Vihreistä on tullut puhdasoppinen uskonlahko

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2f1a84dd-5a04-49d1-8756-97541e5e6786

"Sunnuntain vaalitulos, 7,4 %, oli vihreille katastrofi."
”Puolueesta on tullut muutaman asian ympärille keskittynyt, puhdasoppinen ja itsekritiikkiin kykenemätön uskonlahko”. Näin raadollisesti asian tiivistää eräs vihreiden puolueaktiivi"

Sen, että vihreät on pelkkä uskonlahko ja poliittiset julistukset ovat teologista retoriikkaa, on 92,6 % suomalaisista ihan itse todennut ilman mitään puolueaktiivien paljastuksiakin.

Kyseessä on vanhojen stallarien ompeluseura johon yritetään värvätä Gretan tasoisia mistään mitään ymmärtämättömiä pikkupimuja hihhuloimaan ja julistamaan loppuunkuluneita ilmastontorjuntaan yllyttäviä mantroja ja liturgioita.

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmastonillittäjäpersut romahtivat vielä paljon pahemmin.
      Mitä siitä voidaan päätellä?

      • Anonyymi

        Ehkä persutkin romahti, mutta silti puolue on paljon suurempi kuin vihreät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä persutkin romahti, mutta silti puolue on paljon suurempi kuin vihreät.

        Mutta kannatus putosi vielä enemmän. Persut oli ennen kolmen suuren joukossa ja välillä jopa galluppien kärjessä. Nyt siitä on tullut vihreiden ja vasurien kanssa keskikastin puolue. Toisen ison oppositiopuolueen kannatus oli lähes tupla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kannatus putosi vielä enemmän. Persut oli ennen kolmen suuren joukossa ja välillä jopa galluppien kärjessä. Nyt siitä on tullut vihreiden ja vasurien kanssa keskikastin puolue. Toisen ison oppositiopuolueen kannatus oli lähes tupla.

        Isompi puolue voikin romahtaa enemmän, pieni puolue ei voi sitä tehdä. Ja olet väärässä, näillä luvuilla vihreät on pienpuolue, ei edes keskikastin puolue.

        Ja edelleen, persut on edelleen 50% vihreitä suurempi näissä vaaleissa. Vihreät sai 7,4% äänistä ja persut 11,1% äänistä. Tuo on suuri ero.


      • Anonyymi

        Teidän iskäpä tipahti korkeamalta kuin meidän iskä, nillittää viherhiippari


    • Anonyymi

      Samalla logiikalla kirjaimellisesti jokainen puolue Suomessa on enemmistön mielestä uskonlahkoja, koska mikään puolue ei saanut enemmistöä äänistä.

      Vihreät romahti täsmälleen samasta syytä kuin persutkin. Näissä vaaleissa oli kyse hyvinvoitintialueista eli terveydenhuollosta, pelastuspalveluista ja sen sellaisesta, mikä ei kuulu vihreiden (eikä persujen) tärkeimpiin kiinnostuksen kohteisiin. Nämä vaalit eivät kosketa juuri lainkaan ilmastonmuutosta, tiedettä ja opiskelua, maahanmuuttoa tai ihmisoikeuksia, joten persuilla ja vihreillä ei ollut niihin mitään yhtenäistä teemaa. Äänestäjät valitsivat mieluummin puolueen, joka ajaa juuri näitä vaaleja koskevia asioita.

      Yleensäkin on aivan normaalia äänestää eri vaaleissa eri puolueita. Esimerkiksi minä en eduskuntavaaleissa (ainakaan tähän mennessä) ole koskaan äänestänyt vihreitä, koska minä kannatan ydinvoimaa ja ydinvoimaloiden rakentaminen kuuluu nimenomaan eduskunnan päätettäviin asioihin. Kunnallisvaaleissa sen sijaan olen äänestänyt vihreitä, koska kannatan muunmuassa kevyenliikenteen väylien kunnossapitoa ja toimivaa julkista liikennettä. Näissä ensimmäisissä aluevaaleissa taas en äänestänyt vihreitä, koska vihreillä ei ollut puolueen yhteistä kantaa oikeastaan mihinkään hyvinvointialueisiin liittyvään, mikä on aivan ymmärrettävää.

      Vastaavasti joku toinen on saattanut äänestää eduskuntavaaleissa jotain muuta kuin perussuomalaisia, koska kannattaa johdonmukaista ulkopolitiikkaa, jota persut vastustavat, äänestää kunnallisvaaleissa persuja, koska ei halua vastaanottokeskusta kotikuntaansa, ja aluevaaleissa taas jotain muuta, koska persujen kanta hyvinvointialueisiin oli, ettei siellä kannata edes yrittää tehdä mitään yhteisen hyvän eteen.

      • Anonyymi

        Ilmastohihhuleiden puolue on ainoa, jonka ilmastohihhulit ovat aivan itse todistaneet uskonlahkoksi ja sekös ilmastohihhulia harmittaa.


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus, Luin tuon artikkelin kokonaan. Vaikuttaa siltä, että ainakin jotku vihreissäkin jo tajuaa, että ilmastoasialla hihhuloinnilla ei muuta kuin kaivaa kuoppaa itselleen.

      On vissiin alkanut kansa yhä enemmä tajuamaan, että ei psyykkisesti sairaan murrosikäisen palvomisessa ole mitään järkeä. Ainakin yhden vihreänkin piti sairastua, ennenkuin tuli pikkusen järkeä päähän.

      Touko Aalto sanoi jo, että pitäisi tunnustaa, että ei Suomen päästöillä ole paljon mitään merkitystä. Tähän asti on jo 7 vuoden ajan rummutettu ja valehdeltu. että Suomen päästöillä vasta onkin hirveän suuri merkitys.

      Kun minä olen täällä kertonut niitä tosiasioita, minun kimppuuni on käyty niinkuin susilauma. Ulvonta kiihtyi ennen kaikea vaalien alla. No se on hyvä puoli tässä on, että ulvojat ei ole suostuneet oppimaan, että näitä juttuja lukee muutkin kuin he itse.

      Minulle on tullut monta kertaa mieleen, että sudet ne susiakin suojelee. Eihän ne suojelijat ikinä edes näe susia luonnossa, koska eihän niitä kehä kolmosen sisäpuolella esiinny. Muualla maassa ne on koirien, lampaiden ja ihmisten uhkana.

      Kun ilmastosusi suojelee ilmastoa ja susia, niin eihän se piittaa paskaakaan, kun susilauma raatelee jossakin hengiltä talon koiran tai lammaslauman. Saattaa ne ennenpitkää rohkaistuessaan käydä lehmien ja ihmistenkin kimppuun.

      Aikanaan sutta pidettiin aivan aiheellisesti niin vakavana uhkana, että sen tappamisesta maksettiin tapporahaa. Nyt sitten tunteilevat kaupunkilaiset haluaa maalaisille sen uhkan takaisin.

      Kyllä minäkin ihailen kaikkien petojenkin pentuja. Ne on pienenä niin söpöjä, kun niitä katselee telkkarista. Samalla täytyy kuitenkin pitää järki päässä. Aikuisena ne on vaarallisia petoja.

      Tuossa vihreiden vaalituloksessa täyttyi minun toiveeni. Luonnon suojelemista olen entisenä maalaispoikana kannattanut aina. Nykyään se homma on kuitenkin lähtenyt aivan täysin lapasesta, ja mennyt totaalisen överiksi.

      Minun kodissani sitä luontoa suojeltiin oikein. Oli siellä hyvin hoidetussa metsässä mukava kulkea. Pitäähän se päätehakkuukin joskus tehdä, jotta uutta pääsee kasvamaan tilalle. Ei se ole surkean näköinen kuin 10 vuotta.

      Olen paljon nähnyt sellaisia lähes pystyynkuolleita metsiä, joissa päätehakkuu on ainoa mahdollinen hoitokeino. Sopivassa paikassa taas se jatkuva kasvatus on hyvä vaihtoehto. Molempia tarvitaan.

      • Anonyymi

        Hallituksen ilmastotavoitteet eivät ole muuttuneet mihinkään ja pahin ilmastänkyrä persut otti pahasti nokkiinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksen ilmastotavoitteet eivät ole muuttuneet mihinkään ja pahin ilmastänkyrä persut otti pahasti nokkiinsa.

        Ei ne ilmastotavoitteet muutu niinkauan, kun muut puolueet haluaa olla vihreiden talutusnuorassa. Niitä piilovihreitähän löytyy jopa jokunen persuistakin.

        Kun katselin Persujen vaalimainoksia, huomiotani kiinnitti. että sävy oli pikkusen liian hyökkäävä, eikä käsitelty ajankohtaisia vaaleissa esillä olevia teemoja juurikaan. Se varmasti söi kannatusta,

        Uskoisin, että vasta seuraavat eduskuntavaalit paljastaa todellisen valtakunnallisen kannatuksen. Näissä vaaleissahan oli kysymys paikallistason asioista.

        Minä en ole koskaan ollut minkään puolueen kannattaja. Jos äänestän. äänestän sitä puoluetta, joka kannattaa minua eikä päinvastoin. Minä olen niitä liikkuvia äänestäjiä, jotka ei välttämättä löydä oikeaa puoluetta joka vaaleissa.

        Yhteiskunnallisiin asioihin olen ottanut aktiivisesti kantaa 1980 luvulta lähtien. Se oli pitkälti minun aloitteeni, joka pani liikkeelle tämän SOTE prosessin. Keskustelin asiasta yksien eduskuntavaalien alla ainakin kymmenen ehdokkaan kanssa puhelimessa.

        Siitä on nyt kait 15 vuotta. Sitten kun Sipilästä oli tulossa pääministeri, keskustelin hänen avustajansa kanssa puhelimessa, ja lähetin sitten postia. Olen hyvin monessa asiassa ollut piilovaikuttaja.

        Varsin moni asia on muuttunut minun aloitteestani, ja ne on olleet isoja asioita. Yleensä ihmiset kuvittelee, että äänestäminen on ainoa vaikuttamisen mahdollisuus. Todellisuus on täsmälleen päinvastainen.

        Suurin osa edustajista nimenomaan haluaa tietää kansalaisen mielipiteen. Se täytyy vaan osata esittää asialliseen sävyyn. Ei kuitenkaan pidä kuvitella, että se otetaan aina päätöksenteossa huomioon. Täytyy ymmärtää, mikä on politiikan luonne.

        Se edustaja, jolle ideansa lähettää, joutuu esittämään sen muille omanaan, ja itse hankkimaan sille kannatuksen. Se voi olla melkoisen pitkä ja vaivalloinen prosessi. Sen voi kenties ilmaista, että idea tuli kentältä.

        On aivan turha kuvitella, että saisi henkilökohtaista mainetta ja kunniaa lähettämällä postia päättäjille. Täytyy ajatella asia niinpäin, että se asia on se tärkeä enkä minä itse. Silloin voi joskus onnistuakkin.


    • Anonyymi

      "vihreät näyttää kaventuneen samanmielisten naisten identiteettipolitiikkaan, ilmastohätätilaan ja itsensä brändäykseen keskittyväksi porukaksi, jossa muiden esittämää rakentavaa kritiikkiä ei oteta vastaan."

      Mitä vanhat lehmät edellä sitä pikkupimut perässä ihan niinkuin tälläkin palstalla.
      Ja ilmasto pelastuu jälleen kerran kun riittävän kovalla äänellä julistetaan ja riittävän moneen kertaan.

    • Anonyymi

      Kannattaa huomata, että ihmiskunnalla on nykyisellään jaVihreät välittää sen meidän ainoan planeetan suojelusta ja tulevaisuudesta. Se ainakin on täysin selvää, etä aloittajan kaltaiset ihmiset ei piittaaa siitä pätkääkään kuten ei muutkaan ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kiistäjät ja vähättelijät jne. myös ainakin hyvin pitkälle tulevaisuuteen vain yksi planeetta, jossa me voidaan elää.

      • Anonyymi

        Hihhulia harmittaa kun uskonnolle ja viherpelleille taas nauretaan.
        Sävellä lisää huuhaajuttuja niin sitten taas nauretaan CO2-jumalalle ja vihreälle hörhöilylle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hihhulia harmittaa kun uskonnolle ja viherpelleille taas nauretaan.
        Sävellä lisää huuhaajuttuja niin sitten taas nauretaan CO2-jumalalle ja vihreälle hörhöilylle.

        Asenteesi on täysin idioottimainen. Ensinnäkin ihmisen aiheuttam ilmstonmuutos on tieteellinen fakta se ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Samaten ihmisen ilmakehään syytämän hiilidioksidin vaikutus ilmaston lämpenemisen syynä on tieteellinen fakta. Sekään ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Koeta nyt ymmärtää tuo. Ilmastonmuutos ja hiilidioksidin ilmastoa lämmittää vaikutus ei myöskään liity mihinkään puolueeseen vaan kyseessä on tieteellinen fakta. Tosiasia on se, että me ihmiset syydetään ilmakehään jatkuasti hiilidioksidia ja muita kasvihuonekaasuja ja me ollaan syyllisiä ilmstonmuutokseen. Ilmaston muutos ja mapallon lämpeneminen sekä sen aiheutama tulevva katastrofi on myös täysin kiistattomia. Ne ei katoa sillä että työnnetään pää pensaaseen ja hoetaan ettei miään ilmastonmuutosta ole tai ettei ihminen muka ole sitä aiheuttanut. Asia ei katoa sillä yhtään mihinkään van tilanne vin pahenee kokoajan mitä pidempään sinun kltaisesi ihmiset jarrutavat kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja vähätteleät ilmaastonmuutosta sekä hiilidioksidin vaikutusta ilmakehässä. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ajavat meidät kaikki kohti katastrofia.

        Sitäpaitsi kuten perussuomalaisista huomataan niin uo ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuuosta kiistäät ja äätteleä porukka on hyin pitkälti samaa porukkaa kuin se porukka, joka jättää koronarokoukset ottamatta ja kehittelee kaikenmaailman päättömiä salaliittoteorioita koronarokotuksista. Kyse on samasa täysin piittaamattomasta ja älinpitämätömästä sekä vastuuttomasta porukasta hyvin pitkälti. Esimerkiksi juuri perussuomalaiset on oikein hyä ersimerkki siiä. Persuissa on todella paljo nsekä rokotuksist kieltäytyviä, ettäniitä jotka vähättelee ja kiistää ilmastonmuutosta.Tuo sinunkin kaltaisesi porukka ei ilmeisesti piittaa mistään muusta kuin omaan napaansa tuijottamisesta. Täysin vastuutonta, piittaamatonta ja välinnpitämätöntä porukkaa.

        Ja lisäksi on naurettavaa nimitellä vihreitä jne hihhuleiksi kun itseasiassa ilmastonmuutoksenk kiistäjissä ja koronarokotusten välttelijöissä on paljon niitä, jotk kuvittelevt että sekava rukousten mumina jollekin satuolentojumalalle muk poistaisi ongelmat, suojaisi koronalta ja hävittäisi ilmastonmuutoksen. Ihan noin niinkuin tiedoksi: mikään sekva mumina ja sekavien hokeminen jollekin satuolennolle ei koronaa tai ilmastonmuutost poista. Te ilmastonmuutoksen kiistäjät niitä hihhuleita olette muutenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asenteesi on täysin idioottimainen. Ensinnäkin ihmisen aiheuttam ilmstonmuutos on tieteellinen fakta se ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Samaten ihmisen ilmakehään syytämän hiilidioksidin vaikutus ilmaston lämpenemisen syynä on tieteellinen fakta. Sekään ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Koeta nyt ymmärtää tuo. Ilmastonmuutos ja hiilidioksidin ilmastoa lämmittää vaikutus ei myöskään liity mihinkään puolueeseen vaan kyseessä on tieteellinen fakta. Tosiasia on se, että me ihmiset syydetään ilmakehään jatkuasti hiilidioksidia ja muita kasvihuonekaasuja ja me ollaan syyllisiä ilmstonmuutokseen. Ilmaston muutos ja mapallon lämpeneminen sekä sen aiheutama tulevva katastrofi on myös täysin kiistattomia. Ne ei katoa sillä että työnnetään pää pensaaseen ja hoetaan ettei miään ilmastonmuutosta ole tai ettei ihminen muka ole sitä aiheuttanut. Asia ei katoa sillä yhtään mihinkään van tilanne vin pahenee kokoajan mitä pidempään sinun kltaisesi ihmiset jarrutavat kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja vähätteleät ilmaastonmuutosta sekä hiilidioksidin vaikutusta ilmakehässä. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ajavat meidät kaikki kohti katastrofia.

        Sitäpaitsi kuten perussuomalaisista huomataan niin uo ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuuosta kiistäät ja äätteleä porukka on hyin pitkälti samaa porukkaa kuin se porukka, joka jättää koronarokoukset ottamatta ja kehittelee kaikenmaailman päättömiä salaliittoteorioita koronarokotuksista. Kyse on samasa täysin piittaamattomasta ja älinpitämätömästä sekä vastuuttomasta porukasta hyvin pitkälti. Esimerkiksi juuri perussuomalaiset on oikein hyä ersimerkki siiä. Persuissa on todella paljo nsekä rokotuksist kieltäytyviä, ettäniitä jotka vähättelee ja kiistää ilmastonmuutosta.Tuo sinunkin kaltaisesi porukka ei ilmeisesti piittaa mistään muusta kuin omaan napaansa tuijottamisesta. Täysin vastuutonta, piittaamatonta ja välinnpitämätöntä porukkaa.

        Ja lisäksi on naurettavaa nimitellä vihreitä jne hihhuleiksi kun itseasiassa ilmastonmuutoksenk kiistäjissä ja koronarokotusten välttelijöissä on paljon niitä, jotk kuvittelevt että sekava rukousten mumina jollekin satuolentojumalalle muk poistaisi ongelmat, suojaisi koronalta ja hävittäisi ilmastonmuutoksen. Ihan noin niinkuin tiedoksi: mikään sekva mumina ja sekavien hokeminen jollekin satuolennolle ei koronaa tai ilmastonmuutost poista. Te ilmastonmuutoksen kiistäjät niitä hihhuleita olette muutenkin.

        Ja hihhulia harmittaa aivan armottomasti kun vihreät on itsekin myöntäneet kuuluvansa uskonlahkoon.
        Tuossa ei denialisteilta eikä ateisteilta mitään tuijottelua tai apua tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asenteesi on täysin idioottimainen. Ensinnäkin ihmisen aiheuttam ilmstonmuutos on tieteellinen fakta se ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Samaten ihmisen ilmakehään syytämän hiilidioksidin vaikutus ilmaston lämpenemisen syynä on tieteellinen fakta. Sekään ei ole mikään uskon asia eikä mitään mutu -juttuja. Koeta nyt ymmärtää tuo. Ilmastonmuutos ja hiilidioksidin ilmastoa lämmittää vaikutus ei myöskään liity mihinkään puolueeseen vaan kyseessä on tieteellinen fakta. Tosiasia on se, että me ihmiset syydetään ilmakehään jatkuasti hiilidioksidia ja muita kasvihuonekaasuja ja me ollaan syyllisiä ilmstonmuutokseen. Ilmaston muutos ja mapallon lämpeneminen sekä sen aiheutama tulevva katastrofi on myös täysin kiistattomia. Ne ei katoa sillä että työnnetään pää pensaaseen ja hoetaan ettei miään ilmastonmuutosta ole tai ettei ihminen muka ole sitä aiheuttanut. Asia ei katoa sillä yhtään mihinkään van tilanne vin pahenee kokoajan mitä pidempään sinun kltaisesi ihmiset jarrutavat kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja vähätteleät ilmaastonmuutosta sekä hiilidioksidin vaikutusta ilmakehässä. Juuri sinun kaltaiset ihmiset ajavat meidät kaikki kohti katastrofia.

        Sitäpaitsi kuten perussuomalaisista huomataan niin uo ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuuosta kiistäät ja äätteleä porukka on hyin pitkälti samaa porukkaa kuin se porukka, joka jättää koronarokoukset ottamatta ja kehittelee kaikenmaailman päättömiä salaliittoteorioita koronarokotuksista. Kyse on samasa täysin piittaamattomasta ja älinpitämätömästä sekä vastuuttomasta porukasta hyvin pitkälti. Esimerkiksi juuri perussuomalaiset on oikein hyä ersimerkki siiä. Persuissa on todella paljo nsekä rokotuksist kieltäytyviä, ettäniitä jotka vähättelee ja kiistää ilmastonmuutosta.Tuo sinunkin kaltaisesi porukka ei ilmeisesti piittaa mistään muusta kuin omaan napaansa tuijottamisesta. Täysin vastuutonta, piittaamatonta ja välinnpitämätöntä porukkaa.

        Ja lisäksi on naurettavaa nimitellä vihreitä jne hihhuleiksi kun itseasiassa ilmastonmuutoksenk kiistäjissä ja koronarokotusten välttelijöissä on paljon niitä, jotk kuvittelevt että sekava rukousten mumina jollekin satuolentojumalalle muk poistaisi ongelmat, suojaisi koronalta ja hävittäisi ilmastonmuutoksen. Ihan noin niinkuin tiedoksi: mikään sekva mumina ja sekavien hokeminen jollekin satuolennolle ei koronaa tai ilmastonmuutost poista. Te ilmastonmuutoksen kiistäjät niitä hihhuleita olette muutenkin.

        Lisään vielä tämän. Onko sulla lasitettua parveketta? Jos on niin menepä sinne aurinkoisena päivänä nyt kun aurinko alkaa paistaa kevättalvesta ja keväällä. Huomaatko, että parvekkeella on suorastaan lämmin vaikka ulkona olisi pakkasta reilustikin? Tajuatko mistä se johtuu?

        No se johtuu niistä parvekelaseista. Ne päästää auringon lämpösäeilyä parvekkeelle, mutta se ei sitten pääse karkaamaan ulo samalla tavalla. Sen takia ilma parvekkeella lämpenee. Hiilidioksidi toimii ilmakehässä aivan vastaavasti kuin parvekelasit tai kasvihuoneen lasit. Siksi puhutaankin kasvihuoneilmiöstä. Voit itse todeta ilmiön menemällä lasitetulle parvekkeelle aurinkoisena päivänä. Sillonkin kun aurinko ei paista parvekelasit piää parvekkeen lämpötilan ulkoilmaa lämpimämpänä mutta vaiutus on tietenkin helpompi havita aurinkoisena päivänä.

        Ihmisen ilmakehään syytämä hiilidioksidi lämmittää maaplloa ihan vastaavasti kuin ne parvekelasit parveketta ja kasvihuoneen lasit kasvihuonetta. Kyseessä on fakta, ei mikään uskon asia tai mutu -juttu.

        Onko ilmastonmuutoksen kiistäjät nyt muka niin hihhuleita ja sekopäitä, että väittävät että ei, ei ne parvekelasit lämmitä eikä parvekkeella ole lasien sisäpuolella yhtään sen lämpimämpi kuin lasien ulkopuolella? Hiilidioksidi toimii ilmakehässä ihan vastaavalla tavalla. Itseasiassa jos ilmakehässä ei olisi hiilidioksidia maapallo olisi elinkelvottoman kylmä. Mutta nyt sitä on ilmakehässä jo liikaa ihmisen toiminnan takia ja ihminen syytää sitä sinne kokoajan lisää. Ja se todellakin aiheuttaa vielä katastrofin ellei mitään tehdä ja jos tuo ilmastonmuutosta kiistää ja vähättelevä hihhulisakki ei lopeta tuota täysin tahallista vahingon aiheuttamista meille kaikille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään vielä tämän. Onko sulla lasitettua parveketta? Jos on niin menepä sinne aurinkoisena päivänä nyt kun aurinko alkaa paistaa kevättalvesta ja keväällä. Huomaatko, että parvekkeella on suorastaan lämmin vaikka ulkona olisi pakkasta reilustikin? Tajuatko mistä se johtuu?

        No se johtuu niistä parvekelaseista. Ne päästää auringon lämpösäeilyä parvekkeelle, mutta se ei sitten pääse karkaamaan ulo samalla tavalla. Sen takia ilma parvekkeella lämpenee. Hiilidioksidi toimii ilmakehässä aivan vastaavasti kuin parvekelasit tai kasvihuoneen lasit. Siksi puhutaankin kasvihuoneilmiöstä. Voit itse todeta ilmiön menemällä lasitetulle parvekkeelle aurinkoisena päivänä. Sillonkin kun aurinko ei paista parvekelasit piää parvekkeen lämpötilan ulkoilmaa lämpimämpänä mutta vaiutus on tietenkin helpompi havita aurinkoisena päivänä.

        Ihmisen ilmakehään syytämä hiilidioksidi lämmittää maaplloa ihan vastaavasti kuin ne parvekelasit parveketta ja kasvihuoneen lasit kasvihuonetta. Kyseessä on fakta, ei mikään uskon asia tai mutu -juttu.

        Onko ilmastonmuutoksen kiistäjät nyt muka niin hihhuleita ja sekopäitä, että väittävät että ei, ei ne parvekelasit lämmitä eikä parvekkeella ole lasien sisäpuolella yhtään sen lämpimämpi kuin lasien ulkopuolella? Hiilidioksidi toimii ilmakehässä ihan vastaavalla tavalla. Itseasiassa jos ilmakehässä ei olisi hiilidioksidia maapallo olisi elinkelvottoman kylmä. Mutta nyt sitä on ilmakehässä jo liikaa ihmisen toiminnan takia ja ihminen syytää sitä sinne kokoajan lisää. Ja se todellakin aiheuttaa vielä katastrofin ellei mitään tehdä ja jos tuo ilmastonmuutosta kiistää ja vähättelevä hihhulisakki ei lopeta tuota täysin tahallista vahingon aiheuttamista meille kaikille.

        Omalla lasitetulla parvekkeellani on tänään melkein tarennut istua jo pelkissä bokserikalsareissa niin lämmintä tuolla on. Lasitetun parvekkeen pitäisi tosiaan olla herättävä esimerkki kaikille ilmastonmuutoksen kiistäjille ja niille, jotka vähättelevät ihmisen ilmakehään päästämän hiilidioksidin lämmittävää vaikutusta. Hiilidioksidi toimii ihan vstaavasti lämmittävästi ilmakehässä kuin parvekelasi parvekkeella. Vastaavaan ilmiöönhän ne kasvihuoneetkin perustuu ja sen vuoksi niissä voidaan kasvattaa kasveja talvellakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään vielä tämän. Onko sulla lasitettua parveketta? Jos on niin menepä sinne aurinkoisena päivänä nyt kun aurinko alkaa paistaa kevättalvesta ja keväällä. Huomaatko, että parvekkeella on suorastaan lämmin vaikka ulkona olisi pakkasta reilustikin? Tajuatko mistä se johtuu?

        No se johtuu niistä parvekelaseista. Ne päästää auringon lämpösäeilyä parvekkeelle, mutta se ei sitten pääse karkaamaan ulo samalla tavalla. Sen takia ilma parvekkeella lämpenee. Hiilidioksidi toimii ilmakehässä aivan vastaavasti kuin parvekelasit tai kasvihuoneen lasit. Siksi puhutaankin kasvihuoneilmiöstä. Voit itse todeta ilmiön menemällä lasitetulle parvekkeelle aurinkoisena päivänä. Sillonkin kun aurinko ei paista parvekelasit piää parvekkeen lämpötilan ulkoilmaa lämpimämpänä mutta vaiutus on tietenkin helpompi havita aurinkoisena päivänä.

        Ihmisen ilmakehään syytämä hiilidioksidi lämmittää maaplloa ihan vastaavasti kuin ne parvekelasit parveketta ja kasvihuoneen lasit kasvihuonetta. Kyseessä on fakta, ei mikään uskon asia tai mutu -juttu.

        Onko ilmastonmuutoksen kiistäjät nyt muka niin hihhuleita ja sekopäitä, että väittävät että ei, ei ne parvekelasit lämmitä eikä parvekkeella ole lasien sisäpuolella yhtään sen lämpimämpi kuin lasien ulkopuolella? Hiilidioksidi toimii ilmakehässä ihan vastaavalla tavalla. Itseasiassa jos ilmakehässä ei olisi hiilidioksidia maapallo olisi elinkelvottoman kylmä. Mutta nyt sitä on ilmakehässä jo liikaa ihmisen toiminnan takia ja ihminen syytää sitä sinne kokoajan lisää. Ja se todellakin aiheuttaa vielä katastrofin ellei mitään tehdä ja jos tuo ilmastonmuutosta kiistää ja vähättelevä hihhulisakki ei lopeta tuota täysin tahallista vahingon aiheuttamista meille kaikille.

        Kyllä ilmastonmuutosuskovaiset voi sitten ymmärtää parvekkeen lämpenemisenkin täysi väärin todisteena omasta uskostaan. Kyllä kait tuollaisia voi viedä kuin pässiä narussa.

        Vaikka tunsit sen lämpenemisen, ja ymmärsit lasin merkityksen aivan oikein, niin aika pahasti harhassa täytyy olla, että vetää siitä kokemuksesta tuollaiset johtopäätökset.

        Sanoppa nyt, että aistitko sinä siellä ainoastaan hiilidioksidin lämpenemisen, kun sitä on ilmassa vain 0,04 %. Kyllä sinä kuule todellisuudessa aistit siellä jotakin aivan muuta, mutta et ymmärrä, mitä aistit.

        Eikö siellä parvekkeella muka ollut muuta kuin hiilidioksidia. Jos niin olisi ollut, sinä olisit kuollut siellä hiilidioksidimyrkytykseen. Eikö siellä todellakaan mikään muu kaasu lämmennyt.

        Tuo kokemus todistaa nimenomaan sinun uskomustasi vastaan eikä sen puolesta. Kyllä siellä parvekkeella taatusti lämpeni aivan tasapuolisesti kaikki siellä olevat ilmakehän kaasut. Sitä nimenomaan todistaa sinun kokemuksesi.

        Jos siellä olisi lämmennyt ainoastaan CO2, et sinä olisi sitä pystynyt edes aistimaan, koska sitä on vain se 0,04%. Kun siellä lämpeni koko ilma, sinä pystyit sen aistimaan. On suorastaan utopistista, miten pahasti se ilmasto-oppi on sekoittanut joidenkin pään.

        Jokaista CO2 molekyyliä kohti ilmassa on 2500 muiden kaasujen molekyyliä. Ei ihminen pysty niin pientä pitoisuutta lainkaan aistimaan, kun se lämpenee.

        Itseasiassa kasvihuonekkin todistaa nimenomaan kasvihuoneteoriaa vastaan. Sielläkinhän auringonpaisteessa lämpenee kaikki ilmakehän kaasut tasapuolisesti, ja sitä lämpöä joudutaan kesällä tuulettamaan pois, ettei tulisi kasveille liian kuuma.

        Tuo nyt oli oikein viimeisen päälle harhassa olevan ilmastonmuutosuskovaisen saarna. Tuommoinen hätätila siitä tulee, kun lankeaa uskomaan mihin tahansa antiikkisiin oppeihin. Sitten haukutaan idiooteiksi niitä, joilla on vielä järki päässä.

        Vissiin uskot siihenkin, että Grönlannin mannerjäätikön sulaminen hukuttaa heti kohta ihmiskunnan, vaikka sulaminen todellisuudesssa nostaa merenpintaa vain 0,25 mm vuodessa.

        Harhaan on johdettu sillä, että tuohonkin merenpinnan nousuun tarvitaan hurjan paljon vettä. Kun uutisoidaan vain se hurjan suuri vesimäärä, tulee karhakuva, että se on vaarallista, vaikka se todellisuudessa on täysin vaaratonta.

        Meitä on manipuloitu jo 7 vuotta uutisilla, jotka esitetään juuri tuolla tavalla harhaan johtavasti. Kun uutisoidaan, että jäätikkö sulaa 200 miljardia tonnia vuodessa, niin ei se ole yhtään mitään.

        Maapallon merien pinta-ala on 357 070 000 neliökilometriä. Jos tuo määrä jaetaan maailman meriin, siitä tulee 560 tonnia neliökilometrille. Se tekee 0,56 litraa neliömetrille vuodessa.

        Teoriassa se nostaisi merenpintaa 0, 56 mm vuodessa. Sadassa vuodessa se tekisi 56 mm. Tätä siis hysteerisesti pelätään. Minä olen menettänyt täysin luottamukseni asiantuntijoihinkin. Minä lasken aina itse.

        Tämä on sitä matemaattista todellisuutta. Alarmistit taas on huijaava hihhulisakki, joka pelottelee täysin tarpeettomasti lapset paskahousuiksi. Pitääkö sitä nyt aina uskoa kaikenmaailma huijauksiin, ja peloitella muita.

        Sokerina pohjalla. Mannerjäätiköille syntyy uutta jäätä ainakin saman verran kuin sulaa. Vain se mitä sulaa uutisoidaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omalla lasitetulla parvekkeellani on tänään melkein tarennut istua jo pelkissä bokserikalsareissa niin lämmintä tuolla on. Lasitetun parvekkeen pitäisi tosiaan olla herättävä esimerkki kaikille ilmastonmuutoksen kiistäjille ja niille, jotka vähättelevät ihmisen ilmakehään päästämän hiilidioksidin lämmittävää vaikutusta. Hiilidioksidi toimii ihan vstaavasti lämmittävästi ilmakehässä kuin parvekelasi parvekkeella. Vastaavaan ilmiöönhän ne kasvihuoneetkin perustuu ja sen vuoksi niissä voidaan kasvattaa kasveja talvellakin.

        Kyllä se parvekelasi päästää säteilyä molempiin suuntiin ihan yhtä paljon. Lasin lämmittävä vaikutus perustuu siihen, että se estää lämmön kuljettumisen. Jos avaat parvekelasin ja päästät ilman vaihtumaan niin ihan yhtä kylmä on parvekkeella kuin se ulkopuolellakin.

        Ilmakehä itsessään on eriste, joka hidastaa lämmön poistumista maapallolta. Hiilidioksidilla on tässä hyvin mitätön rooli.


    • Anonyymi

      Te vihreät ihmisparat ette voi mitään ilmastomuutokselle vaikka kuinka
      ulisette,ja vaikeuttaatte muiden elämää älyttömillä vaatimukssillanne,
      sillä ilmastonmuutokset tapahtuvat avaruudessa ja aurinkokunnassamme,
      joten ilmastomuutoksia on tapahtunut maapallon olemassaolon ajan,
      joille te ette tässäajjassakkaan voi mitään..

      • Anonyymi

        Lopeta nt jo! Jokaiselle täysijärkiselle ihmiselle pitäisi olla selvää, että nykyinen ilmastonmuutos on meidän ihmisten aiheuttmaa. Muun Ja siksi me myös voimme sitä hillitä vaikk todennäkösesti me olemme jo omalla toiminnallamme aiheuttaneet väistämättömän ktstrofin.

        Jokaiselle täysijärkiselle ihmiselle on myös ihan varmasti selvää, että luonnolliset ilmastonmuutokset vaativat tapahtuakseen vuosituhansia tai tvuosimiljoonia. Ne eivät tapahdu tälläisellä nopeudella kuin minkä imastonmuutoksen me olemme saaneet aikaan.
        On täysin käsitämätöntä, että ihmiset omn itsekkyytensä taki eivät suostu myöntämään sitä että me olemme ajamassa maailmaa katastrofiin vaikka se vaarantaa meidät itsemme! On kuin porukka haluaisikin katastrofia, siltä se suorastan vaikuttaa. oletteko todella noin idiootteja?


      • Anonyymi

        Hölynpölyä. Ilmastonmuutos tapahtuu maapallon ilmakehässä eikä suinkaan avaruudessa tai aurinkokunnassa. Ihan jokainen meistä aivn varmasti tietää sen joten älä viitsi satuilla.

        Vai kuvitteletko myös esimerkiksi, että maaapallo on litteä, aurinko kiertää maata ja jos seilaa maapallon laidalle laivalla niin tipahtaa siitä avaruuteen reunan yli?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopeta nt jo! Jokaiselle täysijärkiselle ihmiselle pitäisi olla selvää, että nykyinen ilmastonmuutos on meidän ihmisten aiheuttmaa. Muun Ja siksi me myös voimme sitä hillitä vaikk todennäkösesti me olemme jo omalla toiminnallamme aiheuttaneet väistämättömän ktstrofin.

        Jokaiselle täysijärkiselle ihmiselle on myös ihan varmasti selvää, että luonnolliset ilmastonmuutokset vaativat tapahtuakseen vuosituhansia tai tvuosimiljoonia. Ne eivät tapahdu tälläisellä nopeudella kuin minkä imastonmuutoksen me olemme saaneet aikaan.
        On täysin käsitämätöntä, että ihmiset omn itsekkyytensä taki eivät suostu myöntämään sitä että me olemme ajamassa maailmaa katastrofiin vaikka se vaarantaa meidät itsemme! On kuin porukka haluaisikin katastrofia, siltä se suorastan vaikuttaa. oletteko todella noin idiootteja?

        Me emme ole niin idiootteja että perustaisimme uskonlahkon todistamaan jotain sekopäistä hörhöilyä ja maailmaloppua.
        Maailmanloppu häämöttää aina taivaanrannan takana. Tuon faktan todistamiseen ei oikeasti mitään uskonlahkoa tarvita mutta ehkä se hiukan helpottaa ihmisiä joilla on aivojen tilalla mätänevää sahajauhoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Me emme ole niin idiootteja että perustaisimme uskonlahkon todistamaan jotain sekopäistä hörhöilyä ja maailmaloppua.
        Maailmanloppu häämöttää aina taivaanrannan takana. Tuon faktan todistamiseen ei oikeasti mitään uskonlahkoa tarvita mutta ehkä se hiukan helpottaa ihmisiä joilla on aivojen tilalla mätänevää sahajauhoa.

        Just. Olette jopa niin idiootteja ettette edes tajua, että olette sen uskonlahkon jo perustaneet.
        Eli sisi ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kiistäjät ja vähättelijäthän ne itseasiassa sekopäisiä hörhöjä, hhuleita ja uskonlahkon jäseniä ovat. Siis kun teidän touhunne ja väitteennehän ei perustu yhtään mihinkään tosiasioihin. ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteita. Koko touhu on vain uskoon ja kuvitelmiin perustuvaaa, eli siis uskonlahkon touhua. Ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteluita

        Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on kiistton tieteellinen tosiasia. Se tiedetään mistä ilmastonmuutos johtuu ja se tiedeetään mitä se on jo aiheuttanut ja mitä se tulee aiheuttamaan jos mitään ei tehdä. Se perustuu tieteeseen. Se perustuu fysiikan tuntemukseen, ilmaton jne tuntemukseen ja lukemttomien tiedemiesten tekemiin tutkimuksiin.

        Eli ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle ja siitä varoittamiselle on olemassa erittäin vahvat tieteelliset perusteet. Ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille taas ei ole yhtään mitään perusteita, se on pelkkää uskontoa eikä mitään muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just. Olette jopa niin idiootteja ettette edes tajua, että olette sen uskonlahkon jo perustaneet.
        Eli sisi ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kiistäjät ja vähättelijäthän ne itseasiassa sekopäisiä hörhöjä, hhuleita ja uskonlahkon jäseniä ovat. Siis kun teidän touhunne ja väitteennehän ei perustu yhtään mihinkään tosiasioihin. ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteita. Koko touhu on vain uskoon ja kuvitelmiin perustuvaaa, eli siis uskonlahkon touhua. Ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteluita

        Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on kiistton tieteellinen tosiasia. Se tiedetään mistä ilmastonmuutos johtuu ja se tiedeetään mitä se on jo aiheuttanut ja mitä se tulee aiheuttamaan jos mitään ei tehdä. Se perustuu tieteeseen. Se perustuu fysiikan tuntemukseen, ilmaton jne tuntemukseen ja lukemttomien tiedemiesten tekemiin tutkimuksiin.

        Eli ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle ja siitä varoittamiselle on olemassa erittäin vahvat tieteelliset perusteet. Ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille taas ei ole yhtään mitään perusteita, se on pelkkää uskontoa eikä mitään muuta.

        Lisäksi kaikki lämpötilamittaukset ja niistä tehdyt tilastot osoittavat täysin kiistattomasti, että ilmasto lämpenee hälyttävää tahtia. Siitä ei ole myöskään mitään epäilystä, että me ihmiset olemme tämän aiheuttaneet. Meidän pitää myös yrittää tilanne korjata niin kauan uin siinä voidaan vielä onnistua edes osittain. Todennäkösesti me olemme jo aiheuttaneet väistämättömän katastrofin, mutta sitä voidaan ainakin yrittää hillitä ja pitää hillitä. Ja se pitää tehdä heti, koska muuten käy huonosti.

        Kyse ei nyt ole mistään elokuvista tai sci-fi -romskuista. Kyse on nyt todellisuudesta. On siis turha odottaa, että kaikella on onnellinen loppu kuten kirjoissa ja elokuvissa yleensä on. Nyt ei joku sankari tule jollain ihme tempulla pelastamaan maailmaa viime hetkellä vaan tässä voi oikeasti käydä erittäin huonosti. Tämä ei ole elokuvaa jne ja sen takia meidän pitää pyrkiä hillitsemään ilmastonmuutosta niin kauan kuin se vielä on maholista. Jos emme sitä tee vaan asiaa vain vähätellään ja kiistetään sekä työnnetään pää pensaaseen niin katastrofi on väistämätön eikä kukaan tule meitä siitä sitten pelastamaan, koska kyse ei nyt ole elokuvista! Ettekö te nyt jumalauta tajua sitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Just. Olette jopa niin idiootteja ettette edes tajua, että olette sen uskonlahkon jo perustaneet.
        Eli sisi ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen kiistäjät ja vähättelijäthän ne itseasiassa sekopäisiä hörhöjä, hhuleita ja uskonlahkon jäseniä ovat. Siis kun teidän touhunne ja väitteennehän ei perustu yhtään mihinkään tosiasioihin. ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteita. Koko touhu on vain uskoon ja kuvitelmiin perustuvaaa, eli siis uskonlahkon touhua. Ei ole olemassa minkäänlaisia tosiasioihin perustuvia perusteluita

        Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on kiistton tieteellinen tosiasia. Se tiedetään mistä ilmastonmuutos johtuu ja se tiedeetään mitä se on jo aiheuttanut ja mitä se tulee aiheuttamaan jos mitään ei tehdä. Se perustuu tieteeseen. Se perustuu fysiikan tuntemukseen, ilmaton jne tuntemukseen ja lukemttomien tiedemiesten tekemiin tutkimuksiin.

        Eli ihmisen aiheuttamalle ilmastonmuutokselle ja siitä varoittamiselle on olemassa erittäin vahvat tieteelliset perusteet. Ilmastonmuutoksen kiistäjien ja vähättelijöiden puheille taas ei ole yhtään mitään perusteita, se on pelkkää uskontoa eikä mitään muuta.

        Kiistatonta on se, että väkevä väittäminen on tärkeää. Eihän kukaan Greta muuten hurahtaisi johonkin Satu Hassin masinoimaan punaviherstallareiden uususkontolahkolaisuuteen.
        Jos joku tuommoista hurahtaneisuutta väittää tieteelliseksi niin sitten siinä on ihan hyvä väitöskirjan aihe jossain teologisessa tiedekunnassa.


    • Anonyymi

      Silti Vihreät on ylivoimaisesti paras ja järkevin puolue.

      • Anonyymi

        Vihreät on lähes yhtä hyvä uskontopuolue kuin Räsäsen kristityt.


    • Anonyymi

      Viimeisin ilmastobarometri 2019.
      Väite: "Ilmastonmuutoksen eteneminen on todellinen ja vakava uh-
      ka, joka vaatii poliittisilta päättäjiltä tehokkaita toimia"

      Täysin- tai jokseenkin samaa mieltä 73 %.
      Kovin suureksi täällä arvioidaan vihreiden kannatus.

      Täysin- tai jokseenkin eri mieltä 10 %.
      Persujen kannatus alkaa olla samaa luokkaa.

      Missä kuplassa te denialistit elätte?

      • Anonyymi

        Hihhuli tyrkyttää jotain kolmen vuoden takaista mielipidetiedustelua. Mahtaako olla kyseessä oikein tieteellinen todiste ihmisen aiheuttamasta ilmastonlämpenemisestä.
        No joka tapauksessa uusin 50 % kansasta kattava mielipidetiedustelu kertoi, että eipä ole ilmastontorjunnalla kovinkaan paljon kannatusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hihhuli tyrkyttää jotain kolmen vuoden takaista mielipidetiedustelua. Mahtaako olla kyseessä oikein tieteellinen todiste ihmisen aiheuttamasta ilmastonlämpenemisestä.
        No joka tapauksessa uusin 50 % kansasta kattava mielipidetiedustelu kertoi, että eipä ole ilmastontorjunnalla kovinkaan paljon kannatusta.

        Mitä tarkoittaa 50% kansasta kattava mielipidetiedustelu?
        Laitahan linkki kyseiseen mielipidetiedusteluun.
        Minä linkitän tiedebarometrin.

        https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjcjc_8-cz1AhXWQvEDHRPjCUkQFnoECAYQAQ&url=http://www.tieteentiedotus.fi/tiedebarometri.html&usg=AOvVaw1TXmzQXohvb72jedu3HqZc

        Kaikki eduskuntapuolueet persuja lukuun ottamatta ovat sitoutuneet nykyisiin ilmastotavoitteisiin. Taitaa edustaa melkoista enemmistöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hihhuli tyrkyttää jotain kolmen vuoden takaista mielipidetiedustelua. Mahtaako olla kyseessä oikein tieteellinen todiste ihmisen aiheuttamasta ilmastonlämpenemisestä.
        No joka tapauksessa uusin 50 % kansasta kattava mielipidetiedustelu kertoi, että eipä ole ilmastontorjunnalla kovinkaan paljon kannatusta.

        Kaleva 27.01. 2021:

        "Kaik­kien aikojen laajin il­mas­to­ky­se­ly: 50 maassa kaksi kol­mes­ta vas­tan­nees­ta sanoo meillä olevan "maail­man­laa­jui­nen il­mas­to­hä­tä­ti­la"
        Koronaviruksesta huolimatta jokaisessa maassa enemmistö tunnusti vaativien ilmastotoimien tarpeellisuuden. Sukupolvien välillä ei ollut juuri eroa vastauksissa."

        Olette pudonneet kärryiltä, arvon denialistit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaleva 27.01. 2021:

        "Kaik­kien aikojen laajin il­mas­to­ky­se­ly: 50 maassa kaksi kol­mes­ta vas­tan­nees­ta sanoo meillä olevan "maail­man­laa­jui­nen il­mas­to­hä­tä­ti­la"
        Koronaviruksesta huolimatta jokaisessa maassa enemmistö tunnusti vaativien ilmastotoimien tarpeellisuuden. Sukupolvien välillä ei ollut juuri eroa vastauksissa."

        Olette pudonneet kärryiltä, arvon denialistit.

        Kun ei ole enää esittää mitää edes vähänkään tieteelliseltä vivahtavaa todistetta AGW:sta, niin sitten hihhuli todistaa asian kansalaisten asiantuntevalla huutoäänestyksellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ei ole enää esittää mitää edes vähänkään tieteelliseltä vivahtavaa todistetta AGW:sta, niin sitten hihhuli todistaa asian kansalaisten asiantuntevalla huutoäänestyksellä.

        Tieteelliset todisteet ovat kiistattomat. Pakurinpurijan pitää inkuttaa, kun ei muuta osaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaleva 27.01. 2021:

        "Kaik­kien aikojen laajin il­mas­to­ky­se­ly: 50 maassa kaksi kol­mes­ta vas­tan­nees­ta sanoo meillä olevan "maail­man­laa­jui­nen il­mas­to­hä­tä­ti­la"
        Koronaviruksesta huolimatta jokaisessa maassa enemmistö tunnusti vaativien ilmastotoimien tarpeellisuuden. Sukupolvien välillä ei ollut juuri eroa vastauksissa."

        Olette pudonneet kärryiltä, arvon denialistit.

        Ehkä vastaajat on noin "uutisista" kuulleet. Ja vastanneet että häätyypä sellainen hätätila kaiketi olla kun "uutisissa" niin kovasti asiasta mekkaloidaan...


    • Anonyymi

      Vihreät on täysin turhanpäiväinen puolueen irvike

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutoksen vastustaminen ei vihreitä tarvitse. Lähes kaikki eduskuntapuolueet ovat sitoutuneet siihen.


    • Anonyymi

      Eikös koko liike ole entisen natsiupseerin idea, vihreät vaikenevat puolueensa natsi menneisyydestä, kuin luterilaiset siitä, että Lutter oli antisemitisti, ihmeellinen on maailma.

    • Anonyymi

      Minulle vihreiden tappio oli paljon suurempi ilo kuin kokoomuksen voitto, vaikka äänestin kokoomusta. Olen denialisti, mutta en silti persu.

    • Anonyymi

      Entisenä vihreiden äänestäjänä 30 vuoden ajalta olen todella iloinen tuosta tuloksesta. Äänestin jopa Kokoomusta Helsingissä edellisessä kunnallisvaaleissa, kun en halunnut vihreää kaupunginjohtaja!! Kokoomusta en ole koskaan aikaisemmin äänestänyt.

    • Anonyymi

      Etenkään perussuomalaisilla ja heidän kannattajillaan ei ole mitään varaa aukoa päätään. Ensinnäkin Perussuomalaiset on puhdasoppinen natsipuolue. Toisekseen Perussuomalaiset teki oikean emämunauksen näissä aluevaaleissa. Kyseessä oli SOTE -vaalit ja Perussuomalaisilla ei ollut mitään sanottavaa muuta kuin kitistä bensan hinnasta. Mitä tekemistä bensan hinnalla muka edes oli muka noiden vaalien kanssa? Perussuomalaiset onnistuivat munaamaan oikein perusteellisesti ja nyt kaikki nauraa heille. Edes perussuomalaisten omat kannattajat eivät äänestäneet heitä muista nyt puhumattakaan. Perussuomalaiset romahti totaalisesti ja se on uon puolueen lopun alkua. Eivät tule ikinä tuosta enää nousemaan. Perussuomalaiset tullaan aina muistmaan puolueena, joka puhui terveyteen liittyvissä vaaleissa bensasta. Perussuomalaisten olisi syytä vaihtaa puolueen nimeä, koska tuollaisen munauksen jälkeen kukaan ei äänestä heitä enää ja ihmettlen, jos kukaan enään edes kehtaa myöntää olevansa perussuomalaisia. Ihan samalla lailla kuin Putin tullaan ain muistamaan kalsarien myrkyttäjänä niin Perussuomalaiset tullaan muistamaan tuosta mokastaan.

      • Anonyymi

        Alarmistihihhulia taas itkettää kun joutuu keksimään jotain savuverhoa AGW-kirkon tuholle.


    • On vihreissä alusta asti ollut sellainen lampaanvillapaitainen Maa Äiti palvontakultti puunhalauksineen, mutta nykyään vihreissä ei mitään muuta olekaan.

      Vähäkin järki kadonnut kannabiksenpössyttelyyn.

    • Anonyymi

      No, onneksi ne kohta putoavat kaä rtalta oman typeryytensä takia.
      Sitten voivat mennä lasitetuille parvekkeilleen jeesustelemaan.

      Ilmakehä ei muuten ole "lasitettu parveke".
      Ilmakehä on avoin joka suuntaan ja sekoittuu aivan kuin parvekkeen lasit olis auki.

    • Anonyymi

      Ilmastonmuutos on mitä suurimmassa määrin uskon asia ja ihminen on uskontoihin taipuvainen olento. Ne ihmiset, jotka kutsuvat itseään ateisteiksi ovat nyt löytäneet kaiken tilalle ilmastoteologian.

      • Anonyymi

        Ilmastonmuutos on ihmisen aiheuttama katastrofi, joka aktualisoituu tulevaisuudessa, jos ei ryhdytä tiukkoihin toimenpiteisiin. Vaikka tehtäisiin mitä, ilmasto huononee seuraavan sadan vuoden aikana merkittävästi.


      • Anonyymi

        Uskontoko pääsi sekoitti, vai liika pakuri?


      • Anonyymi

        Uskovaiset etsivät ympärilleen samanmielisiä ja yrittävät käännyttää vääräuskoisia uskoonsa.

        Kuulostaako tutulta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovaiset etsivät ympärilleen samanmielisiä ja yrittävät käännyttää vääräuskoisia uskoonsa.

        Kuulostaako tutulta?

        Onhan se tämänkin palstan kirjoittelu erääänlaista uskonsotaa. Käännyttämistä ja oman uskon vahvistamista. - Näin se ilmastonmuutos johtaa sotiin ja pakolaisuuteen. voipi vaan pakolaisvirran suunta olla totutusta poikkeava...


    • Anonyymi

      Uskontojutut uskontopalstalle!

      • Anonyymi

        Kerro tuo alarmistihihhuleille.


    • Anonyymi

      Koska se sitä ei ole ollut?

    • Anonyymi

      Ihminen on jännä olento. Uskovaisuuteen taipuvainen laumaeläin, joka syö kädestä.

      Vihreä siirtymä tuottaa paljon rahaa niille, joilla sitä on paljon jo muutenkin.

    • Anonyymi

      Tämä on se liskonvihreä puoli, jota media yrittää peitellä Gretan kohdalla.
      https://t.me/DUMBSandCloning/412637
      Se vain ihmetyttää, että liskot yleensä pitävät lämmöstä. Greta on valinnut puolensa ja se ei ole ihmsikunnan puolella.
      Ei ihme, että Rothscheildien edustaja reissaa tytön kanssa kaikkialle maailmaan ja ohjeistaa varmasti, mitä sanomaa kussakin paikassa toitetetaan. eli WEF ja väestönvähennys. Klaus on kumppaneineen soluttautunut jokaiseen nuoriin vetoavaan kansalaisjärjestöön ja aivopesee heidät omien tarkoitusperiensä taakse. Ja mitä he näistä nuorista haluavat: kirjaimellisesti nuorta ja tuoretta verta.
      https://t.me/GitmoTV/11582

    • Anonyymi

      Hyvä aloitus.

      Oletteko muuten huomanneet, että vihreiden johdossa ei ole yhtään kokenutta. pitkän linjan poliitikkoa?

      Soininvaara, Paloheimo, Sauri, Komsi, Niinistö ja viime aikoina myös Haavisto ovat yksi toisensa jälkeen luopuneet puolueen johtotehtävistä ja puolueen johtamiseen osallistumisesta. Niin siinä käy, kun kasvaa aikuiseksi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe