Kun lämmitän ruokaa mikrossa ja samalla lautasella on myös tomaattia, niin miksi tomaatti muuttuu maultaan kitkerämmäksi, kuin että laittaisi tomaatin lautaselle jälkikäteen lämmittämättä?
Miksi tomaatti kitkeröityy
Anonyymi
2
90
Vastaukset
- Anonyymi
Jokin kuumennuksen aiheuttama kemiallinen reaktio, joka vaikuttaa tomaatin makuun?
- Anonyymi
Varmaan näin. Onhan kerrottu, että jotkin tomaatin aineosat tulevat vasta kuumennuksen jälkeen ihmiselle hyötykäytettävään muotoon. Voisiko tämä olla se makuunkin vaikuttava tekijä?
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 833338
Nainen olet minun
Olen ominut sinut itselleni, täysin itsekkäistä syistä. Haluan rakastella sinua nainen, toivottavasti sinäkin minua. Oli442777Sille ei voi enää mitään
Miten kaikki meni aiemmin. Oon aivan lukossa 🔒 Tuskin uskallat enää mitää tehdä. Ehkä pitää luovuttaa vaan.742316- 612288
Harmi jos ei enään nähdä
Ehkä se on parempi näin kuitenkin. Ehkä jotain uutta löytyy. Uskon ja toivon että olet onnellinen. Sinussa on kaikki512221Miten suhtauisitte jos kaivattunne sanoisi, ettei hänestä ole seurusteluun
mutta seksi, hellyys ja yhdessäolo kelpaa kyllä??1162206Vau miten upea nainen!
Näytit todella tyrmäävältä. 🤩😍 En meinannut saada katsettani irti sinusta.202007Kunpa minä tietäisin
Olisipa minulla tietoa, siitä oletko sinä nainen kiinnostunut minusta, miehestä joka tätäkirjoittaa, vai olenko minä aiv212003- 621944
- 971804