Veretön vaihtoehto: kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen

Anonyymi

On turha uhota sotilaspassien polttamisella, jos Suomen korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät, pakottavat Suomen, jenkkien hyökkäysliittoon. Mitä sellaisella draamalla aikaan saadaan, ei yhtään mitään.

On viisaampaa lopettaa korruptiopoliitikkojen äänestäminen, lopettaa kaikki äänestäminen, kunnes puheetkin jenkkien hyökkäysliitosta ja koronapakoista loppuvat.

43

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä on se ongelma että tietty porukka äänestää varmasti eikä se vaikuta mitään vaikka äänestysprosentti olisi 25.

      • Anonyymi

        Eikä enää ole sitä "tiettyä porukkaa", moni varakaskin on kyllästynyt, köyhyyteen pakotettujen zombien kiduttamiseen ja ymmärtää ihmisoikeuksia rikottavan Suomessa, eivät halua olla mukana, toteuttamassa kansanmurhaa.


    • Anonyymi

      Kyllä se vaikuttaa, mitä alemmaksi äänestysprosentti laskee, sitä vähemmän korruptiopoliitikoilla, on valtuuksia. Jo kansainvälinen oikeus, edellyttää parempia äänestysprosentteja, legalisaatio kriteerien täyttymiseen, eli laillisuuden ja päätösvaltaisuuden oikeuksiin.

    • Anonyymi

      On itsepetosta äänestää ja samaan aikaan, muka vastustaa jenkkien hyökkäysliittoa, kun se ei ole mahdollista. Korruptiopoliitikot vievät Suomen, jenkkien hyökkäysliiton, se näyttää olevan jo selvä asia, joten äänestämällä annat heille luvan siihen.

      Jokainen, joka aidosti vastustaa, Suomen pakottamista, jenkkien hyökkäysliittoon, on jo lopettanut äänestämisen.

    • Anonyymi

      Samoin on koronapakkojen, hengenvaaran isolle määrälle, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita aiheuttavien, pakkorokotus-suunnitelmien kanssa. Äänestäminen on luvan antamista pakkorokotuksille, niitä VALEVASTUSTAVIEN äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisten, äänestäminen, on itsetuhoista ja itsepetosta, sillä ne niitä pakkoja, valevastustamisellaan, todellisuudessa ajavat.

    • Anonyymi

      Kannatan äänestämättä jättämistä, mutta järkevistä syistä.

      Tuo puhinasi tuo mieleen lähinnä venäläispropagandan rokote- ja NATO-vastaisuudellaan.

      • Anonyymi

        Venäläiset ja Viron äärioikeisto, Suomen sinne jenkkien hyökkäysliittoon juuri haluavatkin.

        Suomen kansalaiset eivät halua, jenkkien hyökkäysliittoon.

        Siksi emme enää ota sitä riskiä, että antaisimme korruptiopoliitikoille valtaa.

        Jälkeen päin äänestämisen katuminen, ei auta yhtään mitään.

        On suoraselkäisesti lopetettava äänestäminen.


      • Anonyymi

        Itsehän siinä "puhiset". Tämä kirjoittaa asiaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Populistiporvarit, jotka VALEVASTUSTAVAT kaikkea, koronapakoista, EU-tukipakettien kautta, jenkkien hyökkäysliittoon, pelkäävät eniten sitä, että Suomen kansalaiset lopettavat äänestämisen, niin kuin lopettavatkin.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

      Se iljettävä fakta, että nykyinenkään hallitus, ei edes yrittänyt, toteuttaa Suomeen, Pohjoismaisia 1 500€/kk minimieläkkeitä, vaikka suuresti lupasivat, sairaus-kansaneläkeläisille äänestäjille: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan", tulee vaikuttamaan siten, että eläkeläisköyhyyteen jätetyt, puoli miljoonaa ihmistä, jättää äänestämättä.

      Tähän kun lisätään, kaikki Suomen kansalaiset, jotka aidosti vastustavat, jenkkien hyökkäysliiton orjuuteen ja sotiin pakottamista, on äänestämisen lopettaminen, enemmän kuin todennäköistä, reilusti yli puolella väestöstä. Se riittää korruptiopoliitikoilta vallan ottamiseen, ei ole laillista päätösvaltaa sen jälkeen.

    • Anonyymi

      Oppikaa kansalaiset erottamaan, kaikkea VALEVASTUSTAVAT, äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisen, veroparatiisiporvarit, aidosti mm. jenkkien hyökkäysliittoa ja koronapakkoja vastustavista, riippumattomista kansalaisista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

      Sama menetelmä populistiporvareille, meneillään jenkkien hyökkäysliiton ja koronapakkojen kanssa, eli VALEVASTUSTAMALLA, äänten keräämisyritys, uusi kansanpettäminen, törkeillä valheilla, uskottelemalla kansalaisille, että muka vastustaisivat mitään, kun todellisuudessa, kannattavat koronapakkoja ja jenkkien hyökkäysliiton sotiin, Suomen pakottamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

    • Anonyymi

      Eivätkö ihmiset oppineet, siitä yhdestä kurjistamiskerrasta mitään, vaan vielä lisää haluavat, populistiporvareiden pahoinpitelevän itseään ja puolustuskyvyttömiä köyhyyteen pakotettuja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Jos nykyinen hallitus, ei pian kykene, tekemään konkreettisia tulojensiirtoja,
      800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin, että ihmisillä olisi, millä vastata, jyrkästi kohonneisiin energia-ym elinkustannusten nousuihin - jätämme varmasti äänestämättä.

    • Anonyymi

      Korruptiovaaleissa äänestäminen, on jo kauan, ollut itsepetosta- ja tuhoista, nyt se on jo hengenvaarallista, kaikille muillekin Suomen kansalaisille, ei enää "vain" köyhyyteen pahoinpideltyjen, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-eläkeläisköyhyyteen pakotettujen kohdalla.


      https://yle.fi/uutiset/3-12175567

    • Anonyymi

      Kannatetaan.

      • Anonyymi

        Kiitos.


    • Anonyymi

      On syytä huomata ja osata erottaa, myös kaikkea VALEVASTUSTAVAN äärioikeisto-opposition PetosKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, kieron valevastustamis-menetelmän käyttäminen, kaikkien eduskunnan yksipuoluejärjestelmän / EU:n liittovaltion, korona-ym pakkojen läpiviemiseksi. Ne kalastelevat vain teidän ääniänne, joilla nykyistä vielä paljon kovemmat pakot, tulisivat käytäntöön.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

      Ainut todellinen mahdollisuus, estää kaikki pakot ja vastustaa Suomen pakottamista, jenkkien hyökkäysliittoon, on lopettaa heti kaikissa korruptiovaaleissa äänestäminen. Ne toteuttavat, teidän äänillänne, pian ÄÄNESTYSPAKON, jos vielä annatte huijata itseänne, luulemaan äärioikeiston veroparatiisiporvareita, minkään vastustajiksi, mitä ne eivät ole, vaan juurikin pakkojen ajajia.

    • Anonyymi

      Sehän on vaan hyvä, jos typerin kansanosa ei äänestä.:D

      • Anonyymi

        Veroparatiisi-äärioikeisto pitää Suomen kansaa tyhmänä - siinäpähän pitävät, meidän äänillämme ette enää sitäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veroparatiisi-äärioikeisto pitää Suomen kansaa tyhmänä - siinäpähän pitävät, meidän äänillämme ette enää sitäkään.

        No jos kourallinen hörhöjä ei äänestä niin sillä ei lopputuloksen kanalta ole minkäänlaista merkitystä.


    • Anonyymi

      Kysy itseltäsi haluatko ajaa Cadilläcillä vai Ladalla. Valitse sitten puolesi.
      Easy.

    • Anonyymi

      Kun köyhyys ja eriarvoistaminen, vain pahenevat, eläkeläisköyhien hyväksikäyttö, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineinä, eli moderni orjuuttaminen, on tullut perustuslaillisten oikeuksien tilalle, on syytä lopettaa, hengenvaaralliseksi käynyt, äänestäminen korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17246359/korruptio-vaalikirjeiden-julkinen-polttamistilaisuus-kuka-jarjestaa-

    • Anonyymi

      Siinä vaiheessa, kun korruptio-vallankäyttäjät, syyttelevät tavallisia, koronapakkoja vastustavia kansalaisia "salaliittoteorioista", demokratia horjuu jo pahasti.

      https://www.dw.com/en/germany-anti-covid-measures-protest-of-5000-turns-violent/a-60234148

      Toimittajien koulutuksella, luulisi noin naiivin syyttelyn, pystyvän edes vähän paremmin verhoamaan, mutta ei, kun suoraa diktatuuriotteiden esittelyä, äärioikeistolaisen poliisivaltio-taktiikan mainontaa.

      https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

      https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

      EU:n, Saksan, Suomen korruptiopoliitikot, lähteneet väärälle, epädemokraattiselle, koronapakkojen linjalle. Vastaus tulee olemaan, kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoViro oli osa sosialisista NL:a, vielä vuonna 1983. Niiden äärioikeisto-sotahullujen kostohankkeet, Venäjän suuntaan, täälläkin palstalla uhoamisineen, pitäisi kieltää, Suomen turvallisuusuhkana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koronapakkojen VALEVASTUSTAJA-äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdjne, on se taktiikka, jolla korruptio-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot, vievät kaikki, koko ajan kovenevat korona- ym pakot lävitse, kansalaisten oikeuksista piittaamatta.

      https://www.dw.com/en/germany-covid-protests-put-police-under-huge-strain/a-60283318

      Ei voi viedä Venäjälle, Kiinaan ym demokratiaa, joka ei enää toteudu Suomessakaan.

      Köyhyysongelma pahentunut, mm. jyrkästi kohonneiden, energia-ym elinkustannusten, eriarvoistamis-pakkomaksujen, ex-äärioikeistohallituksen kipeiden leikkausten ym takia, aitoja korotuksia, täysin riittämättömiin, 800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin, ei myöskään ole tehty.

      Äänestämisestä kieltäytyminen, on ainut jäljellä oleva keino, yrittää herätellä, äärioikealle radikalisoituneita korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siitä vaan. Maailmasta tulee parempi kun vain fiksumpi kansanosa äänestää.:D

    • Anonyymi

      Fiksut eivät pahoinpitele kansalaisia, vain idän diktatuurien kaltaiset, korruptio-vallankäyttäjät tekevät niin:

      https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534078#gs.kpg3a7

      Jos et halua natoon - Et äänestä.

      Niin yksinkertaista se on. Kun äänestysprosentti, jää riittävän alhaalle, loppuvat korruptiopoliitikkojen päätöksiltä lainvoimaisuudet, eli legimiteetti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äänestä sitten vasemmistoa, joka on julkisten palveluiden turvaaja.

    • Miksi sinä jankutat samaa juttua loputtomasti?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika monta syytä, korjaamattoman eläkeläisköyhyyden lisäksi, kertynyt jo, korruptiovaaleihin osallistumisesta kieltäytymisen varmistumiseksi.

      https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

      Emme ole Suomessakaan, köyhyyteen pakotetut ja pahoinpidellyt yksin, meitä on paljon enemmän, kuin jokainen itseksekseen ja äärioikeisto-medioita lukiessa, voisi päätellä. Kun puoli miljoonaa eläkeläisköyhää, kieltäytyy kiittämästä tyhjästä ja luovuttamasta ääniään korruptiopoliitikoille, jotka hymy huulilla valehtelevat, päin näköä, sillä on jo iso vaikutus, päätösten lainvoimaisuuteen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ja kunnissa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe