Ruotsi korottaa jälleen sairaus-kansaneläkkeitä, 1 500E/kk siellä jo onkin

Anonyymi

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/v-pensionen-for-samst-stallda-maste-hojas

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Suomi on erotettu, Pohjoismaisista oikeusvaltioista ja demokratioista, 700€/kk HUONOMMILLA, orjuuttamiseläkkeillä, köyhyyseläkeläisten nälässä pitämisellä ja veroparatiisi-teekutsubisnes-kerjuuttamisjonoissa, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pahoinpitelemisellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

41

287

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa äänestäminen, on jo itsetuhoista, köyhyyteen pakotetuille mm. eläkeläisköyhille, joita ikärasistinen ja nais-sairaus-vammais-vanhus-vihamielinen, eduskunnan yksipuoluejärjestelmä korruptiossaan syväkyykyttää.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108608/hallitus-toteuttaa-nyt-1-250ekk-minimielakkeet-budjettiriihessa---tai-eroaa

   Jos Marin älyäisi pelastaa uransa, hallitus työstäisi jo 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ Suomeen. Muussa tapauksessa, eläkeläisköyhät eivät enää äänestä.

   • Anonyymi

    Kuka maksaa? Idiootti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka maksaa? Idiootti.

    Ruotsissa kantikset kuolee kiihtyvällä vauhdilla joten varaa on. Kaduilla ei kauaa selviä vanhus hengissä.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen perusturva on työeläke + kansaneläke + asumistuki + toimeentulotuki. Reilusti yli 1000 euroa kuukaudessa asumiskuluista ja kotitalouden tuloista riippuen.

   • Anonyymi

    Pummit haluavat päälle vielä 1500 euroa discorahaa. 😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pummit haluavat päälle vielä 1500 euroa discorahaa. 😂

    Et ottaisi ikäihmisten, vammaisten, pitkäaikaissairaiden ym väkivallan kohteiksi joutuneiden, vakavia sairauksia, joten ole hiljaa.


   • Anonyymi

    Heh heh. Useimmilla on vain työeläke. Asumistuki ja toimeentulotuki on vain joillakin.


   • Anonyymi

    Niin, siis käteen jää vähän yli 500€/kk riippuen noista asumismenoista.
    Se nousee 0,20€/vuodessa.


  • Anonyymi

   Taitettua indeksiä pukkaa vaan hallituksesta toiseen .

  • Anonyymi

   Jos nyt lähtisit niin kuinka pian oisit ruotsissa? Kukaan ei sinua tule estämään!

  • Anonyymi

   Taitettu indeksi pitää poistaa ensiksi.
   Aivan turha huutaa että rahat ei riitä.
   Pannaan kaikki eläkeyhtiöt yhteen ja eläkekatto.
   Kumma juttu kun Ruottilla on eläkekatto ja paremmat eläkkeet.....

   • Anonyymi

    Messiaasi paavo lipponen sen kehitti. Äänestätte demaria ja vingutte seurauksia.


  • Anonyymi

   Ruotsissa ymmärretään, etteivät sairaus-kansaneläkeläiset, ole syyllisiä ikään, vammaisuuteen, pitkäaikaissairauksiin, väkivallan kohteiksi joutumiseen ym, eli syyllistämis-äärioikeisto-ideologia, on täällä Pohjolan Unkarissa Suomessa.

   https://www.dw.com/en/german-ministers-vaccinated-recovered-or-dead-warning-is-dead-wrong-says-top-virologist/a-59903093

   Riskiryhmien ALTISTAMINEN koronaviruksille, pakottamalla heitä koronaruuhkaisille veroparatiisi-sote-asemille, on paha virhe korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikoilta ym vallankäyttäjiltä.

  • Anonyymi

   Suomi on moukkien luvattu nastarengas valtakunta, venäjän rajalla?🛸🛸

  • Anonyymi

   Ruotsin ei tarvinnut käydä sotia, Norja on rikas öljyvaltio.

   • Anonyymi

    Mitä sitten ei sotia.muttayli 800 000 luvatta maassa olevaa ja noin 1.2 miljoonaa sosiaali ulkolaiselättiä ja nyt sisällissota rikollisia vastaan. On niitäkin nyt probleemat.Norjalla öljy .meillä hallitus joka pilaa täkäläisen eläkejärjestelmän.noi tänne tulleet ovat tulevaisuuden eläkeläis pommi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sitten ei sotia.muttayli 800 000 luvatta maassa olevaa ja noin 1.2 miljoonaa sosiaali ulkolaiselättiä ja nyt sisällissota rikollisia vastaan. On niitäkin nyt probleemat.Norjalla öljy .meillä hallitus joka pilaa täkäläisen eläkejärjestelmän.noi tänne tulleet ovat tulevaisuuden eläkeläis pommi

    Eläkeläispommin nehän ovat eläkkeellä kokoajan.


  • Anonyymi

   Ruusuinfektio-epidemia ja sydänlihastulehdukset, kertovat karua kieltä, koronarokotteilla aiheutettujen, autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien, määrän räjähtämisestä kasvuun Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17207081/ruusuepidemia-ja-sydanlihastulehdukset-seurausta-riskiryhmien-koronrokottamisesta

   Riskeistä ei kerrottu, ne kaikki ulkoistettiin koronarokotteiden ottajille ja todennäköisesti Veroparatiisi-sotelaitoksissa, on painostettu ihmisiä ottamaan koronarokote, tai ei ole kyselty haluavatko vai eivät. Esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, koronarokotteet ovat hengenvaarallisia, eli niitä ei pitäisi missään nimessä ottaa.

  • Anonyymi

   Paska puhetta.Onko Sulla mitään hajua mikä on ns.fattipension?? Tavallisen kotirouvan ku ei oo tehnyt koskaan duunia?Itse tein duunia noin 23v. Ennenkuin loukkaannuin.Nyt saan noin 860 ekua kuukaudessa käteen.Ota nyt selvää muutakin kuin VAALILUPAUKSIA YM.Kuen täällä vappusatanen.ta framme faktan din bävla idiotten

   • Anonyymi

    Näin on. Minä olen tehnyt työtä ammatissa yli 40 vuotta. Kustantanut itse iltalukio opiskeluni työllä, josta en saa eläkettä, koska olin alle 23 vuotias. Vanhemmillani ei ollut varaa kouluttaa minua. Ennen lukiota olin kunnallisessa keskikoulussa, myöhemmin peruskoulussa. Kunnalliseen keskikouluun (vastasi siis oppikoulua) piti pyrkiä pääsykokeella. Oppikouluun vanhemmillani ei ollut varaa .Menestyin sekä pääsykokeissa että opiskelussa.Valmistuin ammattiin opistotasoisesta oppilaitoksesta (nykyään ammattikorkeakoulu). Alalleni oli suuret pääsyvaatimukset. Nyt saan saman summan rahaa eläkkeellä ollessani nettona kuin takuueläkeläinen kaikkine tukiaisineen joka ei ole päivääkään tehnyt työtä. Tai saman verran kuin edustus/ kotirouva, joka vaatii kotityöstä palkkaa. Minä hoidin kotityöt ja lapset työpäivän jälkeen, kun edustusrouva/kotirouva minun ollessa työssä lakkasi kynsiään ja silitti verhoja. Tästä huolimatta olen iloinen ja tyytyväinen elämääni. En anna raha-asioiden häiritä elämääni, vaikka toimeentuloni onkin niukkaa.


  • Anonyymi

   Äärioikeiston veroparatiisi-"ruotsidemokraattien" kiroilemiset ymmärtää, kun niillä ei enää sielläkään, ole mitään pääsyä valtaan, sen verran pahaa jälkeä ne aiheuttivat.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

   Pääministeriksi pääsyn hinta, on pienimpien sairaus-kansaneläkkeiden, tuntuvat korotukset, Suomea jo 700€/kk muutenkin parempiin sairaus-kansaneläkkeisiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

  • Anonyymi

   Aloittajalle kysymys. Kenen syytä on sinun köyhyytesi?

   • Anonyymi

    Työpaikkoja ei ole olemassa koulutusten mukaisesti.
    Joka vuosi pitäisi hankkia uusi koulutus ja silti työpaikat loppuu kesken.
    Joten yhteiskuntaa ei rakenneta ihmisille vaan firmoille ja rikkaille.
    Köyhällä ei ole rahaa joka vuosi uuteen koulutukseen.

    Fyysisesti vahva saa minkä työn tahansa mutta huonolla ruualla elänyt köyhä ei enää ole fyysisesti vahva tai edes terve.


  • Anonyymi

   Turha tuijottaa pelkkiä eläkkeitä, sillä meillä on myös muita kokonaistuloihin vaikuttavia tukia kuten asumistuki, Todellinen minimi toimeentulo on Suomessa yli 1500 euroa/kk.

   • Anonyymi

    Hyvä vitsi mutta kumma kun ei naurata.


   • Anonyymi

    Itse olen työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveyssyistä(pitkä koulukiusaaminen ja lapsena koettu hyväksikäyttö aiheuttanut) enkä ikinä ole saanut lähellekkään 1500 euroa kuukaudessa tukia.

    Sillä rahalla jo pärjäisi hienosti kun ei ole muita sairauksia ja lääkkeet on omavastuun(50 euroa vuoden alusta kiitos Sipilän kesk, ps , kok hallituksen) jälkeen vain 4.5 euroa per paketti.


   • Anonyymi

    Siis tuo on totta Helsingissä missä on korkeat vuokrat.
    Mutta mitä pienempi kunta sen pienempi tuki vaikka sielläkin vuokrat nousee.

    KELAn sivulta löytyy taulukko jonka tuet ei ole nousseet vuosikausiin vaikka vuokrat nousee. Näin ollen nouseva osuus vähennetään tuesta jolloin käyttöön jää joka vuosi vähemmän.

    https://www.kela.fi/toimeentulotuki-asumismenot

    Köyhät siis köyhtyy koko ajan.


  • Anonyymi

   Shampanjaa ja kaviaaria vain juodaan ja syödään, kansaa pidetään köyhänä ja kipeänä vanhoissa vaatteissa. Suomi on hölmölandia jota johtaa pellejen eduskunta.

   • Anonyymi

    YLE haastatteli köyhää Hurstin juhlassa. Köyhä oli kiitollinen glökimuki kädessä pakkasessa ilman hattua. Sen takia se pääsikin ääneen koska muisti ilmaista kiitollisuutensa Suomen "hyvistä oloista".

    Ei olisi nähty haastattelua TVssä jos köyhä olisi ollut rehellinen omista kohtaloistaan, tai sitten se osuus vain sensuroitiin kuten YLEn annon harrastuksiin kuuluu.
    Eihän haluttu pilata eliitin itsenäisyyspäiväjuhlia.
    Mutta pian on eliitinkin juhlat juhlittu.


  • Anonyymi

   Kiuru taitaa olla perusturvaministeri tällä hetkellä. Hoitaa varmaan perusturva asiat kuntoon. Suomea on moitittu huonosta perusturvasta muualtakin päin.

   • Anonyymi

    Ihmettelin tuossa miksi peruspalveluministeristä on tullut Tautiministeri.


  • Anonyymi

   https://www.france24.com/en/live-news/20211202-denied-treatment-russians-with-rare-disorder-fight-for-lives

   Sama tilanne, kuin Venäjällä, 800€/kk orjuuseläkeläiset, joutuvat valitsemaan reseptilääkkeiden ja ravinnon välillä, joten käytännössä mihinkään "hoitoon" ei ole rahaa ja veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen pakottaminen, ei ole vastaus, puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisköyhyyteen pakotettujen, puuttuvaan oikeusturvaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   Ihmisillä on oltava ENNEN, mitään veroparatiisi-soteja, mahdollisuudet hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä, koronaan ym pandemioihin sairastumisia, varsinkin kun kaikki koronarokotteet, ovat mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa hengenvaarallisia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202909/koronasairausrokote-lisaavat-uuden-diabeteksen-muodon-riskia

  • Anonyymi

   Ruotsissa mm. naisiin kohdistuva, taloudellinen, fyysinen, seksuaalinen ja henkinen väkivalta, kuten köyhyyteen pahoinpiteleminen, voidaan luokitella terrorismiksi:

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

   Tuon lain perusteella, 800€/kk orjuuttamiseläkkeille, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pakottaminen, on luokiteltava terrorismiksi. Köyhyys on naisistunut, enemmistö köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotetuista eläkeläisköyhistä, on naisia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ruotsi osaa varoa, jenkkien hyökkäysliiton sotakiimaa ja norjalaisten kieroiluja, toisin kuin ahneet korruptiopoliitikot, Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

   Missään "valiokuntien kokouksissa" EI ole laillista, päättää veroparatiisi-hävittäjä-ym sotabisneshankkeista. Viekää te joilla on Veto-oikeus, käsittely VALTAKUNNANOIKEUTEEN ja nostakaa syytteet korruptipoliitikkoja vastaan.

  • Anonyymi

   Ikärasistinen, vammais-sairaus-NAISVIHAMIELINEN eduskunta / hallitus, jatkaa puolustuskyvyttömien 800€/kk orjuuttamiseläkeläisten, julmaa pahoinpitelyä, tällä kertaa heiltä viedään, se ainut kuntoutus, johon ovat nälissään säästäneet, estämällä pääsy uimahalleihin koronapassipakoilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17234846/koronapassipakko-uimahalleissa-tulee-romahduttamaan-elakelaiskoyhien-kunnon

   LIIKKUMATTOMIKSI pakottaminen, on tehokas keino, ennenaikaistaa sairauksien pahenemista / veroparatiisi-sotelaitoksiin, ennenaikaisiin kuolemiin joutumista, eli voidaan jo puhua, laskelmoidusta kansanmurhaamisesta.

   Ei olisi halunnut uskoa, että naisvoittoinen hallitus, onkin naisvihamielinen hallitus ja juhlii köyhien pahoinpitelemistä, abortinvastustaja-äärioikeiston kanssa.

   • Anonyymi

    Feministit ovat yhtä julmia kuin hitlerin joukot, joten ei yllätä yhtään.

    Vanhusten täytyy keksiä jokin muu tapa liikkua kuten muutkin köyhät ovat joutuneet tekemään jo vuosikymmeniä.

    Ulkoilu lisää kuntoa kun valmistautuu kolmanteen maailman sotaan.


  • Anonyymi

   Oletteko huomanneet että uutisetkin ovat alkaneet heräämään suomalaisen huono-osaisuuteen verrattuna EUhun.
   Lähes joka päivä kerrotaan kuinka paljon kalliimpaa kaikki on suomessa ja huonommin edut.
   Huomaakohan EU kaikessa ylhäisyydessään yhden jäsenmaan kurjuuden vai onko ihan tyytyväinen aikaansaannokseensa?

  • Anonyymi

   Älkää uskokotuota aloittajaa,täysin tuulesta tempaistu otsikkoineen. Aloittajalla ei ole hajuakaan Ruotsin eläkejärjestelmästä ja työkyvyttömien eläkkeistä.
   Regeringen föreslår därför höjd garantinivå i sjukersättningen och aktivitetsersättningen från och med den 1 januari 2022. Den som har hel garantiersättning och har fyllt 30 år får idag 10 036 kronor före skatt i månaden i sjukersättning. Förslaget innebär att personer med hel sjukersättning och aktivitetsersättning i form av garantiersättning får drygt 1 000 kronor mer i garantiersättning per månad. Garantinivån höjs med 0,25 prisbasbelopp. Utgifterna för statens budget beräknas öka med drygt 1,5 miljarder kronor per år.

  • Anonyymi

   Luemme Ruotsin tiedotusvälineitä, tiedämme tarkalleen, missä siellä mennään sairaus-kansaneläkkeiden suhteen. Ei auta "ruotsidemokraattien" sönkötykset, täällä PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten veroparatiisiporvarien käskystä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Ruotsi ei tärvää maanpetoshävittäjiin, vieraitten valtojen hyökkäysliitolle, vaan pitää huolen aidosta demokratiasta ja oikeusturvasta kansalaisilleen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   2992
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   18
   2638
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1462
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   104
   1450
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1190
  6. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   1176
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   49
   1111
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1035
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   998
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   893
  Aihe