Hoitaja/hoitopaikkapula EI se ole ongelma, sairaus-kansaneläkeläisten oikeusturvattomuus on

Anonyymi

Veroparatiisi"hoitaja- ja hoitopaikkapula" EI ole se todellinen ongelma, koronan leviämisen ja "hoidettavien", siihen yksityistettyyn julkiseenkiin terveydenhoitoon jonottamiselle, vaan köyhyyteen pakottaminen ja Kela:n käyttäminen, kansalaisten byrokratialla lyömiseen, eli lääkärintodistusten vaatimiseen, joka käänteessä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

Vielä 2021 joutuu Suomessa, puoli miljoonaa vanhusta, vammaista ja pitkäaikaissairasta, näkemään äärimmäistä hätää ja kurjuutta, kun korruptiohallitus / eduskunta, ei näytä saavan, edes lupaamiaan Pohjoismaisen oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ aikaiseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

Mitään todellista julkista sotea, ei enää aikoihin, ole ollut olemassakaan, kyllä se kaikki, on käytännössä yksityistettyä Veroparatiisi-sotea, joka nyt rahastaa, hätää kärsimään jätettyjen, sairaus-kansaneläkeläisköyhien kustannuksella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16254985/thl-on-radikalisoitunut-aarioikealle---ajaa-veroparatiisi-sotesijoittajien-voiton-maksimointia

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16696633/terveyssyista-rokotteista-kieltaytyjia-syyllistetaan-quotrokotekielteisiksiquot--ek-medioissa

Puolustuskyvyttömien ihmisten, ei oikeusvaltioissa, pidä joutua kilpailemaan, Veroparatiisi-sotemonopolien ja hoitajien kanssa, vaan heille on päivitetty perustuslaillinen, aito oikeusturva, alkaen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiksi, aidoksi oikeusturvaksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17040645/1-250eminimielakkeet-vanhoille-vammaisille-ja-sairaille-pitaisi-olla-jo

1 250€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan minimieläkkeet Suomeenkin, niin sote-jonot, yllättävästi katoaisivat, kuin tuhkat tuuleen.

24

242

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-IL:n Kullas käsittää tahallaan väärin kolumnissaan:

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/91c2db5c-ec37-4fe4-b396-e03731fbd34f

   "Hoitoonpääsy-lääkäri-hoitaja-hoitopaikka-pula", eivät edelleenkään ole SE ongelma, joka puolella miljoonalla, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pakotetulla ja jätetyllä, Suomen 800€/kk orjuuseläkeläisillä on, vaan SE mikä tulee oikeus-sivistysvaltioissa, ENNEN mitään, julkistakaan terveydenhoitoa, eli aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eli mahdollisuudet hoitaa itse itseään, torjua ja ennaltaehkäistä esim. koronaa ym pahemmin sairastumisia, hampaiden rikkoontumisia, ym.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

   Mitä enemmän vaadimme oikeuksiamme, sitä enemmän EK-medioissa vastataan, vetämällä väärään, äärioikeistolaiseen, yksityisten Veroparatiisi-soten mainostamis-suuntaan. Kullas ei ilmeisesti ole kuullutkaan, kaikkien muiden Pohjoismaiden alkaen 1 250-1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ. Toimittajien Veroparatiisi-kupla olisi aika puhkaista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17073774/suomelle-ilmaiseksi-toita-tehneet-800ekk-orjuuselakkeilla-kerjuulla---haavisto-saisi-haveta

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   Niin kauan, kun Suomessa EI ole tiedonvälitystä, eli yhteiskunnan ja kansalaisten todellisuudesta uutisointia, joudumme ilmeisesti kärvistelemään, Venäjän ja Romanian köyhyyseläkkeillä. Äärioikealle radikalisoitu eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei ole enää aikoihin, kuullut eläkeläisten hätähuutoja, Kullaksen aaamupala-röyhtäisyt, jätettäisiin länsinaapurissa väliin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16929004/terveydenhoidon-resurssit-kohdistettava-1-250ekk-minimielakkeiden-aidon-oikeusturvan-toteutukseen

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ketään ei pakoteta köyhyyteen.

   Jokainen voi käyttää rahaa vähemmän kuin on rahaa.

  • Anonyymi

   Kovat ovat keinot myös, Veroparatiisi-sote-orjuuttamiseen- ja ihmiskauppaan, köyhyyteen pakottamalla, kansalaisten alistamiseksi.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutiset-selvitti-avit-ottaneet-valvontaan-kymmenia-kuntia-hoitotakuun-ylitysten-takia-koko-elamaan-vaikuttavat-seuraukset/8275680#gs.ey234s

   EI ole mitään "hoitopaikka-lääkäri-hoitajapulaa", on pula aidosta oikeusturvasta, Pohjoismaisista oikeusvaltioiden ja demokratioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17090634/nalkaiset-ja-itkuiset-elakelaiskoyhat-suorittamassa-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vähän rotia! Korona on yleisvaarallinen tartuntatauti. Sitä ei hoideta eläkkeen korotuksilla. Koronan hoito on älyttömän kallista. Mitä enemmän koronaa vähätellään, sitä todennäköisemmin yhteiskunnallisia uudistuksia joudutaan lykkäämään. Nekin rahat menevät koronan hoitoon.

  • Anonyymi

   Joka paikassa kysytään lääkärin todistusta. Kela työkkäri sossut jopa kirkon köyhäunapu. Voihan se esittää. Mutta. pitää olla uusi enintään vuoden vanha. Diagnoosi ei riitä pitää olla tarkasti kerrottu mihin ei kykene. Jos vaikka lukee että selkä ja jalat kipeet niin sille nauretaan. Kuljetushommiin laatikouta kantamaan. Pitää lukea ettei voi kantaa mitään. Ja ettei voi kävellä. No jos työkkäriin kävelee sisään niin se siitä todistuksesta. Ei sairaslomaa työttömälle tipu kun ei sillä ole töitäkään. Sama eläkkeen kanssa. Mistä hommasta pitäs päästä eläkkeelle. Eikä niitä todistuksia terveyskeskuslääkärit kirjota. Ei aikaa eikä edes huvita. Kaikilla ihmisillä sama ajatus, pummi kun ei ole töissä. Töihin ei pääse kun liian vanha ja sairas. Ammatillises kumtoutuksessa asia jo todettiin vuosia sitten ja keskeytettiin turhana. Mutta nekään paperit ei kelpaa enää kellekään kun pitää olla alle vuoden vanhoja. Tää systeemi on pelkkää vittuilua. Tarkoitus on rääkätä ihmiset tekemään itselleen se lopullinen ja vimmenen teko.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17172464/suomessa-n--700ekk-huonommat-koyhyyselakkeet-kuin-muissa-pohjoismaissa

   ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, EI kuulu EI näy, korruptio-eduskunnan-yksipuoluejärjestelmän, äärioikealle radikalisoituneessa, fasistisessa diktatuurissa, EK-medioineen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17161673/korruptiopaattajat-altistavat-riskiryhmat-koronalle-800ekk-orjuuselakkeilla

   Ikärasismia, nais- ja eläkeläisvihaa, väkivaltaista vihaignorointia, vuosi toisensa perään. Koska EU herää Suomen ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hätätilaan ?

  • Anonyymi

   Hoitajan ainoa motiivi tehdä työnsä ylipäätään, saati hyvin, ei voi olla raha.

   Näin kyllä on Suomessa.

   Hoitajat ja liitto huutaa yhteenääneen, kuinka paljon paremmin he tekisivät työnsä, jos saisivat lisää palkkaa.

   • Anonyymi

    Ei niillä mitään motiivia ole. Selkärangattomia paskiaisia


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Veroparatiisi-soten "kantokyky"-ongelma, on ratkaistu kaikissa muissa Pohjoismaissa, aidon perustuslaillisen oikeusturvan, 1 500€/kk minimieläkkeiden toteuttamisella.
   Suomen ahneet korruptiopoliitikot, tekevät ongelmia, eivät kykene ennaltaehkäisemään niitä.

  • Anonyymi

   1 500€/kk minimieläkkeet, ovat jo kaikissa muissa Pohjoismaissa.

   Suomessa 800€/kk ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeet, nälkäisten ja oikeusturvattomien kerjuuttamista, Veroparatiisi-sotessa nälissää suorituttamista ym väkivallan kohteiksi pakottamista.

   Kaikki hallituspuolueet lupasivat: 1 250€/kk minimieläkkeet, aidon oikeusturvan minimin, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien minimin.

   Ennen tuon toteuttamista, emme tule enää painostuksen, pakottamisen, uhkailun, kiristämisen, tai minkään muunkaan takia, äänestämään.

   Äänestyslakko on voimassa,kunnes 1 250€/kk minimieläkkeet Suomessa.

  • Anonyymi

   Ei ole mitään "palveluja" - kaikki ns. julkiset palvelut, on YKSITYISTETTY käytännössä, jo aikoja sitten, kaikki aidon demokratian tunnusmerkit, on hävitetty Suomesta.

   Ruotsi ja muut Pohjoismaat, turvasivat kansalaisille aidon oikeusturvan minimieläkkeet 1 500€/kk, tuon yksityistäminen ohessa, että perustuslaki ja aito demokratia toteutuisivat.

  • Anonyymi

   ÄärioikeistoSdp:n ym hallituspuolueiden, on myös ihan turha, kosiskella köyhyyteen pakotettuja kansalaisia, millään "palveluilla", kun sellaisia ei käytännössä enää vuosikymmeneen ole ollut olemassakaan. Kaikki ennen julkiset palvelut, on YKSITYISTETTY, eli ovat Veroparatiisi-pörssiyrityksien voiton maksimointia varten, eivät kansalaisia.

   Suomessa tuo yksityistäminen, tehtiin jyrkästi, turvaamatta ihmisille oikeusturvaa, toisin kuin muissa Pohjoismaissa: 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei järki paljon päätä pakota, korruptiopoliitikkojen / ek-medioitten keskuudessa, kun luulevat, että köyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyt kansalaiset, haluaisivat äänestää korruptiovaaleissa, lisää hilloa Verokeitaiden ahneidelle Veroparatiisi-sote- ja sotapörssikeinottelijoille, jonkun 1900-luvun alun "äänioikeuden" takia. Suomen entinen demokratia, on todella rapautunut ohuen ohueksi, hämähäkin seitiksi, josta ei ole mitään jäljellä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17282336/uusi-aanioikeus-on-korruptiovaaleissa-aanestamisesta-kieltaytyminen-2022

   EI OLE MITÄÄN "hoitaja-lääkäri-hoitopaikkapulaa", ON HUUTAVA PULA AIDOSTA OIKEUSTURVASTA, POHJOISMAISISTA 1 500€/KK MINIMIELÄKKEISTÄ, joilla aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet toteutuisivat - tätä ei yksikään korruptiopoliitikko/puolue, Suomessa aja, joten EI KIITOS KORRUPTIOVAALEILLE.

  • Anonyymi

   Norjassa, Tanskassa,Ruotsissa ja Islannissa 1 500€/kkMINIMIELÄKKEET, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, oikeusturvana ja suojana Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN välineiksi, oikeusturvattomiksi köyhyyteen pakottamiselta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

   Suomessa 800€/kk Romanian, Venäjän ym itäblokin maiden orjuuttamis-ihmiskauppaeläkkeet, puolella miljoonalla Suomen kansalaisella. Älkää palkitko korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita, korruptiovaaleissa oikeuksienne luovuttamisella, äänestämisellä enää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2080
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1908
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1035
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   738
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   722
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   672
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   670
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   646
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   619
  Aihe