Uusi äänioikeus, on korruptiovaaleissa äänestämisestä kieltäytyminen 2022

Anonyymi

Äärioikeistomedioista päätellen, 2022-luvulla pitäisi olla "kova juttu", että naisetkin "saavat" äänestää - haloo ?

Myöntävät siis ek-mediatkin, että yhteiskunnan tilan, on annettu rapautua, jonnekin historian hämäriin, jolloin naisten äänioikeus, oli suuri saavutus - tasolle, ettei isoille ja vakaville yhteiskunnallisille ongelmille: ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILALLE, eriarvoistamiselle, kansan kahtiajaolle, isolle, korjaamattomalle köyhyysongelmalle jne ole tehty yhtään mitään muuta, kuin pahennettu.

On äärimmäisen noloa, ettei yksipuoluejärjestelmäksi, korruptoituneilla poliitikoilla /puolueilla, ole tuon kummempaa korruptiovaali-teemaa, kuin että hei, te "saatte" jopa äänestää, kuten 1900-luvun alkupuolella - wau.

Korruptiopoliitikot mainostavat egoismiaan, esiintyen "universumin valtiaina", ym kaiken kivun ja tuskan poistajina, itseltään ja kaltaisiltaan, ökyrikkailta perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-veroparatiisi-pörssikeinottelijoilta.

Tavallisen kansan uusi äänioikeus, on korruptiovaaleissa äänestämisestä kieltäytyminen. Tämä on vahvin valtti, myös jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista / sotia vastaan. Älkää enää antako, painostaa itseänne, luovuttamaan oikeuksianne, läpimädälle korruptiolle korruptiovaaleissa.

26

208

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kova juttu Venäjän vaaleista.

  • Anonyymi

   Aidosta demokratiasta, oikeusvaltiosta, kansalaisten oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, ei näy enää kuin takavalot, jos niitäkään.

   Ei ole mitään "lääkäri-hoitaja-hoitopaikkapulaa", jota äärioikeisto / korruptipoliitikot Veroparatiisi-sotemonopoliensa kanssa, kiljuvat kurkut suorina - on huutava pula, aidosta oikeusturvasta, niistä 1 500€/kk Pohjoismaisten oikeusvaltioiden MINIMIELÄKKEISTÄ, jotka poistivat tekaistut sote-ruuhkat, kaikissa muissa Pohjoismaissa.
   Suomen laiskat, ahneet pörssikeinottelija-poliitikot, eivät ansaitse ääniämme korruptiovaaleissaan.

  • Anonyymi

   Hälyytyskellojen pitää soida ja lujaa, kun korruptiopoliitikkojen ainut tavoite, korruptiovaaleissaan, on pörssikeinottelijoiden sote-ja sotakeinottelun, voiton maksimointi verokeitaisiin. Herätkää ihmiset todellisuuteen, nyt on väärä valta Suomessa ja se ei ole Suomen kansalaisten valtaa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

   Eikö ole "erikoista", että muut Pohjoismaat, kykenivät hoitamaan sote-ruuhkat, toteuttamalla kansalaisilleen aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi

   Äärioikeiston PetosKokPersRkpKrdkesinliike-eiliset, ovat jo myöntäneet ek-medioissaan, "kiristäneensä" Suomen, aiemmin ETÄISET, eli asialliset välit idän suuntaan, saadakseen Veroparatiisi-hävittäjä-pörssikeinottelijoiden sotabisneksiä, ja jenkkien hyökkäysliittoon pakottamista, edistettyä.

   Tämän pitäisi olla syy, nostaa syytteitä maanpetoksista, kyseisiä idänsuhteiden "kiristäjiä" vastaan, miksi ei ole nostettu ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-112286075

  • Anonyymi

   Älkääkä antako korruptio-yksipuoluejärjestelmän trollien, haukkua ja solvata teitä, kun teette oikean päätöksen, kieltäytymällä korruptio-veroparatiisi-vaaleista.

  • Anonyymi

   S-postiin tuli erikoinen kysely, jossa udeltiin jenkkien hyökkäysliitosta tyyliin, "jos Venäjä valtaa Ukrainan", niin pitäisikö Suomen jne. järkyttävää manipulointia ja Suomen, siis liittoutumattoman valtion, jolla ETÄISET eli asialliset suhteen idän suuntaan, varsinkin kun se laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen "isäntämaasopimus" irtisanotaan.

   Maanpetos tapahtunut, eduskunnan, ym vallankäyttäjien korruptio-äärioikeisto-veroparatiisi-pörssikeinottelija-poliitikkojen toimesta - syytteiden nostamisen aika.

  • Anonyymi

   Yhteiskuntanne, jota teille ei muuten enää edes ole, on jo "ryssitty" sellaiseen suohon, ettei siitä suosta enää nousta millään mikkihiiri-demokratia äänestämisellä.

   Olette aivan liian syvällä suossa jo nyt.

   Päteviä ehdokkaita tai puolueita ei ole edes olemassa, joita voisitte äänestää, ja jotka voisivat normalisoida maanne tilanteen ja varmistaa suomen olemassaolon seuraavien 500-1500 vuoden ajaksi.

   Mihin on nyt kirjattu suomen valtion suunnitelmat suomen tulevaisuuden varmistamiseksi seuraavien 1000 vuoden ajaksi? Ei missään. Eikä sellaisia ole tarkoitus edes tehdä. Se kertoo kaiken asiasta.

   Ja 1000 vuotta on sitten lyhyt aika, että ihan tiedoksi teille pikkulapsille, joiden ajantaju katsoo eteenpäin korkeintaan kaksi viikkoa.

   Nyt kun teiltä viedään kohta pois myös teidän oma armeija, ja teidät upotetaan NATOn mahdollistamaan loputtomaan suohon, tulette siinä samalla menettämään omat kenraalinne ja armeijanne. NATO on ihan samanlainen petos kuin EU. Nämä ovat olemassa vain kansallisvaltioiden tuhoamiseksi, ei mistään muusta syystä. Ja valheet sitten päälle ja kansa uskoo.

   Kun teillä ei ole enää omaa armeijaa niin ei voi sitten tapahtua myöskään ns sotilasvallankaappausta, jossa kenraalit voisivat yrittää sotilaallisin pakkokeinoin saattaa maan takaisin itsenäiseksi. Tämä onkin yksi niistä merkittävistä syistä, miksi teidät on tarkoitus upottaa NATO-suohon. Ja kaikki tämä petos syötetään kansan kurkusta alas Suuren Positiivisuuden ja Suuren Turvallisuuden nimissä.

   Sellainen retoriikka voiteleekin kansan kurkut kummasti kun sitä valhetta taas painetaan kansalaisten kurkusta alas.

   Kaikki tuo on valhetta. EU, NATO, multikultismi, kommunismi, vihreäliike, ilmastopetos, sosialismi, stalinismi, marxismi jne... yhtä petosten listaa ja valhetta valheen perään ... ihan siinä missä covid-1984 on valhe, petos ja kansanmurha.

   Kotimaata eikä itsenäisyyttä teillä ei pidä olla. Orjaksi vaan koko kansa. Näin globaali kultti asian haluaa olevan.

   Good luck.

   • Anonyymi

    Hieman taidat yliarvioida itseäsi ja aliarvioida lukijoita, mutta ihan mielenkiintoinen kirjoituksesi sinänsä. Kirjoitat suomenkielellä "teistä", etkö itse ole suomalainen, miten osaat suomea vai käytitkö kielenkääntäjää, missa asut, mistä kirjoitat ? Kerro lisää itsestäsi, kun englanniksi toivottelet hyvää onnea, onko tarkoituksesi sitten, luoda epätoivoa, alistumista ja luuloa, ettemme muka voisi vastustaa, jenkkien sotaliittoon pakottamista, eli oletko jenkki / hyökkäysliiton suunnalta kirjoittelemassa ? Se on jo huomattu, että suomalaisia yritetään saada luulemaan, etteivät he muka voisi vastustaa, vaikka vain kourallinen, pieni ahneiden isojen talousrikollisten marginaali, sitä jenkkien hyökkäysliittoa puskee, eivät enemmistö suomalaisista, niitä tänne halua.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17224820/elamme-ajassa-jossa-sodantekijat-mainostavat-itseaan-quotrauhantekijoinaquot

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17173130/elakerahastojen-biljoonat-varastettu-veroparatiisi-porssiquoteliitinquot-ahneuden-alttarille


   • Anonyymi

    Suuri negatiivisuus on se, mitä korruptiopoliitikot, sillä näennäisellä positiivisuudellaan, juurikin tavoittelevat, eli veroparatiisi-pörssikeinottelijoiden, sota- ja sotebisneksien rahoittamista, jo kansalaisten oikeusturvan, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien kustannuksella.

    Eläkeläisiltä leikattu oikeusturva, on sairastuttamista ja painostamista Veroparatiisi-sotelaitoksiin ennenaikaisesti, kidutettaviksi ja tapettaviksi.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Se on kyllä totta, että ns. julkiset "palvelut" kaikki, on yksityistetty, eli mitään yhteiskuntaa ei enää ole. Ihmiskaupan moderni orjuuttaminen veroparatiisi-sotessa, tuli "palvelujen" tilalle.

    https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

    https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

    https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

    Muuten en tuota uhkailu-retoriikkaasi niele, kun jätät pahimmat rikolliset, eli äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, pörssikeinottelija-kansanmurhaajat, kokonaan pois listalta. Nehän eduskunnan ovat korruptoineet ja tehneet siitä YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203


   • Anonyymi

    Tarkenna myös mitä tarkoitat "globaailla kultilla", keitä siihen sinun mielestäsi kuuluu - biljonäärit pörssimonopoleineen, nimiä ?

    Kuulutko mielestäsi itse tuohon "globaaliin kulttiin" , entäs natoon ? Sieltäkö kirjoittelet, luodaksesi tappio-mielialaa ja alistumista.

    On meillä vielä yksi keino, estää jenkkien hyökkäysliittoon pakottaminen: KIELTÄYDYMME ENÄÄ ÄÄNESTÄMÄLLÄ TUKEMASTA KORRUPTIOPOLIITIKKOJEN YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ.

    Kun äänestysprosentti saadaan riittävän alhaalle - EI korrruptiopoliitikkojen "päätöksillä" ole enää mitään lainvoimaisuutta.


  • Anonyymi

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seppohautaaho/147807-sauli-niinisto-65-v-tassa-muistutus-kansan-harhauttamisesta/

   http://yle.fi/uutiset/3-9385580

   On erikoista, että kourallisen äärioikeiston veroparatiisi-sotabisnes-pörssikeinottelijoita, annetaan pilata Suomen ETÄISET, eli asialliset idän suhteen ja liittää Suomen ulkopolitiikan, johonkin entisen sosialistivaltion, kaukaisen Ukrainan ongelmiin, omien veroparatiisi-hyökkäyshävittäjä-ym sotahankkeiden takia.

   Valtakunnanoikeus on oikea osoite, koko eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLLE, syytteisiin kuuluvat maanpetoksesta.

  • Anonyymi

   Hengitä välillä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tiesitkös muuten et nyt vasemmisto/kokoomus/kesta /RKP haluu niiden edustajille keskimäärin normaali palkojen mukaan noin 4300EUROA / kuukaisi.Sinin minun veorahoja ns, demorkraati/valistusrahaa pr,edustaja.PS ja Harkimo KD kanssa sanoo ei.Teidäx ketä sen maxaa idiootti?? VERONMAXAJAT.autin noin niinku vastyauxessa jos et nniku tajunnu taui tiennyt/tai muuten olevinas et et tiennyt

   • Anonyymi

    Harkimon ääriäärioikeisto on vitsi. Huono sellainen.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Puolen miljoonan Suomen kansalaisen, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, käyttäminen Veroparatiisi-sote-monopolien IHMISKAUPAN välineinä, modernissa orjuuttamisessa, köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla, EI ole korruptiovaaleissa äänestämisen arvoista.

   https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626594

   "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen"

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

   Suomessa EI ole, vielä, äänestyspakkoa, mutta sekin tulee, jos vielä korruptio-poliitikko-pörssikeinottelijoille, luovutatte oikeutenne. On parempi kieltäytyä korruptiovaaleista, kun se vielä on mahdollista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

  • Anonyymi

   Marin / ÄärioikeistoSdp livahti Boomer-kohusta, kuin kissa veräjästä, mitään ei muuttunut, eikä kukaan perään huudellut, tai ole tähän päivään mennessä kysynyt, mitä niille luvatuille:

   "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään historiaan" - lupauksille on tapahtunut, muuta kuin jyrkästi nousseita energia-ym elinkustannuksia.

   Hallituksen äärioikeistosiipikin VeroparatiisiKeput lupasivat: "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - edes tuota luvattua 1 250€/kk viime vuoden köyhyysraja-eläkkeitä, ei ole näkynyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17306284/800ekk-hapeaelakkeilla-ei-maksella-jyrkasti-nousseita-energia-ym-elinkustannuksia

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008625552.html

   Hyvä jos eläkeläisjärjestöt aktivoituvat, mutta millään "indeksienpoistolla", ei suureksi paisutettu ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, liikahdakaan, kun edes niitä jokaisen hallituspuolueen lupaamia 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ei ole vieläkään näkynyt.

   Äärioikeisto-natotus-Kepujen, siskojenhakkaajien hyysääjä Saarikolla, ovat tyystin unohtuneet, porvaripuolueensa eduskuntavaalilupaukset, puolelle miljoonalle Suomen kansalaisille:

   "USEITA satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

   Länsinaapureissa mennään jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISSÄ.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1642
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   106
   1356
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1332
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1224
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   788
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   722
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   49
   703
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   701
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   687
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   677
  Aihe