Koronarokotepakot eivät poista, vakavia sairauksia, joissa koronarokotteet ovat hengenvaarallisia

Anonyymi

Suomen koronalinjan suurin ja pahin ongelma, ovat riskiryhmien 800€/kk orjuuseläkkeet, eli aidon oikeusturvan puuttuminen, eikä veroparatiisirikkaiden ravintola- ja matkailuviihteen rajoitukset, kuten EK-medioista voisi päätellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

Äärioikeistolaistunut Sdp / Kiuru ja Marin, näyttävät luottavan kovanaama-linjaan, todellisuudesta ja eläkeläisköyhyys-riskiryhmien hätätilasta piittaamatta. Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, on kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, ilman koronarokotteitakin ja paljon esim. tulehduksista johtuvia syitä, miksi koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, eli niitä ei voi ottaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17142675/veroparatiisi-hus-verotukseen-terveyssyista-rokottamattomien-vainoaminen-loputtava

Tämä tosiasia, ei pakoilla miksikään muutu. Edelleenkään nämä riskiryhmät, joita on satojatuhansia Suomessa, eivät voi niitä koronarokotteita ottaa, tästä tosiasiasta Kiuru ei ole inahtanutkaan, koko pandemian aikana, kuten eivät EK-mediatkaan. Riskiryhmät jätettiin kylmästi heitteille, "koronatukia" jaettiin miljardeina, veroparatiisi-pörssimonopoleille keinottelijoineen, on syytä vakavasti kysyä, missä demokratia, missä oikeusvaltio Suomesta ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, alkavat olla jo kaikissa muissa Pohjoismaissa, Suomessa n. puolet huonommat orjuuttamiseläkkeet. Suomi ei kuulu enää Pohjoismaisiin oikeus-sivistysvaltioihin, aitoihin demokratioihin. Sdp on yhtä äärioikeistolainen puolue, kuin PetosKalmaKokPersRpkjne.

52

994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äärioikeistolaistunut Sdp, ilmeisesti laskee sen varaan, että olisi seuraavassakin hallituksessa, syväkyykyttämässä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairata, jonkin PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, Veroparatiisi-äärioikeiston korruptiopuolueiden kanssa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

      Koronarokotepakkojen jälkeen, tulisi äänestyspakko, jota korruptio-vallankäyttäjät, ovat jo pitkään himoinneet. Mistään aidosta demokratiasta, ei Suomessa näy enää jälkeäkään, siitä todisteena, puoli miljoonaa oikeusturvatonta,
      800€/kk orjuuseläkeläistä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mitä puhetta tuo on, Ohisalommehan on köyhyystutkija.
        Olkaamme kiitollisia viisaista päättäjistämme.
        He tietävät miten kansa pidetään vähään tyytyväisenä.
        Sinä purnaaja, taidat olla kade.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Boosterit on pakko ottaa koska rokotteen suojaaika on lyhyt. Kun suojaaika loppuu jäljelle jää oma,, aikaisempaa huonompi immuniteetti. Kuulostaa kyllä aika surulliselta, piikitys jatkuu koko loppuelämän.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

      Yksityistetty THL on pelkkää, veroparatiisi-sote-koronarokote-mainontaa, mitään aitoa, puolueetonta, älykästä ja asiallista tietoa, sieltä ei ole saatavissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

      Sydänlihastulehdus-riskistä heilläkin, joilla autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaudet, eivät ole vielä puhjenneet, ja joiden puhkeamisen alttiutta koronarokote lisää, olisi ilman muuta, pitänyt tiedottaa, kun Suomessa on geeniperimää kyseisille sairauksille paljon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä taas on äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten, ahneilla käenpoikasilla, älyvapaita heittoja koronapakkoineen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

      Eikö sinne pieniin päihin mahdu, että Suomessa on puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettua, koronan riskiryhmiin kuuluvaa kansalaista, joista sadoilletuhansille, kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, johtuen esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista, joissa on esim. kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, jo ilman rokotteitakin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot ALTISTAVAT, vakavista terveyssyistä koronarokottamattomia koronatartunnoille, jättämällä 800€/kk köyhyyteen oikeusturvattomiksi ja pakottamalla siten mm.veroparatiisi-soteasemien koronavirusruuhkiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

      Suomessa itseään mielellään "päättäjiksi" tituleeraavien korruptiopoliitikkojen, kaikki "koronatoimenpiteet", tähtäävät veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, ansaitsemattomien etuuksien turvaamiseen - ihmiset on unohdettu, riskiryhmät pahoinpidelty, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, altistamalla altistettu koronalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

      Äärioikeistodemari Kiuru, pistää lisää kajalia silmiin, veroparatiisi-pörssikeinotteliija-sovinisteja mielistellessään, siinä hallituksen "tasa-arvoteot".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17157120/koronapassirikkaat-levittavat-koronaa-riskiryhmat-elakelaiskoyhyys-hatatilassa

      Suomen valtio on häpeäpilkku, sairaus-kansaneläkeläisistä huolehtivien, aidon demokratian ja oikeusturvan, Pohjoismaiden vieressä.

    • Anonyymi

      Omistavatko Kiinan veroparatiisi-biljonäärit, jo Suomen eduskunnan korruptiopoliitikot, eli Suomen ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      Siltä se vaikuttaa, kun EK-medioissakin, yritetään painostaa Ruotsia, syväkyykyttämään eläkeläisiä, kuten Suomen korruptiovallankäyttäjät tekevät.

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

      Onneksi Ruotsilla on selkärankaa, pitää huolta kaikista kansalaisistaan, toisin kuin Suomen korruptiopoliitikoilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

    • Anonyymi

      Äärioikeistodemari Kiuru / korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jättivät riskiryhmä-sairaus-kansaneläkeläiset, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle vakavaa pandemiaa, eli hengenvaaraan.

      https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

      Teho-osastot täyttyvät koronarokotetuista koronasairastuneista, niin Ruotsissa, kuin Suomessa, täällä ei vain ole tiedonvälitystä, joka siitä tiedottaisi.

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-demari-Kiuru / korruptioeduskunta, jätti riskiryhmät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, täysin heitteille, oikeusturvattomiksi ihmiskaupan välineiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille ja ALTISTI vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvät, koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille-kela-sos-byrokratialla pahoinpitelylle, eli suora uhka kohdistettu, puolustuskyvyttömien eläkeläisköyhien henkiin, korruptio-vallankäyttäjien toimesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17199235/korruptiovallan-quotkoronatoimenpiteetquot-veroparatiisirikkaiden-hyysaamista

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen äärioikealle radikalisoituneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot EK-medioineen, muistavat kyllä uutisoida kaikista rajoituksista ja pakoista, mutta unohtavat aktiivisesti tiedottaa, että oikeus-sivistysvaltioissa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvät riskiryhmät, on turvattu taloudellisesti ja erikseen koronapandemian varalta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17220688/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyvat-on-turvattu-taloudellisesti-oikeusvaltioissa

      Suomessa riskiryhmiin kohdistuu viha-väkivaltapuheita, ihan ministeritasolta ja ek-medioissa jatkuvasti. Se on vakavissa sairauksissa, erittäin raskasta ja pahentaa tulehduksia ja kipuja, kun sellaista olemme joutuneet, koko pandemian ajan sietämään. Esim. Ruotsissa kansanedustajat, olisi erotettu moisten puheiden takia välittömästi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

      Emme ole PetosKokPersuja, emme skeptikkoja, emmekä rokotevastaisia, meillä on geeniperimässä vakavat autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairaudet, jotka estävät, hengenvaaran takia, koronarokotteiden ottamisen. Riskit sydänlihastulehduksiin, veritulppiin, diabetekseen, ruusuinfektioihin ym ovat jo muutenkin koholla.

    • Anonyymi

      Mikähän riskiryhmä on joka ei voi rokotetta ottaa? Omassa kuplassa ovat niin nuoret kuin vanhat yli 90 ottaneet 2 rokotusta. Astmaatikot, pahat sydänviat ( tahdistin, muu nitron tarve) , keuhkovammainen happea tarvitseva, keuhkoauhtaumatautia sairastava, reumaatikot, 2 syöpäsairasta, iäkkäät liikuntavammaiset.
      Kukaan ei ole saanut mitään jälki-oireita.

      Kieltäytyjiä tunnen yhden, persuuteen taipuvainen disinformaation uskoja, 58 v.

    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikot viranomaisineen / yksityistetty THL, eivät ilmeisesti omaa omaatuntoa laisinkaan, päätellen siitä, että koronarokotteiden riskeistä, jotka mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaus-geeniperimällä, ovat mm. sydänlihastulehduksia, ruusuinfektioita, diabetesta, aivo-sydän-ym veritulppia, jätetään kokonaan tiedottamatta, kuten nämä riskiryhmät, on jätetty Suomessa heitteille 800€/kk orjuuttamiseläkkeille ja siten ALTISTETTU koronataudille.

      https://yle.fi/uutiset/3-12208587

      EK-Yle:n selkeä valeuutinen, on vastuutonta ja sydämetöntä äärioikeisto-veroparatiisi-sote-bisnespropagandaa, ei mitään puolueetonta, asiallista tiedonvälitystä, vaan riskiryhmien hengenvaaraan altistamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marevan kokeissa juoksutetaan väestöä.

      Kela kyytiä viikoittain.

      Maksaa järjettömiä.

      Pelonsekaisin tuntein odotetaan tekstiviestiä tuloksesta. Muutetaanko lääkitystä? Soittaako hoitsu? Soittaako lääkäri?
      Ehtiikö kuolla ennen?

    • Anonyymi

      Ei ala äärioikeiston Veroparatiisi-korona"jahti" - Alkavat isot, konkreettiset teot, eriarvoistamisen ja köyhyysongelman korjaamiseksi, jos aidosti halutaan, tehdä koronapandemian torjuntaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17248972/endeeminen-covid-19-hoidetaan-eriarvoistamisen-korjaamisella

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikkea VALEVASTUSTAVAN ,äärioikeisto-populistiporvari-oppositio - taktiikalla, eduskunnan korruptio yksipuoluejärjestelmä, vei jälleen uuden koronapakon lävitse.

      https://www.politico.eu/article/vaccines-dont-make-you-free-thousands-protest-covid-19-measures-in-brussels/

      Korruptipoliitikkojen kovenevat otteet, kylmä eriarvoistettu yhteiskunta, mahdollistuvat valevastustus-taktiikalla, jolla vielä onnistuvat joillekin kansalaisista, luulottelemaan, eli valehtelemaan, että olisi muka eroja, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, muutetussa eduskunnassa. Ei ole. Ainut keino estää äärioikealle radikalisoituneiden, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden,kovenevat otteet,on lopettaa niiden äänestäminen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Roketevastaisuus korreloi alhaisen koulutustason kanssa.

      Samoin kuin persujen äänestäminen.

    • Anonyymi

      EU-korruptipoliitikkojen/veroparatiisijohtajien medioissa, yritetään keksiä selityksiä, miksi äärioikeistopoliisi pahoinpitelee, tavallisia ihmisiä, jotka vaativat vain aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, demokratian ja oikeusvaltion pelisääntöjä, sanan-kokoontumisen-mielipiteidenvapauksia.

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-10362603/Dutch-lockdown-protesters-MAULED-police-dogs-hit-batons.html

      Emme halua olla mukana liittovaltiossa, joka pahoinpitelee kansalaisiaan, siksi emme enää äänestää korruptiopoliitikkoja, niiden korruptiovaaleissa. Suomessa myös ainut keino estää, korruptiopoliitikkoja viemästä Suomea, jenkkien hyökkäysliittoon, on lopettaa äänestäminen.

    • Anonyymi

      Kiuru erotettava VÄLITTÖMÄSTI.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valtio joka painostaa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäyviä, kohdistaa heihin ministeri-kansanedustajien toimesta vihaväkivaltaa, EI ole demokratia, eikä oikeusvaltio.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      Piti tulla 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tulikin entistäkin pahempi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottaminen ja Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pakottaminen. Siksi emme enää äänestä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisi-sotemonopolit on hallituksen / eduskunnan, laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen heti. Koronapakot rokotuksineen ja passeineen poistettava täysin ja kokonaan.

      https://www.cbc.ca/news/politics/truck-convoy-protest-some-key-players-1.6332312

      Suomen hallituksen aloitettava välittömästi, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN valmistelu. Aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, kuuluvat myös Suomen kansalaisille.

      Eläkerahastoihin RIKOSTUTKINNAT, jos ei muuten, Suomen kaikkien kansalaisten, sinne säästämistä valtavista varallisuuksista, ala ja pian, löytymään varoja,
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, joilla myös lasten- ja nuorten"suojelun" tarve vähenee suurelta osin.

    • Anonyymi

      Koronarokote ei poista vakavia sairauksia. Ainoa tosi lause, kaikki komppaa.
      Muu taas sanoinsinpa jopa roskaa.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Veroparatiisi-rekkaralleissa, ei ajeta tavallisten ihmisten oikeuksien puolustamista, vaan erityisesti Suomessa VALEVASTUSTETAAN, koronapakkoja pelkkien korruptiovaali-äänten kalastelemisen takia. Kaikki koronapakot, olisivat tulleet moninkertaisina, jos opposition veroparatiisi-populistiporvarit, olisivat olleet hallituksessa - onneksi eivät olleet, eivätkä tule koskaan olemaan.

      https://www.aljazeera.com/news/2022/2/4/ottawa-residents-decry-anti-vaccine-trucker-occupation

      Haavoittuvimmat jätetty ilman aitoa oikeusturvaa, äärioikeiston rasistien rekkarallien jalkoihin Kanadassa. Toivottavasti osaatte erottaa, koronapakkoja aidosti vastustavat, veroparatiisi-äärioikeiston VALEVASTUSTAJA-rekkaralleista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17289059/sdpn-ja-vasemmiston-tahtikirkas-voitto-vain-1-250ekk-minimielakkeiden-paassa#comment-112420041

      Nykyisen hallituksen jatko, on vain 1 250€/kk minimieläkkeistä kiinni ja seuraavalla hallituskaudella 1 500€/kk. Äänestämisellä on hintalappu Suomessakin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe