Veroparatiisi-Teekutsu-Kerjuuttamisbisnekset, korruptiopoliitikkojen kylmä vastaus eläkeläisköyhille

Anonyymi

Siinä missä muiden Pohjoismaiden, poliitikot ja mepit, korottamasta päästyään korottavat sairaus-kansaneläkkeitä ja huolehtivat, että perustuslain kirjaa noudatetaan ja lupaukset eläkeläisäänestäjille pidetään, Suomen korruptiopoliitikot yksipuoluejärjestelmässään, ihan avoimesti ehdottavat, äärioikeiston fundamentalistististen uskonnollisten, poliittisten veroparatiisibisnes-ääriliikkeiden kerjuuttamisjonoja, vastaukseksi, isoon, erittäin vakavaan eläkeläisten oikeusturvattomuuteen, 800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197147/oikeutensa-ja-demokratian-taysin-vaarin-kasittaneet-korruptiopoliitikot#comment-111146294

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

Suomi olisi nyt enemmän Pohjoismaisten, oikeus-sivistysvaltioiden kaltainen, aito demokratia 1 500€/kk minimieläkkeineen, jos tuolloin kun VeroparatiisiKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten kaltaiset, Veroparatiisi-äärioikeiston ääriliikkeet, olisi kyseenalaistettu ja niiden valtaan pääsy estetty, vaan ek-mediathan ovat kyseisten veroparatiisi-radikalistien omistuksessa, joten se siitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

700€/kk on valtava ero ja kuilu, muiden Pohjoismaiden, aitojen demokratioiden
1 500€/kk minimieläkkeisiin nähden. Se ratkaiseva ero kansan ennenaikaisten kuolemaan pakottamisten ja oikeusvaltioiden välillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille keskenään, sitä on nykyisenkin hallituksen touhu. Eivät ansaitse enää ääniämme. Älkää antako enää, painostaa itseänne äänestämään, syvästi korruptoituneiden, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikkoja.

63

1007

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rahanvähyydestä kärsivien pitäisi irtianoutua Kuluttajatutkimuskeskuksen punikkirouvien "viitebudjetista" josta tässä sinkun rahantarve:

      ruoka 294€/kk, vaattet, kengät, laukut 47€/kk
      tietoliikennelaitteet 14€/kk, tietoliikenneyhteydet 51€/kk
      huonekalut ja astiat 27€/kk, terveys ja hygienia 50€/kk, vapaa-aika 48€/kk

      Tuo kuukauden ruokabudjetti riittää minulla puoleksi vuodeksi ja muut menokohdat vuodeksi tai kahdeksi.

    • Anonyymi

      Et elä siinä todellisuudessa, missä äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotetut, jotka eivät omista yhtään mitään, kuten sinä, joten älä opeta äitiäsi ja isääsi. Pitää ensin olla kävellyt, ne matkat osattomiksi tehtyjen saappaissa, ennen kuin voi sanoa yhtään mitään köyhyydestä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Vaikka EK-medioissa, jotka ovat äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden mainosesitteitä, väitetään PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten gallup-"suosiota", ne ovat valheita. Niin itsetuhoisia eivät suomalaiset, köyhyyteen pakotetut enää ole, että niihin koskisivat pitkällä tikullakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

      Kyllä se on äänestämisen loppu, kun nykyinenkin hallitus, jatkoi käytännössä eläkeleikkauksia, ei kompensoinut ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, ei vastannut järkyttäviin elinkustannusten nousuihin, ym joten ei ääniä kansanpettureille enää missään vaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187977/korruptiopoliitikotporssirikolliset-kidnappasivat-suomen-kansan-nettomaksajiksi

      Tuon edellisen PetosKokPersRkpjne:n "laskelmat" kuluista ja kustannuksista, ovat kaiken ilmaiseksi saaneen, perintö- ja verosuunnittelijan valhelaskelmia, pelkät välttämättömien reseptilääkkeiden kulut, ylittävät nuo laskelmat, muista pakollisista elinkustannuksista puhumattakaan. Emme käytä päihteitä, emmekä ostele uusia vaatteita ym. ei ole "asenneongelmaa", kuten populistiporvareilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

    • Anonyymi

      nautinto-hytky-karamelli, siinä meidän tunnuslauseemme. Jatkakaa te köyhät vaan valitusta ja valitkaa vapaus raastavasta työnteosta.

    • Anonyymi

      Äärioikeisto-politikointiin ja veroparatiisi-ahnehtimiseen, uskontoa käyttäviltä ovat päässeet unohtumaan: "älä turhaan lausu" ja "muista pyhittää lepopäivä".

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Syyllistäjät jotka väittävät omistavansa hengellisyyden ja uskonnot, ovat aina väärässä. Syyllistäminen on aina vallankäyttöä, ei aitoa henkisyyttä. Ne tahot jotka ovat aidosti hyvyyden asialla, näkevät ihmisissä hyvää, tukevat ja auttavat, vaatimatta mitään ja syyllistämättä. Ne myös vaativa aitoa oikeusturvaa, aitoja 1 500€/kk minimieläkkeitä Suomenkin kansalaisille, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa.

      • Anonyymi

        Näin sen pitäisi olla mutta kun vaan voisin antaa kenkäni sinulle niin sitten ymmärtäisit kuinka rikki olen


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeistoradikalistien "uskonnollisia" bisnesliikkeitä, on syytä varoa ja pysytellä erossa ihmisiä syyllistävistä lahkoista. Mikään rehellisesti henkinen ihminen, ei syyttele toisia ihmisiä ja väitä puppua pahoista ja hyvistä. Kukaan ihminen ei omista "jeesusta" eikä raamanttua.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia

      Käyttäkää tuota uskontojen uhreille tarkoitettua sivustoa, jos olette tekemisissä uskontojen omistajiksi, itseään väittävien tahojen kanssa,että osaatte erottaa ne äärioikeistoradikalistiset bisneskirkot, jotka vain pyrkivät hyötymään, ihmisten köyhyyteen pakottamisesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muistakaa ihmiset, että Suomessa ei ole ÄÄNESTYSPAKKOA, vielä, mutta kohta on, jos vielä annatte valtuuksia äänestämällä, syvästi korruptoituneita yksipuoluejärjestelmän poliittisia puolueita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198744/ruotsi-korottaa-jalleen-sairaus-kansanelakkeita-1-500ekk-siella-jo-onkin

      800€/kk orjuuttamiseläkeläiset oikeusturvattomiksi jättäminen, keskelle kovaa pandemiaa, on rikos Suomen perustuslakia ja kansalaisia vastaan. Ei voi soveltaa 1950-luvun "tartuntatautilakia", kun ei ensin toteuta 2022-luvun aitoa oikeusturvaa. Oikeutensa ja demokratian, erittäin väärin käsittäneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kansanedustajat, eivät edusta kansaa, eivätkä demokratiaa. Rusinat pullasta verokeitaisiin, ovat Suomen korruptiopoliitikkojen, ainoat "koronatoimenpiteet"

    • Anonyymi

      EK-Moukkamedioitten kännykkärallilla, peitellään isoja, korjaamattomia yhteiskunnallisia ongelmia Suomessa, päällimmäisenä puolen miljoonan Suomen kansalaisen, oikeusturvattomiksi Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, modenin orjuuttamisen välineiksi pakottaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17225971/aarioikeistomedioitten-kannykkaralli-unohtaa-kannykattomat-puoli-miljoonaa-elakelaiskoyhaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

      Selkeä, suuri enemmistö, köyhyyteen pahoinpidellyistä vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, työttömistä ja syrjäytetyistä, ei iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, kykene käymään missään, äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoissa. Tätäkään eivät EK-Moukkamediat, kyseisten, antioikeusvaltioiden ja epädemokratioiden nöyryyttävien kerjuuttamismuotojen mainostajat, eivät teille uutisoi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

    • Anonyymi

      SELÄT KÄÄNTYVÄT jälleen heti, kun on valehtelemalla, mainoksilla, huijaamalla, uhkailemalla ja kiristämällä, otettu vaaliäänet korruptiovaaleissa.

      Miljardeja palaa jälleen Suomen ilmatilassa, Veroparatiisi-sotapörssikeinottelijoiden hyökkäyshävittäjiin, muttei muka ole varaa, oman kansamme vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aitoon oikeusturvaan.

      Eivät ansaitse vaaliääniämme, yksikään korruptiovaaliehdokas.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272266/korruptiopoliitikot-eivat-ole-quotomia-ehdokkaitaquot---ala-usko-korruptiovaalimainoksia

    • Anonyymi

      Äänestämällä korruptiovaaleissa, saatte vain lisää kerjuuttamista, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pakottamista.

      Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

      Kiuru on erotettava, 775€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan IHMISKAUPPAA Suomessa, modernia orjuuttamista Veroparatiisi-sotessa.

      Se on EI äänestämiselle korruptiovaaleissa, kunnes luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET toteutetaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17369688/nain-rkphen-loikannut-li-andersson-halveksii-demokratiaa

      Teekutsu-kerjuuttamisbisnekset pahentavat, eläkeläisköyhyys-hätätila-uhrien, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen hätätilaa, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi pahoinpitelemistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367413/korruptiolintilasaarikko-peittelee-kyvyttomyyttaan-heikoimpia-pahoinpitelemalla

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Saksa, Ruotsi, Islanti, Norja, Tanska

      800€/kk Veroparatiisi-sote- IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu Suomi ym itäblokin rupumaat

      Enemmistö köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpidellyistä vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, ei edes pysty syömään mitään, mitä niissä äärioikeisto-fundamentalisti-uskovaisten, Teekutsu-kerjuuttamis-bisnesjonoissa, niihin jonoihin asti kykeneville, jaetaan. Enemmistöhän ei niissä muutenkaan, iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, muutenkaan pysty käymään, eikä heidän oikeusvaltioissa, niin pitäisi myöskään joutua tekemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym

      Vakavat ruoka-ainerajoitteet, ovat yleisiä orjuuttamiseläkeläisten keskuudessa, esim. gluteeniton, maidoton, lisäaineeton, kaaliton, herneetön, pavuton, sipuliton, ovat ihan normaaleja rajoituksia, siis juuri ne, mitä Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien "leipäjonoissa" ainoastaan jaetaan. Kyse on siis veroparatiisibisneksistä, verojenkierron muodosta, kyseisissä "leipäjonoissa", siksikin niitä tulisi boikotoida.

    • Anonyymi

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009037821.html

      Ns. "ruokaapujonot" ovat kylmää bisnestä, oikeusvaltion ja demokratian vastakohta, poliittisesti äärioikeistolaista, uskonnolla perusteltua fundamentalistista toimintaa, eli eivät kuulu aitoihin oikeusvaltioihin ja aitoihin demokratioihin.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Saksa, Islanti, Tanska

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009041538.html

      Äärioikeiston veroparatiisi-Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien nimittäminen "ruoka-avuksi" sosiaalivirkailijoiden toimesta, on äärioikealle politikoimista valtion viroista käsin eli tuomittavaa. Kyse on oikeusvaltion ja demokratian alasajosta ja sellaisena niistä pitää myös puhua, asioiden oikeilla nimillä.

    • Anonyymi

      Rasisimikortilla PetosKokPersVihrRkpKeSdp jne ovat moninkertaistamassa, ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, veroparatiisiyrityksien-tilojen-ym vastikkeettomien yritys-maataloustukien rahastukseen. Älkää menkö enää ansaan ihmiset, muistakaa kuinka viimeksi, takit kääntyivät heti, kun oli vaaliäänet huijattu valheilla ja toivat välittömästi 38 000 maahanmuuttajaa, nyt aikovat nelinkertaistaa tuon määrän, tiedotti veroparatiisi-kauppakamari.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi

      TeekutsuHurstin veljenpoika AutokratiaUsan SotaRikosliiton it-pörssikeinottelijoita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17547044/suomessa-ollut-sotaa-valmisteleva-naton-tukikohta-jo-5-vuotta-

      Siksihän kerjuuttamisbisneksiä ylläpidetään, äärioikeistoekstremistien uskonnolla politikointia, Suomen "sosiaaliturvana", mitä se ei ole, eli älkää menkö ansaan enää kansalaiset. Vaatikaa Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, äänestämisen ehtona ja hintalappuna, muuten seisotte loppuikänne, äärioikeiston kerjuuttamisjonoissa, kerjäämässä sitä, minkä pitää Suomen lakienkin mukaan, kuulua jokaiselle Suomen kansalaiselle, eli aitoa oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

    • Anonyymi

      "Asunnottomien yö" kerran vuodessa, on tapahtuma jolle ei Suomen perustuslain mukaan, pitäisi olla tarvetta, kun Suomen perustuslakiin on kirjattu, aidon oikeusturvan kuuluminen, jokaiselle Suomen kansalaiselle.

      https://www.dw.com/en/germany-what-poverty-looks-like-in-a-rich-country/a-63393501

      Kaiken yksityistäminen olisi pitänyt jo pysäyttää ja lakkauttaa, alkaa palauttaa yhteiskunnan toimijoita aidosti julkisiksi palveluiksi ja toteuttaa ne kaikkien muiden Pohjoismaiden ja EU-demokratioiden jo toteuttamat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomeenkin, ei Suomen eläkeläisväestö tule elinkustannuksiltaan kalliimmassa valtiossa, yhtään sen vähemmällä toimeen, kuin muissakaan EU-valtioissa eläkeläiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      Niin Nord Stream, Talvivaara Rikos, Uniper, kuin Suomen valtion ja eläkerahastojen, eli kansamme valtavien varallisuuksien ryöstöt, kuuluvat Valtakunnanoikeuteen ja Haagin Tuomioistuimeen syytettäviksi, eikä ek-medioissa ratkottaviksi, toki ensin ne isoimpien talousrikosten, korruption ja valtion virka-asemien törkeiden väärinkäyttöjen rikostutkinnat, velvoitettava tehtäviksi supon ja poliisin toimesta eduskuntaan, ministeriöihin, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten keskuuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17427398/viranomaiset-nostakaa-rikoskanteita-haagin-tuomioistuimeen-heti-!

      Isot talousrikolliset, äärioikeistoekstremistiset veroparatiisi-pörssirikolliset, erittäin syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, yhdessä korruptioviranomaisten kanssa, pelastelevat toisiaan ek-medioissa, selittelemällä, ettei siinä mitään, että kahmimme tuhansia miljardeja tuhansien miljardien perään itsellemme ja toisillemme verokeitaiden hämäräpankkeihin Sveitsiin, Cayman saarille, Dubaihin, New Yorkiin ties minne, kyllä rikoksista kuuluu järjestää isot rikostutkinnat ja syyttää, aivan virallisesti, kun kyseessä yhteiset varamme, Suomen valtion ja eläkerahastojen jättivarallisuudet.

      https://yle.fi/uutiset/3-8674734

      ÄärioikeistoKeskustan KorruptioVanhanen ek-medioissa, puolustelemassa ÄärioikeistoSdpn KorruptioLipposta Nord Stream-kahminnoista, kun venäläisoligarkkien yksitykoneilla lentelytkään, eivät ole päätyneet tutkintoihin. Rikolliset johtavat maatamme ja kanssarikollisia ne viranomaistahot, jotka jättävät kyseiset isot pörssirikollisuuden muodot rikostutkimatta- ja syyttämättä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa on edustuksellisen demokratian lisäksi edustuksellinen hyvinvointi, jossa tuhannet kurjalisto-eläkeläiset nauttivat länsimaisesta elintasosta erittäin ylisuuria eläkkeitä saavien has-been sankarien kuten vaikkapa Raimo Ilaskivi kautta.

      Jossain väitettiin että Ruotsissa on noin 6000 euroa/kuukausi katto eläkkeille, Suomessa kansankunnan parhainaines nostelee jopa 60 000 euroa/kuukausi eläkettä ja silti lisää pitää vielä saada ja siksi on tulossa %-lisäys kaikkin eläkkeisiin jolloin takuueläkkeellä olevan Pihtiputaan mummon eläke jää edelleen roimasti pienemmäksi kuin se summa mitä eräät kansankunnan parhain aines has-beenit saivat jo entisestään ylisuureen eläkkeisiinsä korotusta.

    • Anonyymi

      Olisit aikoinaan opiskelut ja käynyt töissä niin olisi jopa täydi eläke nyt. Mielestäni työtä vieroksuneen eläkkeen ei tarvitse olla samaa luokkaa kuin mitä on työssäkäyneiden eläke. Useimmiten se on alle tuon kitisemäsi 1500euroa.

    • Anonyymi

      Aloituksen kirjoittaja ei ole työtä vieroksunut, vaan vakavaa autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairautta sairastava. Tiedoksi äärioikeiston vihakirjoittajille, haavoittuvimpien kimppuun kävijöille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin

      Ja ilmaista työtä on sukujen tiloilla ja yrityksissä tehty, nyrkkipalkalla, eli siskojenhakkaajille, joten tuo pilkkaaminen saa jo luvan riittää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisbisnes-jonoista, on tullut hyväosaisten harrastus, lemmikkeineen. Aidosti köyhimmät, oikeusturvattomat, eivät niissä jonoissa iän, vammaisuuden, vakavien sairauksien, etäisyyksien, vakavien sairauksien ja ruoka-ainerajoitteiden ym , myös äärioikeiston väkivallan uhan takia, edes kykene käymään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Eikä kenenkään pitäisi joutuakaan, vaan Suomessa piti olla jo, ne luvatut, edes entisen köyhyysrajan 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeet, kun muissa Pohjoismaissa mennään jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ.

      • Anonyymi

        800-200 ja näin on estetty ettei minulla ole osaa lasteni elämässä. Ensin tuhositte terveyteni, hajotitte mieleni ja veitte värit ja ilon elämästäni gangstalking Stasi toiminnalle!!!!!! Olette elukoita ja hirviöitä kuten mengel ja hitler 🖕


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Populisoimalla äärioikeiston teekutsu-kerjuuttamisbisneksiä, lemmikkikuvilla niistä, oikeutetaan kansanmurhaa, eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen ihmisten, ennenaikaisesti tappamista.

    • Anonyymi

      Enemmistö köyhyyttämiseläkeläisistä ei iän, vammaisuuden, vakavien sairauksien, ruoka-aine-liikunta-etäisyys-ym monien todellisten ja vakavien rajoitteiden takia, kykene käymään missään, äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisjonoissa, eikä selviämään sos-anomisten byrokratiasta, eikä kokemusten mukaan, aidosti mitään tukea saisi, vaikka hakisi, kun toimeentulotukien rajat, on jätetty viime vuosisadalle, kuten veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeetkin.

      https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Ageing_Europe_-_statistics_on_pensions,_income_and_expenditure&oldid=581875#Pensions

      Eurostatin tilastoissa puhutaan hämäävästi "köyhyysriskeistä", pieneläkkeiden kohdalla, eli ei jo toteutuneesta köyhyydestä, ennenaikaisista köyhyyskuolemista, hätätilasta joka oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen keskuudessa, Suomen yhteiskunnassa vallitsee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17666958/quotviisikkoquot-on-luvatut-550ekk-elakekorotukset-elakelaiskoyhille-velkaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      EK-medioihin joskus livahtaa, kuvia satojen metrien pituisista, äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoista, mutta ne ovat vain jäävuoren kyljen hipaisu, pieni osa isosta, näkymättömissä olevasta eläkeläisköyhyys hätätilasta, ym köyhyyteen pakottamisen ahdingon isosta kuvasta.

    • Anonyymi

      Medialukutaitoa tarvitaan myös siihen, kun ek-medioissa puhutaan "ruoka"jonoista, aivan kuin ne gluteeniset jauhot, sokerimössöt ja kalkkunat, joille moni sairas on allerginen, olisivat ruokaa, ja äärioikeiston uskonnon verukkeella rahastaminen "hyväntekeväisyyttä".

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009280425.html

      Sosiaalipornon puolelle menee myöskin," iloisten" hyväosaisimpien köyhien, valitseminen hymyilemään kuviin, esittämään "kiitollisuutta", aivan kuin eriarvoistaminen, perustuslaillisten oikeuksien vieminen, olisikin ihan jees, kivaa, mitä se ei enemmistölle, aidosti köyhille oikeusturvattomille, tosiaankaan ole, sille enemmistölle, joka ei kyseisissä kerjuuttamisjonoissa kykene käymään, eikä yksinasuville, joilla ei ole sitä sukua, tai perhettä tukemassa, eikä vapautusta perinnöistä näköpiirissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      mm. Ruotsissa ei ole Teekutsu-kerjuuttamisjonoja.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Norja, Islanti, Tanska, Saksa

    • Anonyymi

      Lisätään vielä, että kalkkunaa toki joku voi syödäkin, mutta ainakin autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, kyseisen linnun voi jättää väliin, sairauksien pahenemisen takia, emme ole nirsoja, vaan sairaita, yliherkkiä, allergisia, ruoka-ainerajoitteisia, iän, vammaisuuden, vakavien sairauksien ym lisäksi, tämä tarkennuksena edellisiin kirjoituksiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17577883/eu-tukipaketit-mm--italialle-aarioikeisto-opposition-valevastustamalla-hyvaksyttyja

      Uskonnolla perustellut kurjistamiset, köyhyyteen pakottamiset, ovat valtavirtaa jo Suomessakin, kuten esim. uusfasistisessa Italiassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisbisneksistä, on tullut keskiluokan tukea, ne todella köyhät, ikäihmiset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kun eivät monista syistä, eikä vähiten vakavien ruoka-ainerajoitteiden, pysty niitä lisäaine-gluteeni-valkoinen jauho-sokeri-ym eväitä syömään, eivät sairauksien ja liikuntarajoitteiden ym syiden takia, käy kyseisissä poliittisen, äärioikeisto-uskonto-politikoinnin Teekutsu-kerjuuttamisjonoissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän pörssirikollisten etujenajajat, saavat tekosyyn pitää köyhyysongelmaa, pahentaa eriarvoistamista ja oikeusturvattomuutta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa, kun ek-medioissa kautta rantain, syytetään köyhimpiä "kiittämättömiksi". Iloisuus ja hyvä mieli -pakko, on julmaa vallankäyttöä, kun kyseessä oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt ihmiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi

      Tämä alkoi KorruptioNyrvistön vvm-aikoina, Suomen kansan alasajo ja pahoinpiteleminen:

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b8186ef4-2059-4419-8581-6fc216ca7c3b

      Muiden Pohjoismaiden ja EU-valtioittenjohtajat, toteuttaneet KUNNIOITETTAVAT
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      Uusfasistinen pörssirikollismafia yksipuoluejärjestelmässään, KorruptioNiinistö väkivallan johtajanaan, kurjistaa ja tappaa ennenaikaisesti, Suomen kansaa.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-vartiointifirman äärioikeistovartijoitten, kauppakeskuksessa murhaaman nuoren naisen raaka surma, sentään ylitti uutiskynnyksen ja sai korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, nyyhkimään järkytyksestä, jota ne eivät tunne, kun tekevät tietoista kansanmurhaa, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisen muodossa, eläkeläisväestöämme oikeusturvattomina, äärimmäisessä köyhyydessä, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia pahoinpitelemällä.

      https://www.ts.fi/uutiset/4879034

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pieneläkeläiset, työttömät, syrjäytetyt, ym pieni- ja keskituloiset Suomen kansalaiset, jotka välittävät mitä ihmisillimme ja luonnolle, maallemme ja kansallemme tapahtuu, toimivat viisaimmin, kun kieltäytyvät, enää äänestämällä pahentamasta tilannettaan ja pönkittämästä eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafioita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17703268/aanestamisen-lopettaminen-on-sentaan-mahdollisuus

    • Anonyymi

      Olkaa äärimmäisen varuillanne ihmiset, rasismikorttiäärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpVihrKeSdpjne ovat MONINKERTAISTAMASSA maahanmuuttoa, veroparatiisiyrityksien tukipummaukseen ja leikkaamassa omalta kansaltamme, kaikista ellämälle välttämättömistä tuista, kuten asumistuki.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5710538

      AktiivileikkuriPurra veroparatiisisosialistin punaisissaan, valehtelemassa yksinkertaisille, älkää antako huijata itseänne, rasismikortilla sitä maahanmuuttoa moninkertaistetaan.

    • Anonyymi

      Vale-eläkekorotukset olivat käytännössä, kipeiden leikkauksien jatkamista, puuttuvasta oikeusturvasta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeiston Uusfasistien Teekutsu-Kerjuuttamisjonojen, nimittäminen "ruoka"jonoiksi, on tarkoituksellisen HARHAANJOHTAVAA.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009496608.html

      Enemmistö äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyistä, vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, ei vakavien sairauksien, iän, vammaisuuden ja jo ruoka-ainerajoitteiden takia, pysty käymään kyseisissä, valkoista jauhoa ja sokeria jakavissa, äärioikeiston uskonnollisen fundamentalismin, ei-oikeusvaltioissa ilmeneviin demokratian tuhon raunioiden jonotuttamisissa.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Teekutsupormestarin, ylihinnoiteltuun turhakevirkaan, jossa palkka yli 14 000, voitaisiin tehdän ensimmäinen säästöleikkaus, lakkauttamalla poliittinen, äärioikeistoekstremistinen turhakevirka, jota normaalit ihmiset eivät mihinkään tarvitse.

    • Anonyymi

      Miten voi esiintyä puolueena, joka "ei hyväksy sosiaaliturvan leikkauksia", kun ei ensin edes ole' sitä aitoa sosiaaliturvaa Suomessa.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009515868.html

      Sairaus-kansaneläkkeet, jotka eivät siis ole "sosiaaliturvaa", vaan sairauden, iän, vammaisuuden takia, jokaiselle Suomen kansalaiselle kuuluvia, aidon oikeusturvan elementtejä, pitäisi käsitellä erikseen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi, kuten on tehty kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17813551/marinin-hallitus-heitti-koyhat-krokotiileille

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET esim: Norja, Ruotsi, Islanti, Tanska, Saksa, tuovat suuria säästöjä valtion kassaan, menevät täysin välttämättömään kulutukseen, eli ovat siis säästöä valtiontaloudessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Sosiaalipalveluilla" itseään Tampereella mainostanut, ÄärioikeistoSdp:n KorruptioNurminen, joka tuuppi eläkeläisköyhiä pois ratikasta, omien yksityisten mainoskuvaustensa takia - kuuluu rikostutkintoihin, siinä missä KorruptioNiinistöOligarkkiHetemäkiVartiainen, ym eduskunnan korruptioYKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, äärifasistiset korruptiopoliitikko-pörssirikolliset.

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

    • Anonyymi

      Mitään aidosti julkista, ei Suomessa enää ole olemassakaan, ole ollut kymmeniin vuosiin. Pelkkää silmänlumetta ja yksityisten pörssirikollisfirmojen mainostamisia, pakkoyksityistämistä ovat ns. sote-"palvelut". Miksi tätä ei voi sanoa suoraan, miksi tästä ei ole tiedonvälitystä, eivät köyhyyteen pakotetut vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ehdi vakavilta sairauksiltaan, iän, vammaisuuden ym takia, lukemaan teidän rivienne väleistä, pitää olla tiedonvälitystä, jonka senkin kuuluu olla kansalaisoikeus, aidossa demokratiassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909223/aarifasistihallitus-hyysaa-norjasta-paenneita-superrikkaita-verovalttelijoita-soteihmiskaupassa

    • Anonyymi

      Uskonollisfundamentalisti-äärioikeistoekstremistien, pörssirikollisten Teekutsukerjuuttamisjonoja, ei ole enää edes entisissä itäblokin valtioissa, mutta Suomen läpeensä äärifasistinen, pörssirikollisten eduskunta ja lainvastainen neonatsihallitus, tapattavat eläkeläisväestöämme ennenaikaisesti, superrikkaiden ulkolaisten verovälttelijöiden veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisbisneksissä.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/60-sekunder-rasistskandalen-i-finlands-regering

    • Anonyymi

      Enemmistö köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidellyistä, ei ole siinä kunnossa iän, vakavien sairauksien, vammaisuuden takia, että edes pystyisivät käymään kerjuulla, joten kyllä vallankäyttäjät rikkovat vakavasti, Suomen kansalaisten perustuslakiin kirjattuja perusoikeuksia, aitoon taloudelliseen, ajanmukaiseen oikeusturvaan, joka on eläkeläisväestölle, kaikissa muissa Pohjoismaissa on 2000€/kk.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18003214/quotmummonmokkiquot-cayman-saarilla-eika-tutkivaa-journalismia#comment-122979804

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisikauppiaat käyttävät ns. teekutsu-kerjuuttamisjonoja jätehuoltona. Työntävät sinne kaikki mädäntyneet, pilaantuneet ja homeiset elintarvikkeet, joita eivät kehtaa enää myydä. Sitä bakteerien ja virusten ym tautien määrää, ei ilmeisesti valvo mikään elintarvikevirasto, jota köyhyyteen pakotetuille, vakavasti sairaille eläkeläisköyhille, kerjuuttamisjonoista jaetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18154094/kansanmurha-elakelaiskoyhyyteen-pahoinpidellyilla-kaynnissa-suomessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen enemmistö, ei kykene iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, edes niihin teekutsu-kerjuuttamisjonoihin. Nekin jotka sinne raahautuvat, sairastuvat pahemmin, niistä veroparatiisikauppojen jätehuolto-poistoista, joita ne sapuskat pvm-poistoineen, siellä ovat.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe