Ruotsi korottaa jälleen sairaus-kansaneläkkeitä, 1 500E/kk siellä jo onkin

Anonyymi

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/v-pensionen-for-samst-stallda-maste-hojas

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Suomi on erotettu, Pohjoismaisista oikeusvaltioista ja demokratioista, 700€/kk HUONOMMILLA, orjuuttamiseläkkeillä, köyhyyseläkeläisten nälässä pitämisellä ja veroparatiisi-teekutsubisnes-kerjuuttamisjonoissa, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemisellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

41

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa äänestäminen, on jo itsetuhoista, köyhyyteen pakotetuille mm. eläkeläisköyhille, joita ikärasistinen ja nais-sairaus-vammais-vanhus-vihamielinen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä korruptiossaan syväkyykyttää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

      Jos Marin älyäisi pelastaa uransa, hallitus työstäisi jo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ Suomeen. Muussa tapauksessa, eläkeläisköyhät eivät enää äänestä.

      • Anonyymi

        Kuka maksaa? Idiootti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka maksaa? Idiootti.

        Ruotsissa kantikset kuolee kiihtyvällä vauhdilla joten varaa on. Kaduilla ei kauaa selviä vanhus hengissä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen perusturva on työeläke kansaneläke asumistuki toimeentulotuki. Reilusti yli 1000 euroa kuukaudessa asumiskuluista ja kotitalouden tuloista riippuen.

      • Anonyymi

        Pummit haluavat päälle vielä 1500 euroa discorahaa. 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pummit haluavat päälle vielä 1500 euroa discorahaa. 😂

        Et ottaisi ikäihmisten, vammaisten, pitkäaikaissairaiden ym väkivallan kohteiksi joutuneiden, vakavia sairauksia, joten ole hiljaa.


      • Anonyymi

        Heh heh. Useimmilla on vain työeläke. Asumistuki ja toimeentulotuki on vain joillakin.


      • Anonyymi

        Niin, siis käteen jää vähän yli 500€/kk riippuen noista asumismenoista.
        Se nousee 0,20€/vuodessa.


    • Anonyymi

      Taitettua indeksiä pukkaa vaan hallituksesta toiseen .

    • Anonyymi

      Jos nyt lähtisit niin kuinka pian oisit ruotsissa? Kukaan ei sinua tule estämään!

    • Anonyymi

      Taitettu indeksi pitää poistaa ensiksi.
      Aivan turha huutaa että rahat ei riitä.
      Pannaan kaikki eläkeyhtiöt yhteen ja eläkekatto.
      Kumma juttu kun Ruottilla on eläkekatto ja paremmat eläkkeet.....

      • Anonyymi

        Messiaasi paavo lipponen sen kehitti. Äänestätte demaria ja vingutte seurauksia.


    • Anonyymi

      Ruotsissa ymmärretään, etteivät sairaus-kansaneläkeläiset, ole syyllisiä ikään, vammaisuuteen, pitkäaikaissairauksiin, väkivallan kohteiksi joutumiseen ym, eli syyllistämis-äärioikeisto-ideologia, on täällä Pohjolan Unkarissa Suomessa.

      https://www.dw.com/en/german-ministers-vaccinated-recovered-or-dead-warning-is-dead-wrong-says-top-virologist/a-59903093

      Riskiryhmien ALTISTAMINEN koronaviruksille, pakottamalla heitä koronaruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille, on paha virhe korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikoilta ym vallankäyttäjiltä.

    • Anonyymi

      Suomi on moukkien luvattu nastarengas valtakunta, venäjän rajalla?🛸🛸

    • Anonyymi

      Ruotsin ei tarvinnut käydä sotia, Norja on rikas öljyvaltio.

      • Anonyymi

        Mitä sitten ei sotia.muttayli 800 000 luvatta maassa olevaa ja noin 1.2 miljoonaa sosiaali ulkolaiselättiä ja nyt sisällissota rikollisia vastaan. On niitäkin nyt probleemat.Norjalla öljy .meillä hallitus joka pilaa täkäläisen eläkejärjestelmän.noi tänne tulleet ovat tulevaisuuden eläkeläis pommi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sitten ei sotia.muttayli 800 000 luvatta maassa olevaa ja noin 1.2 miljoonaa sosiaali ulkolaiselättiä ja nyt sisällissota rikollisia vastaan. On niitäkin nyt probleemat.Norjalla öljy .meillä hallitus joka pilaa täkäläisen eläkejärjestelmän.noi tänne tulleet ovat tulevaisuuden eläkeläis pommi

        Eläkeläispommin nehän ovat eläkkeellä kokoajan.


    • Anonyymi

      Ruusuinfektio-epidemia ja sydänlihastulehdukset, kertovat karua kieltä, koronarokotteilla aiheutettujen, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien, määrän räjähtämisestä kasvuun Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

      Riskeistä ei kerrottu, ne kaikki ulkoistettiin koronarokotteiden ottajille ja todennäköisesti Veroparatiisi-sotelaitoksissa, on painostettu ihmisiä ottamaan koronarokote, tai ei ole kyselty haluavatko vai eivät. Esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, eli niitä ei pitäisi missään nimessä ottaa.

    • Anonyymi

      Paska puhetta.Onko Sulla mitään hajua mikä on ns.fattipension?? Tavallisen kotirouvan ku ei oo tehnyt koskaan duunia?Itse tein duunia noin 23v. Ennenkuin loukkaannuin.Nyt saan noin 860 ekua kuukaudessa käteen.Ota nyt selvää muutakin kuin VAALILUPAUKSIA YM.Kuen täällä vappusatanen.ta framme faktan din bävla idiotten

      • Anonyymi

        Näin on. Minä olen tehnyt työtä ammatissa yli 40 vuotta. Kustantanut itse iltalukio opiskeluni työllä, josta en saa eläkettä, koska olin alle 23 vuotias. Vanhemmillani ei ollut varaa kouluttaa minua. Ennen lukiota olin kunnallisessa keskikoulussa, myöhemmin peruskoulussa. Kunnalliseen keskikouluun (vastasi siis oppikoulua) piti pyrkiä pääsykokeella. Oppikouluun vanhemmillani ei ollut varaa .Menestyin sekä pääsykokeissa että opiskelussa.Valmistuin ammattiin opistotasoisesta oppilaitoksesta (nykyään ammattikorkeakoulu). Alalleni oli suuret pääsyvaatimukset. Nyt saan saman summan rahaa eläkkeellä ollessani nettona kuin takuueläkeläinen kaikkine tukiaisineen joka ei ole päivääkään tehnyt työtä. Tai saman verran kuin edustus/ kotirouva, joka vaatii kotityöstä palkkaa. Minä hoidin kotityöt ja lapset työpäivän jälkeen, kun edustusrouva/kotirouva minun ollessa työssä lakkasi kynsiään ja silitti verhoja. Tästä huolimatta olen iloinen ja tyytyväinen elämääni. En anna raha-asioiden häiritä elämääni, vaikka toimeentuloni onkin niukkaa.


    • Anonyymi

      Äärioikeiston veroparatiisi-"ruotsidemokraattien" kiroilemiset ymmärtää, kun niillä ei enää sielläkään, ole mitään pääsyä valtaan, sen verran pahaa jälkeä ne aiheuttivat.

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

      Pääministeriksi pääsyn hinta, on pienimpien sairaus-kansaneläkkeiden, tuntuvat korotukset, Suomea jo 700€/kk muutenkin parempiin sairaus-kansaneläkkeisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

    • Anonyymi

      Aloittajalle kysymys. Kenen syytä on sinun köyhyytesi?

      • Anonyymi

        Työpaikkoja ei ole olemassa koulutusten mukaisesti.
        Joka vuosi pitäisi hankkia uusi koulutus ja silti työpaikat loppuu kesken.
        Joten yhteiskuntaa ei rakenneta ihmisille vaan firmoille ja rikkaille.
        Köyhällä ei ole rahaa joka vuosi uuteen koulutukseen.

        Fyysisesti vahva saa minkä työn tahansa mutta huonolla ruualla elänyt köyhä ei enää ole fyysisesti vahva tai edes terve.


    • Anonyymi

      Turha tuijottaa pelkkiä eläkkeitä, sillä meillä on myös muita kokonaistuloihin vaikuttavia tukia kuten asumistuki, Todellinen minimi toimeentulo on Suomessa yli 1500 euroa/kk.

      • Anonyymi

        Hyvä vitsi mutta kumma kun ei naurata.


      • Anonyymi

        Itse olen työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveyssyistä(pitkä koulukiusaaminen ja lapsena koettu hyväksikäyttö aiheuttanut) enkä ikinä ole saanut lähellekkään 1500 euroa kuukaudessa tukia.

        Sillä rahalla jo pärjäisi hienosti kun ei ole muita sairauksia ja lääkkeet on omavastuun(50 euroa vuoden alusta kiitos Sipilän kesk, ps , kok hallituksen) jälkeen vain 4.5 euroa per paketti.


      • Anonyymi

        Siis tuo on totta Helsingissä missä on korkeat vuokrat.
        Mutta mitä pienempi kunta sen pienempi tuki vaikka sielläkin vuokrat nousee.

        KELAn sivulta löytyy taulukko jonka tuet ei ole nousseet vuosikausiin vaikka vuokrat nousee. Näin ollen nouseva osuus vähennetään tuesta jolloin käyttöön jää joka vuosi vähemmän.

        https://www.kela.fi/toimeentulotuki-asumismenot

        Köyhät siis köyhtyy koko ajan.


    • Anonyymi

      Shampanjaa ja kaviaaria vain juodaan ja syödään, kansaa pidetään köyhänä ja kipeänä vanhoissa vaatteissa. Suomi on hölmölandia jota johtaa pellejen eduskunta.

      • Anonyymi

        YLE haastatteli köyhää Hurstin juhlassa. Köyhä oli kiitollinen glökimuki kädessä pakkasessa ilman hattua. Sen takia se pääsikin ääneen koska muisti ilmaista kiitollisuutensa Suomen "hyvistä oloista".

        Ei olisi nähty haastattelua TVssä jos köyhä olisi ollut rehellinen omista kohtaloistaan, tai sitten se osuus vain sensuroitiin kuten YLEn annon harrastuksiin kuuluu.
        Eihän haluttu pilata eliitin itsenäisyyspäiväjuhlia.
        Mutta pian on eliitinkin juhlat juhlittu.


    • Anonyymi

      Kiuru taitaa olla perusturvaministeri tällä hetkellä. Hoitaa varmaan perusturva asiat kuntoon. Suomea on moitittu huonosta perusturvasta muualtakin päin.

      • Anonyymi

        Ihmettelin tuossa miksi peruspalveluministeristä on tullut Tautiministeri.


    • Anonyymi

      https://www.france24.com/en/live-news/20211202-denied-treatment-russians-with-rare-disorder-fight-for-lives

      Sama tilanne, kuin Venäjällä, 800€/kk orjuuseläkeläiset, joutuvat valitsemaan reseptilääkkeiden ja ravinnon välillä, joten käytännössä mihinkään "hoitoon" ei ole rahaa ja veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen pakottaminen, ei ole vastaus, puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisköyhyyteen pakotettujen, puuttuvaan oikeusturvaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      Ihmisillä on oltava ENNEN, mitään veroparatiisi-soteja, mahdollisuudet hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan ym pandemioihin sairastumisia, varsinkin kun kaikki koronarokotteet, ovat mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa hengenvaarallisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202909/koronasairausrokote-lisaavat-uuden-diabeteksen-muodon-riskia

    • Anonyymi

      Ruotsissa mm. naisiin kohdistuva, taloudellinen, fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta, kuten köyhyyteen pahoinpiteleminen, voidaan luokitella terrorismiksi:

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

      Tuon lain perusteella, 800€/kk orjuuttamiseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pakottaminen, on luokiteltava terrorismiksi. Köyhyys on naisistunut, enemmistö köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotetuista eläkeläisköyhistä, on naisia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruotsi osaa varoa, jenkkien hyökkäysliiton sotakiimaa ja norjalaisten kieroiluja, toisin kuin ahneet korruptiopoliitikot, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      Missään "valiokuntien kokouksissa" EI ole laillista, päättää veroparatiisi-hävittäjä-ym sotabisneshankkeista. Viekää te joilla on Veto-oikeus, käsittely VALTAKUNNANOIKEUTEEN ja nostakaa syytteet korruptipoliitikkoja vastaan.

    • Anonyymi

      Ikärasistinen, vammais-sairaus-NAISVIHAMIELINEN eduskunta / hallitus, jatkaa puolustuskyvyttömien 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten, julmaa pahoinpitelyä, tällä kertaa heiltä viedään, se ainut kuntoutus, johon ovat nälissään säästäneet, estämällä pääsy uimahalleihin koronapassipakoilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

      LIIKKUMATTOMIKSI pakottaminen, on tehokas keino, ennenaikaistaa sairauksien pahenemista / veroparatiisi-sotelaitoksiin, ennenaikaisiin kuolemiin joutumista, eli voidaan jo puhua, laskelmoidusta kansanmurhaamisesta.

      Ei olisi halunnut uskoa, että naisvoittoinen hallitus, onkin naisvihamielinen hallitus ja juhlii köyhien pahoinpitelemistä, abortinvastustaja-äärioikeiston kanssa.

      • Anonyymi

        Feministit ovat yhtä julmia kuin hitlerin joukot, joten ei yllätä yhtään.

        Vanhusten täytyy keksiä jokin muu tapa liikkua kuten muutkin köyhät ovat joutuneet tekemään jo vuosikymmeniä.

        Ulkoilu lisää kuntoa kun valmistautuu kolmanteen maailman sotaan.


    • Anonyymi

      Oletteko huomanneet että uutisetkin ovat alkaneet heräämään suomalaisen huono-osaisuuteen verrattuna EUhun.
      Lähes joka päivä kerrotaan kuinka paljon kalliimpaa kaikki on suomessa ja huonommin edut.
      Huomaakohan EU kaikessa ylhäisyydessään yhden jäsenmaan kurjuuden vai onko ihan tyytyväinen aikaansaannokseensa?

    • Anonyymi

      Älkää uskokotuota aloittajaa,täysin tuulesta tempaistu otsikkoineen. Aloittajalla ei ole hajuakaan Ruotsin eläkejärjestelmästä ja työkyvyttömien eläkkeistä.
      Regeringen föreslår därför höjd garantinivå i sjukersättningen och aktivitetsersättningen från och med den 1 januari 2022. Den som har hel garantiersättning och har fyllt 30 år får idag 10 036 kronor före skatt i månaden i sjukersättning. Förslaget innebär att personer med hel sjukersättning och aktivitetsersättning i form av garantiersättning får drygt 1 000 kronor mer i garantiersättning per månad. Garantinivån höjs med 0,25 prisbasbelopp. Utgifterna för statens budget beräknas öka med drygt 1,5 miljarder kronor per år.

    • Anonyymi

      Luemme Ruotsin tiedotusvälineitä, tiedämme tarkalleen, missä siellä mennään sairaus-kansaneläkkeiden suhteen. Ei auta "ruotsidemokraattien" sönkötykset, täällä PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten veroparatiisiporvarien käskystä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Ruotsi ei tärvää maanpetoshävittäjiin, vieraitten valtojen hyökkäysliitolle, vaan pitää huolen aidosta demokratiasta ja oikeusturvasta kansalaisilleen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe