Taannoin väitti täällä että bbg:ta ei ravintola voi tehdä kannattavasti. Asiakkaat muutenkin haluavat keitettyä lihaa.
Kaskas, bbq paikkoja on paljon nykyään.
Missä on höyryuunimies?
2
79
Vastaukset
- Anonyymi
Erikoinen väite, keittäminen kestää kauan mutta keitoissa on tietysti lihaa ja kai sitä muutenkin keitetään. Eniten varmaankin syödään nopeasti pannulla paistettuna lähes raakoina pihveinä, huvittavaa että samoille kuitenkin kelpaa grillattuna kypsä jopa pinnalta palanut.
- Anonyymi
Harvoin mahtuu yhteen kommenttiin näin paljon virheitä. Keittäminen on suhteellisen nopea tapa kypsentää verrattuna uunissa kypsentämiseen. Pannulla paistetut pihvit syödään alle 60C lämpöisinä, koska liha on mureaa eikä tarvitse ylikypsytystä. Alle 60C lihasta ei vielä karkaa nesteet eli se on mehevää.
BBQ liha tehdään ylikypsäksi sen vuoksi, että se on sitkeää. BBQ hidas kypsytys hajottaa kollageenin gelatiiniksi eli sitkeästä lihasta tulee mehevää. Gelatiini ja rasva tuo sen mehevyyden. BBQ liha ei ole palanutta vaan siinä on pitkästä savustuksesta ja kuivarubista syntyvä parkki. BBQ on epäsuoraa kypsentämistä, joten liha ei ole lainkaan kontaktissa liekkeihin eli se ei voi edes teoriassa palaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1751661
- 911556
- 681508
- 79904
- 68841
- 55786
- 58773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6765Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725