Hallitus toteuttaa nyt 1 250e/kk MINIMIELÄKKEET Budjettiriihessä - tai EROAA

Anonyymi

Nyt on nähty kaikki, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamisen seuraukset, kun Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan, moderniin orjuuteen, ihmiskaupan välineiksi alistetut, 800€/kk oikeusturvattomat eläkeläisköyhyys-sote-vangit, tappavat jo itseään ja toisiaan, Veroparatiisi-sote"hoivayksiköissä", pörssikeinottelijoiden ja korruptiopoliitikkojen, loputtoman ahneuden, voiton maksimoiminnin takia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17108498/elakelaisten-koyhyyteen-tappaminen-on-ihmiskauppaa-modernia-orjuuttamista

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

Hallitus / eduskunta, aloittaa nyt BUDJETTIRIIHESSÄ välittömästi, aidon perustuslaillisen oikeusturvan, alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN päätösten teon / toteuttamisen. Rahasta ei ole kiinni, vaan arvovalinnoista ja tahtotilasta. Eläkerahastoista määrättävä otettavaksi, tarvittavat varat 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemäräämisoikeuksien toteuttamiseen Suomessa, kuten on kaikissa muissa Pohjoismaissa ja aidoissa EU-demokratioissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090870/vaadimme-kiurun-erottamista-nyt--775ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

Hallituksen on myönnettävä, täysi epäonnistuminen "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisessä historiaan" , jota eivät aidosti ole edes yrittäneet. Selät kääntyivät välittömästi, kun vaaliäänet oli valehtelemalla otettu. Nyt on äänestäjistä todellinen pula eduskuntavaaleissa, jos virheitä ei myönnetä ja aloiteta välittömiä valmisteluja, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi.

43

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä on halpatyövoima pula

    • Anonyymi

      Ahon, Viinasen, Holkerin tuhotyö 90-luvun lama. Sen jälkeen suomalainen ei ole saanut hyviä uutisia hallituksilta.
      Aina vain kurjemmaksi köyhälistön elämä vajoaa.
      Roistoille ja ryökäleille raha riittää jaettavaksi vuosikymmenestä toiseen.
      Äänestykdillä ei mitään merkitystä vapaamuurarit puikoissa.

    • Anonyymi

      On hyvä että budjetissa maksetaan hiukan opiskelijoille ja eläkeläisille että aloittavat työt.

      Niillä töillä tulee verorahoja, joilla voimme maksaa työttömyyskorvauksia. Pelkäsin hiukan että korvauksia tullaan pienentämään. Onneksi ratkaisu on ahkerat opiskelijat ja kokeneet eläkeläiset.

      Sitten ei myöskään tarvitse korottaa elekkäitä, kun tekemällä töitä saa lisärahaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkerahastoista voidaan maksaa eläkkeitä vain eläkerahastoihin varoja kerryttäneille. He omistavat kaikki rahastojen pääomat ja myös niiden tuoton, joista eläkkeitä maksetaan.
      Ei pidä kuvitella, ettei tarvitsisi noudattaa lakeja ja asetuksia tässä asiassa. Yleensä pääomilla on aina joku omistaja, ei niitä voi hyödyntää kuka tahansa.

    • Anonyymi

      Korruptio-vallankäyttäjien vääristyneet käsitykset oikeuksistaan ja demokratiasta, eläkerahastojen vuotamisesta veroparatiiseihin, ovat aiheuttaneet ison eläkeläisköyhyys-hätätilan Suomessa, puolelta miljoonalta Suomen kansalaiselta, puuttuvat perustuslailliset oikeudet, aito oikeusturva.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/v-pensionen-for-samst-stallda-maste-hojas

      Ruotsi jälleen korottamassa, sairaus-kansaneläkkeiden tasoja.

      • Anonyymi

        Mitä sinä huolehdit noista eläkerahastoista? Eivät ne ole valtion rahoja vaan palkanmaksajien. Sinulla näyttää muutenkin olevan aika hatarat tiedot mihin nojaat.

        Esimerkiksi köyhyys eläkeläisten keskuudessa on vain laskenut. Mutta sinun jutuista saa sen kuvan kun se olisi isokin ongelma.

        Miksi et ottaisi asioista selvää?


    • Anonyymi

      https://www.dw.com/en/who-names-new-coronavirus-variant-omicron-and-classifies-it-as-a-variant-of-concern/a-59946006

      Veroparatiisirikkaiden hyysääminen, ei ole mitään koronatorjuntaa. Riskiryhmien köyhyyteen pahoinpiteleminen, oikeusturvattomien ALTISTAMINEN koronavirusruuhkille veroparatiisi-sote-asemilla ja kela-sos-byrokratilla pahoinpitelemisen vielä pahempiin koronavirusruuhkiin, on jo laskelmoitua kansanmurhaamista.

      Luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ovat hallitukselta unohtuneet,kun naisTrumpit jakavat miljardeja verokeitaisiin. Kiurun erottava.

      • Anonyymi

        Sinä se jaksat ,jaksat.


    • Anonyymi

      Ero on poissuljettu vaihtoehto jokatapauksessa. Se olisi liian ihanaa.

      • Anonyymi

        Olisi kansamme pelastus jos tämä hallitus kaatuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi kansamme pelastus jos tämä hallitus kaatuisi.

        Minkä kansan ?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17162319/marinin-erottava--paaministeri-valehtelee--elakekoyhyys-hatatilan-vahattely-loputtava-

      Kun pääministeri ei näytä älyävän, lopettaa veroparatiisi-somessa roikkumista, ek-medioitten rusakkotoimittajien kanssa, on kansalaisten älyttävä lopettaa äänestäminen.

      • Anonyymi

        Senkin lopetat.


    • Anonyymi

      Tyhmät kuvittelevat että 1250 €/kk eläkeläisen nettotulot ovat suuremmat kuin 800 €/kk eläkeläisen?

    • Anonyymi

      Eikö tuo pieni eläke kerro että henkilö on ollut koko ikänsä työtä välttelevä lusmu.
      Miksi se pitäisi palkita kun se tulee eläkeikään.

      • Anonyymi

        Ei kerro.


    • Anonyymi

      kunnustetaan jatkamaan työ uraa, mutta missä on kannusteet jatkamisen tujeksi jos eläke kertymä vuodessa muutaman euron, siitä huolimatta tarvitaan sosiaalisia avustuksia elämiseen,

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Onko muissa maissa kansaneläke, asumistuki jne. Ei Suomessa 1400 euron työeläkeläinen saa nettona yhtään enempää kuin 800 euroa saava.


    • Anonyymi

      Ei missään tapauksessa 400 euron lisäystä viinarahoihin.
      Prosenttijuomien kulutuksesta päätellen jo nyt on parisataa liikaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näin juuri.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Laskekaa nyt ensin paljonko minimieläkkeen korotus kasvattaa nettotuloja, jos eläkeläinen saa nyt asumistukea ja kansaneläkettä. Voitte yllättyä.


    • Anonyymi

      Ei aitoa oikeusturvaa ja demokratiaa, "lasketa" muissakaan Pohjoismaissa ja tuet kuuluvat oikeusvaltioiden kansalaisille.

      Hyvin ovat kyenneet toteuttamaan, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eivätkä vetoa eläkerahastojen veroparatiisi-pörssikeinottelija-herrojen pelkoon, itsekin niiden osakkeenomistajat korruptiopoliitikot, kuten Suomessa.

      Ahneita, korruptoituneita ja häikäilemättömiä - emme enää äänestä.

      • Anonyymi

        Mutta tuolla eläkkeellä et ole oikeutettu esimerkiksi asumistukeen. Oletko laskenut näitä, vai oletko vain sokeana tuijottanut tuota eläkettä?

        Etkö voisi ottaa asioista selvää?


      • Anonyymi

        Ketäs äänestät me ?


    • Anonyymi

      Etteivät vain olisi ÄärioikeistoSdp:n Rinteen kavereita.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17261422/veroparatiisiniinisto-valehteli-teille-naton-vastustajat-vielako-noyristelette-

      Juristikavereita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Siinä ne todelliset syyt, miksi Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, nöyryytetään ihmiskaupan välineiksi, oikeusturvattomiksi pakotettuina, äärimmäisessä köyhyydessä.

      Älkää luulko että enää teitä äänestäisimme - ensin eduskuntavaalilupausten pitäminen, 1 250€/kk köyhyyseläke-minimi, sen jälkeen ehkä äänestämme.

      • Anonyymi

        Et taida vieläkään ymmärtää, että 1250 euroa/kk saava ei saa nettotulona sen enempää kuin se 800 euroa/kk saava. Eläkkeistä maksetaan vero, toinen saa paljon suurempaa kansaneläkettä sekä myös suurempaa asumistukea. Ero nettona on vain 20-30 euroa kuukaudessa. Jos on omaisuutta tai varoja, niin ero voi olla toisinpäin.
        Lupaukset minimieläkkeen nostosta ovat pelkkää tyhmien suljetusta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näin tekisivät


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17373546/quotindeksienquot-rukkaamisella-olemattomien-quotetuuksienquot-napeloimisella-pahennetaan-elakelaiskoyhyytta#comment-113601791

      Aitoja, konkreettisia tulojensiirtoja, puuttuviin oikeusturviin, tulee tehdä niihin "sairaus-kansaneläkkeiden" perusosiin, millään vale"takuueläkkeiden" ja olemattomien "etuuksien" rukkaamisilla, ei muuta kuin pahennetaan ja siirretään ongelmaa, jonka hoitajista, ei ole tietoakaan.

      Hallituksen on ryhdyttävä välittömästi, aitoihin, konkreettisin tekoihin, eläkeläis-kansanmurhaamisen lopettamiseksi Suomessa. Ensin osake-vakuutuskuoririkollisuuden lopettaminen, varakkaiden on nyt itse tarjouduttava, luopumaan ansaitsemattomista verojenkierto-osakekuorista, eläkeläisköyhyys hätätila-oikeusturvattomien hyväksi. Näyttäkää, että välitätte omasta kansastamme.

    • Anonyymi

      Enää eivät valekorotukset ja feikki-indeksienrukkaamiset riitä, niitä konkreettisia, aitoja, vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN johtavia tulojensiirtoja, niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, on alettava näkymään - muuten emme tule enää äänestämään, eduskunta-korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17373546/quotindeksienquot-rukkaamisella-olemattomien-quotetuuksienquot-napeloimisella-pahennetaan-elakelaiskoyhyytta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17375752/kun-kansanmurhan-nimi-on-quotetuusquot-ja-ihmiskaupan-nimi-quottakuuelakequot

      Suosittelemme KorruptioLintilälle terapiaan menoa, sen verran väkivaltaisia ulostuloja, olemme ÄärioikeistoKepujen suunnalta, joutuneet jo liian pitkään kuulemaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17367413/korruptiolintilasaarikko-peittelee-kyvyttomyyttaan-heikoimpia-pahoinpitelemalla

      1 500€/KK MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

      800€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-nälkäalmu Suomi ym itäblokin rupumaat, joiden outoon seuraan, äärioikeiston Usa:n sotarikosliiton veroparatiisi-rikolliset, ovat Suomen vastoin kansaamme, liittäneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17379801/elakelaiskoyhyyteen-murhattujen-joukkohaudat-tuotava-tiedonvalitykseen

      • Anonyymi

        Hihi. Milloin sulla on hyvin mennyt ? Minkä hallituksen aikana ?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe