Koronarokotepakot eivät poista, vakavia sairauksia, joissa koronarokotteet ovat hengenvaarallisia

Anonyymi

Suomen koronalinjan suurin ja pahin ongelma, ovat riskiryhmien 800€/kk orjuuseläkkeet, eli aidon oikeusturvan puuttuminen, eikä veroparatiisirikkaiden ravintola- ja matkailuviihteen rajoitukset, kuten EK-medioista voisi päätellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

Äärioikeistolaistunut Sdp / Kiuru ja Marin, näyttävät luottavan kovanaama-linjaan, todellisuudesta ja eläkeläisköyhyys-riskiryhmien hätätilasta piittaamatta. Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, on kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, ilman koronarokotteitakin ja paljon esim. tulehduksista johtuvia syitä, miksi koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, eli niitä ei voi ottaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17142675/veroparatiisi-hus-verotukseen-terveyssyista-rokottamattomien-vainoaminen-loputtava

Tämä tosiasia, ei pakoilla miksikään muutu. Edelleenkään nämä riskiryhmät, joita on satojatuhansia Suomessa, eivät voi niitä koronarokotteita ottaa, tästä tosiasiasta Kiuru ei ole inahtanutkaan, koko pandemian aikana, kuten eivät EK-mediatkaan. Riskiryhmät jätettiin kylmästi heitteille, "koronatukia" jaettiin miljardeina, veroparatiisi-pörssimonopoleille keinottelijoineen, on syytä vakavasti kysyä, missä demokratia, missä oikeusvaltio Suomesta ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, alkavat olla jo kaikissa muissa Pohjoismaissa, Suomessa n. puolet huonommat orjuuttamiseläkkeet. Suomi ei kuulu enää Pohjoismaisiin oikeus-sivistysvaltioihin, aitoihin demokratioihin. Sdp on yhtä äärioikeistolainen puolue, kuin PetosKalmaKokPersRpkjne.

22

202

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äärioikeistolaistunut Sdp, ilmeisesti laskee sen varaan, että olisi seuraavassakin hallituksessa, syväkyykyttämässä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairata, jonkin PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, Veroparatiisi-äärioikeiston korruptiopuolueiden kanssa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Koronarokotepakkojen jälkeen, tulisi äänestyspakko, jota korruptio-vallankäyttäjät, ovat jo pitkään himoinneet. Mistään aidosta demokratiasta, ei Suomessa näy enää jälkeäkään, siitä todisteena, puoli miljoonaa oikeusturvatonta,
   800€/kk orjuuseläkeläistä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vakavista terveyssyistä, mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksien takia, koronarokotteista pidättäytyvät, eivät ole "rokotevastaisia", silti hekin jo kysyvät, että mitä sellaiset rokotteet ovat, jotka eivät tehoa ? Ottaisitko neljä tuhkarokko-rokotetta, tuskin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173448/rokotemyonteisetvastaiset-yksi-ja-sama-aarioikeiston-veroparatiisi-rokotemainostaja

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Yksityistetty THL on pelkkää, veroparatiisi-sote-koronarokote-mainontaa, mitään aitoa, puolueetonta, älykästä ja asiallista tietoa, sieltä ei ole saatavissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Sydänlihastulehdus-riskistä heilläkin, joilla autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaudet, eivät ole vielä puhjenneet, ja joiden puhkeamisen alttiutta koronarokote lisää, olisi ilman muuta, pitänyt tiedottaa, kun Suomessa on geeniperimää kyseisille sairauksille paljon.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyllä taas on äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten, ahneilla käenpoikasilla, älyvapaita heittoja koronapakkoineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

   Eikö sinne pieniin päihin mahdu, että Suomessa on puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettua, koronan riskiryhmiin kuuluvaa kansalaista, joista sadoilletuhansille, kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, johtuen esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista, joissa on esim. kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, jo ilman rokotteitakin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot ALTISTAVAT, vakavista terveyssyistä koronarokottamattomia koronatartunnoille, jättämällä 800€/kk köyhyyteen oikeusturvattomiksi ja pakottamalla siten mm.veroparatiisi-soteasemien koronavirusruuhkiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   Suomessa itseään mielellään "päättäjiksi" tituleeraavien korruptiopoliitikkojen, kaikki "koronatoimenpiteet", tähtäävät veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, ansaitsemattomien etuuksien turvaamiseen - ihmiset on unohdettu, riskiryhmät pahoinpidelty, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, altistamalla altistettu koronalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Äärioikeistodemari Kiuru, pistää lisää kajalia silmiin, veroparatiisi-pörssikeinotteliija-sovinisteja mielistellessään, siinä hallituksen "tasa-arvoteot".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17157120/koronapassirikkaat-levittavat-koronaa-riskiryhmat-elakelaiskoyhyys-hatatilassa

   Suomen valtio on häpeäpilkku, sairaus-kansaneläkeläisistä huolehtivien, aidon demokratian ja oikeusturvan, Pohjoismaiden vieressä.

  • Anonyymi

   Omistavatko Kiinan veroparatiisi-biljonäärit, jo Suomen eduskunnan korruptiopoliitikot, eli Suomen ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

   Siltä se vaikuttaa, kun EK-medioissakin, yritetään painostaa Ruotsia, syväkyykyttämään eläkeläisiä, kuten Suomen korruptiovallankäyttäjät tekevät.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

   Onneksi Ruotsilla on selkärankaa, pitää huolta kaikista kansalaisistaan, toisin kuin Suomen korruptiopoliitikoilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

  • Anonyymi

   Äärioikeistodemari Kiuru / korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jättivät riskiryhmä-sairaus-kansaneläkeläiset, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle vakavaa pandemiaa, eli hengenvaaraan.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

   Teho-osastot täyttyvät koronarokotetuista koronasairastuneista, niin Ruotsissa, kuin Suomessa, täällä ei vain ole tiedonvälitystä, joka siitä tiedottaisi.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-demari-Kiuru / korruptioeduskunta, jätti riskiryhmät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, täysin heitteille, oikeusturvattomiksi ihmiskaupan välineiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille ja ALTISTI vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvät, koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille-kela-sos-byrokratialla pahoinpitelylle, eli suora uhka kohdistettu, puolustuskyvyttömien eläkeläisköyhien henkiin, korruptio-vallankäyttäjien toimesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17199235/korruptiovallan-quotkoronatoimenpiteetquot-veroparatiisirikkaiden-hyysaamista

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   UUSI

   Suomen äärioikealle radikalisoituneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot EK-medioineen, muistavat kyllä uutisoida kaikista rajoituksista ja pakoista, mutta unohtavat aktiivisesti tiedottaa, että oikeus-sivistysvaltioissa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvät riskiryhmät, on turvattu taloudellisesti ja erikseen koronapandemian varalta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17220688/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyvat-on-turvattu-taloudellisesti-oikeusvaltioissa

   Suomessa riskiryhmiin kohdistuu viha-väkivaltapuheita, ihan ministeritasolta ja ek-medioissa jatkuvasti. Se on vakavissa sairauksissa, erittäin raskasta ja pahentaa tulehduksia ja kipuja, kun sellaista olemme joutuneet, koko pandemian ajan sietämään. Esim. Ruotsissa kansanedustajat, olisi erotettu moisten puheiden takia välittömästi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Emme ole PetosKokPersuja, emme skeptikkoja, emmekä rokotevastaisia, meillä on geeniperimässä vakavat autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairaudet, jotka estävät, hengenvaaran takia, koronarokotteiden ottamisen. Riskit sydänlihastulehduksiin, veritulppiin, diabetekseen, ruusuinfektioihin ym ovat jo muutenkin koholla.

  • Anonyymi
   UUSI

   Mikähän riskiryhmä on joka ei voi rokotetta ottaa? Omassa kuplassa ovat niin nuoret kuin vanhat yli 90 ottaneet 2 rokotusta. Astmaatikot, pahat sydänviat ( tahdistin, muu nitron tarve) , keuhkovammainen happea tarvitseva, keuhkoauhtaumatautia sairastava, reumaatikot, 2 syöpäsairasta, iäkkäät liikuntavammaiset.
   Kukaan ei ole saanut mitään jälki-oireita.

   Kieltäytyjiä tunnen yhden, persuuteen taipuvainen disinformaation uskoja, 58 v.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. "MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

   Oho! Janni Hussi paljastaa into piukena somessa uudesta aluevaltauksestaan. Postauksessa ei sanoja säästellä: https://www.suomi24.fi/viihde/mukana-ku-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   5175
  2. Älkää hyvät ihmiset ottako kolmatta piikkiä

   se ei auta helvetti pääsee vaan irti järkyttäviä tutkimuksia haitoista on jo liikaa olemassa tähän viestiin laitan toiset tunnisteet🤢🤕🤮🤒🚑
   Maailman menoa
   415
   4528
  3. Sofia Belorfin kauhunhetket

   Sofia koki viime viikolla kauhunhetkiä. Lukuisat silminnäkijät sekä lähipiiri vahvistavat Seiskalle, että kohulokki joutui pakenemaan keskellä päivää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   3442
  4. Suomi24 kirjoitukset poliisitutkinnassa

   Taitaa olla aika kertoa, missä olemme menossa. Täällä suomi24-palstalla olen saanut vuosikausia kokea valtavaa törkykirjoittelua kohdalleni. Nimimerkk
   Haapavesi
   123
   2471
  5. Taas ne kiduttavat joulujollotukset on alkaneet kaupoissa ja radiossa

   Pitäisikö tämän jonkun mielestä olla hauskaa? Lähinnä tekisi mieli potkaista jakkara alta kun näitä joutuu väkisin kuuntelemaan.
   Maailman menoa
   72
   2055
  6. Terrorismia?

   Mikähän juttu tämä on? Ja missä Kankaanpään seudulla? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008450787.html
   Kankaanpää
   34
   1967
  7. Sofia joutunut itkuisena pois kotoa

   Sofia joutunyt taas itkuisena etsimään yöpaikkaa muualta, tietää seven kertoa. Eilen kuitenkin oltiin taas family dinner 🤔. Totta vai tarua 🤷‍♀️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1432
  8. No niin.. tisseistä

   tässä ihmettelen yhtä asiaa. Tästä tulee tissikeskustelu, mutta toivoisin oikeasti rakentavaa palautetta. Eli.. minä olen suhteellisen pienirintainen
   Sinkut
   137
   1226
  9. Missä on rehellisyys Sofia B,valheilla on lyhyet jäljet.

   En ymmärrä, miksi pitää suojella ja valehdella, jos suhteessa on vaikka alkoholi ongelma ja hyväksyy kaiken tuskan mitä se voi tuottaa juuri itselleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1222
  10. Minkälainen on ihastuksesi whatsappkuva?

   Miehellä harmaa pipo päässä ja hymyilee kameraan päin 🤭
   Ikävä
   23
   1196
  Aihe