Veretön vaihtoehto: kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen

Anonyymi

On turha uhota sotilaspassien polttamisella, jos Suomen korruptiopoliitikot-ym vallankäyttäjät, pakottavat Suomen, jenkkien hyökkäysliittoon. Mitä sellaisella draamalla aikaan saadaan, ei yhtään mitään.

On viisaampaa lopettaa korruptiopoliitikkojen äänestäminen, lopettaa kaikki äänestäminen, kunnes puheetkin jenkkien hyökkäysliitosta ja koronapakoista loppuvat.

42

234

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä on se ongelma että tietty porukka äänestää varmasti eikä se vaikuta mitään vaikka äänestysprosentti olisi 25.

   • Anonyymi

    Eikä enää ole sitä "tiettyä porukkaa", moni varakaskin on kyllästynyt, köyhyyteen pakotettujen zombien kiduttamiseen ja ymmärtää ihmisoikeuksia rikottavan Suomessa, eivät halua olla mukana, toteuttamassa kansanmurhaa.


  • Anonyymi

   Kyllä se vaikuttaa, mitä alemmaksi äänestysprosentti laskee, sitä vähemmän korruptiopoliitikoilla, on valtuuksia. Jo kansainvälinen oikeus, edellyttää parempia äänestysprosentteja, legalisaatio kriteerien täyttymiseen, eli laillisuuden ja päätösvaltaisuuden oikeuksiin.

  • Anonyymi

   On itsepetosta äänestää ja samaan aikaan, muka vastustaa jenkkien hyökkäysliittoa, kun se ei ole mahdollista. Korruptiopoliitikot vievät Suomen, jenkkien hyökkäysliiton, se näyttää olevan jo selvä asia, joten äänestämällä annat heille luvan siihen.

   Jokainen, joka aidosti vastustaa, Suomen pakottamista, jenkkien hyökkäysliittoon, on jo lopettanut äänestämisen.

  • Anonyymi

   Samoin on koronapakkojen, hengenvaaran isolle määrälle, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaita aiheuttavien, pakkorokotus-suunnitelmien kanssa. Äänestäminen on luvan antamista pakkorokotuksille, niitä VALEVASTUSTAVIEN äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisten, äänestäminen, on itsetuhoista ja itsepetosta, sillä ne niitä pakkoja, valevastustamisellaan, todellisuudessa ajavat.

  • Anonyymi

   Kannatan äänestämättä jättämistä, mutta järkevistä syistä.

   Tuo puhinasi tuo mieleen lähinnä venäläispropagandan rokote- ja NATO-vastaisuudellaan.

   • Anonyymi

    Venäläiset ja Viron äärioikeisto, Suomen sinne jenkkien hyökkäysliittoon juuri haluavatkin.

    Suomen kansalaiset eivät halua, jenkkien hyökkäysliittoon.

    Siksi emme enää ota sitä riskiä, että antaisimme korruptiopoliitikoille valtaa.

    Jälkeen päin äänestämisen katuminen, ei auta yhtään mitään.

    On suoraselkäisesti lopetettava äänestäminen.


   • Anonyymi

    Itsehän siinä "puhiset". Tämä kirjoittaa asiaa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Populistiporvarit, jotka VALEVASTUSTAVAT kaikkea, koronapakoista, EU-tukipakettien kautta, jenkkien hyökkäysliittoon, pelkäävät eniten sitä, että Suomen kansalaiset lopettavat äänestämisen, niin kuin lopettavatkin.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille

   Se iljettävä fakta, että nykyinenkään hallitus, ei edes yrittänyt, toteuttaa Suomeen, Pohjoismaisia 1 500€/kk minimieläkkeitä, vaikka suuresti lupasivat, sairaus-kansaneläkeläisille äänestäjille: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan", tulee vaikuttamaan siten, että eläkeläisköyhyyteen jätetyt, puoli miljoonaa ihmistä, jättää äänestämättä.

   Tähän kun lisätään, kaikki Suomen kansalaiset, jotka aidosti vastustavat, jenkkien hyökkäysliiton orjuuteen ja sotiin pakottamista, on äänestämisen lopettaminen, enemmän kuin todennäköistä, reilusti yli puolella väestöstä. Se riittää korruptiopoliitikoilta vallan ottamiseen, ei ole laillista päätösvaltaa sen jälkeen.

  • Anonyymi

   Oppikaa kansalaiset erottamaan, kaikkea VALEVASTUSTAVAT, äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisen, veroparatiisiporvarit, aidosti mm. jenkkien hyökkäysliittoa ja koronapakkoja vastustavista, riippumattomista kansalaisista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   Sama menetelmä populistiporvareille, meneillään jenkkien hyökkäysliiton ja koronapakkojen kanssa, eli VALEVASTUSTAMALLA, äänten keräämisyritys, uusi kansanpettäminen, törkeillä valheilla, uskottelemalla kansalaisille, että muka vastustaisivat mitään, kun todellisuudessa, kannattavat koronapakkoja ja jenkkien hyökkäysliiton sotiin, Suomen pakottamista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

  • Anonyymi

   Eivätkö ihmiset oppineet, siitä yhdestä kurjistamiskerrasta mitään, vaan vielä lisää haluavat, populistiporvareiden pahoinpitelevän itseään ja puolustuskyvyttömiä köyhyyteen pakotettuja.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Jos nykyinen hallitus, ei pian kykene, tekemään konkreettisia tulojensiirtoja,
   800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin, että ihmisillä olisi, millä vastata, jyrkästi kohonneisiin energia-ym elinkustannusten nousuihin - jätämme varmasti äänestämättä.

  • Anonyymi

   Korruptiovaaleissa äänestäminen, on jo kauan, ollut itsepetosta- ja tuhoista, nyt se on jo hengenvaarallista, kaikille muillekin Suomen kansalaisille, ei enää "vain" köyhyyteen pahoinpideltyjen, 800€/kk orjuuttamis-ihmiskauppa-eläkeläisköyhyyteen pakotettujen kohdalla.

   https://yle.fi/uutiset/3-12175567

  • Anonyymi

   Kannatetaan.

   • Anonyymi

    Kiitos.


  • Anonyymi

   On syytä huomata ja osata erottaa, myös kaikkea VALEVASTUSTAVAN äärioikeisto-opposition PetosKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, kieron valevastustamis-menetelmän käyttäminen, kaikkien eduskunnan yksipuoluejärjestelmän / EU:n liittovaltion, korona-ym pakkojen läpiviemiseksi. Ne kalastelevat vain teidän ääniänne, joilla nykyistä vielä paljon kovemmat pakot, tulisivat käytäntöön.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17188839/koronarokotepakot-eivat-poista-vakavia-sairauksia-joissa-koronarokotteet-ovat-hengenvaarallisia

   Ainut todellinen mahdollisuus, estää kaikki pakot ja vastustaa Suomen pakottamista, jenkkien hyökkäysliittoon, on lopettaa heti kaikissa korruptiovaaleissa äänestäminen. Ne toteuttavat, teidän äänillänne, pian ÄÄNESTYSPAKON, jos vielä annatte huijata itseänne, luulemaan äärioikeiston veroparatiisiporvareita, minkään vastustajiksi, mitä ne eivät ole, vaan juurikin pakkojen ajajia.

  • Anonyymi

   Sehän on vaan hyvä, jos typerin kansanosa ei äänestä.:D

   • Anonyymi

    Veroparatiisi-äärioikeisto pitää Suomen kansaa tyhmänä - siinäpähän pitävät, meidän äänillämme ette enää sitäkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Veroparatiisi-äärioikeisto pitää Suomen kansaa tyhmänä - siinäpähän pitävät, meidän äänillämme ette enää sitäkään.

    No jos kourallinen hörhöjä ei äänestä niin sillä ei lopputuloksen kanalta ole minkäänlaista merkitystä.


  • Anonyymi

   Kysy itseltäsi haluatko ajaa Cadilläcillä vai Ladalla. Valitse sitten puolesi.
   Easy.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Siinä vaiheessa, kun korruptio-vallankäyttäjät, syyttelevät tavallisia, koronapakkoja vastustavia kansalaisia "salaliittoteorioista", demokratia horjuu jo pahasti.

   https://www.dw.com/en/germany-anti-covid-measures-protest-of-5000-turns-violent/a-60234148

   Toimittajien koulutuksella, luulisi noin naiivin syyttelyn, pystyvän edes vähän paremmin verhoamaan, mutta ei, kun suoraa diktatuuriotteiden esittelyä, äärioikeistolaisen poliisivaltio-taktiikan mainontaa.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/25/us-policing-is-far-less-about-fighting-crime-than-controlling-the-poor

   https://www.aljazeera.com/opinions/2021/12/13/mandatory-vaccines-are-not-the-solution

   EU:n, Saksan, Suomen korruptiopoliitikot, lähteneet väärälle, epädemokraattiselle, koronapakkojen linjalle. Vastaus tulee olemaan, kaikesta äänestämisestä kieltäytyminen.

  • Anonyymi

   ÄärioikeistoViro oli osa sosialisista NL:a, vielä vuonna 1983. Niiden äärioikeisto-sotahullujen kostohankkeet, Venäjän suuntaan, täälläkin palstalla uhoamisineen, pitäisi kieltää, Suomen turvallisuusuhkana.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koronapakkojen VALEVASTUSTAJA-äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdjne, on se taktiikka, jolla korruptio-yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot, vievät kaikki, koko ajan kovenevat korona- ym pakot lävitse, kansalaisten oikeuksista piittaamatta.

   https://www.dw.com/en/germany-covid-protests-put-police-under-huge-strain/a-60283318

   Ei voi viedä Venäjälle, Kiinaan ym demokratiaa, joka ei enää toteudu Suomessakaan.

   Köyhyysongelma pahentunut, mm. jyrkästi kohonneiden, energia-ym elinkustannusten, eriarvoistamis-pakkomaksujen, ex-äärioikeistohallituksen kipeiden leikkausten ym takia, aitoja korotuksia, täysin riittämättömiin, 800€/kk orjuuttamiseläkkeisiin, ei myöskään ole tehty.

   Äänestämisestä kieltäytyminen, on ainut jäljellä oleva keino, yrittää herätellä, äärioikealle radikalisoituneita korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Siitä vaan. Maailmasta tulee parempi kun vain fiksumpi kansanosa äänestää.:D

  • Anonyymi

   Fiksut eivät pahoinpitele kansalaisia, vain idän diktatuurien kaltaiset, korruptio-vallankäyttäjät tekevät niin:

   https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534078#gs.kpg3a7

   Jos et halua natoon - Et äänestä.

   Niin yksinkertaista se on. Kun äänestysprosentti, jää riittävän alhaalle, loppuvat korruptiopoliitikkojen päätöksiltä lainvoimaisuudet, eli legimiteetti.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestä sitten vasemmistoa, joka on julkisten palveluiden turvaaja.

  • Miksi sinä jankutat samaa juttua loputtomasti?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aika monta syytä, korjaamattoman eläkeläisköyhyyden lisäksi, kertynyt jo, korruptiovaaleihin osallistumisesta kieltäytymisen varmistumiseksi.

   https://www.dw.com/en/over-70000-attend-german-protests-against-covid-measures/a-60455484

   Emme ole Suomessakaan, köyhyyteen pakotetut ja pahoinpidellyt yksin, meitä on paljon enemmän, kuin jokainen itseksekseen ja äärioikeisto-medioita lukiessa, voisi päätellä. Kun puoli miljoonaa eläkeläisköyhää, kieltäytyy kiittämästä tyhjästä ja luovuttamasta ääniään korruptiopoliitikoille, jotka hymy huulilla valehtelevat, päin näköä, sillä on jo iso vaikutus, päätösten lainvoimaisuuteen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä ja kunnissa.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   4812
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   3268
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2163
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   153
   1765
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   468
   1234
  6. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   1228
  7. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1168
  8. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   75
   1075
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   971
  Aihe