi on naurettavaa. Ei anonyymi henkilö voi loukata toisen anonyymin henkilön kunniaa yhtään missään.

        Googleta kunnianloukkaus. Naisia on tällä palstalla nimitelty lehmiksi, idiooteikdi, huoriksi ja vaikka miksi. Se on törkeää käytöstä mutta se ei ole kunnianloukkaus koska sen tekee anonyymi henkilö joka kohdistaa sen anonyymiin henkilöön.

        Sinun mielestäsi keskustelu on sitä että kaikki ovat kanssasi samaa mieltä.

        Asia on juuri niin kuin eräs nainen täällä jo sanoi: jos et ole vetovoimainen mies etkä kiinnosta naisia, niin ei se asia siitä muutu että suutut ja räyhäät. Kun et kelpaa niin voi voi. Kaikki eivät kelpaa. On miehiä joiden kohtalona on jäädä rannalle ruikuttamaan. Tyydy osaasi. Älä kiukuttele ja väitä että sinua kiusataan jos joku ei usko kaikkea mitä sanot. Jutut komeiden panoalfojen tuhansista naisista ovat satua. Usko sinä siihen satuin jos se helpottaa oloasi. En kyllä ymmärrä miksi se helpottaa. Mutta se on sinun asiasi. Olet todellisuuspakoinen ihminen joka elää vain netissä eikä asti koskaan ovesta ulos tuonne todelliseen.maailmaan.


      • Anonyymi

        Höh! Miten tuo juttu muka todistaa että komeat miehet saavat tuhansia mätsejä? Tuossahan kerrotaan naisesta.


      • Anonyymi

        Tuollainen määrä tykkäyksiä, ja nainen kertoo haastattelussa että "muutama mätsikin on napsahtanut".

        Siis muutama.

        Ei tuhansia, kuten äijät täällä väittävät naisilla olevan.

        Kyseessä on kaunis fiksu nainen. Naisen fiksuus näkyy mm. siinä että hän pyyhkii oikealle todella harvakseltaan eli vain ne joista on aidosti kiinnostunut. Hän ei kerää mätsikatalogia.

        Jos kauniilla julkkiksellakin on vain muutama mätsi, niin miten te palstaprinssit voitte väittää että jokaisella tavisnaisellakin on tuhansia?

        Ja miten tämä liittyy komeiden miesten mätsimääriin?


    • Anonyymi

      No ei nyt turhamainen mutta vaikuttaa varsin vaativalta. Tuollaista henkilöä lienee hyvin vaikea saada kiinnostumaan treffikumppanista, jos kyseessä ei ole aivan kympin nainen niin vaihtoehtoiskustannukset nousevat niin suuriksi hänen hurmaamisessaan ettei kannata panostaa vaan kiittelee hauskoista treffeistä ja jatkaa elämäänsä.

    • Anonyymi

      Joillain miehillä ja naisilla voi olla tuhansia mätsejä ja onkin. Ei se siitä muuksi muutu vaikka kateelliset palstamummot kuinka inttää vastaan. Kaikilla ei tietysti ole tuhansia mätsejä.

      Melkein jokainen nainen voi saada tuhansia mätsejä halutessaan. Siis HALUTESSAAN. Kaikki kun riippuu itsestä ja siitä kuinka swaippailee oikealle ja kuinka kauan on tinderissä ollut. Jollekin naiselle ja miehelle kymmenen mätsiä saattaa riittää kun taas jotkut komeat miehet ja naiset saattavat keräillä tuhansia mätsejä, koska se mahdollista on.

    • Anonyymi

      ""Et yksinkertaisesti osaa keskustella. Et yhtään kuuntele muita. Osaat vain jankuttaa samaa, sääliä itseäsi ja loukkaantua, kun muut eivät ota huuhaajuttujasi todesta.""

      Sinä et osaa keskustella. Ensin vastaat ja väität, että kenelläkään ei ole tuhansia mätsejä ja nyt ääni kellossa muuttui kun sanoit, että ei ole mitään järkeä keräillä tuhansia mätsejä:D Ei siinä minunkaan mielestä ole mitään järkeä, mutta se on kokonaan toinen juttu.

      Ketuttaa varmasti kun muut saa tuhansia mätsejä ja sinä et, mutta koita jotenkin pärjäillä tämän asian kanssa:D

    • Anonyymi

      Minä olen anonyymi teille, mutta jos alkaisin täällä halventamaan muita ihmisiä kuten eräs, niin kyllä kyse on kunnianloukkauksesta ja henkilöllisyys saadaan varmasti selville. Vaikka täällä ollaan ns anonyymejä, niin ei tänne ihan mitä tahansa voi kirjoitella.

      • Anonyymi

        Palstanainen kuvittelee olevansa anonyymi ja että voi kirjoitella tänne ihan mitä tahansa ja edes pollarit ei saa hänen henkilöllisyyttään selville kun on anonyymi:D


    • Anonyymi

      ""Jos kauniilla julkkiksellakin on vain muutama mätsi, niin miten te palstaprinssit voitte väittää että jokaisella tavisnaisellakin on tuhansia?""

      Ei ole väitetty, että jokaisella, siis JOKAISELLA tavisnaisella on tuhansia mätsejä. On sanottu, että on komeita miehiä ja naisia joilla on tuhansia mätsejä, johon sinä olet inttänyt jatkuvasti vastaan kuinka ei mitenkään voi olla tuhansia mätsejä.

    • Anonyymi

      Sama pätee mieheen.

    • Anonyymi

      Miten tämä sama äijänkäppyrä jaksaa vuodesta toiseen kirjoittaa nämä samat ininät tänne. Ainakin viitisen vuotta on joka viikko tehnyt uuden aloituksen näillä tismalleen samoilla sanakäänteillä. On harvinaisen omistautunut asialleen, se on myönnettävä!

      • Anonyymi

        Kummasti sitä kemiaa aina naisilta löytyy kun nainen on alempitasoinen jolloin nainen on valmis riisumaan housut tyyliin heti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummasti sitä kemiaa aina naisilta löytyy kun nainen on alempitasoinen jolloin nainen on valmis riisumaan housut tyyliin heti.

        Kummasti sä jaksat vuodesta toiseen tuota toistella. Eikö sulla raasulla mitään muuta puuhaa ole?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummasti sä jaksat vuodesta toiseen tuota toistella. Eikö sulla raasulla mitään muuta puuhaa ole?

        Kummasti jaksat aina vastailla.


    • Anonyymi

      ""Olen kirjoittanut peräti kaksi tekstiä, joissa puhuin juridiikasta ja perustelin miksi anonyymin henkilön toiselle anonyymille henkilölle netissä kirjoittama teksti ei voi olla kunnianloukkaus. Kirjoitin silkkaa asiaa, lakitieteellistä faktaa.""

      Eli voit haukkua ja haistatella anonyymillä sivustolla niin paljon kuin haluat? Mitään vastuuta ei sinulla ole. En tiedä oletko sama palstanainen joka täällä jatkuvasti haukkuu miehiä.

      • Anonyymi

        Sinä olet se sama ätmi joka kirjoittaa loukkaavia, seksististä, naista halventavia tekstejä "komeiden panoalfojen" ja "tavisnaisten" seksitreffeistä. Eli kirjoitat asiasta josta et tiedä yhtään mitään. Aivan oksettavaa naisvihaa ja naisen esineellistämistä. Navanalusssanastoa, huorittelua, seksismiä, rivouksia. sukupuolielinten nimiä, rakastelua tarkoittavia halventavia sanoja. Oksettavaa tekstiä. Tuollaisen törkytekstin kirjoittajaa saa ja suorastaan pitää haukkua. Häpeä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet se sama ätmi joka kirjoittaa loukkaavia, seksististä, naista halventavia tekstejä "komeiden panoalfojen" ja "tavisnaisten" seksitreffeistä. Eli kirjoitat asiasta josta et tiedä yhtään mitään. Aivan oksettavaa naisvihaa ja naisen esineellistämistä. Navanalusssanastoa, huorittelua, seksismiä, rivouksia. sukupuolielinten nimiä, rakastelua tarkoittavia halventavia sanoja. Oksettavaa tekstiä. Tuollaisen törkytekstin kirjoittajaa saa ja suorastaan pitää haukkua. Häpeä!

        Mee ätni nukkumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mee ätni nukkumaan.

        Kaikkein pahimmat törkytekstit täällä ovat tavismiesten kirjoittamia. Tavikset kirjoittavat ala-arvoisia naisvihaa tulvivia tekstejä, ja kun naiset väittävät vastaan, tavispalstaprinssit uhriutuvat ja syyttävät näitä naisia miesten haukkumisesta.

        Eräs tavis teki minusta ilmoituksen, kun kirjoitin ihan asiallisen informatiivisen tekstin jossa kerroin mitkä ovat kunnianloukkauksen juridiset tunnusmerkit. Ko. herra oli syyttänyt minua kunnianloukkauksesta kun väitin hänelle vastaan😂

        Itse he kyllä saavat esittää arvioitaan ventovieraiden naisten ulkonäöstä ja seksielämästä.

        Palstaprinssit lienevät näitä ns. taviksia. Kokemukseni on että juuri tavikset käyttäytyvät treffeillä rumasti. Yksi tavis tuli treffeille kännissä. Yksi alkoi ehdottaa heti kättelyssä seksiä. Yksi puhui rivouksia.

        Olen ollut treffeillä myös kolmen oikean komean miehen kanssa. He kaikki käyttäytyivät hyvin, olivat kohteliaita ja kivoja. Yksi tuli treffeille ison ruusupuskan kanssa. Yksi vei syömään hienoon paikkaan ja halusi välttämättä tarjota. Pahimmat siat löytyvät taviksista eikä komistuksista.


      • Anonyymi

        "Haukun miehiä". Älä hölise.

        Kun nämä miehet esittävät käsittämättömiä, loukkaavia, seksististä. tuulestatemmattuja väitteitä ventovieraiden naisten ajatuksista, miesmausta, seksuaalisuudesta, elämäntavoista ja ulkonäöstä ja minä vastaan ett tuo on hölynpölyä ja puppua eikä perustu mihinkään tutkimuksiin eikä havaintoihin vaan on harhaisen mielen mielikuvitusta, niin se on siis miesten haukkumista. 😂


        Miksi minä miehiä haukkuisin? Elämäni tärkeimmät ja rakkaimmat ihmiset ovat miespuolisia. Nämä rakkaimmat ihmiseni eivät ikinä kirjoittaisi naisista sellaisia törkyjuttuja kuin ätmit täällä.

        Ärsyttää kun juuri ne miehet, joilla ei ole mitään kokemusta naisista, esiintyvät naisen sielunelämän asiantuntijoina. Yleensä asiantuntijuus edellyttää omaa kokemusta, omia havaintoja, opiskelua ja empiiristä tutkimustyötä. Minkään alan asiantijaksi ei pääse siten että elää sisätiloissa, ei käy.missään, ei tapaa ketään, näprää kaiket päivät kännykkäänsä ja keksii juttuja päänsä sisällä. ..


    • Anonyymi

      Saman voi tehdä miskin.Kyse on sitä ettei todelisuudessa halua paritua pysyvästi.Vaan pitää koko ajan yllä hetken huumaa.Eihän se paha paikka ole?Nykyisin mies ja nainen ei ole riipuvainen asumisesta saman katon alla,

    • Anonyymi

      ""Kun nämä miehet esittävät käsittämättömiä, loukkaavia, seksististä. tuulestatemmattuja väitteitä ventovieraiden naisten ajatuksista, MIESMAUSTA, seksuaalisuudesta, elämäntavoista ja ulkonäöstä ja minä vastaan että tuo on hölynpölyä ja puppua eikä perustu mihinkään tutkimuksiin eikä havaintoihin vaan on harhaisen mielen mielikuvitusta, niin se on siis miesten haukkumista.""

      EDELLEEN: Ois kiva kuulla sun mielipide siihen kun tinderissä komeimmat miehet kerää naisten tykkäykset ja siitä on ihan TUTKIMUS. Mitä se kertoo naisten miesmausta, vai kertooko mitään? Tavismiehet saa kourallisen mätsejä kun komeat panoalfat saa tuhansia mätsejä. Mitä tästä pitäisi ajatella?

      • Anonyymi

        Miksi minulla pitäisi olla joku mielipide tästä asiasta? Jos on tilastollisesti tutkittu tosiasia, että komeat miehet saavat naisilta huomattavasti enemmän tykkäyksiä kuin kuvattomat, tavikset ja rumat, niin mitä se minuun kuuluu? Ei kai tuo mikään yllätys ole. Saavathan kauniit naisetkin miehiltä eniten tykkäyksiä.

        Ärsyttää tulla määritellyksi jonkin tilaston perusteella. Minä teen omat valintani itse. En toimi sen mukaan, miten monet naiset tilastojen mukaan usein toimivat tai sen mukaan, miten kaikki naiset palstaprinssien "asiantuntijalausuntojen" mukaan aina toimivat.

        Enkä ole selitysvelvollinen muiden naisten tekemistä valinnoista. En ole sinulle selitysvelvollinen edes omista valinnoistani.

        Mutta minua henkilökohtaisesti loukkaa lukea noita ulkopuolisten selostuksia siitä mitä toisten treffeillä tapahtuu. Ei kukaan ole ollut yleisönä muiden treffeillä. Ärsyttävää kun joku ätmi alkaa höpöttää sitä miten kaikki naiset sitä ja kaikki naiset tätä. Ja tämä ätmi ei lotkauta korvaansakaan naisten vastaväitteille vaan luulee tietävänsä naisten puolesta ja naisia paremmin mitä naiset ajattelevat, haluavat, toimivat ja tuntevat.

        Uskomatonta röyhkeyttä. En ikinä menisi selittämään ventovieraalle ihmiselle tietäväni tämän salaiset ajatukset ja selostamaan hänelle miten hän elää elämäänsä. Tiedän etten ole ajatustenlukija enkä selvänäkijä. Palstaprinssit kirjoittavat siihen tyyliin kuin olisivat.

        Olen päättänyt olla vastedes reagoimatta yhteenkään mielikuvitusjuttuun aiheesta "kaikki naiset ryntäävät sekstaamaan komeiden miesten kanssa ja jälkeenpäin tavoittelevat näitä parisuhteeseen".

        Pitäisikö minun siis tuntea jotain kollektiivista syyllisyyttä tuon mainitsemasi tutkimuksen vuoksi vain koska olen itsekin nainen?

        Tinderissä kauniit naiset saavat enemmän tykkäyksiä kuin tavallisen näköiset, eikä päähäni pälkähtäisi syyttää siitä sinua vain koska olet mies, tai vaatia sinulta siihen asiaan jotain mielipidettä, kannanottoa tai selitystä. Naiset saavat paljon tykkäyksiä myös avonaisten kaula-aukkojen, vahvan meikin ja viekottelevan hymyn vuoksi ulkonäöstään riippumatta. Voisinhan minäkin syyllistää siitä sinua ja vaatia mielipidettä siitä, mitä tuo kertoo miesten ajattelutavasta, arvomaailmasta ja naismausta. Mutta en tunne sinua enkä tiedä miten sinä toimit. Sinä ehkä kuulutkin niihin fiksuihin miehiin jotka nimenomaan pyyhkivät tyrkkynaiset vasemmalle.

        Tunnen erään nelikymppisen fiksun miehen joka etsii Tinderistä tyttöystävää. Hän pyyhkii vasemmalle jokaisen naisen joka esittelee profiilikuvissaan tissivakoaan. Hän sanoo että "tiedän ilman valokuvaakin on että naisilla on rinnat, joten ei tee vaikutusta".


    • Anonyymi

      Ulkonäöltä paras 10% miehistä kerää naisten tykkäykset eli paras 10% pääsee näkemään naisia tai sitten naiset eivät näe ketään. Ketä uskoo, että naiset eivät näe ketään? En ainakaan minä.

      Tottakai on myös tavismiehiä, jotka pääsevät harvoin treffeille, mutta enimmäkseen se menee niin, että komein 10% miehistä pyörittää suurta naisjoukkoa.

    • Anonyymi

      Saman voi sanoa miehistä jotka treffailee milloin ketäkin. horomaista.

    • Anonyymi

      ""Mutta minua henkilökohtaisesti loukkaa lukea noita ulkopuolisten selostuksia siitä mitä toisten treffeillä tapahtuu. Ei kukaan ole ollut yleisönä muiden treffeillä.""

      Mutta kun komeimmisto kerää mätsit, niin silloinhan komeimmisto miehistä harrastaa seksiä naisten kanssa, eikö niin? Ei tämä mitään rakettitiedettä ole. Kun komeimmisto saa naisia, niin komeimmisto myös panee. Todella yksinkertainen asia ymmärtää.

      • Anonyymi

        Kun komeimmistoon kerää ENITEN mätsejä (ei kaikkia vaan eniten, kuten kauniit naisetkaan eivät kerää kaikkia mätsejä vaikka saavatkin niitä eniten), niin komeiden on helpompi päästä treffeille. Mätsi ei kuitenkaan vielä ole tae treffeille pääsystä. Treffit eivät ole tae seksistä. Usko tai älä mutta kaikki EIVÄT mene treffeille seksin toivossa.

        Ja se, mitä milläkin treffeillä tapahtuu, on asia jonka tietävät vain ne kaksi jotka niille treffeille menevät. Kaikki treffit eivät ole samanlaisia. Jotkut ovat ohi viidessä minuutissa, jotkut peruuntuvat viime hetkessä, jotkut kestävät kahvikupillisen verran, jotkut koko iltapäivän ja illan. Jotkut treffit päätyvät halaukseen ja suudelmaan, jotkut vain jääkylmiin hyvän jatkon toivotuksiin. Jotkut tapaavat uudestaan, jotkut eivät halua nähdä treffikumppani aan enää toista kertaa.

        Kukaan ei tiedä muista kuin omista treffeistään. Se, että joku itse harrastaa seksiä treffeillä, ei tarkoita että kaikki tekevät niin. Se ei tarkoita, että kaikki edes haluavat tehdä niin. Minä olen käynyt aika monilla, ja seksiä en ole harrastanut yksilläkään treffeillä.

        Muiden treffeistä en tiedä kuin omistani, enkä ole niin pöljä että väittäisin tietäväni miten "useimmilla" treffeillä tapahtuu. En todellakaan tiedä. En voi tietää. Kukaan ei tiedä.

        Palstaprinssit ovat ainoita jotka tietävät sataprosenttisen varmasti mitä ventovieraiden ihmisten treffeillä tapahtuu. Ehkä he ovat meedioita ja selvänäkijöitä. Tai ehkä Lippupalvelu.fissä on myytävänä pääsylippuja joilla pääsee yleisöksi toisten treffeille?


    • Anonyymi

      ""Ja se, mitä milläkin treffeillä tapahtuu, on asia jonka tietävät vain ne kaksi jotka niille treffeille menevät.""

      Aijaa. Meillä monilla miehillä on myös kavereita joiden kanssa voimme vaihdella kuulumisia naisasioista. Sinulla niitä kavereita ei ilmeisesti ole kun tiedät vain mitä omilla treffeillä tapahtuu? Tuon lisäksi ihan jokainen mies voi selvittää naisten miesmaun feikkiprofiililla ja kun komeat miehet keräävät mätsit, niin komeat myös panevat eniten. Naiset tavoittelevat komeita miehiä, koska saavat niiltä seksitykkäyksiä.

      • Anonyymi

        Ei vaan miehet tavoittelevat naisia niillä seksitykkäyksillään. Jos mies lähettää minulle seksitykkäyksen, niin miten se muka osoittaa että minä.tavoittelen sitä miestä? Eikös se ole toisinpäin? Hänhän sen minulle lähetti eikä päinvastoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan miehet tavoittelevat naisia niillä seksitykkäyksillään. Jos mies lähettää minulle seksitykkäyksen, niin miten se muka osoittaa että minä.tavoittelen sitä miestä? Eikös se ole toisinpäin? Hänhän sen minulle lähetti eikä päinvastoin.

        Jos joku ätmi lähettää panotykkäyksen jollekin naiselle niin se on sille naiselle ihan yks hailee, koska noita ok näköisiä miehiä riittää, joten karsinta suoritetaan ulkonäön perusteella, jolloin parisuhdetta etsivät naiset tykkäävät vain parhaasta 10% miehistä. Kyllä siinä monia naisia osuu sormille, koska 10% miehiä ei riitä kaikille naisille. Joku ätmi olisi parempi parisuhteeseen, mutta naisten mielestä ei, koska ätmi ei kuulu ulkonäön puolesta siihen komeimmistoon.

        Kun naiset menevät ulkonäkö edellä, niin he saavat panotykkäyksiä yläpään miehiltä ja kun parisuhdetta etsivät tavisnaiset pääsevät komeiden mallimiesten makuun, niin mikään muu ei sen jälkeen enää kelpaa ja lumipalloefekti on valmis ja jos tavismiehet seksiä haluavat, niin he joutuvat ottamaan seksiin sen mitä otettavissa enää on eli jonkun parisuhdetta etsivän lihavan yh-äidin eli melkein koko ajan käy niin, että mies on naista tasokkaampi ja mies etsii seksiä ja nainen parisuhdetta. Tasot kohtaavat harvoin, koska naiset pitävät tasoa yllä ja miehet jakavat panotykkäyksiä.


      • Anonyymi

        Ei ole käynyt mielessäsi, että joillain miehillä on tapana hivenen liiotella naismenestystään ?Itseasiassa on ihan tutkittu juttu, että monet miehet rehvastelevat harrastaneensa seksiä huomattavasti useamman naisen kanssa, kuin ovat oikeasti harrastaneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole käynyt mielessäsi, että joillain miehillä on tapana hivenen liiotella naismenestystään ?Itseasiassa on ihan tutkittu juttu, että monet miehet rehvastelevat harrastaneensa seksiä huomattavasti useamman naisen kanssa, kuin ovat oikeasti harrastaneet.

        Dumaat kaikki miesten väitteet nykyajan deittailusta.

        Sitten kailotat kuinka sinä ja sinun kaverisi ette toimi niin eli suurin osa naisista ei mitenkään voi toimia niin ja sinun sana on laki.

        Sinun mielestä miesten väitteet ei pidä paikkaansa. Vain sinun väitteet pitävät paikkansa, mutta ethän sinä edes etsi naisia vaan miehiä ja silti luulet tietäväsi jotain tavismiesten mätsimääristä. Luulet myös, että tavismiehet pääsevät helposti treffeille, koska itsekin pääset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Dumaat kaikki miesten väitteet nykyajan deittailusta.

        Sitten kailotat kuinka sinä ja sinun kaverisi ette toimi niin eli suurin osa naisista ei mitenkään voi toimia niin ja sinun sana on laki.

        Sinun mielestä miesten väitteet ei pidä paikkaansa. Vain sinun väitteet pitävät paikkansa, mutta ethän sinä edes etsi naisia vaan miehiä ja silti luulet tietäväsi jotain tavismiesten mätsimääristä. Luulet myös, että tavismiehet pääsevät helposti treffeille, koska itsekin pääset.

        Sinä dumaat kaikki naisten väitteet kaikesta.

        Sitten kailotat kuinka sinä ja sinun kaverisi toimitte niin eli suurin osa miehistä mielestäsi siksi toimii niin ja sinun sana on laki.

        Sinun mielestä naisten väitteet ei pidä paikkaansa. Vain sinun väitteet pitävät paikkansa, mutta ethän sinä edes etsi miehiä vaan naisia ja silti luulet tietäväsi jotain kaikkien naisten mätsimääristä. Luulet myös, että tavisnaiset panevat aina treffeillä, koska kaverisi ovat väittäneet saavansa naista jokaisten treffien päätteeksi.


    • Anonyymi

      Muilla kuin kymppitason naisilla harvemmin on mahkuja saada kymppitason mallimies parisuhteeseen, vaikka tavisnaiset pääsevätkin maistamaan komeaa mallimiestä.

      Tämän jälkeen muilla kuin tavisnaisilla havemmin on mahkuja saada tavismiestä parisuhteeseen, vaikka tavismies saattaakin päästellä paineita lihavaan yh-äitiin.

      • Anonyymi

        Salkkareissa on sentään välillä jotain uutta.


    • Anonyymi

      Et voi kirjoittaa miten suurin osa nykynaisista toimii nettideiteillä, koska palstanainen ja hänen kaverinsa ei toimi niin eli muutkaan naiset eivät voi mitenkään tykkää 10% komeimmistosta vaikka tilastot niin osoittaakin.

      Kyllä uskon tilastoja ja omakohtaisia kokemuksia kuin jotain inttävää palstanaista.

      • Anonyymi

        Linkitähän sitten niitä puolueettomasti tehtyjä ja verifioituja tilastoja meidän muidenkin luettavaksi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkitähän sitten niitä puolueettomasti tehtyjä ja verifioituja tilastoja meidän muidenkin luettavaksi!

        Ei sillä ole mitään tilastoja.


    • Anonyymi

      Se nyt vaan on niin että naisista on tullut tavoittelijoita. Tinder mullisti deittailun täysin ja naisille ei kelpaa kuin komeat miehet. Ovat mielummin yksin kuin suhteessa tavismiehen kanssa ja jos seksiä sattuu mieli tekemään niin tinderistä löytyy just sellainen mies kotiinkuljetuksella.

      Tämän takia parisuhteita ei synny enää samaan tahtiin eikä silloin synny myöskään lapsia mutta nostakaa päättäjät ihmeessä lapsilisiä.

      • Anonyymi

        Miehet siis mieluummin ovat suhteessa ihan kenen tahansa kanssa, vaikka eivät olisi ko. naisesta oikeasti edes kiinnostuneita? Ihan vaan, että olisi parisuhteessa?

        Ovatko miehet mielestäsi todella niin läheisriippuvaisia, että huolivat suhteeseen ihan kenet tahansa, ettei vaan tarttis yksin olla?

        Sinulla on varsin surullinen käsitys miehistä. Eivät normaalit miehet ole mitään surkeita vässyköitä jotka eivät pärjää ilman parisuhdetta. Ellei sitä sopivaa naista osu kohdalle, ei normaali mies ole niin säälittävä että alkaisi heilastelemaan epäsopivan kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miehet siis mieluummin ovat suhteessa ihan kenen tahansa kanssa, vaikka eivät olisi ko. naisesta oikeasti edes kiinnostuneita? Ihan vaan, että olisi parisuhteessa?

        Ovatko miehet mielestäsi todella niin läheisriippuvaisia, että huolivat suhteeseen ihan kenet tahansa, ettei vaan tarttis yksin olla?

        Sinulla on varsin surullinen käsitys miehistä. Eivät normaalit miehet ole mitään surkeita vässyköitä jotka eivät pärjää ilman parisuhdetta. Ellei sitä sopivaa naista osu kohdalle, ei normaali mies ole niin säälittävä että alkaisi heilastelemaan epäsopivan kanssa.

        Ai sopivaa naista? Sopivaa mihin? Himojesi täyttämiseen? Yhyy.


    • Anonyymi

      Sinä dumaat kaikki naisten väitteet kaikesta.

      Sitten kailotat kuinka sinä ja sinun kaverisi toimitte niin eli suurin osa miehistä mielestäsi siksi toimii niin ja sinun sana on laki.

      Sinun mielestä naisten väitteet ei pidä paikkaansa. Vain sinun väitteet pitävät paikkansa, mutta ethän sinä edes etsi miehiä vaan naisia ja silti luulet tietäväsi jotain kaikkien naisten mätsimääristä. Luulet myös, että tavisnaiset panevat aina treffeillä, koska kaverisi ovat väittäneet saavansa naista jokaisten treffien päätteeksi.

    • Anonyymi

      ""Ei normaali mies ole niin säälittävä että alkaisi heilastelemaan epäsopivan kanssa.""

      Kysyntää ja tarjontaa naisilla on, jonka takia miehet panevat jatkuvasti epäsopivien naisten kanssa ja se antaa naisille tunteen, että voivat saada sen ja sen tasoisen miehen parisuhteeseen. Miesten on pakko ottaa seksiin se mitä otettavissa on tai toinen vaihtoehto on olla kokonaan ilman. Tavismies saattaa etsiä parisuhdetta, mutta jos parisuhdetta ei löydy, niin tavismies saattaa harrastaa seksiä epäsopivien naisten kanssa ja se antaa naisille tunteen, että voivat saada sen ja sen parisuhteeseen vaikka mies kelpuuttaa naisen vain pelkkään seksiin. Minkä takia miehet toimivat näin, mutta naiset ei? Naiset siis haluavat samantasoisen tai 1-3 pykälää tasokkaamman kun miehet haluavat samantasoisen ja siinä sivussa miehet voivat harrastaa seksisuhteita 1-3 pykälää alempitasoisten naisten kanssa mikä antaa naisille vääränlaisen tunteen.

      Kyllä naisten on helppo huudella kun pääsevät 2-3 pykälää tasokkaampien miesten makuun:D

      • Anonyymi

        Mitä itsellesi uskottelet?olet niin seksikeskeinen pervo että nsiset pakenee jo pelkän hajun perusteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä itsellesi uskottelet?olet niin seksikeskeinen pervo että nsiset pakenee jo pelkän hajun perusteella.

        Kuvittelet olevasi parempi tavis miehenä kuin tuo kuviteltu epäsopiva nainen .tuolla naisella on silti vientiä. Entä sulla🤥


    • Anonyymi

      En ole eläissäni käynyt yhdenkään miehen kanssa treffeillä. Miksi olisin? En kaipaa miestä .en tarvitse miestä.

    • Anonyymi

      Miksi nuo sun epäsopivat naiset pelittää ja panee.sinä vingut. Ööööööö?

      • Anonyymi

        Naiset tykkäävät vain tasokkaista miehistä ja tällä toiminnalla naiset antavat kuvan että miehille on selkeät tasot.

        Sitten kun tasokkaampi mies tulee panemaan kun ei saa sillä hetkellä omantasoisilta naisilta niin naiset pääsevät jälleen tasokkaamman miehen makuun ja kuvittelevat sen kantavan parisuhteeseen vaikka mies haluaa vain pelkkää seksiä.

        Eli annetaan miehille tasot, sitten mennään ulkonäkö edellä, koska lukuisten seksitykkäysten takia voidaan ja kun saadaan itseä tasokkaampi mies treffeille tai seksiin, niin tasot ei koskekaan naisia kun tasokkaamman miehen makuun on päästy. Unohtuu se, että miehilläkin on vaatimuksia naisille JOS HE ETSIVÄT PARISUHDETTA. Seksiin miehille nyt kelpaa kuka vaan..

        Sitten onkin aika valittaa kuinka ihan kaikki miehet etsivät seksiä vaikka naiset itse vetävät suorilta sivuun 90% miehistä joista 60% on naisten tasoisia miehiä.

        Kymmenillä treffeillä käyvä nainen on todellakin turhamainen tavoittelija joka yrittää saada tasokkaampaaa miestä parisuhteeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset tykkäävät vain tasokkaista miehistä ja tällä toiminnalla naiset antavat kuvan että miehille on selkeät tasot.

        Sitten kun tasokkaampi mies tulee panemaan kun ei saa sillä hetkellä omantasoisilta naisilta niin naiset pääsevät jälleen tasokkaamman miehen makuun ja kuvittelevat sen kantavan parisuhteeseen vaikka mies haluaa vain pelkkää seksiä.

        Eli annetaan miehille tasot, sitten mennään ulkonäkö edellä, koska lukuisten seksitykkäysten takia voidaan ja kun saadaan itseä tasokkaampi mies treffeille tai seksiin, niin tasot ei koskekaan naisia kun tasokkaamman miehen makuun on päästy. Unohtuu se, että miehilläkin on vaatimuksia naisille JOS HE ETSIVÄT PARISUHDETTA. Seksiin miehille nyt kelpaa kuka vaan..

        Sitten onkin aika valittaa kuinka ihan kaikki miehet etsivät seksiä vaikka naiset itse vetävät suorilta sivuun 90% miehistä joista 60% on naisten tasoisia miehiä.

        Kymmenillä treffeillä käyvä nainen on todellakin turhamainen tavoittelija joka yrittää saada tasokkaampaaa miestä parisuhteeseen.

        Siispä jokaisista treffeistä tulisi syntyä parisuhde?

        Vaikka ei yhtään kiinnostuisi treffikumppanista, niin parisuhde on aloitettava, ettei vaan vaikuttaisi turhamaiselta tavoittelijalta?

        Kyllä varmaan syntyisi paljon onnellisia parisuhteita kun tuolla tavalla toimisi.

        Tai voipa olla ettei kukaan enää koskaan viitsisi lähteä treffeille, kun olisi pelkona että se treffikumppani olisikin ihan tyhmä, mutta pakko vaan olisi alkaa parisuhteeseen kun kerran niille treffeille asti nyt lähti.


    • Anonyymi

      Kuules puuhapete. Kun hokasitte vuonna papu pornon.niin teitte itsellelle siitä rakkautta suuremman operaation. Se tietenki lässähti kuin pannukakku.

    • Anonyymi

      Palstajankuttajalla on kummallinen käsitys että naisten jokaiset treffit päättyvät seksiin.

      Palstajankuttajan luulo johtunee siitä, että ihan tutkimustenkin mukaan miehillä on taipumusta poikain seurassa rehvastella saavutuksiaan reippaasti yläkanttiin.

      Palstajankuttajan virhe on uskoa mitä muut pojat kertoo - tosiasiassahan varsin harvat treffit päättyvät yhdyntään.

      • Anonyymi

        ""Palstajankuttajalla on kummallinen käsitys että naisten jokaiset treffit päättyvät seksiin.""

        Olet kyllä pikkumainen. Se nyt ei ole tässä oleellinen asia, että treffit päättyvät seksiin vaan se, että komeat miehet keräävät mätsit ja silloin seksinharrastajana on useimmiten komea mies, koska naiset saavat niiltä seksitykkäyksiä eli silloin niitä tavoitellaan parisuhteeseen, mutta ei saada. Tavismiehet pääsevät harvoin treffeille ja silloinkaan seksiä ei ole luvassa, koska kyse on vaan taviksesta.

        Parisuhteita ei synny enää samaan tahtiin, koska tavismiehet ovat tavallaan poissa laskuista, eikä komeita miehiä riitä kaikille naisille (naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa) eli avioliittojen ja parisuhteiden määrä on vähentynyt kun verrataan vaikka vuoteen 2000 ja siinä samalla suomen syntyvyys on laskenut vuosi vuodelta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ""Palstajankuttajalla on kummallinen käsitys että naisten jokaiset treffit päättyvät seksiin.""

        Olet kyllä pikkumainen. Se nyt ei ole tässä oleellinen asia, että treffit päättyvät seksiin vaan se, että komeat miehet keräävät mätsit ja silloin seksinharrastajana on useimmiten komea mies, koska naiset saavat niiltä seksitykkäyksiä eli silloin niitä tavoitellaan parisuhteeseen, mutta ei saada. Tavismiehet pääsevät harvoin treffeille ja silloinkaan seksiä ei ole luvassa, koska kyse on vaan taviksesta.

        Parisuhteita ei synny enää samaan tahtiin, koska tavismiehet ovat tavallaan poissa laskuista, eikä komeita miehiä riitä kaikille naisille (naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa) eli avioliittojen ja parisuhteiden määrä on vähentynyt kun verrataan vaikka vuoteen 2000 ja siinä samalla suomen syntyvyys on laskenut vuosi vuodelta.

        Sun vakioargumentit on:

        - Parisuhteisiin pääsevät lähinnä vain komeat miehet.
        - Lapsia syntyy lähinnä vain parisuhteissa.

        Tämä tarkoittaa että naiset onnistuvat siinä tavoittelussaan ja saavat helposti niitä komeita miehiä parisuhteisiin ja lapsentekoon, sillä juuri muut kuin komeat miehet eivät pääse parisuhteisiin ja lapsia ei juuri synny muuten kuin parisuhteissa.

        Siispä naisilla on sinun omien argumenttiesi perusteella varsin hyvät mahdollisuudet saada se komea mies parisuhteeseen ja lapsentekoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sun vakioargumentit on:

        - Parisuhteisiin pääsevät lähinnä vain komeat miehet.
        - Lapsia syntyy lähinnä vain parisuhteissa.

        Tämä tarkoittaa että naiset onnistuvat siinä tavoittelussaan ja saavat helposti niitä komeita miehiä parisuhteisiin ja lapsentekoon, sillä juuri muut kuin komeat miehet eivät pääse parisuhteisiin ja lapsia ei juuri synny muuten kuin parisuhteissa.

        Siispä naisilla on sinun omien argumenttiesi perusteella varsin hyvät mahdollisuudet saada se komea mies parisuhteeseen ja lapsentekoon.

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.

        Älä sinä huolehdi naisten parisuhteista. Kyllä me sellaisen saamme aina halutessamme, vaikka olisi kymmenen lasta ja kaikki eri miehille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.

        Mihin tämä väite perustuu ettei yh-äiti löydä miestä?

        Se ei nimittäin pidä ollenkaan paikkaansa. Päinvastoin, yh-äiti löytää ne parhaat miehet. Hellät, kivat, luotettavat ja huomaavaiset miehet kiinnostuvat yh-äideistä. Näillä miehillä ei ole mitään naisen lapsia vastaan. Yh-äitien miesystävä ovat niitä laatumiehiä jotka kelpaisivat kenelle tahansa naiselle.

        Ilmeisesti et itse haluaisi yh-äitiä tyttöystäväksi. Mutta sinä et ole kaikki miehet. Kaikki miehet eivät ajattele niin kuin sinä.

        Tunnen monta parisuhteessa elävää yh-äitiä. Olin nuorena itsekin yh-äiti, eikä miesystävän hankkimisessa ollut mitään vaikeuksia.

        Hemmotellut äidin puurolle opetetut peräkammarinpojat karsiutuivat tietysti heti kättelyssä. Ei sellainen luuserimies halua yh-äitiä. Ei peräkammarinpoika suostu siihen että nainen keittää puuroa lapsilleen. Puuroa pitää keittää vain hänelle!

        Karsiutuivat myös itsekeskeiset lastenvihaajat, ja todella parempi niin!

        Kyllähän surkeita miehiä on ollut aina. Surkea mies ei ole itse kasvanut aikuiseksi ja kokee naisen lapset kilpailijoikseen.

        Aina on ollut myös fiksuja, kivoja, komeita miehiä, joilla ei pälkähtäisi päähänkään laskea äitiyttä naiselle viaksi.

        Sinä lasket äitiyden naiselle viaksi. Minä puolestani lasken sinulle viaksi sen että lasket äitiyden naiselle viaksi. Jos olisin lapseton, en siinäkään tapauksessa huolisi miestä joka ajattelee ja puhuu äitiydestä halveksuvasti.

        Mielestäsi äitiys alentaa naisen arvoa. Olisiko oma äitisi parempi ihminen, jos hän olisi aikoinaan sinua odottaessaan ottanut abortin?

        On hyvä kun naisella on lapsia, niin pelkän seksin perässä juoksevat luuserit pysyvät poissa. Sellainen mies ei tietenkään halua yh-äitiä, koska äiti hoitaa lapsiaan eikä käytä kaikkea vapaa-aikaansa miehen passaamiseen ja seksiin. Eipä tuollaisesta miehestä toisaalta olisi lapsettomankaan naisen poikaystäväksi.

        Neuvoisinkin kaikkia naisia, jotka etsivät parisuhdetta, kysymään treffeillä mieheltä mitä tämä ajattelee yh-äideistä. Jos vastaus on että ajattelee negatiivisesti, sellainen mies ei ole parisuhdeainesta. Antaa hänen mennä saman tien litkimään kaljaansa sinne lähipubiin.

        Sinä siis et haluaisi yh-äitiä. Asia selvä. Etsi siis itsellesi lapseton nainen. Paitsi ettei taida löytyä. Kuinka moni lapseton nainen on ehdottanut sinulle parisuhdetta? Tuskin kovinkaan moni. Yh-äitien halveksivat miehet ovat usein niitä miehiä joita kukaan nainen ei halua, oli hänellä lapsia tai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.

        Miksi parisuhteen löytäminen olisi yh-äidille vaikeaa? Sinähän se olet jolle se on vaikeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.

        Miten niin parisuhteet komean miehen kanssa eivät kestä? Pötyä.

        Parisuhde tylsän, pahantuulisen, samoja asioita jankkaavan rumiluksen kanssa ei kestä. Nainen toteaa jossain vaiheessa olevansa onnellisempi yksin kuin tuon hapan naaman ja kitisijän kanssa, joka on ikävystyttämisen maailmanmestari, itsesäälissä uiva martyyyri ja kömpelö rakastaja. Mitä sellaisella miehellä tekee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin jo "naiset ovat mielummin yksin kuin parisuhteessa tavismiehen kanssa"

        Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin, mutta ne parisuhteet ei kestä ja sitten ollaan yksin pienten lasten kanssa. Sitten se miehen löytäminen vasta vaikeeta onkin.

        Jos naiset tosiaan ovat mieluummin yksin kuin parisuhteessa taviksen kanssa, niin siinä ei ole mitään tehtävissä. Se tarkoittaa ettet esimerkiksi sinä saa ikinä parisuhdetta. Joten lakkaa haaveilemasta siitä. Unohda naiset ja keskity muuhun.


    • Anonyymi

      ""Mielestäsi äitiys alentaa naisen arvoa""

      Äitiys alentaa naisen arvoa parisuhdemarkkinoilla ja ihan samalla tavalla miehen ulkonäkö alentaa miehen arvoa parisuhdemarkkinoilla, Kun naisella on lapsi, niin seksiseuraa varmasti saa komeiltakin miehiltä, mutta ei pidä luulla liikoja.

      Haukut täällä ätmejä ja muita vässyköitä ja kehut kuinka yh-äidit saa loistavia miehiä, mutta kun naisella on lapsia, niin ei se enää vedä mitään komeita panoalfoja parisuhteeseen vaan tyytyminen on juurikin näihin ätmeihin ja muihin vässyköihin.

      • Anonyymi

        Cuck se on joka elättää toisten miesten lapsia.


      • Anonyymi

        Hah hah hah! Sinulla ei ole mitään käsitystä tästä asiasta. Yh-äidit löytävät ne parhaat miehet.


      • Anonyymi

        Yh-äiti ei ikä päivänä huoli mitään vässykkämiestä. Yh-äiti hoitaa lapset. Ei siihen oteta aikuista uusavutonta vässykkämiestämiestä passattavaksi.


      • Anonyymi

        Yh-äitiys vähentää naisen arvoa parisuhde markkinoilla VAIN huonompien miesten kohdalla. Kuten palstaprinssien. Tietenkään ätmit eivät kiinnostu yh-äideistä. Se on ihan selvää. Ätmi haluaa naisen joka laittaa ätmille ruokaa, pesee ätmien pyykit, siivoo ätmien kämpän, parsii ätmin vaatteet, niistää ätmin nenän ja sekstaa ätmin kanssa läpi yön. Yh-äiti ei tee tuota kaikkea koska hän kokkaa lapsilleen, siivoaa lasten sotkut, parsii ja pesee lasten vaatteet. Tehtyään tämän kaiken yh-äiti ei jaksa täyttää ätmin seksuaalista tarpeita. Ei ätmi halua yh-äitiä.


      • Anonyymi

        Mitä sinä tästä asiasta muka tiedät? Sinä itse et halua tyttöystäväsi yh-äitiä, koska et ole kasvanut aikuiseksi ja koet naisen lapset kilpailijoina. Kuvittelet että kaikki miehet suhtautuvat yh-äiteihin samalla tavoin. Mitta olet väärässä. Fiksut, kiltit ja komeat miehet seurustelevat yh-äitien kanssa ihan yleisesti.

        Epäkypsät ja henkisesti lapsen tasolle jääneet miehet eivät tietenkään huoli yh-äitiä. Eihän tuo mikään uutinen ole. Sekään ei ole uutinen, että nuo äijät luulevat kaikkien miesten ajattelevan kuten he.

        Sellaiset seksinkipeät ukot jotka kuolasivat perääni ennen kuin sain lapsen, kiertävät minut kaukaa nyt kun olen äiti. Hyvä niin! Kiitän lastani siitäkin että hänen ansiostaan idioottimiehet jättävät minut rauhaan. Kiitos, rakas pieni poikani!

        Älykkäät, kypsät, fiksut aikuiset miehet laskevat naiselle plussaksi sen että tämä jaksaa yksinään ottaa vastuun lasten hoitamisesta ja kasvattamisesta.

        Sinä ja kaltaisesi sen sijaan ette roiku ympärilläni kuolaamassa, koska olen yh-äiti. Jätätte minut kokonaan rauhaan. BRAVO!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cuck se on joka elättää toisten miesten lapsia.

        Kuka on puhunut lasten elättämistä? Yh-äiti elättää lapsensa yhdessä lapsen isän kanssa. Miesystävälle se ei kuulu.


    • Anonyymi

      "Mielestäsi äitiys alentaa naisen arvoa"

      Mikä naisen arvoa parisuhdemarkkinoilla sitten alentaa, vai alentaako mikään?

      Miehen arvoa parisuhdemarkkinoilla alentaa ainakin taviksen ulkonäkö, persaukisuus, introverttius ja ylipaino.

      Alentaako naisen arvoa parisuhdemarkkinoilla esim. yksinhuoltajuus, ylipaino tai alkoholismi?

    • Anonyymi

      ""Epäkypsät ja henkisesti lapsen tasolle jääneet miehet eivät tietenkään huoli yh-äitiä.""

      Väärin. En vain halua olla yyhoille mikään varavaihtoehto, jotka kelpuuttavat minut sitten kun heillä on lapsi. Lapsettomana nuo naiset menevät ulkonäkö edellä ja ottavat parisuhteeseen komean panoalfan. Toisella kierroksella tavismies kelpaa naisille parisuhteeseen.

      Parempi muutenkin lähteä puhtaalta pöydältä. Tämä on minun vaatimus ja turhaan sinä siitä alat motkottamaan.

      • Anonyymi

        Väärin. Se on nimenomaan niinpäin, että ne tyrkyt jotka roikkuivat ja vonkasivat kun olin lapseton, jättävät minut nyt rauhaan. Sinä luulet että minua harmittaa? Ei todellakaan harmita! Olen pelkästään iloinen. Kun en huolinut heistä ennenkään, niin vielä vähemmän nyt kun vaatimukset miehen suhteen ovat äitiyden myötä vain kasvaneet. Onneksi hekään eivät enää huoli minusta, joten tasoissa ollaan.


      • Anonyymi

        Sinulle on siis käynyt niin, että joku nainen aikoinaan torjui sinut ollessaan lapseton, mutta nyttemmin se sama nainen on erottuaan ja äidiksi tultuaan kiinnostunut sinusta?


      • Anonyymi

        Etkö tajua että puhut tässä ihan eri naisista?

        Jotkut lapsettomat naiset aikoinaan torjuivat sinut, ja sinä kuvittelet että syynä oli vaatimaton tai tavallinen ulkonäkösi. Kuvittelit että juuri ne naiset sen jälkeen suin päin ryntäsivät jonkun tyhjäpääkomistuksen matkaan ja saivat komistukseen kanssa lapsen.

        Vuosia myöhemmin jotkut Yh-äidit kiinnostuivat sinusta. Sinä kuvittelet että juuri nämä Yh-äidit ovat aikoinaan kuolanneet tyhjäpääkomistuksen perään. Olet varma ettet 10 vuotta sitten olisi kelvannut näille naisille ja loukkaannut. Kuvittelet että nämä naiset ITSE pitävät itseään vähäarvoisina naisina kun heillä on lapsia. Arvelet että olet näille naisille vain hätävara. Et voi uskoa että nämä naiset aidosti pitävät sinusta.

        Olet muuten väärässä. Naiset ovat ylpeitä lapsistaan! Naiset ajattelevat että äitiys nostaa heidän arvoaan. Naiset ajattelevat että nyt jos koskaan pitää esittää miehelle vaatimuksia, koska ketä tahansa ei voi päästää lasten elämään.

        Kyse on siis ihan eri naisista! Nuo Yh-äidit eivät ole niitä samoja jotka aikoinaan torjuivat sinut.

        Tästä päättelet että kaikki naiset todellisuudessa haluaisivat tyhjäpääkomistuksen mutta saatuaan lapsen (jota he itse pitävät kauheana onnettomuutensa ja merkkinä epäonnistumisesta) he tajuavat olevansa nyt äitiyden myötä rupusakkia , ja nyt he sitten huolivat huonommankin miehen, koska eivät pärjää ilman miestä.

        Miehen logiikkaa.


    • Anonyymi

      "Naiset kyllä saavat seksiä ja tapailusuhteita komeiden miesten kanssa, jotkut jopa parisuhteitakin"

      Niin, eli naiset saavat helposti niitä omasta mielestään komeita miehiä tavoiteltua.
      Miksi naiset siis yhtäkkiä alkaisivat tavoittelemaan mielestään ei-komeita miehiä kun niitä omasta mielestään komeitakin on tarjolla?

      Väität että parisuhteet naisten mielestä komeiden miesten kanssa ei kestä. Olisiko sulla esittää todisteita sen puolesta, että naisten parisuhteet heidän mielestään ei-komeiden miesten kanssa sitten kestävät jommankumman kuolemaan saakka?

      • Anonyymi

        Mikä tahansa parisuhde voi osoittautua virheeksi tai väljähtyä tai muuttua pelkäksi piinaksi. Silloin on parempi erota.

        Täällä väitetään että parisuhteet komeiden miesten kanssa eivät kestä, kun taas tavikset pysyvät liitossaan ja sitoumuksia saan. Onko siis niin että tavikset liimautuvat kumppaneihinsa eivätkä päästä irti, vaikka suhde olisi täysin epäonnistunut?

        Tunnen aika monta tavista joka on eronnut.

        Eräs herra täällä jankuttaa että komean kanssa ei kannata mennä parisuhteeseen koska se loppuu lyhyeen. En tiedä mistä hän tämän totuuden on tempaissut, mutta oletetaan että hän on oikeassa.

        Oletetaan että jos palstaprinssi menee naimisiin, hän myös pysyy naimisissa. Oletetaan että palstaprinssi ei ikinä hakisi avioeroa. .

        Huh huh! Jos parisuhde jonkun palstaprinssin kanssa kestää takuuvarmasti kuolemaan saakka, niin sitä suuremmalla syyllä heistä kannattaa pysyä erossa. Pari kuukautta voi elää puolivillaisessa suhteessa, mutta ei sentään koko elämäänsä. En minä sentään elinkautista ole ansainnut, kun en ole murhaaja tai muu rikollinen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tahansa parisuhde voi osoittautua virheeksi tai väljähtyä tai muuttua pelkäksi piinaksi. Silloin on parempi erota.

        Täällä väitetään että parisuhteet komeiden miesten kanssa eivät kestä, kun taas tavikset pysyvät liitossaan ja sitoumuksia saan. Onko siis niin että tavikset liimautuvat kumppaneihinsa eivätkä päästä irti, vaikka suhde olisi täysin epäonnistunut?

        Tunnen aika monta tavista joka on eronnut.

        Eräs herra täällä jankuttaa että komean kanssa ei kannata mennä parisuhteeseen koska se loppuu lyhyeen. En tiedä mistä hän tämän totuuden on tempaissut, mutta oletetaan että hän on oikeassa.

        Oletetaan että jos palstaprinssi menee naimisiin, hän myös pysyy naimisissa. Oletetaan että palstaprinssi ei ikinä hakisi avioeroa. .

        Huh huh! Jos parisuhde jonkun palstaprinssin kanssa kestää takuuvarmasti kuolemaan saakka, niin sitä suuremmalla syyllä heistä kannattaa pysyä erossa. Pari kuukautta voi elää puolivillaisessa suhteessa, mutta ei sentään koko elämäänsä. En minä sentään elinkautista ole ansainnut, kun en ole murhaaja tai muu rikollinen..

        Sivusta, tämän samaisen palstaprinssin mielestä jokaisista treffeistä tulisi alkaa parisuhde. Treffailla ei saa, sillä se on "turhamaisuuden" ja "nirsouden" merkki, vaan jos sinne treffeille menee niin siitä on parisuhde alettava.

        Tämän samaisen palstaprinssin mielestä netissä olisi juteltava kaikkien treffipalstoilla olevien kanssa, eikä minkäänlaisia kriteereitä saa olla eikä etukäteen karsimista tehdä, koska eihän yksikään ihminen voi tietää mitä kumppaniehdokkaalta toivoo. Ihan jokaiseen on tutustuttava - ikään, asuinpaikkaan, elintapoihin, ulkonäköön etc. katsomatta.

        Sitten kun on jokaisen nettideittipalstan ihmisen kanssa juteltu, niin valitaan se yksi ja ainoa oikea kenen kanssa mennään treffeille ja aloitetaan sitten se parisuhde. Ei ole väliä onko treffeillä kipinää tai kemiaa koska ne on vaan höpöjuttuja, kyllä se yhteys sieltä sitten vuosien mittaan seurustellessa alkaa löytyä!


    • Anonyymi

      Se nyt vaan on näin että monet naiset suorittavat karsinnan ulkonäön perusteella vaikka eivät ole miehen tasoisia ja kolikolla on silloin juurikin se kääntöpuoli että nainen kelpaa komealle miehelle vain seksiseuralaiseksi.

      Jos naiset etsivät seksiseuraa niin naisten etu nettideiteillä ja tinderissä on se että voivat saada itseään tasokkaampaa seksiin mutta monet tavoittelevat niitä komeita miehiä seksin jälkeen parisuhteeseen vaikka miehellä on ollut vain seksi mielessä.

      Sitten alkaa ruikutus kuinka ihan kaikki miehet etsivät seksiseuraa vaikka naiset itse antavat mahdollisuuden vain komeimmistolle ja kuten jo sanottu: 90% miehistä vedetään suorilta sivuun.

      • Anonyymi

        Vaan kun sinä täällä meille jatkuvasti kerrot että lapsia syntyy vain parisuhteissa.

        Lapsia syntyy Suomessa päivittäin.

        Sinä kerrot meille että parisuhteeseen pääsevät vain komeat miehet.

        Siispä Suomessa on oltava tuhansittain naisia parisuhteissa komeiden miesten kanssa kellon ympäri, jotta niitä lapsia syntyy joka päivä - kuten syntyykin.


    • Anonyymi

      ""Jos parisuhde jonkun palstaprinssin kanssa kestää takuuvarmasti kuolemaan saakka, niin sitä suuremmalla syyllä heistä kannattaa pysyä erossa.""

      Jos nainen ja mies ovat kuin kaksi marjaa ja nauttivat toistensa seurasta niin minkä takia pitäisi erota? Emmä tiedä: ehkä sinä haluat koluta elämäsi aikana monia miehiä läpi ja perustaa perheen, uusioperheen, ottaa kikkeliä eri miehiltä ja sitä rataa niin onnea vaan. Itse voisin kyllä elää jonkun naisen kanssa koko loppuelämäni. Kaikilla ei ole tarvetta vaihtaa.

      Nykyään menee lusikat jakoon heti kun tulee suhteessa pienikin ongelma.

      • Anonyymi

        Mistä sinä tiedät mistä syystä pariskunnilla menevät lusikat jakoon? Kui ka monen pariskunnan eroa olet seura nut läheltä?
        Olen ollut perheneuvojana, enkä vielä kertaakaan ole nähnyt tilannetta jossa ero olisi johtunut jostain pikkuriidasta. Tuskin kukaan muuttaa yhteen ja perustaa perheen erotakseen muutama vuoden päästä. Asiat eivät vain aina mene niin kuin toivotaan.

        Uusioperheessää ei ole mitään vikaa..

        Se että haluaisit elää saman ihmisen kanssa koko elämäsi on juuri se pyrkimys joka on naimisiin menevillä. Mutta se voi se sinun vaimosi kyllästyä sinuun. Tai rakastua toiseen. Tai sinä itse olet
        niin ilkeä ja itsekäs ettei kanssasi voi elää. Ja usko tai älä, mutta sinä itsekin voit myöhemmin haluta erota. Älä ole ylimielinen ja varma että juuri sinun liittosi kestää kuolemaan asti. Et voi tietää.


      • Anonyymi

        Jassoo, että sinä saisit kyllä oman parisuhteesi kestämään. Olet siis arvelusi mukaan parempi ihminen kuin ne jotka ovat eronneet: sinä et eroaisi vaan pysyisit saman naisen kanssa koko elämäsi. Jos nyt kumminkin ensin hankkisit itsellesi edes sen tilapäisen parisuhteen. Kun et ole saanut mitään naissuhdetta kestämään edes kymmentä minuuttia, niin miten sinä muka tiedät miten avioliitot saadaan kestämään läpi elämän? Asia kerrallaan eli hanki ensin itsellesi parisuhde. Mietit että miten sellaisen saa. Voin kertoa miten sitä ei ainakaan saa: kukaan mies ei ole koskaan saanut parisuhdetta siten että kirjoitti nettiin vuodatuksia komeista miehistä.. Ja tiedoksi että.parsuhteen solmiminen on huomattavasti helpompaa kuin avioliiton säilyttäminen onnellisena ja kumpaakin puolisoa tyydyttävänä. Jos ei onnistu edes helpommassa eli parisuhteen solmimisessa, niin ei pidä luulla tietävänsä mitään tuosta toisestakaan.


    • Anonyymi

      ""Jassoo, että sinä saisit kyllä oman parisuhteesi kestämään.""

      Osaatko lukea? Kirjoitin, että VOISIN ELÄÄ LOPPUELÄMÄN YHDESSÄ eli siis JOS kaikki natsaa ja tullaan hyvin juttuun. Yhtä hyvin voin myös erota, mutta itse sanoit, että pitkissä suhteissa on jotain vikaa ja haluat koluta eri miehiä läpi. Siinäpähän koluat!

      • Anonyymi

        En todellakaan sanonut että pitkissä suhteissa on jotain vikaa, enkä voisikaan sanoa koska en ole sitä mieltä. Vanhempani olivat onnellisesti naimisissa 54 vuotta eli äidin kuolemaan saakka. Mutta aina se ei mene niin. Jos vastassa on perhe helvettiä, on parempi erota. Elämäänsä ei pidä pilata parisuhteen tai avioliiton takia.

        En varsinkaan sanonut että haluan koluta miehiä läpi. Missä minä muka sellaista sanoin? En halua, ei kiinnosta tippaakaan. Itse asiassa en kirjoittanut tavuakaan siitä mitä itse tahdon. Puhuin liitoista yleisellä tasolla.

        Sanoin että sinun on turha olla tietäväinen ja ylimielinen ja muka varma ettet itse koskaan eroa. Eikä sinun pidä esittää sellaisia lausuntoja kuin että ihmiset eroavat nykyään liian helposti. Et sinä sitä voi tietää. Et ole ollut vieressä seuraamassa toisten kotielämää.

        On sellaisia eron syitä joita ulkopuolelta ei havaitse. Perheväkivalta, alkoholismi, uskottomuus, kiusaaminen, kylmyys ja välinpitämättömyys, suoranainen ilkeys, holtiton rahankäyttö, lapsiin kohdistuva julmuus - siinä esimerkkejä sellaisesta mikä ei näy ulospäin.


    • Anonyymi

      ""Mistä sinä tiedät mistä syystä pariskunnilla menevät lusikat jakoon? Kuinka monen pariskunnan eroa olet seurannut läheltä?""

      Syitä voin vain arvailla. Todennäköisesti naiset ovat ottaneet komean miehen lapsensa isäksi ja komea mies on sitten suhteen aikana rellestänyt baarissa, tullut aamulla kotiin ja haissut vieraan naisen emättimelle ja suhde on sitten päättynyt eroon kun komea mies on jatkanut samanlaista elämää. Komeilla miehillä naisia riittää joka sormille. Tinderissä ja nettideiteillä on vain eronneita naisia joilla on pieniä lapsia.

      • Anonyymi

        Tavikset pettävät komeita useammin ja todennäköisemmin, koska tavikset ovat perverssimpiä ja enemmän seksin perään kuin komeat. Sehän käy ilmi jo näitä tämän palstan äijien sepustuksia lukiessa. Ei ole ukoilla kuin yksi asia mielessä.


      • Anonyymi

        Hölmö. Asia on juuri päinvastoin. Nälkäinen hän se varastaa ruokaa eikä kylläinen. Kumpi on seksin suhteen kylläinen, komea vai ruma?

        Ruma mies toimii kuvailemallasi tavalla. Rumalle on niin ihmeellinen kokemus kun joku nainen suostuu seksiin ettei hän voi mitenkään kieltäytyä.

        Komea mies on saanut sinkkuna ollessaan sitä lajia ihan riittävästi. Hän on käynyt tuon sängystä sänkyyn hyppimisvaiheen jo 17-vuotiaana.

        Rumilus elää edelleen sitä vaihetta jossa komea mies oli teinipoikana. Rumilus kuolaa vielä nelikymppisenä naisten perään kuin 16-vuotias.

        Kun komea mies menee naimisiin, hän tekee sen siksi että on kyllästynyt huithapelielämään ja haluaa sitoutua ja olla uskollinen.

        Firman pikkujouluissa rumat naimisissa olevat miehet ahdistelevat naisia. Olen kiinnittänyt huomiota siihen että rumat miehet pettävät vaimojaan työmatkoilla todella herkästi. Komeat eivät läheskään yhtä usein.. Komeaa ei kiinnosta käydä vieraissa. Seksi ei ole hänelle mitään harvinaista herkkua josta ei voi kieltäytyä. Hänellä on kotona niin upea nainen ettei vieraiden naisten seura miellytä.


      • Anonyymi

        "Syitä voin vain arvata."

        Niin, sinä todellakin voit vain arvata eli esittää omia mielikuvitusjuttujasi.


      • Anonyymi

        Tämä on ätmin aivoissa syntynyttä fantasiaa. Ei se ollut realistinen kuvaus komean miehen avioliitosta vaan seksiriippuvaisen mielen tuottamaa perverssiä toiveunta. Ätmin unelmaliitto. Tällainen avioliitto ja elämä kiehtoo sinua.
        Tällaisesta avioliitosta sinä itse haaveilet. Te tavikset olette niin puhtoisia ja kunnollisia.


      • Anonyymi

        Komea mies toimi ehkä vielä 17-vuotiaana niin että juoksi aamuin illoin seksin perässä. Silloin se oli vielä niin jännittävää, uutta ja ihmeellistä. 17-vuotiaana komistus petti tyttöystäväänsä. Vuotta myöhemmin häntä jo hävetti kun hän muisteli sitä.

        Hän oli jo 20-vuotiaana aika lailla ohittanut tuon naisten metsästysvaiheen. Seksi oli tuttua juttua. Olihan se ihan kivaa, mutta ei siinä ollut enää mitään ihmeellistä ylitsevuotavaista hohtoa. Elämässä oli jo paljon muutakin.

        Kolmikymppisenä komea mies muisteli hymyssä suin niitä kaukaisia aikoja kun seksi oli olevinaan jotain elämää suurempaa. Hän muisteli sitä aikaa päätään puhdistaen niin kuin nuoruuden hölmöilyä ainakin: olinko todella niin riippuvainen seksistä? Seksi ei ole aikoihin ollut hänelle harvinaista herkkua josta ei voi kieltäytyä. Se on vain yksi ilo muiden joukossa.

        Nyt hän on valmis asettumaan aloilleen. Hän haluaa kiinteän pysyvän suhteen yhteen naiseen. Hänellä on varaa valita niin hyvä nainen että se todella riittää hänelle.

        Naapurissa asuu naimisissa oleva tavismies, joka edelleen roikkuu omissa seksifantasioissaan. Tavis on kolmikymppisenä samalla tasolla jonka komea mies oli ohittanut jo kaksikymppisenä. Taviksen mielestä seksi on elämän ainoa tärkeä asia. Mistään muusta hän ei haaveile, mikään muu ei merkitse mitään. Seksiä aamuin illoin ja mahdollisimman monen eri naisen kanssa, se on taviksen elämässä päämäärä numero yksi..

        Tavis haluaisi tuollaisen avioliiton ja elämän josta edellinenkin kirjoittaja kehitti oman unelmamielikuvansa..

        Tavis etsii kuumeisesti avioliiton ulkopuolista suhdetta. Seksi on hänelle niiiiin jännittävää ja ihmeellistä, että rakastajattaren saamiseksi hän on valmis riskeeraamaan avioliittonsa. Kun hän lopulta saa sen sivusuhteen, hän on riemuissaan. Seksiä vaimolta, seksiä tyttöystävältä. Ihanaa! Tämä on sitä parasta! Tämä vie voiton kaikesta muusta!

        Kaikki menee hienosti kunnes hän jää kiinni. Seuraa vakava perhekriisi. Tavis katuu ja lupaa ettei tee sellaista enää koskaan.

        Mutta tietysti hän jatkaa pettämistä. Hänelle seksi on niin jännää ja ihmeellistä ja tärkeää. Ei siitä voi luopua! Kun rakastajatar antaa seksiä niin eihän siitä voi kieltäytyä, ei mitenkään


        Tällä kertaa hän kuitenkin peittää jälkensä paremmin. Kestää siis vähän kauemmin ennen kuin hän jää uudestaan kiinni.

        Mutta lopulta se tapahtuu. Siihen loppuu se avioliitto. Ja sitten tavis vollottas nettipalstalla että nykyään erotaan liian helposti ja naisille ei kelpaa kunnollinen tavis.


      • Anonyymi

        Väität siis ettei komea mies peseydy?


      • Anonyymi

        Siis komea mies tulee kotiin suoraan vieraan naisen harrastettuaan suusekdiä. Hän ei ole edes pessyt naamaansa. Hän painaa poskensa (!!!) kiinni vaimon poskeen, eikä vaimo haista mitään.

        Komeat miehet eivät siis peseydy? Komeiden miesten vaimoilla ei siis ole hajuaistia?

        Tämä oli minulle jotain uutta.

        Olen seurustellut komean miehen kanssa. Hän kyllä kävi suihkussa, harjasi hampaansa, pesi kätensä ja vaihtoi vaatteensa. Oliko hän siis jokin harvinainen poikkeus komeiden miesten joukossa? Ovatko he yleensä peseytymättömiä sottapyttyjä?

        Minulla oli siihenkin aikaan ihan normaalisti toimiva nenä ja hajuaisti. Mutta ehkä se johtui siitä etten ollut hänen vaimonsa? Ehkä vain komeiden miesten vihityt aviovaimot ovat ilman hajuaistia? Jos olisimme menneet naimisiin, olisinko menettänyt hajuaistini jo hääpäivänä?


    • Anonyymi

      En ymmärrä sitä logiikkaa, että komea mies olisi seksiriippuvaisempi kuin tavis. Luulisi loogisesti ajatellen että asia on juuri päinvastoin.

      Nälkäinen ajattelee koko ajan ruokaa, kylläinen ei. Komealla on jo teini-iässä ollut enemmän kuin tarpeeksi seksikokemuksia. Hänellä on paremmat mahdollisuudet saada seksiä kuin tavikselle, joten hänen ei tarvitse koko ajan miettiä sitä eikä etsiä kuumeisesti tilaisuuksia sen saamiseen. Tavatessaan naisia hän ei ajattele pelkästään että pääsiskös pukille. Hän ei useimpien naisten kohdalla ajattele tuollaista ollenkaan eikä edes halua naisilta seksiä. Hän tapaa naisia aika paljon vain jutellakseen, tutustuakseen, vaihtaakseen ajatuksia. Miksi kylläinen koko ajan suunnittelisi mistä ja milloin saisi ruokaa?

      Se on näin sekä loogisesti ajatellen että omien havaintojeni mukaan.

      Olen ollut treffeillä sekä tavisten että komeiden kanssa. Lähes kaikki miehet ovat käyttäytyneet fiksusti eivätkä ole ruvenneet rasvailemaan. Kaksi poikkeusta on ollut, ja ne olivat taviksia. Tavikset yrittivät saada seksiä.

      Teen työtä jossa matkustelen paljon. Olen huomannut että työmatkoilla nimenomaan tavismiehet - olivat sinkkuja tai parisuhteessa - yrittävät iltaisin pokata naisia ihan pakkomielteisesti. Täytyy illalla kokouksen jälkeen suihkuttaa partavettä ja lähteä baariin vonkaamaan. Yksi työkaverini, joka on naimisissa oleva komea mies, katsoo tuota touhua päätään puhdistaen. Hän käy mieluummin pitkällä kävelyllä ja menee nukkumaan. Ehkä hän soittaa vaimolle ja toivottaa hyvää yötä. En tiedä kun en hakkeroi hänen puhelintaan. Mutta ainakaan hän ei istu baarissa vonkaamassa.

      Kun luen tämön palstan juttuja, tulen samaan tulokseen. Tänne kirjoittavat miehet ovat ulkonäöltään luultavasti taviksia. Ei heillä näytä olevan mielessä mikään muu kuin seksi. Eivät he tunnu etsivän netistä rakkautta. He eivät edes puhu rakkaudesta, läheisyydestä ja ihmissuhteesta. Se ei tunnu kiinnostavan yhtään. He puhuvat seksistä ja panemisesta. Vain se kiinnostaa.

    • Anonyymi

      ""Olet muuten väärässä. Naiset ovat ylpeitä lapsistaan! Naiset ajattelevat että äitiys nostaa heidän arvoaan. Naiset ajattelevat että nyt jos koskaan pitää esittää miehelle vaatimuksia, koska ketä tahansa ei voi päästää lasten elämään.""

      Naiset ei varmasti ajattele että äitiys nostaa arvoa parisuhdemarkkinoilla. Ei nosta ja naiset tietävät sen itsekin. Sitten kun naisella on lapsi/lapsia niin miehen pitää olla kunnollinen: ei siis mikään nisti tai rikollinen vaan esimerkki hänen lapselle/lapsille. Kun nainen oli lapseton niin miehen ulkonäkö oli keskiössä ja kun perhe on perustettu sen komean panoalfan kanssa ja parisuhde komean miehen kanssa viduiks mennyt niin sitten kelpaa se ok näköinen, kiltti ja kunnollinen mies joka siis näyttää esimerkkiä naisen lapsille. Tämä ok näköinen, kiltti ja kunnollinen mies ei kelvannut silloin kun nainen oli lapseton.

      Ehkäpä syynä on se että komeat panoalfat ei ala elättämään toisen komean panoalfan lapsia ja naisen on tyytyminen tavismieheen? Kun naisella on lapsia niin nainen on valmis kelpuuttamaa tavismiehen kun ei enää ketään muutakaan saa mutta tavismiehiä ei kiinnosta olla mikään korvike.

      • Anonyymi

        Huomaa ettet sinä ymmärrä lainkaan miten naiset ajattelee. Se tuntuukin olevan sun suurin ongelma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomaa ettet sinä ymmärrä lainkaan miten naiset ajattelee. Se tuntuukin olevan sun suurin ongelma.

        Tavismies on nuille naisille vaan löysä hännystelijä joka pitää ottaa parisuhteeseen kun ei rahkeet riitä enää komeisiin panopettereihin kun naisella itsellään lapsia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavismies on nuille naisille vaan löysä hännystelijä joka pitää ottaa parisuhteeseen kun ei rahkeet riitä enää komeisiin panopettereihin kun naisella itsellään lapsia.

        Älä sotke tavismiestä omegamieheen. Omegat ei kelpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavismies on nuille naisille vaan löysä hännystelijä joka pitää ottaa parisuhteeseen kun ei rahkeet riitä enää komeisiin panopettereihin kun naisella itsellään lapsia.

        Pitää ottaa? Että oikein pitää? Onko se siis pakollista? Eikö nainen saa valita sinkkuutta? Ja onko se mies noin vain otettavissa, eikö hänellä itsellään ole asiaan mitään sanomista?


      • Anonyymi

        Kukaan mies, oli komea, tavis tai susiruma, ei ala elättämään toisen miehen lapsia. Elättäminen kuuluu lapsen vanhemmille. Jokaisella miehellä ja naisella on lakisääteinen velvollisuus elättää itse omat lapsensa.


      • Anonyymi

        Entä jos lapset on tehty taviksen kanssa ja liitto on päätynyt eroon? Mitenkäs sitten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavismies on nuille naisille vaan löysä hännystelijä joka pitää ottaa parisuhteeseen kun ei rahkeet riitä enää komeisiin panopettereihin kun naisella itsellään lapsia.

        Tarkoitatko panopetterillä alfaa? Kumpaa alfaa, alfa vai alfa-? Kyllä yh-äidillä on mahkut kumpaankin. Alfa- tosin ei hänelle taida kelvata muuhun kuin satunnaiseen seksiin.


    • Anonyymi

      ""Entä jos lapset on tehty taviksen kanssa ja liitto on päätynyt eroon? Mitenkäs sitten?""

      Sitten se on päätynyt eroon. En minä ole väittänyt etteikö tavismies voisi saada parisuhdetta. Tottakai voi niinku pieni osa tavisnaisistakin voi saada komean miehen parisuhteeseen (se on sitten toinen juttu kauan parisuhde komean miehen kanssa kestää jne), mutta paljon vaikeampaa se parisuhteen saaminen on tavismiehillä kuin naisilla ja komeilla miehillä, koska naisten tykkäykset menee komeille miehille ja niitä tavoitellaan parisuhteisiin, koska mätsi, viesti, treffit ja seksiäkin on mahdollisesti saatu. Miehillä vaan on eri vaatimukset avioon kuin peuhuun. Nyt täällä joku varmaan inttää, että niin on naisillakin, mutta fakta on kuitenkin se, että suurin osa naisista etsii parisuhdetta ja miehet enemmän taas seksiä eli naiset ovat useimmiten mätsin saadessaan miehen kanssa tosissaan. Vain pieni osa naisista käy panetuttamassa itseään komeiden miesten luona.

      • Anonyymi

        Ja minkä takia tinderissä ja nettideiteillä on naisten markkinat? No juuri sen takia koska miehet ei pidä mitään tasoa ja seksiin kelpaa kunhan on pulssi.


    • Anonyymi

      Jälleen kerran päästään siis toteamaan, että Tinderin voisi "korjata" helposti. Vaatisi vaan sen että miehet muuttaisivat käytöstään, eivätkä jakelisi "seksitykkäyksiä" kaikille. Ottaisihan se oman aikansa että systeemi muuttuisi, mutta avaimet muutokseen on nimenomaan miesten käsissä.

      Palstaprinssien on turha yrittää syyllistää naisia tilanteesta, jonka miehet ovat itse luoneet.

    • Anonyymi

      "Syrjäytyneet miehet romuttavat syntyvyyden" -narratiivi.

      Miehet ovat huonosti koulutettuja, syrjäytyneitä ja köyhiä. Syntyvyys on jotenkin mystisesti kiinni miesten tilasta, eikä suinkaan heistä jotka synnyttävät eli naisista.

      Miehet eivät kouluttaudu rikkaille aloille, joten naisille ei riitä tasokkaita aviomiehiä. Naisethan ovat tietenkin oikeutettuja menestyvään aviomieheen - kukaan ei kehtaa vaatia naisia laskemaan rimaa.

      Oletteko katsoneet Temptation Islandin naisia? Oletteko vilkaiseet feministisen puolueen jäseniä. Ehkäpä olisi syytä kiinnittää suurempaa huomiota naisten laatuun? Medialla ei ole uskallusta vaatia naisilta mitään tai syyllistää naisia. Siksi pitää keksiä narratiivi, jossa syyllisiksi osoittautuvat miehet.

      Feministithän ovat poikkeuksellisen ydinperhevastaisia ja huonosti synnyttäviä. Jos synnyttämistä halutaan parantaa, feministit ovat juuri oikea kohde syyllistämiselle.

      Feministit kohkaat päivät pääksytysten yhteiskunnan rakenteista. Suomalaisen yhteiskunnan rakenteita on muutettu viimeisen 60 vuoden aikana yhä enemmän siihen suuntaan, että syntyvyys vähenee. Naisten opiskelu, biletysvuodet, salirehkiminen, instagramesittelyt ja työuran hankinta toimii rakenteena synnyttämistä vastaan.

      Feministien lääke syntyvyyden lisäämiseen on lisärahan siirtäminen miehiltä naisille valtion kautta, jolloin valtiosta tulee aviomiehen korvike ja miehistä tarpeettomia. Toisena lääkkeenä on - mahdoton - tavoite lisätä tasokkaiden miesten määrää. Tasokkaita miehiä ei voi kuitenkaan lisätä ottamatta pois naisten koulutusylivoimasta.

      Feministit ei ymmärrä, että miesten syrjäytymisen ehkäisy vaatii naisten parhaimpien koulutuspaikkojen siirtämistä miehille, mikä sotii feminismiä vastaan. Vähemmän syrjäytynyt duunarimies ei edelleenkään kelpaa korkeakoulutetulle naiselle.

      Median tulisi sanoa suoraan, että feminismi ja syntyvyys ovat ristiriidassa keskenään - sen sijaan, että media yrittää kääntää kaiken miesten syyksi keittiön kautta.

      • Anonyymi

        Omegamies on puhunut.


      • Anonyymi

        Sittenhän syntyvyysongelmaan onkin olemassa äärimmäisen helppo ratkaisu! Syrjäytyneet miehet nyt vaan reippaasti sieltä syrjästä kouluihin ja töihin!


    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      146
      2521
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      412
      2174
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      43
      2043
    4. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      119
      1334
    5. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1320
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1169
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1123
    8. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1097
    9. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      124
      1064
    10. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      66
      988
    Aihe