Haluatko että kumppanit ovat samaa kokoa itsesi kanssa?

Anonyymi

- Haluatko että kumppanit ovat samaa “kokoa” itsesi kanssa? Nea sanoi ja osoitti näytölle tullutta tekstiä.
- Miten niin samaa “kokoa” Nea sanoi.
- En tiedä, mutta voihan siihen panna rastin, ehdotin.
- Miks pitäis, Nea sanoi. Nea piti katseen ruudussa.
- Nea painoi “Ei merkitystä”, kohtaa ja “Lähetä tilaus”.

Miehet tulivat. Toinen kertoi harrastavansa lentopalloa. Toinen oli aika nuori skeittaripoika.

Olimme kaikki sängyssä. Nea oli kontillaan ja lentopalloilija oli alkanut penetroitua. Kalu oli painunut puoliksi sisälle ja taipui käyrälle kun lentopalloilija työnsi. Nea siirtyi eteenpäin. Lentopalloilija otti tyttöäni nivusista ja työnsi. - Aa, Nea kiljaisi. Näytti että ei se mene.

Lentopalloilija otti ulos ja sanoi että minun pitäisi panna. Asettauduin Nean taakse ja panin sisään. Meni helposti. Tuntuupa hyvältä. Paukuttelin kantaan saakka ja hieroin samalla Neaa pakaroista. - Aah, voihkin.
Olin paneskellut jonkun aikaa kun lentopalloilija käski minua lopettamaan ja määräsi Skeittarin Nean taakse seuraavaksi. Sanoin, että en haluaisi lopettaa.
- Mun pittää päästä pian jatkamaan, lentopalloilija sanoi ja osoitti kaluaan joka näytti tosiaan pinkeältä ja sen pää oli sinipunainen.
- Skeittari asetteli vehjettään ja alkoi työntää. - Ooh, Nea sanoi ja työnsi vastaan. Skeittarin nuoren pojan vehkeeksi ihmeen iso kalu meni sisään. - Ooh, ooh, Nea voihki kun skeittari alkoi työnnellä. Nea alkoi valua mehua, Skeittarin vehje oli voidellun näköinen.
- Syvemmälle, lentopalloilija määräsi. Skeittari teki työtä käskettyään ja tarttui Neaa nivusista ja työnsi kalun kantaa myöten tyttööni. - Aa, aa, aa, ooh, Nea vingahteli. Skeittari sai jatkaa aika tovin joka näytti Nealle hyvin kelpaavan.
- No, niin pois, lentopalloilija sanoi ja veti skeittaria hartiasta. Lentopalloilija asettautui itse Nean taakse ja alkoi taas painaa kaluaan kohti tyttöni häpyä. Hävyn seinämät aukenivat ja kalu lopsahti portista sisään.

Lentopalloilija työnteli. Kalu meni syvälle nyt liukkaaseen tyttööni. Meni yli puolen välin. - Ooh, ooh, aa, Nea voihki. Lentopalloilija alkoi rynkyttää. Tyttöni heilui työntöjen tahdissa. Lentopalloilija hieroi suurilla kämmenllään tyttöni lanteita ja pakaroita, kouri rintojakin. Lentopalloiija tarttui nivusista ja teki pitkään vahvan työnnön syvälle. - Aaa, Nea huusi ja yritti pienellä kämmenellään työntää miestä nivusesta taaksepäin. Mutta voimasuhteet olivat mahdottomat. Mies oli vahva ja päättäväinen. Nea kääntyi uudelleen eteen ja näytti alistuneen kohtaloonsa miehen jatkaessa työntöjään.

Menin keittiöön. Otin oluen, aukaisin pullon ja kaadoin lasiin. Istuin alasti keittiön pöydän ääreen juomaan. Vehjettä pakotti. Se oli kovana ja sen pää nousi esiin jalkojen välistä siinä istuessani.

Makuuhuoneesta kuului Nean voihkinta. Nyt mieskin huusi “aah, aah”.

Join oluen loppuun ja menin katsomaan. Kalu oli nyt kokonaan Nean sisässä. Nea makasi rentona edelleen kontillaan, rinta petiä vasten painautuneena.

Menin lähelle Nean kasvoja ja kysyin, oliko kaikki hyvin. Tytön silmät olivat kiinni, posket hehkuivat punaisena. - On, mää sain ihanan orkun, Nea kertoi. - Ai jaa, tuntuko hyvältä? - Taivaalliselta, ikinä en oo saanu tuommosta. - Mutta oothan sää saanu munkin kanssa, sanoin Nealle. - Nii, Nea sanoi hetken hiljaisuuden jälkeen.

Lentopalloilijan tahti oli nyt napakka. Miehen vartalo napsahteli vasten Nen pakaroita ja näki että kohta mies tulisi. Samassa mies veti ulos. Se vavahteli ja joka vavahduksella tuli hirmuinen ruiskaus. Sitä meni Nean selkään ja tukkaan ja tyynyille.

- Nyt sinä, lentopalloilija sanoi ja määräsi minut Nean taakse, joka edelleen makasi peppu houkuttelevan näköisesti pystyssä.
- Ai nyt, kysyin ja asettauduin Nean taakse.
- Menneepä helposti sanoin ja panin vehkeen sisälle. Aloin työnnellä nopeasti ja tunsin että laukeaisin sekunneissa.
- Tuntuuko miltään, lentopalloilija kysyi Nealta.
- Nea havahtui hieman ja vilkaisi taakseen. Ei, Nea sanoi. Tai tuntuu pakaroissa kun painaa mut ei siellä sisällä.
- Niinpä, oman poikakaverin vehje ei tunnu pariin päivään nyt miltään, Lentopalloilija sanoi ja katsoi meitä kuin olisi tehnyt taikatempun.

Olimme Nean kanssa sängyssä. Nea oli selkä minuun päin.
- Saisinko panna? kysyin.
- Joo, laita yöpuvun helma sitten alas kun olet lopettanut, Nea sanoi väsyneellä äänellä

Panin sisään. Meni tosi helposti.
- Se sanoi että muutamssa päivässä. Nyt on kuukausi ja mulla menee vielä tosi helposti sisään niin kuin silloin. Onko se käyny täällä sen jälkeen? kysyin Nealta.
- No ku mun on pakko välillä saada "rentotus" ku töissä niskat ihan jumissa.
- Ai se on pannu sua ihan säännöllisesti?
- No ei muuten mut välillä se on tehny mulle sen verran et rentouttaa mun lihakset.

Vetäydyin kauemmas ja katsoin Nean persikkaista pyllykkää. Ajattelin kaluni tilalle lentopalloilijan pitkän ja paksun kalun, joka painui vastustamattomasti ja toistuvasti tyttöni häpyyn, uudelleen ja uudellen. Ilmeisesti tänäänkin niin oli jo tapahtunut.

4

1577

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   546
   1900
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1123
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   158
   915
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   61
   682
  5. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   649
  6. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   646
  7. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   29
   609
  8. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   608
  9. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   61
   591
  Aihe