Korruptiopoliitikoilla on Vaalilupausten-hallinta-ongelmia

Anonyymi

On VAPAUS kieltäytyä, äänestämällä tukemasta, syvästi korruptoitunutta YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ, niin kunnissa kuin eduskunnassa, kun korruptiopoliitikoilla ei ole aikomustakaan, tälläkään kertaa, edes yrittää toteuttaa vaalilupauksia ja vastata huutavaan oikeusturvan tarpeeseen, jonka iso korjaamaton köyhyysongelma, on Suomessa aiheuttanut.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

Kertoo korruptiopoliitikkojen syvästä vastuuttomuudesta, kylmästä köyhyyteen pakottamiensa ihmisten hyväksikäytöstä ja häikäilemättömästä ihmiskaupasta Veroparatiisi-sotessa, ettei niitä luvattuja, edes köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, ole vieläkään toteutettu, vaan korruptiopoliitikko-niljakkeet, syyttelevät, puolta miljoonaa oikeusturvattomiksi pahoinpitelemäänsä eläkeläisköyhää "elämänhallinta-ongelmista". Kuvottavaa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17229745/rikkaan-valtion-vastuu-1-500ekk-minimielakkeet-eriarvoisuuden-korjaaminen

Jätämme äänestämättä näissä ja tulevissa korruptiovaaleissa, kunnes Suomen valtio, ilmeisesti kansainvälisen oikeuden pakottamana, alkaa aidosti korjaamaan, korruptoituneiden poliitikkojen aiheuttamaa, isoa köyhyysongelmaa, erityisesti vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, puuttuvaa oikeusturvaa, aitoina, konkreettisina tulojensiirtoina, niihin 800€/kk HÄPEÄELÄKKEISIIN, joilla Suomen puoli miljoonaa eläkeläistä, on orjuuden kaltaisissa oloissa, Veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa, pakotettu kituuttamaan.



Hallituksen jokainen puolue, lupasi: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan". Missä lupausten toteuttaminen viipyy, pahasti miinuksella ollaan, kun jyrkästi kohonneet energia-ym elinkustannukset lasketaan.

4

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi kehotat jättämään äänestämättä? Vähäinen äänestäminenhän suosii oikeistoa.

      Jos demokratiasta oltaisiin aidosti huolisssaan, niin säädettäsiin äänestyspakko.

      • Anonyymi

        Äänestyspakot ovat diktatuureissa ja sitähän Suomen syvästi korruptoituneet poliitikot tavoittelevat, jos vielä niitä äänestäisimme. Nyt on korkein aika lopettaa, itsetuhoiseksi ja jo hengenvaaralliseksi käynyt äänestäminen korruptiovaaleissa.

        Kysyt vielä miksi, ihanko vakavissasi, et kai sentään.

        1900-luvulla, saattoi olla tuo asetelma, että vielä kannatti äänestää. Tervetuloa 2000-luvulla, jossa äänestäminen, on kuin omaan jalkaan ampumista, pahentaa vain köyhyyteen pakottamis-ongelmaa ja oikeusturvattomuutta.

        Veroparatiisi-Teekutsu-Anderssonin, viimeisin vastuunpakoilu, oikeusturvattomien, puolustuskyvyttömien vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, syytteleminen "elämänhallinta-ongelmista", on kuin suoraan natsisaksan keskitysleireiltä. Tuotako vielä pitäisi äänestää, älkää unta nähkö. Kansainvälinen oikeus saisi jo puuttua, Suomen eläkeläisköyhien pahoinpitelemiseen ja henkiseenkin väkivaltaan, jota Andersson vastuuttomilla lausunnoillaan esittelee.


    • Anonyymi

      Erityisesti Vasemmiston Teekutsu-Kerjuuttamis-Anderssonilla, näyttää unohtuneen, keille on velkaa, kun vertailee itseään PetosKokoomuksen orpoon, ja esittelee OMAHYVÄISTÄ naamaansa, tekaistuine kannatuslukemineen, korruptiomedioissa, joihin KU nykyisin lukeutuu.

      Teekutsu-kerjuuttamis-veroparatiisi-bisnekset, eivät ole aitoa demokratiaa, eivät aitoa oikeusturvaa, eivätkä aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia. Anderssonin hyväosaisuus-maailmoissa, ei ilmeisesti tuota tiedetä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17072163/hoitajahoitopaikkapula-ei-se-ole-ongelma-sairaus-kansanelakelaisten-oikeusturvattomuus-on

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

      Vasemmiston valheet, ovat samoja YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN valheita, kuin muillakin korruptiopuolueilla, ei mitään eroa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      Jo viime eduskuntavaaleissa, epäroimme äänestämisestä, niin pahalta se tuntui, mutta halusimme vielä antaa mahdollisuuden, vaalilupausten pitämiseen, aidon oikeusturvan toteuttamiseen eläkeläisköyhille - kävikin päin vastoin. Tiesimme myös, että Andersson / Vas tulee panostamaan, näyttävään ja isoon vaalimainontaan, tulevissa vaaleissa, kun vaalilupausten lunastamisesta, ei näy jälkeäkään. No niin kävi, Anderssonin omahyväinen naama, loistaa joka korttelin nurkalla, mainosrahoissa ei ole säästelty.

    • Anonyymi

      EU-tuomioistuin on antanut Suomelle jo useita varoituksia, eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, puuttuvasta oikeusturvasta. Mitään eivät asian korjaamiseksi, eduskunnassa ja hallituksessa, ole edelleenkään tehneet.

      Äänestysprosentin laskiessa, riittävän alhaalle, tulee kansainvälinen oikeus puuttumaan. Tähän köyhyyteen pakotettujen, kannattaa Suomessa tähdätä. Muu on itsepetokseen ja tekoälyllä kehiteltyihin vaalimainoksiin uskomista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe