Mitään mieltä mennä mensan testiin?

Anonyymi

Kotitestistä sain 143 tulokseksi joka on sitten parempi kuin 99,8% ihmisistä? Tosi oudolta kuulostaa kun olen vielä 13… mietin että oisko mitään järkeä sitten 16 vuotiaana testiin mennä? Jostain toisesta testistä olen saanut tulokseksi 145 tai yli… erikoisen korkeilta kuulostaa nää luvut. Johtuuko se vaan siitä että ihmisiä yritetään oikeasn testiin kalastella?

9

130

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En tiedä ketään, joka olisi katunut Mensan testiä ja jäsenyyttäkään, mutta joitakin, jotka ovat katuneet Mensan jäsenyydestä kertomista.

   Ihmisissä on kateellisia, typeriä ja ilkeitä, joten kannattaa käyttää älykkyyden lisäksi myös viisautta, kun sitä tarvitaan. Sinulla on vuosia aikaa pohtia sitä ja ihmisiä ympärilläsi.

   • Minä olen kyllä katunut Mensan jäsenyyttä, mutta en testiä. Jäsenyyteen kuului jäsenlehti jossa oli idioottimaisia seksivitsejä ja kutsuja älyttömiin saunailtoihin. Ei mitään järkevää sisältöä.

    Tuo tosin oli aika kauan aikaa sitten, en tiedä onko jäsenyys tai jäsenlehti nykyään parempi.


  • Asiallisissa testeissä (kuten Mensan testit) tulos on suhteessa omaan ikäryhmääsi joten korkean tuloksen saa ihan yhtä vaikeasti minkä tahansa ikäisenä eli iällä ei ole mitään väliä. Jos nettitestissä ei kysytä ikää niin sitten se on täyttä roskaa.

   Jos haluat tietää aidon tuloksen niin suosittelen kyllä Mensan testiin menemistä - muista vain että tuo ei todellakaan mittaa älykkyyttä, vaan ainoastaan loogista ajattelukykyä.

  • Suomessa on muuten 61773 13-vuotiasta eli Suomesta löytyy yli sata 13-vuotiasta jotka saisivat tuollaisen tuloksen "parempi kuin 99,8% ihmisistä".

   61773 * (1 - 0,998) = 124

   Eli ei tuo sinun tulos nyt ihan mahdoton ole jos olet hyvä logiikassa/matematiikassa, mutta kuitenkin epäilisin aina korkeita tuloksia ja varmistaisin sen tunnetulla testillä.

  • Anonyymi

   Eniten tässä mietin sitä, kun testi kysyy ikää 18 vuodesta eteenpäin. Että miten hyvin tuo tulokseni sitä oikeaa sitten vastaa?

   Ap

   • Anonyymi

    No 13v kiskoo 143 eli 18 vuotiaaseen verrattuna vaikka 170iq vastaava tai enemmän.


  • Anonyymi

   Älykäs tajuaa kysymättäkin että Mensan testit on huuhaata.

   • Anonyymi

    Etkö päässyt mensaan?


  • Anonyymi

   perkele sain ite vaan Mensan kotitestistä 135 ja oon 19. Luulin että sain maksit vai sainko kenties maksimit ja itse olet tehnyt jonkin muun testin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   90
   4553
  2. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2260
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1547
  4. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1402
  5. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   54
   987
  6. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   55
   970
  7. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   902
  8. Haluatko sä vielä?

   Meidät? Se hurja tunne sun lähellä johtui siitä, että molemmat tunsi sen. Tähän olen nyt päätynyt kun sain pienen annoksen järkeä päähäni. Olisi pitän
   Ikävä
   18
   809
  9. Ooksä täällä mies?

   Sano jotain kivaa. Piristä rakastunutta.
   Ikävä
   67
   690
  Aihe