Hallitus toteuttaa nyt 1 250e/kk MINIMIELÄKKEET Budjettiriihessä - tai EROAA

Anonyymi

Nyt on nähty kaikki, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen seuraukset, kun Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, moderniin orjuuteen, ihmiskaupan välineiksi alistetut, 800€/kk oikeusturvattomat eläkeläisköyhyys-sote-vangit, tappavat jo itseään ja toisiaan, Veroparatiisi-sote"hoivayksiköissä", pörssikeinottelijoiden ja korruptiopoliitikkojen, loputtoman ahneuden, voiton maksimoiminnin takia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108498/elakelaisten-koyhyyteen-tappaminen-on-ihmiskauppaa-modernia-orjuuttamista

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

Hallitus / eduskunta, aloittaa nyt BUDJETTIRIIHESSÄ välittömästi, aidon perustuslaillisen oikeusturvan, alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN päätösten teon / toteuttamisen. Rahasta ei ole kiinni, vaan arvovalinnoista ja tahtotilasta. Eläkerahastoista määrättävä otettavaksi, tarvittavat varat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäräämisoikeuksien toteuttamiseen Suomessa, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa ja aidoissa EU-demokratioissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

Hallituksen on myönnettävä, täysi epäonnistuminen "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisessä historiaan" , jota eivät aidosti ole edes yrittäneet. Selät kääntyivät välittömästi, kun vaaliäänet oli valehtelemalla otettu. Nyt on äänestäjistä todellinen pula eduskuntavaaleissa, jos virheitä ei myönnetä ja aloiteta välittömiä valmisteluja, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi.

30

369

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä on halpatyövoima pula

  • Anonyymi

   Ahon, Viinasen, Holkerin tuhotyö 90-luvun lama. Sen jälkeen suomalainen ei ole saanut hyviä uutisia hallituksilta.
   Aina vain kurjemmaksi köyhälistön elämä vajoaa.
   Roistoille ja ryökäleille raha riittää jaettavaksi vuosikymmenestä toiseen.
   Äänestykdillä ei mitään merkitystä vapaamuurarit puikoissa.

  • Anonyymi

   On hyvä että budjetissa maksetaan hiukan opiskelijoille ja eläkeläisille että aloittavat työt.

   Niillä töillä tulee verorahoja, joilla voimme maksaa työttömyyskorvauksia. Pelkäsin hiukan että korvauksia tullaan pienentämään. Onneksi ratkaisu on ahkerat opiskelijat ja kokeneet eläkeläiset.

   Sitten ei myöskään tarvitse korottaa elekkäitä, kun tekemällä töitä saa lisärahaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Eläkerahastoista voidaan maksaa eläkkeitä vain eläkerahastoihin varoja kerryttäneille. He omistavat kaikki rahastojen pääomat ja myös niiden tuoton, joista eläkkeitä maksetaan.
   Ei pidä kuvitella, ettei tarvitsisi noudattaa lakeja ja asetuksia tässä asiassa. Yleensä pääomilla on aina joku omistaja, ei niitä voi hyödyntää kuka tahansa.

  • Anonyymi

   Korruptio-vallankäyttäjien vääristyneet käsitykset oikeuksistaan ja demokratiasta, eläkerahastojen vuotamisesta veroparatiiseihin, ovat aiheuttaneet ison eläkeläisköyhyys-hätätilan Suomessa, puolelta miljoonalta Suomen kansalaiselta, puuttuvat perustuslailliset oikeudet, aito oikeusturva.

   https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/v-pensionen-for-samst-stallda-maste-hojas

   Ruotsi jälleen korottamassa, sairaus-kansaneläkkeiden tasoja.

  • Anonyymi

   https://www.dw.com/en/who-names-new-coronavirus-variant-omicron-and-classifies-it-as-a-variant-of-concern/a-59946006

   Veroparatiisirikkaiden hyysääminen, ei ole mitään koronatorjuntaa. Riskiryhmien köyhyyteen pahoinpiteleminen, oikeusturvattomien ALTISTAMINEN koronavirusruuhkille veroparatiisi-sote-asemilla ja kela-sos-byrokratilla pahoinpitelemisen vielä pahempiin koronavirusruuhkiin, on jo laskelmoitua kansanmurhaamista.

   Luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat hallitukselta unohtuneet,kun naisTrumpit jakavat miljardeja verokeitaisiin. Kiurun erottava.

  • Anonyymi

   Ero on poissuljettu vaihtoehto jokatapauksessa. Se olisi liian ihanaa.

   • Anonyymi

    Olisi kansamme pelastus jos tämä hallitus kaatuisi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tyhmät kuvittelevat että 1250 €/kk eläkeläisen nettotulot ovat suuremmat kuin 800 €/kk eläkeläisen?

  • Anonyymi

   Eikö tuo pieni eläke kerro että henkilö on ollut koko ikänsä työtä välttelevä lusmu.
   Miksi se pitäisi palkita kun se tulee eläkeikään.

  • Anonyymi

   kunnustetaan jatkamaan työ uraa, mutta missä on kannusteet jatkamisen tujeksi jos eläke kertymä vuodessa muutaman euron, siitä huolimatta tarvitaan sosiaalisia avustuksia elämiseen,

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Onko muissa maissa kansaneläke, asumistuki jne. Ei Suomessa 1400 euron työeläkeläinen saa nettona yhtään enempää kuin 800 euroa saava.


  • Anonyymi

   Ei missään tapauksessa 400 euron lisäystä viinarahoihin.
   Prosenttijuomien kulutuksesta päätellen jo nyt on parisataa liikaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Laskekaa nyt ensin paljonko minimieläkkeen korotus kasvattaa nettotuloja, jos eläkeläinen saa nyt asumistukea ja kansaneläkettä. Voitte yllättyä.


  • Anonyymi

   Ei aitoa oikeusturvaa ja demokratiaa, "lasketa" muissakaan Pohjoismaissa ja tuet kuuluvat oikeusvaltioiden kansalaisille.

   Hyvin ovat kyenneet toteuttamaan, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eivätkä vetoa eläkerahastojen veroparatiisi-pörssikeinottelija-herrojen pelkoon, itsekin niiden osakkeenomistajat korruptiopoliitikot, kuten Suomessa.

   Ahneita, korruptoituneita ja häikäilemättömiä - emme enää äänestä.

  • Anonyymi

   Etteivät vain olisi ÄärioikeistoSdp:n Rinteen kavereita.

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17261422/veroparatiisiniinisto-valehteli-teille-naton-vastustajat-vielako-noyristelette-

   Juristikavereita.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Siinä ne todelliset syyt, miksi Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, nöyryytetään ihmiskaupan välineiksi, oikeusturvattomiksi pakotettuina, äärimmäisessä köyhyydessä.

   Älkää luulko että enää teitä äänestäisimme - ensin eduskuntavaalilupausten pitäminen, 1 250€/kk köyhyyseläke-minimi, sen jälkeen ehkä äänestämme.

   • Anonyymi

    Et taida vieläkään ymmärtää, että 1250 euroa/kk saava ei saa nettotulona sen enempää kuin se 800 euroa/kk saava. Eläkkeistä maksetaan vero, toinen saa paljon suurempaa kansaneläkettä sekä myös suurempaa asumistukea. Ero nettona on vain 20-30 euroa kuukaudessa. Jos on omaisuutta tai varoja, niin ero voi olla toisinpäin.
    Lupaukset minimieläkkeen nostosta ovat pelkkää tyhmien suljetusta.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Opposition Veroparatiisi-Äärioikeiston populistiporvarit, tekisivät varmasti kansanmurhan eläkeläisköyhillä, jos lait eivät pidättelisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17304214/aarioikeiston-petosvisvakokpersrkpkrdjne-suunnittelevat-kovia-digipakkoja#comment-112705777

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17373546/quotindeksienquot-rukkaamisella-olemattomien-quotetuuksienquot-napeloimisella-pahennetaan-elakelaiskoyhyytta#comment-113601791

   Aitoja, konkreettisia tulojensiirtoja, puuttuviin oikeusturviin, tulee tehdä niihin "sairaus-kansaneläkkeiden" perusosiin, millään vale"takuueläkkeiden" ja olemattomien "etuuksien" rukkaamisilla, ei muuta kuin pahennetaan ja siirretään ongelmaa, jonka hoitajista, ei ole tietoakaan.

   Hallituksen on ryhdyttävä välittömästi, aitoihin, konkreettisin tekoihin, eläkeläis-kansanmurhaamisen lopettamiseksi Suomessa. Ensin osake-vakuutuskuoririkollisuuden lopettaminen, varakkaiden on nyt itse tarjouduttava, luopumaan ansaitsemattomista verojenkierto-osakekuorista, eläkeläisköyhyys hätätila-oikeusturvattomien hyväksi. Näyttäkää, että välitätte omasta kansastamme.

  • Anonyymi

   Enää eivät valekorotukset ja feikki-indeksienrukkaamiset riitä, niitä konkreettisia, aitoja, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN johtavia tulojensiirtoja, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on alettava näkymään - muuten emme tule enää äänestämään, eduskunta-korruptiovaaleissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17373546/quotindeksienquot-rukkaamisella-olemattomien-quotetuuksienquot-napeloimisella-pahennetaan-elakelaiskoyhyytta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

   Suosittelemme KorruptioLintilälle terapiaan menoa, sen verran väkivaltaisia ulostuloja, olemme ÄärioikeistoKepujen suunnalta, joutuneet jo liian pitkään kuulemaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367413/korruptiolintilasaarikko-peittelee-kyvyttomyyttaan-heikoimpia-pahoinpitelemalla

   1 500€/KK MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

   800€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-nälkäalmu Suomi ym itäblokin rupumaat, joiden outoon seuraan, äärioikeiston Usa:n sotarikosliiton veroparatiisi-rikolliset, ovat Suomen vastoin kansaamme, liittäneet.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17379801/elakelaiskoyhyyteen-murhattujen-joukkohaudat-tuotava-tiedonvalitykseen

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2392
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2089
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1477
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1237
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   870
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   69
   792
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   218
   745
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   725
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   713
  Aihe