Modernan mRNA-koronarokotteiden tuotantosopimus vuodelta 2015

Anonyymi

Modernan mRNA-koronarokotteiden tuotantosopimus vuodelta 2015 – USA:n yhteisomistamat piikitykset varastoitiin ennakkoon?
Julkaistu 04.12.2021 16:04, 6257 lukukertaa
Toimittaja Glen Beck on tuonut julkisuuteen 153 sivua luottamuksellisia asiakirjoja sopimuksesta, joka on solmittu Modernan ja Yhdysvaltojen välillä, jotka ovat peräisin vuodelta 2015. Samaan aikaan sosiaalisessa mediassa liikkuu varteenotettava huomautus kemianteollisuudesta.

Toimittaja Glenn Beck muistuttaa, että vuonna 2015, kun sopimus Yhdysvaltojen ja Modernan kanssa mRNA-COVID-rokotteista oli allekirjoitettu, julkisuudessa puhuttiin ”Frankenstein-koronaviruksesta”.
Asiakirjasta selviää, että Yhdysvaltojen NIH ja Moderna tekivät yhteistyötä niiden tohtoreiden kanssa, jotka varoittivat julkisuudessa koronaviruksesta vuonna 2015. Mainitun tohtorin allekirjoitus löytyy näistä asiakirjoista, jotka liittyy materiaalien toimitussopimukseen.
Sopimuksen mukaan Yhdysvaltojen NIH luovutti mRNA-teknologian mainitule tohtori Barrickille: ”mRNA-koronavirus rokoteen kandidaatti on kehitetty ja yhdessä omistettu NIHAID ja Modernan kanssa”.
Siis, tiesitkö sinä, että Yhdysvaltojen hallitus on osaomistajana ainakin Modernan mRNA-koronarokotteissa? Siis sama hallitus, joka pakottaa nyt rokotteita koko maailmalle, osaomistaa rokotteen liiketoiminnan.

Piikitykset tuotettu ja varastoitu ennakkoon?
Ellei tätä paljastusta olisi nyt tullut, tätä sosiaalisessa mediassa lukemaani kirjoitusta en varmaan uutisoisi sellaisenaan UMV-Lehdessä, mutta kun selviää, että USA:n hallinto on laatinut mRNA-COVID-piikitysten sopimukset Modernan kanssa jo 6 vuotta ennen varsinaisen koronarokoteagendan julistamista, kannattanee kaikkien laittaa mietintään seuraava lausunto :
”Työskenneltyäni kemian- ja lääketeollisuudessa lähes kolme vuosikymmentä, haluaisin todella tietää tämän veritulppa-piikityksen valmistamisesta. Kaikki valmistajat kykenisivät yhteistuotannollaan tuottamaan näitä piikityksiä yhden sekunnissa, joka tarkoittaisi lähes 32 vuotta valmistaakseen miljardeja annoksia. Mistä tämä kaikki tulee?
Jotkut ihmiset ovat saamassa jo heidän neljättä annosta, LOL.
He haluavat rokotuttaa maailman väestön useita kertoja, mutta missä ovat näiden rokotteiden tuotantolaitokset? Missä on massiivinen henkilöstön palkkaaminen? Vaatisi vähintään kuusi kuukautta kouluttaa teknikko toimimaan pelkkien perusvälineiden kanssa, mutta siitä huolimatta me näemme rajattoman saatavuuden tässä hoidossa! On kuin… ne olisi varastoitu ennakkoon jo vuosia sitten”."

-MV-media-

2

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Ja esimerkiksi Suomessa hallitus VALMISTAUTUI tähän kaikkeen jo 2010: Perustuslain tarkastuskomitean mietintö 9 /2010 ; sivulta 60 lukien: Poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan määrätä kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemiantapaisen seurauksena.
      Suomen perustuslaki siis mukautettiin TULEVAAN pandemiaan 2010 – 2011 ja ainakin tuon komitean jäsenet näyttävät TIENNEEN 2010 mitä tuleman pitää.
      Tuossa perustuslakimuutoksessa SAMALLA tehtiin syytesuoja ”ylimmille” ja IHMISOIKEUDETTOMIKSI Suomen tavallinen kansa:
      Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.
      Mahdollisuus joutua Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan kierrettiin LAHJOMALLA se :
      Rikoslakimuutos HE 55/2007 esiteltiin kansanedustajille tahallaan väärillä asiakirjoilla ja 2008 allekirjoitti oikeusministeri ”sopimuksen”: Suomi MAKSAA ja pitää sotarikosoikeudenkäyntejä, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomea koskevia yksittäistapauksia .
      Se, että Suomen poikkeuslain määräysvaltaa siirrettiin kansainvälisille elimille ilman 5/6 enemmistöä ja kiireelliseksi julistamista on VALTIOPETOS.
      Samaten PL 118 §:n KASIJÄRJESTELMÄ on valtiopetos .
      Ja kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA on taas aivan oma lukunsa; eikä kestä päivänvaloa tänäkään päivänä; sillä se on HYÖKKÄYS Suomen kansaa kohtaan .
      Nämä sotarikollis-kandidaatit näet TUODAAN Suomeen maahanmuuttoaallon joukossa; VAARANTAEN Suomen kansalaisten henki ja terveys ! ( viittaan Turun tapaukseen; jossa tämä tuontipuoli KOKONAAN jätettiin tutkimatta poliisin toimesta ).
      Aamulehti artikkelissaan ”Liberia-sotarikosoikeudenkäynti jatkuu taas Tampereella ” toimittaja uskaltaa avata TOSIASIOITA tämän verran: ”Sen myötä hän pääsi todistajansuojeluun ja myöhemmin muuttamaan Suomeen Suomen ja eritystuomioistuimen välisen valtiosopimuksen nojalla.”
      Eikö YLE:n olisi pitänyt 2008 sopimuksen solmimisen jäkeen UUTISOIDA siitä kansalle; ei aamulehden 2 lauseella 27.7. 2021 !
      Perustuslaki sanoo kansalaisen TULEE tietää häntä koskeva lainsäädäntö.
      Näiden TODISTEIDEN mukaan lähes koko ”eduskunta” on laittomuuden tilassa Suomessa .
      Julkinen rikosilmoitus tästä on Kansalaistorilla jätetty keväällä ; Tokentube Kimmo Leino puhuu .
      Minä kieltäydyn olemasta LAHJONNAN MAKSAJA; joten palauttakaa minulle näiden sotarikosoikeudenkäyntien minun osuus; en ole lahjoja; jonka tässä julkisesti ilmoitan.
      Lisäksi minusta tuli IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen tämän lahjonnan myöstä: 9.12. 2005 jätin valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa.
      PL 118 § siis SUORAAN koskee minua; rahat siis takaisin, koska tämä lahjonta on minulle epäedullinen; asianosaisena; pitäkää tätä julkisena rikosilmoituksena tämän LAHJONNAN lopettamiseksi .
      Nyt on KIIRE Itäisessä Euroopassa on pidätetty TUKKU sotarikosepäilyjä … näitä TULEE ainakin osa virtaamaan Suomeen ja KANSA TAAS MAKSAA !
      Puolan rajalla on KOVA paine saada näitä sotarikollisia tuomittaviksi Suomeen ?
      Oikeusministeri voi tarkemmin kertoa tästä ”sopimuksesta” !"

    • Anonyymi

      Se mRNA-rokoteteknologia ei ole suunniteltu Covid19 rokotteiden valmistamista varten ja sillä voidaan valmistaa monenlaisia rokotteita. Sars-Cov-2 virus havaittiin 2019 ja eristettiin Kiinassa tammikuussa 2020. Toimittaja Glen Beck kirjoittaakin jatkuvasti salaliittoteoreetikoiden juttuja, ja lähteesi MV-lehti on Donetskissa majailevan putkimies Putkosen venäläinen sivusto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe