Vaihtoehto koronarokotteelle: Vasta-aineet

Anonyymi

Jo pitkään on varsinaisten rokotteiden lyhytkestoisena vaihtoehtona käytetty vasta-aineita (immunoglobuliinit). Nyt on ilmeisesti löytynyt SARS-CoV-2 voimakkaasti tehoava vasta-aine, joka iskee kiinni piikkiproteiiniin kuin sika limppuun. Vasta-aine tarttuu siihen osaan piikistä joka ei mutatoidu nopeasti joten se tehoaa kaikkiin tähän mennessä löydettyihin virusvariantteihin.

https://actu.epfl.ch/news/scientists-discover-a-highly-potent-antibody-again/

Tuo on lisäksi pitkäikäinen eli siitä on apua luokkaa 4...6 kuukauden ajan. Normaalisti gammaglobuliini-injektiolla saadaan luokkaa 3...4 viikon ajan suoja tautia vastaan mutta tämä uusi löydös toimii kuin rokotus myös immuunisupressiosta kärsivillä ihmisillä. Kolme pistosta vuodessa pitää elinsiirtopotilaan koronasta vapaana.

5

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vasta-aine on olemassa. Se tulee luonnostaan. Mikähän noilla tutkijoilla on vialla, ettei ne osaa selvittää asiaa vai onko rokotebisneksen taustalla rahastus ?
      Elimistö nimittäin muistaa taudit ja kun kehittää vasta-aineen, ei tarvita rokotteita.

      • Anonyymi

        Ehkä aloitusviestini oli epäselvä, mutta tässä siis oli tarkoituksena saada immuunivasteeltaan puutteelliselle ihmiselle vasta-ainesuoja aikaan nimenomaan ILMAN TAUDIN SAIRASTAMISTA. Kun siis pahasti riskiryhmään kuuluvalla taudin sairastaminen johtaa usein teho-osastolle ja kuolemaan. Ja kun immuunivaste puuttuu niin taudin sairastamisella ei silläkään tule taudille immuuniksi.

        Tuo kalliin sairaalahoidon, pysyvien ja mahdollisesti invalidisoivien vaurioiden tai jopa ennenaikaisen kuoleman vältteleminen on syy sille, että mitään rokotuksia ylipäätään tarvitaan.


      • Anonyymi

        Paitsi että eikö juuri ollut tutkimusnäyttöä että rokotus(x2) antaa pidemmän suojan koronaa vastaan kuin sairastettu tauti. Mikä toisaalta kuulostaa vähän yllättävältä.


      • Anonyymi

        Vasta-aineita kerätään koronataudista hiljattain parantuneilta potilailta ja niitä annetaan koronaan vakavasti sairastuneille, mutta se on hyvin kallista hoitoa eikä niitä vasta-aineita saada riittävästi. Trumpille kuitenkin annettiin mm. näitä vasta-aineita sekä myös steroideja.


    • Anonyymi

      Jotkut kuvittelevat että kehon luontaiset vasta-aineet olisivat yleisesti tehokkaampia torjumaan koronaa kuin rokotteet. Valitettavasti tämä ei pidä paikkaansa eli keskimäärin rokote antaa paremmin suojaa kuin taudin sairastaminen. Asia on selitetty auki kirjallisuusviitteineen tässä varsin kansantajuisessa artikkelissa:

      https://arstechnica.com/science/2021/10/prior-infection-vs-vaccination-why-everyone-should-get-a-covid-19-shot/

      Aloituksessa oli kyse siitä, että lukuisten koronapotilaiden kehojen tuottamista vasta-aineista tunnistettiin se nimenomainen, joka on kaikkein tehokkain ja sitä sitten käytettiin suojaamaan muita koronalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 155
      4557
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      117
      4165
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2750
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      93
      1596
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe