Kuka siellä kännissä golf kärryjä ajeli, en ainakaan minä, toteaa Kukkulan kuningatar

Anonyymi

Päivikki Palosaaren epäiltiin ajaneen golfauto 1,95 promillen humalassa. Tutkinnan aikana paljastui, että koko revohka oli niin kännissä, että kellekään ei ollut oikein selvää kuka golfkärryjä ajoi.

Käräjäoikeudessa syytäjä teki syyttämättä tapauksessa jättämispäätöksen. Tämä on se sama tapaus, jossa Palosaari 2019 kielsi edes olleensa. Melkoista touhua. Ehkä olin paikalla, ehkä en. Jos olin paikalla niin en ehkä ajanut golf kärryä kännissä.

Tämä Päivikki on tosi suoraselkäinen, tuomion saanut ympäristörikollinen. Paikallinen suur vaikuttaja ja söheltäjä. Rattijuoppoudesta jäi tuomio toistaiseksi saamatta.

12

676

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On se kyllä taitava jos kärryllä ajoi.

  • Anonyymi

   Eihän hän ajanutkaan oman kertomansa mukaan. Oli kyydissä. Tai sitten ajoi, ei kukaan tunnu oikein muistavan "ajelinko minä vai Sinä". Sitä en osaa sanoa oliko se taitavuutta mutta todella typerää ja suurta halveksuntaa aiheuttavaa. Eikä halveksuntaa ainakaan vähennä se että kyseessä oman ja lähipiirin käsityksen mukaan paikallinen stara.

   Luonnollisesti kärryillähän tässä on ajeltu. Jos olisi ajeltu golf autolla niin kaiketikin siitä olisi rattijuoppous syyte napsahtanut. Paha sanoa kun ei kukaan muista mitään eikä käräjätuomarikaan tiennyt mistään mitään.

   Tietenkin on olemassa sanontoja että sinulla on allasi melkoinen "kärry, tai kiesi, tai kaara, tai peli" kun tarkoitetaan esim. loistoautoa. Kuten aiemmin totesin, paha sanoa.

  • Anonyymi

   Kun on tullut seurattua menoa ja meininkiä Hullussa Porossa, niin eihän se mikään ihme ole, että hapan maistuu muuallakin.

  • Anonyymi

   Hapan maistuu ja harkintakyky heikkenee. Toivottavasti missään kunnassa, työpaikalla tai yleensä vatuulisessa tehtävässä olevalle näin ei käy. Mikäli käy, hommat sekoaa kyllä.

   Onkohan missään kunnassa näin käynyt?

  • Anonyymi

   Sopii kyllä hyvin Levin ja Hullun Poron imagoon!?

  • Anonyymi

   Onkohan siellä korruptiota oikeudenkin keskuudessa. ?Hyvät veljet ja sisaret yleensä syväpuhdistavat samaan porukkaan kuuluvia rötöstelijöitä.

  • Anonyymi

   On siellä. Onneksi töppöilevät jatkuvasti niin pysyvät seurannassa.

   Syytäjä ei "ymmärtänyt syyttää" on mielenkiintoinen näkemys. Syytäjän on aina syytettävä jos epäilys on. Promillet melkein kaksi. Aika paha. Varmaan halutessa selviäisi kuka siellä "kännissä ajeli". Ja kuka kieseillä istui.

   Juoppous on toki ongelma mutta ei sillä tekemättömäksi tekemisiä saa.

  • Anonyymi

   Höpö hommaa poliiseilta. Putkaan vaan koko porukka kyllä olis joku laulanut.!!! Saako se mätö kuningatar tehdä mitä lystää. No eiköhän huono karma vielä käy. Herra panee viimeistään ojennukseen.

   • Anonyymi

    Kyllähän "Herra panee" jo aikaisemminkin, kuin viimeisellä tuomiolla. Mutta onkohan " kukkulan kuningatar" enää vstaanottavainen, tuolla iällä.


  • Anonyymi

   Mitä tuosta jokainen saa omalla tontillaan tehä mitä haluaa ei se muille kuulu.

   • Anonyymi

    Kyllä se vähän kuuluu silloin, kun töpeksitään niin paljon, että aiheuttaa toiselle vakavan vamman! Tässä tapauksessa väärtit ilmeisesti yrittävät painaa tapahtuman villaisella!


   • Anonyymi

    On se rangaistavaa ajella humalassa vaikka omassa pirtissään, mikäli ajettavana sattuu olemaan esim. golfauto. Joten ei omalla tontillakaan passaa päissään huristella, edes golfautolla.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wow! Dannyyn, 79, liitetty Helmi Loukasmäki, 20, aistikkaana punaisissa kynsissään: "Kuuma kaunotar"

   Helmi, 20, on lähtenyt ulkokuvauksiin syksyn ihmeitä kummastelemaan. Danny, 79, puolestaan lähtee keikkarundille vanhojen kavereidensa kanssa: Kai Lin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   11084
  2. Sensuuri kaatoi Tokentuben.

   Ja mikä ajoitus, tänään äänestetään rokotepassista ja on mielenosoitus siitä eduskuntatalon edessä.
   Maailman menoa
   337
   1581
  3. Joukkoliikenteessä suuri päästöjen vähennyspotentiaali

   Esimerkkinä HSL:n täyttöasteet vuonna 2020. 90% matkustajapaikoista on ollut tyhjinä. Vuoroja ja reittejä voisi todella reilusti karsia. Täyttöaste
   Maailman menoa
   27
   1489
  4. Tänää hetken mietin

   Mikä on tehnyt susta niin epävarman ihmisen, toki ikäkin siihen jo vaikuttaa, mutta toivon, että joskus pääset siitä yli. Löydät kyllä joskus hyvän
   Ikävä
   105
   1175
  5. Mikä mättää teknisellä?

   Puolet työntekijöistä sairauslomalla? Onko työilmapiirissä ongelmia? Tekninen johtajakin hakee muita töitä? Kunnossapitomestari lähti, samoin ympärist
   Kauhava
   43
   1031
  6. Vie minulta järjen tämä yhteys sinuun

   Ei ole normaalia tuntea voimakasta yhteyttä, kun ei olla lähekkäin edes. Varattukin vielä. Joskus kun olen yksin se iskee, sanaton tunne, että tunnen
   Tunteet
   72
   1020
  7. Kertokaa yksikin hyvä syy ottaa koronarokote

   Tähän saakka on kerrottu vain uskomuksia. Koronarokote ikään kuin olisi ratkaisu ongelmaan. No miksi sitten rokotettuja on sairaalahoidossa siinä miss
   Maailman menoa
   433
   935
  8. Upeaa koronapassi on totta!

   Yle: Koronapassittomat asiakkaat komennetaan ulos jo ensi yönä – uusi laki saamassa lopullisen sinetin tänään
   Maailman menoa
   369
   856
  9. Ranskaa puhuvalle huippuälykkäälle naiselle

   Olet ihaninta ja kauneinta maailmassa. Rakastan Sua kultainen. 😚🥰
   Ikävä
   91
   844
  Aihe