Uusi äänioikeus, on korruptiovaaleissa äänestämisestä kieltäytyminen 2022

Anonyymi

Äärioikeistomedioista päätellen, 2022-luvulla pitäisi olla "kova juttu", että naisetkin "saavat" äänestää - haloo ?

Myöntävät siis ek-mediatkin, että yhteiskunnan tilan, on annettu rapautua, jonnekin historian hämäriin, jolloin naisten äänioikeus, oli suuri saavutus - tasolle, ettei isoille ja vakaville yhteiskunnallisille ongelmille: ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILALLE, eriarvoistamiselle, kansan kahtiajaolle, isolle, korjaamattomalle köyhyysongelmalle jne ole tehty yhtään mitään muuta, kuin pahennettu.

On äärimmäisen noloa, ettei yksipuoluejärjestelmäksi, korruptoituneilla poliitikoilla /puolueilla, ole tuon kummempaa korruptiovaali-teemaa, kuin että hei, te "saatte" jopa äänestää, kuten 1900-luvun alkupuolella - wau.

Korruptiopoliitikot mainostavat egoismiaan, esiintyen "universumin valtiaina", ym kaiken kivun ja tuskan poistajina, itseltään ja kaltaisiltaan, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-veroparatiisi-pörssikeinottelijoilta.

Tavallisen kansan uusi äänioikeus, on korruptiovaaleissa äänestämisestä kieltäytyminen. Tämä on vahvin valtti, myös jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista / sotia vastaan. Älkää enää antako, painostaa itseänne, luovuttamaan oikeuksianne, läpimädälle korruptiolle korruptiovaaleissa.

26

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kova juttu Venäjän vaaleista.

    • Anonyymi

      Aidosta demokratiasta, oikeusvaltiosta, kansalaisten oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, ei näy enää kuin takavalot, jos niitäkään.

      Ei ole mitään "lääkäri-hoitaja-hoitopaikkapulaa", jota äärioikeisto / korruptipoliitikot Veroparatiisi-sotemonopoliensa kanssa, kiljuvat kurkut suorina - on huutava pula, aidosta oikeusturvasta, niistä 1 500€/kk Pohjoismaisten oikeusvaltioiden MINIMIELÄKKEISTÄ, jotka poistivat tekaistut sote-ruuhkat, kaikissa muissa Pohjoismaissa.
      Suomen laiskat, ahneet pörssikeinottelija-poliitikot, eivät ansaitse ääniämme korruptiovaaleissaan.

    • Anonyymi

      Hälyytyskellojen pitää soida ja lujaa, kun korruptiopoliitikkojen ainut tavoite, korruptiovaaleissaan, on pörssikeinottelijoiden sote-ja sotakeinottelun, voiton maksimointi verokeitaisiin. Herätkää ihmiset todellisuuteen, nyt on väärä valta Suomessa ja se ei ole Suomen kansalaisten valtaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

      Eikö ole "erikoista", että muut Pohjoismaat, kykenivät hoitamaan sote-ruuhkat, toteuttamalla kansalaisilleen aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-eiliset, ovat jo myöntäneet ek-medioissaan, "kiristäneensä" Suomen, aiemmin ETÄISET, eli asialliset välit idän suuntaan, saadakseen Veroparatiisi-hävittäjä-pörssikeinottelijoiden sotabisneksiä, ja jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista, edistettyä.

      Tämän pitäisi olla syy, nostaa syytteitä maanpetoksista, kyseisiä idänsuhteiden "kiristäjiä" vastaan, miksi ei ole nostettu ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-112286075

    • Anonyymi

      Älkääkä antako korruptio-yksipuoluejärjestelmän trollien, haukkua ja solvata teitä, kun teette oikean päätöksen, kieltäytymällä korruptio-veroparatiisi-vaaleista.

    • Anonyymi

      S-postiin tuli erikoinen kysely, jossa udeltiin jenkkien hyökkäysliitosta tyyliin, "jos Venäjä valtaa Ukrainan", niin pitäisikö Suomen jne. järkyttävää manipulointia ja Suomen, siis liittoutumattoman valtion, jolla ETÄISET eli asialliset suhteen idän suuntaan, varsinkin kun se laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" irtisanotaan.

      Maanpetos tapahtunut, eduskunnan, ym vallankäyttäjien korruptio-äärioikeisto-veroparatiisi-pörssikeinottelija-poliitikkojen toimesta - syytteiden nostamisen aika.

    • Anonyymi

      Yhteiskuntanne, jota teille ei muuten enää edes ole, on jo "ryssitty" sellaiseen suohon, ettei siitä suosta enää nousta millään mikkihiiri-demokratia äänestämisellä.

      Olette aivan liian syvällä suossa jo nyt.

      Päteviä ehdokkaita tai puolueita ei ole edes olemassa, joita voisitte äänestää, ja jotka voisivat normalisoida maanne tilanteen ja varmistaa suomen olemassaolon seuraavien 500-1500 vuoden ajaksi.

      Mihin on nyt kirjattu suomen valtion suunnitelmat suomen tulevaisuuden varmistamiseksi seuraavien 1000 vuoden ajaksi? Ei missään. Eikä sellaisia ole tarkoitus edes tehdä. Se kertoo kaiken asiasta.

      Ja 1000 vuotta on sitten lyhyt aika, että ihan tiedoksi teille pikkulapsille, joiden ajantaju katsoo eteenpäin korkeintaan kaksi viikkoa.

      Nyt kun teiltä viedään kohta pois myös teidän oma armeija, ja teidät upotetaan NATOn mahdollistamaan loputtomaan suohon, tulette siinä samalla menettämään omat kenraalinne ja armeijanne. NATO on ihan samanlainen petos kuin EU. Nämä ovat olemassa vain kansallisvaltioiden tuhoamiseksi, ei mistään muusta syystä. Ja valheet sitten päälle ja kansa uskoo.

      Kun teillä ei ole enää omaa armeijaa niin ei voi sitten tapahtua myöskään ns sotilasvallankaappausta, jossa kenraalit voisivat yrittää sotilaallisin pakkokeinoin saattaa maan takaisin itsenäiseksi. Tämä onkin yksi niistä merkittävistä syistä, miksi teidät on tarkoitus upottaa NATO-suohon. Ja kaikki tämä petos syötetään kansan kurkusta alas Suuren Positiivisuuden ja Suuren Turvallisuuden nimissä.

      Sellainen retoriikka voiteleekin kansan kurkut kummasti kun sitä valhetta taas painetaan kansalaisten kurkusta alas.

      Kaikki tuo on valhetta. EU, NATO, multikultismi, kommunismi, vihreäliike, ilmastopetos, sosialismi, stalinismi, marxismi jne... yhtä petosten listaa ja valhetta valheen perään ... ihan siinä missä covid-1984 on valhe, petos ja kansanmurha.

      Kotimaata eikä itsenäisyyttä teillä ei pidä olla. Orjaksi vaan koko kansa. Näin globaali kultti asian haluaa olevan.

      Good luck.

      • Anonyymi

        Hieman taidat yliarvioida itseäsi ja aliarvioida lukijoita, mutta ihan mielenkiintoinen kirjoituksesi sinänsä. Kirjoitat suomenkielellä "teistä", etkö itse ole suomalainen, miten osaat suomea vai käytitkö kielenkääntäjää, missa asut, mistä kirjoitat ? Kerro lisää itsestäsi, kun englanniksi toivottelet hyvää onnea, onko tarkoituksesi sitten, luoda epätoivoa, alistumista ja luuloa, ettemme muka voisi vastustaa, jenkkien sotaliittoon pakottamista, eli oletko jenkki / hyökkäysliiton suunnalta kirjoittelemassa ? Se on jo huomattu, että suomalaisia yritetään saada luulemaan, etteivät he muka voisi vastustaa, vaikka vain kourallinen, pieni ahneiden isojen talousrikollisten marginaali, sitä jenkkien hyökkäysliittoa puskee, eivät enemmistö suomalaisista, niitä tänne halua.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17224820/elamme-ajassa-jossa-sodantekijat-mainostavat-itseaan-quotrauhantekijoinaquot

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille


      • Anonyymi

        Suuri negatiivisuus on se, mitä korruptiopoliitikot, sillä näennäisellä positiivisuudellaan, juurikin tavoittelevat, eli veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, sota- ja sotebisneksien rahoittamista, jo kansalaisten oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien kustannuksella.

        Eläkeläisiltä leikattu oikeusturva, on sairastuttamista ja painostamista Veroparatiisi-sotelaitoksiin ennenaikaisesti, kidutettaviksi ja tapettaviksi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Se on kyllä totta, että ns. julkiset "palvelut" kaikki, on yksityistetty, eli mitään yhteiskuntaa ei enää ole. Ihmiskaupan moderni orjuuttaminen veroparatiisi-sotessa, tuli "palvelujen" tilalle.

        https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

        https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

        https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism


        Muuten en tuota uhkailu-retoriikkaasi niele, kun jätät pahimmat rikolliset, eli äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, pörssikeinottelija-kansanmurhaajat, kokonaan pois listalta. Nehän eduskunnan ovat korruptoineet ja tehneet siitä YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203


      • Anonyymi

        Tarkenna myös mitä tarkoitat "globaailla kultilla", keitä siihen sinun mielestäsi kuuluu - biljonäärit pörssimonopoleineen, nimiä ?

        Kuulutko mielestäsi itse tuohon "globaaliin kulttiin" , entäs natoon ? Sieltäkö kirjoittelet, luodaksesi tappio-mielialaa ja alistumista.

        On meillä vielä yksi keino, estää jenkkien hyökkäysliittoon pakottaminen: KIELTÄYDYMME ENÄÄ ÄÄNESTÄMÄLLÄ TUKEMASTA KORRUPTIOPOLIITIKKOJEN YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ.

        Kun äänestysprosentti saadaan riittävän alhaalle - EI korrruptiopoliitikkojen "päätöksillä" ole enää mitään lainvoimaisuutta.


    • Anonyymi

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seppohautaaho/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta/

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      On erikoista, että kourallisen äärioikeiston veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoita, annetaan pilata Suomen ETÄISET, eli asialliset idän suhteen ja liittää Suomen ulkopolitiikan, johonkin entisen sosialistivaltion, kaukaisen Ukrainan ongelmiin, omien veroparatiisi-hyökkäyshävittäjä-ym sotahankkeiden takia.

      Valtakunnanoikeus on oikea osoite, koko eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLLE, syytteisiin kuuluvat maanpetoksesta.

    • Anonyymi

      Hengitä välillä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tiesitkös muuten et nyt vasemmisto/kokoomus/kesta /RKP haluu niiden edustajille keskimäärin normaali palkojen mukaan noin 4300EUROA / kuukaisi.Sinin minun veorahoja ns, demorkraati/valistusrahaa pr,edustaja.PS ja Harkimo KD kanssa sanoo ei.Teidäx ketä sen maxaa idiootti?? VERONMAXAJAT.autin noin niinku vastyauxessa jos et nniku tajunnu taui tiennyt/tai muuten olevinas et et tiennyt

      • Anonyymi

        Harkimon ääriäärioikeisto on vitsi. Huono sellainen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Puolen miljoonan Suomen kansalaisen, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, käyttäminen Veroparatiisi-sote-monopolien IHMISKAUPAN välineinä, modernissa orjuuttamisessa, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, EI ole korruptiovaaleissa äänestämisen arvoista.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

      "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen"

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      Suomessa EI ole, vielä, äänestyspakkoa, mutta sekin tulee, jos vielä korruptio-poliitikko-pörssikeinottelijoille, luovutatte oikeutenne. On parempi kieltäytyä korruptiovaaleista, kun se vielä on mahdollista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

    • Anonyymi

      Marin / ÄärioikeistoSdp livahti Boomer-kohusta, kuin kissa veräjästä, mitään ei muuttunut, eikä kukaan perään huudellut, tai ole tähän päivään mennessä kysynyt, mitä niille luvatuille:

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" - lupauksille on tapahtunut, muuta kuin jyrkästi nousseita energia-ym elinkustannuksia.

      Hallituksen äärioikeistosiipikin VeroparatiisiKeput lupasivat: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - edes tuota luvattua 1 250€/kk viime vuoden köyhyysraja-eläkkeitä, ei ole näkynyt.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008625552.html

      Hyvä jos eläkeläisjärjestöt aktivoituvat, mutta millään "indeksienpoistolla", ei suureksi paisutettu ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, liikahdakaan, kun edes niitä jokaisen hallituspuolueen lupaamia 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ei ole vieläkään näkynyt.

      Äärioikeisto-natotus-Kepujen, siskojenhakkaajien hyysääjä Saarikolla, ovat tyystin unohtuneet, porvaripuolueensa eduskuntavaalilupaukset, puolelle miljoonalle Suomen kansalaisille:

      "USEITA satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      Länsinaapureissa mennään jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe