Veroparatiisi-Teekutsu-Kerjuuttamisbisnekset, korruptiopoliitikkojen kylmä vastaus eläkeläisköyhille

Anonyymi

Siinä missä muiden Pohjoismaiden, poliitikot ja mepit, korottamasta päästyään korottavat sairaus-kansaneläkkeitä ja huolehtivat, että perustuslain kirjaa noudatetaan ja lupaukset eläkeläisäänestäjille pidetään, Suomen korruptiopoliitikot yksipuoluejärjestelmässään, ihan avoimesti ehdottavat, äärioikeiston fundamentalistististen uskonnollisten, poliittisten veroparatiisibisnes-ääriliikkeiden kerjuuttamisjonoja, vastaukseksi, isoon, erittäin vakavaan eläkeläisten oikeusturvattomuuteen, 800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin Suomessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197147/oikeutensa-ja-demokratian-taysin-vaarin-kasittaneet-korruptiopoliitikot#comment-111146294

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

Suomi olisi nyt enemmän Pohjoismaisten, oikeus-sivistysvaltioiden kaltainen, aito demokratia 1 500€/kk minimieläkkeineen, jos tuolloin kun VeroparatiisiKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten kaltaiset, Veroparatiisi-äärioikeiston ääriliikkeet, olisi kyseenalaistettu ja niiden valtaan pääsy estetty, vaan ek-mediathan ovat kyseisten veroparatiisi-radikalistien omistuksessa, joten se siitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

700€/kk on valtava ero ja kuilu, muiden Pohjoismaiden, aitojen demokratioiden
1 500€/kk minimieläkkeisiin nähden. Se ratkaiseva ero kansan ennenaikaisten kuolemaan pakottamisten ja oikeusvaltioiden välillä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

Tasa-arvoa ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille keskenään, sitä on nykyisenkin hallituksen touhu. Eivät ansaitse enää ääniämme. Älkää antako enää, painostaa itseänne äänestämään, syvästi korruptoituneiden, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikkoja.

21

246

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rahanvähyydestä kärsivien pitäisi irtianoutua Kuluttajatutkimuskeskuksen punikkirouvien "viitebudjetista" josta tässä sinkun rahantarve:

   ruoka 294€/kk, vaattet, kengät, laukut 47€/kk
   tietoliikennelaitteet 14€/kk, tietoliikenneyhteydet 51€/kk
   huonekalut ja astiat 27€/kk, terveys ja hygienia 50€/kk, vapaa-aika 48€/kk

   Tuo kuukauden ruokabudjetti riittää minulla puoleksi vuodeksi ja muut menokohdat vuodeksi tai kahdeksi.

  • Anonyymi

   Et elä siinä todellisuudessa, missä äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotetut, jotka eivät omista yhtään mitään, kuten sinä, joten älä opeta äitiäsi ja isääsi. Pitää ensin olla kävellyt, ne matkat osattomiksi tehtyjen saappaissa, ennen kuin voi sanoa yhtään mitään köyhyydestä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Vaikka EK-medioissa, jotka ovat äärioikeiston veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden mainosesitteitä, väitetään PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten gallup-"suosiota", ne ovat valheita. Niin itsetuhoisia eivät suomalaiset, köyhyyteen pakotetut enää ole, että niihin koskisivat pitkällä tikullakaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073809/eduskuntavaali-aanestamisesta-kieltaytymispaatos-voimistuu-paiva-paivalta

   Kyllä se on äänestämisen loppu, kun nykyinenkin hallitus, jatkoi käytännössä eläkeleikkauksia, ei kompensoinut ex-äärioikeistohallituksen kipeitä leikkauksia, ei vastannut järkyttäviin elinkustannusten nousuihin, ym joten ei ääniä kansanpettureille enää missään vaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187977/korruptiopoliitikotporssirikolliset-kidnappasivat-suomen-kansan-nettomaksajiksi

   Tuon edellisen PetosKokPersRkpjne:n "laskelmat" kuluista ja kustannuksista, ovat kaiken ilmaiseksi saaneen, perintö- ja verosuunnittelijan valhelaskelmia, pelkät välttämättömien reseptilääkkeiden kulut, ylittävät nuo laskelmat, muista pakollisista elinkustannuksista puhumattakaan. Emme käytä päihteitä, emmekä ostele uusia vaatteita ym. ei ole "asenneongelmaa", kuten populistiporvareilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

  • Anonyymi

   nautinto-hytky-karamelli, siinä meidän tunnuslauseemme. Jatkakaa te köyhät vaan valitusta ja valitkaa vapaus raastavasta työnteosta.

  • Anonyymi

   Äärioikeisto-politikointiin ja veroparatiisi-ahnehtimiseen, uskontoa käyttäviltä ovat päässeet unohtumaan: "älä turhaan lausu" ja "muista pyhittää lepopäivä".

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Syyllistäjät jotka väittävät omistavansa hengellisyyden ja uskonnot, ovat aina väärässä. Syyllistäminen on aina vallankäyttöä, ei aitoa henkisyyttä. Ne tahot jotka ovat aidosti hyvyyden asialla, näkevät ihmisissä hyvää, tukevat ja auttavat, vaatimatta mitään ja syyllistämättä. Ne myös vaativa aitoa oikeusturvaa, aitoja 1 500€/kk minimieläkkeitä Suomenkin kansalaisille, kuten on jo kaikissa muissa Pohjoismaissa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeistoradikalistien "uskonnollisia" bisnesliikkeitä, on syytä varoa ja pysytellä erossa ihmisiä syyllistävistä lahkoista. Mikään rehellisesti henkinen ihminen, ei syyttele toisia ihmisiä ja väitä puppua pahoista ja hyvistä. Kukaan ihminen ei omista "jeesusta" eikä raamanttua.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17178014/veroparatiisirikkaiden-quotkapinaliikkeetquot-ek-medioitten-aarioikeistomainoksia

   Käyttäkää tuota uskontojen uhreille tarkoitettua sivustoa, jos olette tekemisissä uskontojen omistajiksi, itseään väittävien tahojen kanssa,että osaatte erottaa ne äärioikeistoradikalistiset bisneskirkot, jotka vain pyrkivät hyötymään, ihmisten köyhyyteen pakottamisesta.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

   Viimeiset mahdollisuudet, lopettaa äänestäminen, kaikissa korruptiovaaleissa, ennen kuin korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, tekevät äänestämispakon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Muistakaa ihmiset, että Suomessa ei ole ÄÄNESTYSPAKKOA, vielä, mutta kohta on, jos vielä annatte valtuuksia äänestämällä, syvästi korruptoituneita yksipuoluejärjestelmän poliittisia puolueita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17198744/ruotsi-korottaa-jalleen-sairaus-kansanelakkeita-1-500ekk-siella-jo-onkin

   800€/kk orjuuttamiseläkeläiset oikeusturvattomiksi jättäminen, keskelle kovaa pandemiaa, on rikos Suomen perustuslakia ja kansalaisia vastaan. Ei voi soveltaa 1950-luvun "tartuntatautilakia", kun ei ensin toteuta 2022-luvun aitoa oikeusturvaa. Oikeutensa ja demokratian, erittäin väärin käsittäneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän kansanedustajat, eivät edusta kansaa, eivätkä demokratiaa. Rusinat pullasta verokeitaisiin, ovat Suomen korruptiopoliitikkojen, ainoat "koronatoimenpiteet"

  • Anonyymi

   EK-Moukkamedioitten kännykkärallilla, peitellään isoja, korjaamattomia yhteiskunnallisia ongelmia Suomessa, päällimmäisenä puolen miljoonan Suomen kansalaisen, oikeusturvattomiksi Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, modenin orjuuttamisen välineiksi pakottaminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17225971/aarioikeistomedioitten-kannykkaralli-unohtaa-kannykattomat-puoli-miljoonaa-elakelaiskoyhaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Selkeä, suuri enemmistö, köyhyyteen pahoinpidellyistä vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, työttömistä ja syrjäytetyistä, ei iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, kykene käymään missään, äärioikeiston Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien jonoissa. Tätäkään eivät EK-Moukkamediat, kyseisten, antioikeusvaltioiden ja epädemokratioiden nöyryyttävien kerjuuttamismuotojen mainostajat, eivät teille uutisoi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

  • Anonyymi

   SELÄT KÄÄNTYVÄT jälleen heti, kun on valehtelemalla, mainoksilla, huijaamalla, uhkailemalla ja kiristämällä, otettu vaaliäänet korruptiovaaleissa.

   Miljardeja palaa jälleen Suomen ilmatilassa, Veroparatiisi-sotapörssikeinottelijoiden hyökkäyshävittäjiin, muttei muka ole varaa, oman kansamme vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden aitoon oikeusturvaan.

   Eivät ansaitse vaaliääniämme, yksikään korruptiovaaliehdokas.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272266/korruptiopoliitikot-eivat-ole-quotomia-ehdokkaitaquot---ala-usko-korruptiovaalimainoksia

  • Anonyymi

   Äänestämällä korruptiovaaleissa, saatte vain lisää kerjuuttamista, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pakottamista.

   Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

   Kiuru on erotettava, 775€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan IHMISKAUPPAA Suomessa, modernia orjuuttamista Veroparatiisi-sotessa.

   Se on EI äänestämiselle korruptiovaaleissa, kunnes luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET toteutetaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17369688/nain-rkphen-loikannut-li-andersson-halveksii-demokratiaa

   Teekutsu-kerjuuttamisbisnekset pahentavat, eläkeläisköyhyys-hätätila-uhrien, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen hätätilaa, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi pahoinpitelemistä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367413/korruptiolintilasaarikko-peittelee-kyvyttomyyttaan-heikoimpia-pahoinpitelemalla

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Saksa, Ruotsi, Islanti, Norja, Tanska

   800€/kk Veroparatiisi-sote- IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu Suomi ym itäblokin rupumaat

   Enemmistö köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpidellyistä vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, ei edes pysty syömään mitään, mitä niissä äärioikeisto-fundamentalisti-uskovaisten, Teekutsu-kerjuuttamis-bisnesjonoissa, niihin jonoihin asti kykeneville, jaetaan. Enemmistöhän ei niissä muutenkaan, iän, vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, muutenkaan pysty käymään, eikä heidän oikeusvaltioissa, niin pitäisi myöskään joutua tekemään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym

   Vakavat ruoka-ainerajoitteet, ovat yleisiä orjuuttamiseläkeläisten keskuudessa, esim. gluteeniton, maidoton, lisäaineeton, kaaliton, herneetön, pavuton, sipuliton, ovat ihan normaaleja rajoituksia, siis juuri ne, mitä Teekutsu-kerjuuttamisbisneksien "leipäjonoissa" ainoastaan jaetaan. Kyse on siis veroparatiisibisneksistä, verojenkierron muodosta, kyseisissä "leipäjonoissa", siksikin niitä tulisi boikotoida.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   620
   2449
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   109
   2186
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   13
   1536
  4. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   915
  5. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   795
  6. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   169
   773
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   78
   738
  8. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   264
   683
  9. olis ihan fllirttailla sulle mies

   Katsella silmiin ja leijua sun lähellä.
   Ikävä
   47
   618
  Aihe