Koronarokotepakot eivät poista, vakavia sairauksia, joissa koronarokotteet ovat hengenvaarallisia

Anonyymi

Suomen koronalinjan suurin ja pahin ongelma, ovat riskiryhmien 800€/kk orjuuseläkkeet, eli aidon oikeusturvan puuttuminen, eikä veroparatiisirikkaiden ravintola- ja matkailuviihteen rajoitukset, kuten EK-medioista voisi päätellä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

Äärioikeistolaistunut Sdp / Kiuru ja Marin, näyttävät luottavan kovanaama-linjaan, todellisuudesta ja eläkeläisköyhyys-riskiryhmien hätätilasta piittaamatta. Autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksissa, on kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, ilman koronarokotteitakin ja paljon esim. tulehduksista johtuvia syitä, miksi koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, eli niitä ei voi ottaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17142675/veroparatiisi-hus-verotukseen-terveyssyista-rokottamattomien-vainoaminen-loputtava

Tämä tosiasia, ei pakoilla miksikään muutu. Edelleenkään nämä riskiryhmät, joita on satojatuhansia Suomessa, eivät voi niitä koronarokotteita ottaa, tästä tosiasiasta Kiuru ei ole inahtanutkaan, koko pandemian aikana, kuten eivät EK-mediatkaan. Riskiryhmät jätettiin kylmästi heitteille, "koronatukia" jaettiin miljardeina, veroparatiisi-pörssimonopoleille keinottelijoineen, on syytä vakavasti kysyä, missä demokratia, missä oikeusvaltio Suomesta ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, alkavat olla jo kaikissa muissa Pohjoismaissa, Suomessa n. puolet huonommat orjuuttamiseläkkeet. Suomi ei kuulu enää Pohjoismaisiin oikeus-sivistysvaltioihin, aitoihin demokratioihin. Sdp on yhtä äärioikeistolainen puolue, kuin PetosKalmaKokPersRpkjne.

52

640

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äärioikeistolaistunut Sdp, ilmeisesti laskee sen varaan, että olisi seuraavassakin hallituksessa, syväkyykyttämässä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairata, jonkin PetosKalmaKokPersRkpKrdsinliike-Eilisten, Veroparatiisi-äärioikeiston korruptiopuolueiden kanssa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

   Koronarokotepakkojen jälkeen, tulisi äänestyspakko, jota korruptio-vallankäyttäjät, ovat jo pitkään himoinneet. Mistään aidosta demokratiasta, ei Suomessa näy enää jälkeäkään, siitä todisteena, puoli miljoonaa oikeusturvatonta,
   800€/kk orjuuseläkeläistä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mitä puhetta tuo on, Ohisalommehan on köyhyystutkija.
    Olkaamme kiitollisia viisaista päättäjistämme.
    He tietävät miten kansa pidetään vähään tyytyväisenä.
    Sinä purnaaja, taidat olla kade.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Boosterit on pakko ottaa koska rokotteen suojaaika on lyhyt. Kun suojaaika loppuu jäljelle jää oma,, aikaisempaa huonompi immuniteetti. Kuulostaa kyllä aika surulliselta, piikitys jatkuu koko loppuelämän.


  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

   Yksityistetty THL on pelkkää, veroparatiisi-sote-koronarokote-mainontaa, mitään aitoa, puolueetonta, älykästä ja asiallista tietoa, sieltä ei ole saatavissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Sydänlihastulehdus-riskistä heilläkin, joilla autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaudet, eivät ole vielä puhjenneet, ja joiden puhkeamisen alttiutta koronarokote lisää, olisi ilman muuta, pitänyt tiedottaa, kun Suomessa on geeniperimää kyseisille sairauksille paljon.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyllä taas on äärioikeiston PetosKalmaKokPersRkpKrdkesinliike-Eilisten, ahneilla käenpoikasilla, älyvapaita heittoja koronapakkoineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17200075/moukkamediat-sekoittavat-terveyssyista-rokottamattomat-rokotevastaisiin#comment-111186172

   Eikö sinne pieniin päihin mahdu, että Suomessa on puoli miljoonaa eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotettua, koronan riskiryhmiin kuuluvaa kansalaista, joista sadoilletuhansille, kaikki koronarokotteet, ovat hengenvaarallisia, johtuen esim. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairauksista, joissa on esim. kohonnut riski sydänlihastulehduksiin, jo ilman rokotteitakin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot ALTISTAVAT, vakavista terveyssyistä koronarokottamattomia koronatartunnoille, jättämällä 800€/kk köyhyyteen oikeusturvattomiksi ja pakottamalla siten mm.veroparatiisi-soteasemien koronavirusruuhkiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197793/koyhyystutkijat-viekaa-elakelais-oikeusturvattomuus-kansainvaliseen-oikeuteen

   Suomessa itseään mielellään "päättäjiksi" tituleeraavien korruptiopoliitikkojen, kaikki "koronatoimenpiteet", tähtäävät veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, ansaitsemattomien etuuksien turvaamiseen - ihmiset on unohdettu, riskiryhmät pahoinpidelty, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa, altistamalla altistettu koronalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Äärioikeistodemari Kiuru, pistää lisää kajalia silmiin, veroparatiisi-pörssikeinotteliija-sovinisteja mielistellessään, siinä hallituksen "tasa-arvoteot".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17157120/koronapassirikkaat-levittavat-koronaa-riskiryhmat-elakelaiskoyhyys-hatatilassa

   Suomen valtio on häpeäpilkku, sairaus-kansaneläkeläisistä huolehtivien, aidon demokratian ja oikeusturvan, Pohjoismaiden vieressä.

  • Anonyymi

   Omistavatko Kiinan veroparatiisi-biljonäärit, jo Suomen eduskunnan korruptiopoliitikot, eli Suomen ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

   Siltä se vaikuttaa, kun EK-medioissakin, yritetään painostaa Ruotsia, syväkyykyttämään eläkeläisiä, kuten Suomen korruptiovallankäyttäjät tekevät.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/det-har-innehaller-avtalet-mellan-regeringen-och-vansterpartiet

   Onneksi Ruotsilla on selkärankaa, pitää huolta kaikista kansalaisistaan, toisin kuin Suomen korruptiopoliitikoilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

  • Anonyymi

   Äärioikeistodemari Kiuru / korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jättivät riskiryhmä-sairaus-kansaneläkeläiset, oikeusturvattomiksi äärimmäiseen köyhyyteen, keskelle vakavaa pandemiaa, eli hengenvaaraan.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fhm-kraftig-okning-av-antalet-smittfall

   Teho-osastot täyttyvät koronarokotetuista koronasairastuneista, niin Ruotsissa, kuin Suomessa, täällä ei vain ole tiedonvälitystä, joka siitä tiedottaisi.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-demari-Kiuru / korruptioeduskunta, jätti riskiryhmät vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, täysin heitteille, oikeusturvattomiksi ihmiskaupan välineiksi, 800€/kk orjuuseläkkeille ja ALTISTI vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvät, koronavirusruuhkaisille veroparatiisi-soteasemille-kela-sos-byrokratialla pahoinpitelylle, eli suora uhka kohdistettu, puolustuskyvyttömien eläkeläisköyhien henkiin, korruptio-vallankäyttäjien toimesta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17199235/korruptiovallan-quotkoronatoimenpiteetquot-veroparatiisirikkaiden-hyysaamista

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen äärioikealle radikalisoituneet, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot EK-medioineen, muistavat kyllä uutisoida kaikista rajoituksista ja pakoista, mutta unohtavat aktiivisesti tiedottaa, että oikeus-sivistysvaltioissa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäytyvät riskiryhmät, on turvattu taloudellisesti ja erikseen koronapandemian varalta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17220688/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyvat-on-turvattu-taloudellisesti-oikeusvaltioissa

   Suomessa riskiryhmiin kohdistuu viha-väkivaltapuheita, ihan ministeritasolta ja ek-medioissa jatkuvasti. Se on vakavissa sairauksissa, erittäin raskasta ja pahentaa tulehduksia ja kipuja, kun sellaista olemme joutuneet, koko pandemian ajan sietämään. Esim. Ruotsissa kansanedustajat, olisi erotettu moisten puheiden takia välittömästi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17041748/kiuru-ei-alya-ettei-quotpahuusquot-vaan-hengenvaara-on-syyna-kieltaytya-koronarokotteista

   Emme ole PetosKokPersuja, emme skeptikkoja, emmekä rokotevastaisia, meillä on geeniperimässä vakavat autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipu-ym sairaudet, jotka estävät, hengenvaaran takia, koronarokotteiden ottamisen. Riskit sydänlihastulehduksiin, veritulppiin, diabetekseen, ruusuinfektioihin ym ovat jo muutenkin koholla.

  • Anonyymi

   Mikähän riskiryhmä on joka ei voi rokotetta ottaa? Omassa kuplassa ovat niin nuoret kuin vanhat yli 90 ottaneet 2 rokotusta. Astmaatikot, pahat sydänviat ( tahdistin, muu nitron tarve) , keuhkovammainen happea tarvitseva, keuhkoauhtaumatautia sairastava, reumaatikot, 2 syöpäsairasta, iäkkäät liikuntavammaiset.
   Kukaan ei ole saanut mitään jälki-oireita.

   Kieltäytyjiä tunnen yhden, persuuteen taipuvainen disinformaation uskoja, 58 v.

  • Anonyymi

   Korruptiopoliitikot viranomaisineen / yksityistetty THL, eivät ilmeisesti omaa omaatuntoa laisinkaan, päätellen siitä, että koronarokotteiden riskeistä, jotka mm. autoimmuuni-reuma-tulehdus-kipusairaus-geeniperimällä, ovat mm. sydänlihastulehduksia, ruusuinfektioita, diabetesta, aivo-sydän-ym veritulppia, jätetään kokonaan tiedottamatta, kuten nämä riskiryhmät, on jätetty Suomessa heitteille 800€/kk orjuuttamiseläkkeille ja siten ALTISTETTU koronataudille.

   https://yle.fi/uutiset/3-12208587

   EK-Yle:n selkeä valeuutinen, on vastuutonta ja sydämetöntä äärioikeisto-veroparatiisi-sote-bisnespropagandaa, ei mitään puolueetonta, asiallista tiedonvälitystä, vaan riskiryhmien hengenvaaraan altistamista.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Marevan kokeissa juoksutetaan väestöä.

   Kela kyytiä viikoittain.

   Maksaa järjettömiä.

   Pelonsekaisin tuntein odotetaan tekstiviestiä tuloksesta. Muutetaanko lääkitystä? Soittaako hoitsu? Soittaako lääkäri?
   Ehtiikö kuolla ennen?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kaikkea VALEVASTUSTAVAN ,äärioikeisto-populistiporvari-oppositio - taktiikalla, eduskunnan korruptio yksipuoluejärjestelmä, vei jälleen uuden koronapakon lävitse.

   https://www.politico.eu/article/vaccines-dont-make-you-free-thousands-protest-covid-19-measures-in-brussels/

   Korruptipoliitikkojen kovenevat otteet, kylmä eriarvoistettu yhteiskunta, mahdollistuvat valevastustus-taktiikalla, jolla vielä onnistuvat joillekin kansalaisista, luulottelemaan, eli valehtelemaan, että olisi muka eroja, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, muutetussa eduskunnassa. Ei ole. Ainut keino estää äärioikealle radikalisoituneiden, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden,kovenevat otteet,on lopettaa niiden äänestäminen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Roketevastaisuus korreloi alhaisen koulutustason kanssa.

   Samoin kuin persujen äänestäminen.

  • Anonyymi

   EU-korruptipoliitikkojen/veroparatiisijohtajien medioissa, yritetään keksiä selityksiä, miksi äärioikeistopoliisi pahoinpitelee, tavallisia ihmisiä, jotka vaativat vain aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, demokratian ja oikeusvaltion pelisääntöjä, sanan-kokoontumisen-mielipiteidenvapauksia.

   https://www.dailymail.co.uk/news/article-10362603/Dutch-lockdown-protesters-MAULED-police-dogs-hit-batons.html

   Emme halua olla mukana liittovaltiossa, joka pahoinpitelee kansalaisiaan, siksi emme enää äänestää korruptiopoliitikkoja, niiden korruptiovaaleissa. Suomessa myös ainut keino estää, korruptiopoliitikkoja viemästä Suomea, jenkkien hyökkäysliittoon, on lopettaa äänestäminen.

  • Anonyymi

   Kiuru erotettava VÄLITTÖMÄSTI.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Valtio joka painostaa, vakavista terveyssyistä, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista kieltäyviä, kohdistaa heihin ministeri-kansanedustajien toimesta vihaväkivaltaa, EI ole demokratia, eikä oikeusvaltio.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Piti tulla 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tulikin entistäkin pahempi, köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottaminen ja Veroparatiisi-sote-ihmiskaupan välineiksi, moderniin orjuuttamiseen pakottaminen. Siksi emme enää äänestä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-sotemonopolit on hallituksen / eduskunnan, laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen heti. Koronapakot rokotuksineen ja passeineen poistettava täysin ja kokonaan.

   https://www.cbc.ca/news/politics/truck-convoy-protest-some-key-players-1.6332312

   Suomen hallituksen aloitettava välittömästi, 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN valmistelu. Aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, kuuluvat myös Suomen kansalaisille.

   Eläkerahastoihin RIKOSTUTKINNAT, jos ei muuten, Suomen kaikkien kansalaisten, sinne säästämistä valtavista varallisuuksista, ala ja pian, löytymään varoja,
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, joilla myös lasten- ja nuorten"suojelun" tarve vähenee suurelta osin.

  • Anonyymi

   Koronarokote ei poista vakavia sairauksia. Ainoa tosi lause, kaikki komppaa.
   Muu taas sanoinsinpa jopa roskaa.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Äärioikeiston Veroparatiisi-rekkaralleissa, ei ajeta tavallisten ihmisten oikeuksien puolustamista, vaan erityisesti Suomessa VALEVASTUSTETAAN, koronapakkoja pelkkien korruptiovaali-äänten kalastelemisen takia. Kaikki koronapakot, olisivat tulleet moninkertaisina, jos opposition veroparatiisi-populistiporvarit, olisivat olleet hallituksessa - onneksi eivät olleet, eivätkä tule koskaan olemaan.

   https://www.aljazeera.com/news/2022/2/4/ottawa-residents-decry-anti-vaccine-trucker-occupation

   Haavoittuvimmat jätetty ilman aitoa oikeusturvaa, äärioikeiston rasistien rekkarallien jalkoihin Kanadassa. Toivottavasti osaatte erottaa, koronapakkoja aidosti vastustavat, veroparatiisi-äärioikeiston VALEVASTUSTAJA-rekkaralleista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17289059/sdpn-ja-vasemmiston-tahtikirkas-voitto-vain-1-250ekk-minimielakkeiden-paassa#comment-112420041

   Nykyisen hallituksen jatko, on vain 1 250€/kk minimieläkkeistä kiinni ja seuraavalla hallituskaudella 1 500€/kk. Äänestämisellä on hintalappu Suomessakin.

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   273
   2626
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2250
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   94
   1109
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   749
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   703
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   668
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   216
   616
  Aihe