Korruptiovaaleissa äänestäminen on ITSEPETOSTA.

Anonyymi

Kyllä monen, varsinkin köyhyyteen pakotettujen, oli viime eduskuntavaaleissa, jo erittäin vaikea äänestää, tunsi itsensä painostetutuksi ja mainonta, sananvapauksien estäminen ym hyökkäykset EK-medioissa, korruptiopoliitikkojen valemainoksineen, tuntuivat ahdistavilta, mutta sitä halusi, vielä viimeisen kerran, luottaa että lupaukset pidettäisiin - vaan toisin kävi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244810/vereton-vaihtoehto-kaikesta-aanestamisesta-kieltaytyminen

Sinä tiedät, minä tiedän, me tiedämme, että korruptiopoliitikot ovat viemässä Suomea, jenkkien hyökkäysliittoon, jos vielä niitä äänestää. Samoin on korona-pakkojen kanssa, itseään mielellään "päättäjiksi" tituleeraavat, syvästi korruptoituneet poliitikot, haluavat myös ÄÄNESTYSPAKON, jos niitä vielä äänestäisi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17244902/aarioikeiston-populistit-valevastustavat-jenkkien-hyokkaysliittoa-ja-koronapakkoja

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa

Me voimme valita toisin, me voimme estää niitä, lopettamalla äänestämisen korruptiovaaleissa.

20

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaduttaa, että tuli äänestettyä, vastoin vaistoa, joka sanoi, että äänestäminen ei auta.

  • Anonyymi

   Meillä kotona 100% ei tule äänestämään näissä vaaleissa, vaikka muulloin äänestysprosenttimme on ollut 100. Syynä ei ole pelkästään se, etteivät nämä vaalit kiinnostaisi, vaan se, että hallitus on ohittanut kansan sote-asiassa, kuten meidät ohitettiin myös euro-asiassa. Emme äänestä vaaleissa, joka koskee sellaista asiaa, mihin meiltä ei ole kysytty edes alustavaa hyväksyntää!

   Tärkein päätös siis ohitettiin kansaa lainkaan kuulematta, kuten niin monissa muissakin asioissa ilmastohumpasta ja maahanmuutosta alkaen! Hallitus vaan tekee mitä lystää kansan mielipiteestä viis.

   • Anonyymi

    Hallituksen jokainen puolue, lupasi mm: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - ilman aitoa oikeusturvaa jätetyille, 800€/kk orjuuttamiseläkeläisille. Tulikin vielä pahempi eläkeläisköyhyyden jatkaminen, mm. energia- ym elinkustannusten noustua, kyse on eläkeleikkauksista, joita ne nimittivät "korotuksiksi".

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

    Kymmeniä vuosia, turhaan äänestäminen, kaduttaa nyt. Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän, korruptiopuolueista/poliitikoista, EI ansaitse ääniämme. Äänestäminen on tullut tiensä päähän.


  • Anonyymi

   Äänestämättä jättäminen on ainoa tapa osoittaa, ettemme hyväksy koko sote-uudistusta!

   Jos äänestysprosentti on reilusti alle 50, niin se osoittaa, että vaalit eivät ole demokraattiset, eikä niiden tulosta pitäisi voida hyväksyä, ennenkuin kansa on saanut sanoa painavan mielipiteensä sote-uudistuksesta eli KYLLÄ tai EI!

   Myös maahanmuutossa, ilmastotalkoissa, miljardin kehitysavussa, EU-tukilahjuksissa, maailmanparannuksessa, liittovaltiossa ynnä muissa koko kansaa koskevissa asiossa ON KANSAA KUULTAVA ennenkuin mitään muuta tehdään!!!!!!!!!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio-kansanedustajien osakkuudet, Veroparatiisi-sote-monopoleissa, pitää lakien mukaan, olla julkista tietoa, miksi emme saa sitä tietoa ?

   Sitä paitsi Veroparatiisi-perustuslaki-valiokunta, käytti lausuntojen "asiantuntijoina", kyseisten veroparatiisi-sote-monopolien pörssikeinottelija-tohtori-professori-lääkäreitä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

  • Anonyymi

   Kuvaavaa Taloustutkimuksen köyhyystutkimuksille on, etteivät ne kaikkein köyhimmät, oikeusturvattomiksi 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeille pakotetut, edes päädy kyseisiin tutkimuksiin. Ihmisyyden rajaksi on asetettu
   1 250€/kk, kun puolella miljoonalla ikäihmisellä, vammaisella ja kroonikkosairailla, se täysin riittämätön, puuttuva oikeusturva on 800€/kk, eli kaukana köyhyysrajan alla ja muiden Pohjoismaiden minimieläkkeistä.

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008489738.html

  • Anonyymi

   Joko kirjoitan lippuun "en hyväksy sotea" tai jätän väliin kokonaan.
   Selvää on jo nyt, että syrjäseutujen palvelut heikkenee eikä keskuksissakaan palvelut ainakaan parane.
   Aivan selvä vedätys.

  • Anonyymi

   EK-äärioikeistomedioissa yrittävät pehmitellä, ihmisten äänestämisestä kieltäytymis-päätöksiä, vähättelemällä niitä "vain aluevaaleja" koskeviksi, mikä ei pidä paikkaansa. Yhä useampi Suomen kansalainen, käsittää, että vallan antaminen korruptiopoliitikoille, merkitsee jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista, kuin muitakin esim. koronapakkoja.

   https://www.mtvuutiset.fi/video/prog1534078#gs.kpg3a7

   Demokratialla ja kansalaisoikeuksilla, itseään mainostanut EU, on osoittautunut, Kiinan ym idän diktatuurien kaltaiseksi liittovaltioksi. Ihmiset ovat pelkkää vaalikarjaa, käskyläisiä ja rahastettavia orjia, ilman mitään ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, edes vakavien sairauksien, eli hengenvaaran takia, koronarokotteista pidättäytyvien oikeuksia, eivät korruptio-vallankäyttäjät enää tunnusta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vastustimme Veroparatiisi-sotea, jo kauan ennen sen laittomuuden, korruptio-"asiantuntijoineen", korruptio-perustuslakivaliokunnassa hyväksyttämistä ja pakottamista läpi.

   Luotimme hallituspuolueiden 1 250€/kk minimieläke-lupauksiin - tulikin laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeiden leikkauksien jatkamista.

   Ei vaalilupausten toteuttamisia - Ei vaaliääniä korruptiovaaleissa.

   Emme edes avaa korruptiovaalikirjeitä. Emme halua olla osallisena Veroparatiisi-korruptiossa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuka enää haluaa, olla äänestämässä itseään vastaan, läpimätää korruptiota ja veroparatiisirikollisuutta.

   Kaikki poliitikot ja poliittiset puolueet Suomessa, ovat YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, samassa, syvässä korruptiossa.

   Vaaliäänet kun on korruptiovaaleissa varastettu, SELÄT KÄÄNTYVÄT välittömästi.

   Ei niitä voisi vähempää kiinnostaa, miten pieni- ja keskituloiset kansalaiset, Suomessa pärjäävät, kun tuloja ja eläkkeitä, ei ole päivitetty, eikä korjattu, nostettu 2022-luvun korkeiden energia-ym elinkustannusten, ym pakko- ja eriarvoistamismaksujen tasolle, enää vuosikymmeniin.

   Kaikissa muissa Pohjoismaissa, on pidetty huolta demokratiasta ja kansalaisista,
   1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ ym konkreettisilla tulojensiirroilla.

  • Anonyymi

   Aluevaalit eivät ole mitkään eduskuntavaalit.

   Tähän asti kuntien vastuulla on ollut sosiaalihuollon, terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestäminen. Jatkossa niistä vastaavat hyvinvointialueet. Aluevaaleissa valitaan aluevaltuustot hyvinvointialueille.

   Hyvinvointialueen johtaminen
   https://soteuudistus.fi/hyvinvointialueen-johtaminen

   • Anonyymi

    Ja mihin niitä valtuustoja oikeasti tarvitaan. Tämä on näennäisuudistus. Rahan määrä ei näet lisäänny vaalien ansiosta. Himmeli vain lisää menoja ja byrokratiaa.
    Ei jonkin hyvinvointialueen luomiseen mitään vaaleja tarvita!


  • Anonyymi

   Aluevaaleissa ei kannata äänestää mitään istuvaa kansanedustajaa, vaan ihan jotain toisia tyyppejä.

  • Anonyymi

   Emme äänestä missään korruptiovaaleissa enää.

   Niin niljakasta korruptiota, naureskelevat köyhyyteen pakottamalleen kansalaisille, päin naamaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17278039/ek-ylen-venajalla-pelottelupropaganda-menee-liian-pitkalle-rahoitus-poistettava#comment-112296516

   Selät kääntyvät taas heti, kun äänet on otettu.

   Se joka äänestää kannattaa jenkkien sotaliittoa, Veroparatiisi-sota- ja sotebisneksiin rahankylvämistä pörssikeinottelijoilla - Me emme halua olla sellaisessa, Suomen kansan- ja maanpetoksessa mukana. Ei ääniä korruptiovaaleissa, yhdellekään poliitikko-pörssikeinottelijalle.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Rasismikortilla Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdKesinliike-Eilisen Veroparatiisiporvarit, ovat NELINKERTAISTAMASSA ulkomaisen halpatyövoiman tuontia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Älkää päästäkö äärioikeistoradikalistien väkivaltaisia, ulkomailta tuotuja hoitajia, pahoinpitelemään Suomen kansaa Veroparatiisi-sotessa. Lopettakaa korruptiovaaleissa äänestäminen, kun se vahingoittaa jo ihmishenkiä Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17271111/rasismikortilla-tulossa-valtava-maahanmuutto-aalto

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   3902
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3497
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   127
   1882
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   1656
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   102
   1232
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   849
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   798
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   721
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   55
   689
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   621
  Aihe