Venäjän iso sää hyökkäys suomen.

Anonyymi

89

2140

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Juu mutta niin hän se on tarkoituskin että se aiheutta paljon vahinkoa ja se on pahin myrsky mies muistin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/…/b099e613-53b9-4185-9152…

      Venäjän Suomen kohdistuva sää muokauksella toteutettu sää hyökkäys vastalausena Suomen Venäjän Ukraina pakoteista 🙁

      Se on tarkoituskin että se aiheutta paljon vahinkoa sen takia siellä luke merkittävä tuho potentiali 🙁

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eli nyt se toimi toi linkki :)

    • Anonyymi

      Eu ja Suomi kiristävät Venäjän pakoteet Ukraina krisin johdosta joten Venäjä katso että Suomi on epä ystävällinen valtio ja Venäjä hyökkä Suomen sää aseilla.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12375893

      Kevään kynnyksellä myrskytuulet ovat vähän harvinaisempia. Maa-alueilla lauantaina noin 20 metrin puuskat ovat sitäkin harvinaisempia.

      Venäjän Suomen kohdistuva sää muokauksella toteutettu sää hyökkäys vastalausena Suomen Venäjän Ukraina pakoteista 🙁

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/kg1tk3i5

      Venäjän Suomen kohdistuva sää muokauksella toteutettu sää hyökkäys vastalausena Suomen Venäjän Ukraina pakoteista 🙁

      Olisko sää muokkaus varten otettava keino torjua Venäjän Suomen kohdistuva sää hyökkäys :)

      Pitäisikö Venäjälle asetta enemään pakoteitta vastalausena Venäjän Suomen kohdistuvan sää hyökkäyksen johdosta :(

    • Anonyymi

      Kun sinä luke että tavaomaista kylmempää niin kauan kun ennustetta rittä niin se tarkoitta sittä että silloin pitä Venäjälle asetta normalia kovemmat pakoteet.

    • Anonyymi

      Loppuviikolla on maassa 5-10 astetta normaalia kylmempää. Miksi se ilmastonmuutos ei saavu Suomeen.

      • Anonyymi

        Jos keskilämpötila olisi 1 asteen verran nykyistä korkeammalla niin ihan samalla lailla tuo sää vaihtelisi edelleen. En muista että missään olisi luvattu ilmaston lämpenemisen estävän sään satunnaista vaihtelua. Pikemminkin päinvastoin eli ilmaston lämpenemisen arvellaan lisäävän sään satunnaisen vaihtelun laajuutta.

        Keskilämpötilan nouseminen AGW:n vuoksi yhdellä asteella tarkoittaisi sitä, että tuolloin tämänpäiväinen sää olisi ollut 4...9 astetta tämänhetkistä normaalia kylmempää.


    • Anonyymi

      Onko se jo lähellä ja pitääkö varata taas 3 vuorokauden varasto? Jos se on vasta loppuviikolla ei kai kannata ennen torstaita mitään ostaa ettei mene vanhaksi?

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/szdvwpc4

      Venäjän sää hyökkäys koko Europpan vastalausena EU Venäjän Ukraina pakoteet sen takia kun öljyn ja kassun vienti Venäjästä Europpan loppu joten Venäjä järjestä Europpan kylmä ja talvista säätä jolloin energian tarve kasva Europpassa mitä lisä Venäjän intressit :(

    • Anonyymi

      Ei ole kyse sää vaihteluista kun sää on 5-6 vikkoa sama säätyppi eli 5-10 astetta normalia kylmämpää eli sää ei vaihtele pitkän aikan se on se sama sää ja säätyppi 5-6 vikkoa eli sää ei vahtele 5-6 vikkon eli se tarkoitta sittä että se 5-6 vikkon jälken pitäisi olla 5-6 vikkoa 5-10 astetta normalia lämpimämpä että keski lämpötila pysy samana muuten kesilämpötila on normalia kylmempää eli mistän ilmaston lämpenemisestä ei ole kyse eli se kysymys koska suomen tule se ilmaston lämpeneminen on täysin aihellinen koska mistän sää vaihteluista ei voi puhua kun sää on 5-6 vikkoa 5-10 astetta normalia kylmempää eli sää ei vaihtele pitän aikan eli 5-6 vikkon eli ymmärätte varman mitä minä tarkoittan.

    • Anonyymi

      Eli se kylmä sää typpi jatkuu aina sittä maaliskun vimeinen vikko ja koko huutikuu ja jopa Toukokuun puolelle eli 5-6 vikkoa eli on jopa niin että huuhtikuu on kylmempi kun maaliskuu koska ainakin maalikuun alku oli aika lämmin ja nyt koko huuhtikuun lämpötila on sama kun maalikuun vimeinen vikko ja sitä ennen maalikuun alku oli aika lämmin eli huuhtikuu on kylmempi kun maalikuu eli tähän tule nyt tällainen 5-6 vikkoa kestävä takatalvi mitä trollien muukan on nopea normali sään vaihtelu mutta kuinka se nopea sää vaihtelu voi mennä nopeasti ohi kun takatalvi kestä 5-6 vikkoa eli melkein 1,5 kuukautta.

    • Anonyymi

      Kuulin kahvilassa,, että amerikan kone pudotti heijastuksen esto ainetta maamme ylle, tutkimuksissa todettiin sen olevan kauraryyniä jolloin auringon säteet eivät pääse lä maahan;.)

      • Anonyymi

        Nillä on kehittynempi teknologia eli Haarph millä ne monella radio antenilla lämmitävät ilmakehä radio aloilla ja ohja kuumat ja kylmät ilmavirtukset niin että suomen tule kylmä ilma jää merelttä ja siperiasta ja ojavat matala ja korkea painet niin että europpassa on korkea paine ja sitten matalapaineiden reitti kulke suomen yli ja venäjä torju matalapainet omalla sää muokauksella niin että ne jää suomen ja venäjän rajan tuntuman jolloin kaikki lumi tule suomen ylle eli sen takia amerikalaiset haluavat matalapainet venäjälle moskovan ylle vastalausena putinin ukraina hyökkäys.


    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/oqwuirv6

      "Tästä on kevätfiilis kaukana": Viikon hurjimmat lumikertymäennusteet puoli metriä – näille alueille pyryttää eniten

      Pitäkö vielä sanoa että kovasti vaikutta silttä että ei Venäjä mitenkän sää muokauksella vaikutta suomen säähän :(

    • Anonyymi

      Se että tule puoli metriä enemään lunta kun mitä koskan aiemmin on tullut niin se hän on selvä merkki sittä että ei ainakan Venäjä vaikutta sää muokauksella Suomen sääähän :)

    • Anonyymi

      On se etkö ole kuulut että aina kun nillä siellä venäjällä on juhla päivä niin on hieno ilmaa ja aina kun suomi on juhla päivä esim vappu niin aina sata lunta

    • Anonyymi

      No kun jenkit lähettä sinne moskovan niin paljon matalapaineitta että se vaikutta kuten matalapaineiden loputon marssi joka sitten venäjä torju omalla sää muokauksella sinä suomen ja venäjän rajan tuntuman että ne ei tule moskovan niin ne tule suomen sillä lopputuloksella että tällä on huuhtikussa puoli metriä enemään lunta kun mitä tällä on ikinä aiemmin ollut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun sittä säätä rupea muokkaman ja on vielä monta tahoa joka sittä muokka eli monta muukana sinä samassa sopassa niin tule niin arvamatton sää että ei sittä osa kukan ennusta kun se muttu yhtäkkiä ihan miten vain ja yllätyksiä tule koko ajan.

      Eli venäjä muokka sään kun nillä oli se olympialaiset kinakin muokkasi sään kun nillä ole ne olympialaiset eli kina ja venäjä on kuin paita ja peppu.

      Ja kun venäjällä on juhla päivä on aina hieno sää ja kun suomessa on juhla päivä esim vappu niin sata aina lunta kun se on työväen päivä ja venäjä halveksi työväkeä sen takia aina sata lunta vappuna.

    • Anonyymi

      ....:(

    • Anonyymi

      Kun Suomi on omavarainen elintarvikeiden suhten niin venäjä halua sää muokauksella vaikutta sihen että suomessa tule huono sato vastalausena suomen venäjän eu maatalous pakoteet sen takia tule kylmä huono kesä niin kun ne ennusta eli venäjä halua sää moukauksella vaikutta sitten että se aiheutta suomelle paljon vahinkoa esim talvella paljon lunta josta sitten kun se sula tule tulvat eli venäjä halua sää moukauksella aiheutta suomelle paljon vahinkoa huonoa satoa ja tulvia ym. ym....

    • Anonyymi

      Onko sinä mitän uutta että lämpö valu venäjälle eli selvä merikki venäjän sää muokkauksesta

    • Anonyymi

      Pien raekuuro sopivan kokoisia rakeita torjuu kaikkien koneiden ilmaannousun.

    • Anonyymi

      Minäkin uskon että tämä ennuste pitä paikkansa minäkin olen veikannut jo 22 maaliskuu että huuhtikuu tule monta taka talvea juuri sen takia että on kylmä ja sitten sittä matalapaineiden loputtomasta marssista eli juuri sen takia kun ne kulke suomen yli ja ne tule lumena niin kauan kun on kylmä.

    • Anonyymi

      Kyllä se sään muokkaus pitä otta huomion jo sinä vaihessa kun teke sää ennustuksia koska nyt eletän 8 huutikuutta ja tällä on ollut jo monta takatalvea ihan sittä maalikuun lopusta asti ja nämä olis voitu ennusta jo 22 maaliskuu eli ennusten tarkkus parane huomattavasti jo silloin kun otta huomion mahdolliset sää muokkaukset ja tule vähemmän yllätyksiä mutta ei kai ne halua ennusta ettå koko huuhtikuu on kylmä ja tule 2-3 takatalvea vikkotain koko huutikuussa vaan ne halua jokaisesta takatalvesta tehdä iso juttu kun tehdä juttu että koko huuhtikuu on 2-3 takatalvea vikkotain eli nyt eletän 8 huutikutta eli tässä on vielä 3,5 vikkoa huutikutta jäljellä mitä tarkoitta että vielä tule 7-10 takatalvea huuhtikuun aikana.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/uipaii6l

      Tällä viikolla edessä on alkuun keväistä lämpöä, loppuviikolla sää hieman viilenee. Vappuviikolle ja toukokuun alkuun tuore kuukausiennuste näyttää ajankohdan keskimääräisiä lukemia kylmempää säätä. On mahdollista, että vappuviikollakin sateita tulee ajoittain myös lumena, mutta vappuviikon ennusteissa on vielä vaihtelua.

      Sinä huoma taas että vihdoin kun saapu vähänkin lämpimämpi sää niin heti sitten luvatan samalla kylmenevä säätä jatkossa että sinä huoma kuinka venäjä on muukana vaikuttamassa sihen säähän sää muokauksella.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/ksm1qiz6

      – Korkeapainesää jatkuu torstaina, perjantaina ilmavirtaus kääntyy puhaltamaan pohjoisesta. Suomeen alkaa virrata pohjoisesta alkaen viileämpää ja vaihtelevampaa säätä, toteaa Forecan meteorologi Joanna Rinne.

      Vielä pari päivää lämpöä – loppuviikolla viilenevää
      Torstaina sää on laajalti aurinkoista ja poutaista, Pohjois-Lapissa kuitenkin pilvistyy. Päivälämpötila on maan etelä- ja keskiosassa 10–18 astetta, lämpimintä on maan länsiosan sisämaassa. Pohjoisessa on laajalti 9–14 astetta, Pohjois-Lapin pilvisillä alueilla kuitenkin enimmäkseen 2–10 astetta.

      Perjantaina sää muuttuu pilvisemmäksi pohjoisessa, Pohjois-Lapissa tulee vähäisiä sateita vetenä tai räntänä. Päivän edetessä pilvisyys lisääntyy myös maan keskiosassa. Etelässä on vielä aurinkoista.

      Sinä taas huoma että heti kun on pitkästä aika vihdoin luvattu vähän lämpöisempä säätä niin heti venäjä puttu tilantesen omalla sää muokauksella vastalausena suomen venäjän ukraina pakoteet ja suomen venäjän eu maatalous pakoteet ja suomen myötämiellinen suhtautuminen naton.

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131009752

      Venäjällä on kylmä mutta se on tulossa suomen jo perjantaina on huommatavasti kylmempää kun tule sielttä siperiasta ja jää merelttä suomen mutta ei se jää meri tai siperia kuulu suomen säähen ne hän on niin kaukana suomesta että ei nidden pitäisi vaikutta suomen säähän se on se venäjän sää muokkaus mitä teke sen että suomen säähän tule kaikkea sihen kuulumatonta kuten pakkaset jää merelttä ja siperiasta tänne jopa kesällä vaikka ne ovat niin kaukana suomesta.

    • Anonyymi

      Näillä näkymin sää viilenee edelleen vappuviikon puolivälissä.

      – Kylmyys kolhaisee kyllä tässä vaiheessa kevättä. Lämpötiloihin tulee tiputusta, ensin pohjoisessa ja lännessä, lopulta myös idässä ja etelässä. Pohjoisessa tämä tietää siis paikoin päiväpakkasiakin, muualla 0–5 asteen päivälämpötiloja, ehkä paikallisesti on hieman yli 5 astetta. Liikkeellä olevissa sateissa lumisateen olomuoto yleistyy jo laajemminkin. Räntä- ja lumisateet ovat mahdollisia etelässä asti, Jenna Salminen sanoo.

      – Öisin selkeillä ja heikkotuulisilla alueilla Lapissa saattaa olla paikallisesti jopa 15–20 astetta pakkasta, maan keskiosassakin yli 10 pakkasastetta ja Suomenselällä 15 pakkasastetta. ​​Jopa tyypillisesti hieman lauhemmilla, pilvisillä alueilla etelämpänäkin saatetaan öisin käydä selvästi pakkasen puolella.

      Miltä näyttää vapun tienoon tilanne?
      Ensi viikon loppupuolen eli vapun tienoon ennuste on vielä epävarma.

      – Mahdollisesti kaikkein kylmin ilma kuitenkin väistyisi vappuviikonloppuun mennessä, mutta se ei näytä korvautuvan millään järin lämpimällä ilmalla. Vaikuttaa siltä, että liikkeellä on runsaampaakin pilvisyyttä ja sateita, mutta pilvisyys voi myös rakoilla. Öiset pakkaset ovat mahdollisia etenkin selkeillä alueilla. Sää näyttää siis vaihtelevalta. Lämpötilat voisivat olla päivisin 5–10 asteessa tai yli, jos aurinko näyttäytyy ja pääsee lämmittämään, Jenna Salminen toteaa.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/hqvn1asx

      Sinä huoma taas että heti kun on ollut vähänkin lämpöisempi sää niin heti venäjä vaikutta sihen omalla sää muokauksella vastalausena suomen venäjän eu maatalous pakoteet ja suomen venäjän ukrina pakoteet ja suomen myötämiellinen suhtautuminen naton.

    • Anonyymi

      Venäjän iso sää hyökkäys suomen on kestännyt jo yli kk sittä 22.03.2022 - 27.04.2022 asti tähän mennessä.

      Eli venäjä halua pelata ja tuhlata aika eli kevät on jo yli kk myöhässä.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/jkuc6ir4

      Näille alueille tulossa lumi- ja räntäsateita – kurkkaa myös vapun uusi ennuste

      Torstaina maan etelä- ja keskiosan yli kulkee vesi-, räntä- ja lumisateita, pohjoisessa liikkeellä on hajanaisia lumisateita. Pohjoisvirtaus on kylmentänyt säätä, mutta vapuksi lämpötilat ovat tämän hetken ennusteen mukaan hieman nousemassa. Viikonloppuna vappuaattona ja vappupäivänä on liikkeellä joitain sateita eri olomuodoissa.

      Pohjoisesta on virrannut Suomeen tällä viikolla kylmää ilmaa. Öisin on laajalti pakkasta, Lapissa paikoin päivälläkin.

      Loppuviikon sää on vaihtelevaa. Sateita tulee ajoittain vetenä, räntänä ja lumena. Sää näyttää kuitenkin lämpenevän jo vähän vapuksi viikon keskivaiheen pohjalukemista.

      – Vapun ennuste on kehittynyt hieman ensimmäisiä ennusteita lämpimämpään suuntaan, mutta vaikuttaa kuitenkin siltä, että vappua juhlistetaan keskimääräistä vappua viileämmässä säässä. Sateet ovat vapun tienoilla jäämässä melko maltillisiin määriin, toteaa Forecan meteorologi Jenna Salminen.

      Torstaina lumi-, räntä- ja vesisateita liikkeellä – perjantaina sateet vähenevät
      Torstaina matalapaine lumi-, räntä- ja vesisateineen kulkee maan etelä- ja keskiosan yli itään.

      – Lunta voi sataa pari senttimetriä tai hyvin paikallisesti viitisen senttimetriä maan keskivaiheilla, mutta lämmin ja kostea sää sulattaa lumet nopeasti etenkin sulan maan alueilla jo torstain puolella. Perjantain vastaiseksi yöksi sää pakastuu. Lumisia sateita on liikkeellä vielä idässä. Näistä voi jäädä maahan sentti tai pari lunta, kunnes perjantaina aurinko nousee lämmittämään ja lumen sulaminen taas käynnistyy. Länsirannikolla, lounaassa ja etelässä sade on pääasiallisesti vettä, mutta hetkellisesti sade voi olla myös hieman lumisempaa, etenkin kaakonkulman suunnalla pääkaupunkiseudulta itään. Pohjoisessa kulkee torstaina hajanaisia lumisateita, Jenna Salminen kertoo.

      Lämpötilat ovat torstaina Ahvenanmaan noin kymmenestä plusasteesta ja etelän yli viiden asteen lukemista Lapin nollan asteen molemmin puolin.

      Perjantaiksi enimmät sateet väistyvät, mutta jokunen lumi- tai räntäkuuro syntyy sinne tänne päivän aikana. Aamu on laajalti aurinkoinen, päivällä pilvisyys lisääntyy. Lämpötilat ovat etelän hieman yli viidestä asteesta Lapin nollan asteen tuntumaan.

      Millainen on vappuaaton ja vappupäivän sää?
      Sää jatkuu vaihtelevana vappuviikonloppuna.

      – Tämän hetken ennusteen mukaan iso osa vappuviikonlopusta vaikuttaa poutaiselta, mutta paikoin tulee vesi-, räntä- ja lumikuuroja. Pilvisyys vaihtelee, myös aurinkoa nähdään ajoittain, Jenna Salminen sanoo.

      Lauantaina eli vappuaattona melko hajanaisten sateiden alue liikkuu tämän hetken ennusteen mukaan päivän aikana pohjoisesta kohti kaakkoa niin, että aamulla suurin riski sateille on pohjoisessa, päivällä pohjoisessa ja maan keskiosassa ja iltaa kohti etelässä.

      Myös sunnuntaina eli vappupäivänä tulee paikoin sateita. Kuurosateita tulee etenkin etelässä. Lisäksi pohjoista ja länttä lähestyvät jo uudet sateet iltaa kohti.

      – Viikonloppuna sateet ovat pohjoisessa lunta, maan keskivaiheilla sateiden olomuoto vaihtelee. Etelässä sade on enimmäkseen vettä, mutta öiseen aikaan voi tulla myös räntää ja mahdollisesti lumisempaakin sadetta, Jenna Salminen toteaa.

      Vaikka lauantaina ja sunnuntaina sateita tulee myös räntänä ja lumena, näyttää siltä, että vappuviikonloppuun mennessä kaikkein kolein sää väistyy.

      – Vappuaattona päivällä lounaassa ja Ahvenanmaalla voi olla noin kymmenen astetta, etelässä ja maan keskivaiheilla ollaan 5–10 asteessa ja pohjoisessa laajalti 0–5 asteessa. Pohjois-Lapissa on pakkasta päivälläkin.

      Sunnuntaina lämpötilat ovat etelässä kymmenen asteen ympäristössä, paikoin 11–13 asteessa. Maan keskivaiheilla noustaan aurinkoisina hetkinä yli viiden asteen lukemiin. Pohjois-Lapissa on edelleen paikoin pakkasta.

      Sunnuntaina illalla seuraava matalapaine lähestyy Suomea. Sateita tulee jo illan mittaan luoteesta alkaen.

      Mitä tapahtuu vapun jälkeen?
      Maanantaina sateita tulee jo laajemmin, kun matalapaine kulkee Suomen yli itään. Suuressa osassa Lappia sateet tulevat todennäköisesti lumena, muualla Pohjois-Suomessa sateiden olomuoto vaihtelee. Etelämpänä sade on pääosin vettä.

      – Maanantain matalapaine nostaa annoksen lämpimämpää ilmaa Suomeen, etenkin maan etelä- ja keskiosaan. Maanantaina etelässä noustaan tämän hetken ennusteen mukaan jo paikoin lähemmäs 15 asteen lukemia, maan keskiosassa kymmenen asteen tienoille. Samalla kuitenkin tuuli voimistuu matalapaineen yhteydessä ja tekee sään viileämmän tuntuiseksi, Jenna Salminen ennustaa.

      Ensi viikon jatkokin näyttää vaihtelevalta.

    • Anonyymi

      – Matalapaineita on todennäköisesti liikkeellä, joten ajoittain tulossa on sateita ja pilvistä säätä. Mitä pohjoisempana ollaan, sitä lumisempaa sade on ja mitä etelämpänä ollaan, sitä vetisempiä sateet ovat. Matalapaineiden sijainnista riippuu, tuleeko meillä viikon mittaan olemaan kylmää tuulta pohjoisesta ja laskevia lämpötiloja vai nouseeko meille annoksia lämpimämpää ilmaa, Jenna Salminen toteaa.

      Öisin mitataan ensi viikollakin ajoittain laajalti pakkasia, Lapissa voi olla edelleen paikoin päivisinkin pakkasta.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/s9zbss6y

      Tältä näyttää vapun tienoon sää: Lumi- ja räntäsateet mahdollisia etelässä asti – mitä tapahtuu vapun jälkeen?

      Vapun tienoon sää ei ole tänä vuonna lämpimimmästä päästä, mutta vappupäiväksi lämpötilat kohoavat hieman vappuaaton lukemista. Vappuviikonloppuna on liikkeellä myös joitain sateita. Sateet voivat olla ajoittain räntää ja lunta aina etelässä asti. Entä mitä säässä tapahtuu toukokuun alussa?

      Torstaina vesi-, räntä- ja lumisateita on kulkenut maan etelä- ja keskiosan yli itään, pohjoisessa on tullut paikoin joitain lumisateita.

      Perjantaina sää on torstaista poutaisempaa. Aamu alkaa perjantaina laajalti auringolla, mutta pilvisyys lisääntyy päivällä. Joitain räntä- ja lumikuuroja tulee siellä täällä.

      Lämpötilat ovat perjantaina etelässä ja maan keskivaiheilla yleisesti 3–7 asteessa ja pohjoisessa enimmäkseen 0–5 asteessa, Pohjois-Lapissa on päivällä pikkupakkasta.

      Pakkasyöt jatkuvat loppuviikolla laajalti. Tiet voivatkin olla paikoin liukkaita öisin ja aikaisin aamulla.

      Tällainen on vappuviikonlopun sää
      Vappuaattona eli lauantaina joitain sateita kulkee pohjoisesta kohti etelää. Aurinkoakin nähdään kuitenkin paikoin.

      – Aamulla sateet painottuvat maan pohjoisosaan ja tulevat siellä lumena. Iltapäiväksi sateet kulkevat maan keskivaiheille, Lapissa on tässä vaiheessa enimmäkseen poutaista, joitain sadekuuroja tulee vielä. Maan keskiosassa sateen olomuoto alkaa muuttua vetisemmäksi. Illan ja yön aikana sateet leviävät eteläänkin, myös maan keskiosassa tulee vielä illallakin sateita. Illalla sateissa on mukana lumisempaakin sadetta etelässä asti, Forecan meteorologi Jenna Salminen ennustaa.

      Vappuaattona päivällä etelässä ja maan keskiosassa on pääosin 5–10 astetta. Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Meri-Lapissa lämpötilat ovat viiden plusasteen ympäristössä, muualla Lapissa muutaman asteen nollan molemmin puolin.

      Lauantain ja sunnuntain välinen yö on laajalti pakkasyö. Lapissa pakkasta on paikoin yli kymmenen astetta, etelässä ollaan nollan ympäristössä. Lumi- ja räntäkuuroja voi tulla yöllä maan etelä- ja keskiosassa.

      Sunnuntai eli vappupäivä on laajalti pilvinen tai puolipilvinen päivä, kuurosateita tulee maan etelä- ja keskiosassa. Yön lumisemmat sadekuurot muuttuvat päivällä vetisemmiksi.

      – Vappupäivänä lämpötilat kohoavat hieman vappuaaton lukemista. Etelässä on 8–13 astetta ja aurinkoisimmilla alueilla maan keskiosassa enimmäkseen 5–10 astetta. Pohjoisessa on 0–5 astetta tai hieman enemmän paikoin Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun suunnalla, Jenna Salminen sanoo.

      Sunnuntaina illalla luoteesta saapuvan matalapaineen sateita leviää pohjoiseen.

      Mitä säässä tapahtuu ensi viikolla?
      Maanantaina matalapaine tuo sateita laajalti ja nostattaa jonkin verran lämpötiloja, mutta myös voimistaa tuulta. Sateet ovat päivällä vettä paikoin Lapissa asti, mutta sateen ajoituksesta riippuen illan, yön tai aamun tunteina etelässä asti voi tulla myös lunta.

      – Maanantaina päivällä lämpötilat ovat ainakin etelässä yli kymmenen astetta, ylimmät lukemat ovat ehkä paikallisesti 13–14 astetta, mutta tuuli siis viilentää säätä. Muualla maassa on laajalti 5–10 astetta, Pohjois-Lapissa ollaan nollan vaiheilla, Jenna Salminen kertoo.

      Enimmät sateet väistyvät todennäköisesti tiistaihin mennessä. Matalapaineen jälkipuolella viriää pohjoisen- ja luoteenpuoleinen tuuli.

      – Tämä virtaus tuo meille melko epävakaata ilmaa. Tiistaina ja keskiviikkona aurinko paistaa aamuisin, mutta päivisin pilvisyys lisääntyy. Sadekuuroja syntyy sinne tänne. Sateet ovat todennäköisesti vettä lounaassa. Etelässä ja maan keskiosassa sateiden olomuoto vaihtelee ja pohjoisessa sateet painottuvat lumeen.

      Tiistaina ja keskiviikkona todennäköisimmin lounaassa ylletään kymmeneen plusasteeseen, muualla on enimmäkseen 0–10 astetta, lämpimintä on etelässä. Lapissa on paikoin pikkupakkasta.

      Pakkasyöt jatkuvat ensi viikon alussakin laajalti.

      Ensi viikon edetessä Suomi on kylmän ja lämpimän ilman välissä.

      – Eteläisen Euroopan lämpö aaltoilee ja yrittää kurkotella pohjoiseen, ehkä meillekin, mutta pohjoisessa velloo kylmä, napa-alueen ympäristön ilma, joka voi levitä etelämmäs. Nähtäväksi jää, jäämmekö näiden ilmamassojen välialueelle vai pääseekö jompikumpi ilmoista leviämään Suomeen. Jos meille yltää lämmintä ilmaa, niin kymmenen asteen lämpötilat yleistyisivät, paikoin voisi olla 15 astettakin. Mukana saattaa tulla ajoittaisia sateita. Kylmä ilma puolestaan toisi Lappiin pakkasia yötä päivää, etelään muutamia lämpöasteita tai hiukan viiden asteen yli meneviä lämpötiloja. Kuurosateita kehittyisi paikoin. Sateet voisivat olla lunta mahdollisen kylmänpurkauksen aikoihin, toteaa Jenna Salminen.

    • Anonyymi

      Nyt on jo 29.04.2022 ja ei vieläkän luvatan mitän lämpöisempä säätä ja tämä on jatkunut jo 22.03.2022 asti eli yli kk ollut jo kylmä ja aina vain ne lupa kylmempää mene hermot perk***

      Pitä muutama ydinpommi laitta tuonne venäjälle kun ne ei ikinä lopetta sittä sään muokkausta.

    • Anonyymi

      22.03.2022 asti odottanut että koska tule lämpöisempä säätä mutta ei ne vieläkän osa sanoa koska tule lämpöisempä säätä vaikka nyt ok jo 29.02.2022 mene hermot.

    • Anonyymi

      Haluasin tehdä jotain konkretista vaikka se ei autta asia yhtän niin ainakin kostoksi sille kun ne ei ikinä lupa mitän lämpöisempä säätä just sen takia että se helpotta minun oma huonoa oloan.

    • Anonyymi

      Joo mut musta tuntuu kun ollut lämpösiä toukokuita ja kesiä viimeset 4v tai -20 kevät oli aika kylmä mut 18 19 21 ainakin oli aivan parhaimmat säät varsinkin -18 ja viimekesä oli helvetin kuumia -18 vuonna jo toukokuussa hellepäiviä melkein koko kk. Niin -17 oli kylmä ja sateinen niin tuntuu että 5v välein tulee huono kesä ja se on tämä kesä

      Näin taitaa olla muistatko -17 sehän oli ihan paska kevät ja kesäkin hellepåivät jäivät yhden käden sormilla laskettaviksi, jyväjemmarit yrittivät syksyllä lokakuussakin puida viimeset viljat kun elokuu ja syyskuu satoi eikä pelllolle päässy

      -17 muistan kun oli helteitä se 5 päivää 29heinäkuu alkoi muuten kylmää ja sateista. Joo pekka poutahan naureskeli tvssä silloin. Tästä vuodesta tulee samantyyppinen mut toivotaan ettei ihan niin pahana

    • Anonyymi

      Huimia lämpötiloja ne on mitannut tänä vuonna Vaasassa huhtikuun korkein 16,7c ja toukokuun korkein tähän mennessä 10,1c

    • Anonyymi

      Aika huimia lämpätiloja ne on tänä vuonna mitannut vaasassa nyt on 05.05.2022 klo 16:53 ja vuoden ylin on 16,7c ja toukokuun ylin on 14,3c ....

    • Anonyymi

      Nyt on 09.05.2022 klo 11:57 ja aika huimia lämpötiloja on tähän mennessä mitattu vaasassa vuoden korkein on 16,7c ja toukokuun korkein on 14,3c.

    • Anonyymi

      Nyt on 09.05.2022 klo 18:28 eikä ne ole vieläkän luvannet mitän pysyvä lämpenemistä vaan vuoden korkein lämpötila tällä vaasassa on ollut 16,7c ja toukokuun korkein lämpötila tällä vaasassa on ollut 14,3c ja foreca muukan vielä saa odotta pitkän ns kesäistä lämpenemistä eli koko tuokokuu on normalia kylmempää eli ainakin sinne kesäkuu asti joutu odottaman sittä tuleva kesäistä lämpenemistä eli se venäjän suomen kohdistuva sää hyökkäys mitä ne aloitti jo 22.03.2022 niin se kestä ainakin koko huuhtikuu ja koko toukokuu eli se kestä ainakin kaksi ja puoli kuukautta eli se jatkuu pitkän ja erityisesti tänä vuonna venäjä on hyökännyt suomen sää hyökkäyksellä erityisen agresiviststi paljon agressivisimmin kun koskan aiemmin koska nyt suomi ja ruotsi tosissan harkitsevat littyä naton.

    • Anonyymi

      Nyt on 11.05.2022 klo 11:17 juu ja minkälaisia lämpötiloja on mitattu Vaasassa?

      Juu vuoden korkein on 16,7c ja toukukuun korkein on 14,9c että aika huimavia lämpötiloja ne on mitattu Vaasassa.

    • Anonyymi

      Ovela asetelma sää muokkajat ovat luonnet eli se että lämmin pysy etelä europassa ja kylmä pysy tällä suomessa ja se on sellainen pysyvä sää asetelma mitä pysy muttumattomana sihen lokakuu asti sama asetelma oli kesä 2015 jolloin oli yksi päivä 25,1c ja seuravana päivänä 24,0c ja sitten se helle meni venäjän puolelle ja vasta elokuu sen jälken kun koulut alkoi niin oli näitä 19,0c lämpötiloja että ovela astetelma on nämä Venäjän sää muokkajat keksinnet että venäjän sää hyökkäys alkoi 22.03.2022 ja pätty 31.10.2022 vastalausena sille että suomi ja ruotsi tosissan harkitsevat littyä naton ja vastalausena suomen venäjän ukraina pakoteista että suomi on valinnut puolensa eli suomi pitä hyvät välit yhdysvallat ja nidden painostuksesta huonot välit venäjän eli suomi on jo etukäten pilannut hyvät venäjä suhteet koska suomi on jo etukäten kuliseissa pättänyt että me lityttän naton mitä on suomen ja venäjän rauhan sopimuuksen vastaista sen takia venäjä hyökkä pitkän suomen sää hyökäyksellä eli ne aloitti jo 22.03.2021 ja nyt on 11.05.2022 klo 17:48 ja vielä jatkuu venäjän sää hyökkäys kun mitän selvä pysyvä lämpenemistä ei ole luvassa ja se sää hyökkäys jatkuu sinne 31.10.2022 asti eli mitän selvä pysyvä lämpenemistä ei ole pitkän aika luvassa vasta elokuu puolivälin jälkeen on luvassa 19,0c päiviä.

    • Anonyymi

      Se että etelä europpa on lämmintä ja pohjoisessa suomessa on kylmä on se uusi normali niin USA sää höykkäys matalapainet venäjä vastan kulke suomen ohi kulkematta europpan ohi tämän takia meillä on kylmä kevät ja kesä ja europpa on lämmintä että ei ne matalapainet kulke europpan yli eli se on se nidden matalapaineiden reitti suomen yli sinne Moskovan asti niin se on niin tärkeä reitti että ei ne sää muokkajat jotka Venäjä vastan hyökkä hevi helpolla luovu tällaisesta sää asetelmasta :(

    • Anonyymi

      Nyt on 16.05.2022 klo 12:44 ja vasta nyt ne sano että voi olla että vikkon päästä tule lämpöisempä mutta ei me tiedetä voi olla 50% mahdollisuus että me ei sadakan lämpöisempä eli nyt on ensimäinen kerta sitten 22.03.2022 kun ne sano että voi olla että me sadan lämpöisempä.

      Eli aika huimavia lämpötiloja ne on mitannut vaasassa huuhtkussa vuoden ylin 16,7c ja tuokokussa ylin 15,6c eli toukokuu on ollut kylmempi kun huuhtikuu mutta että toukokussa on myös päivä jolloin on ylin 7c.

      Ja europassa on lämmintä kun pohjolassa on kylmä ja suomen ja pohjolan yli kulke matalapaineiden loputon marssi kohti moskova kun USA hyökkä sällä moskovan ja suorin reitti sinne on suomen ja pohjolan yli ja kun pohjola on kylmä ja europassa on kuuma niin nidden matalapaineiden loputon marssi kulke suomen ja pohojolan yli moskovan.

      Eli ne matalapainet ei kulje europpan yli moskovan koska siellä on kuuma eli ne otta pohjoisemman reittin suomen yli.

      Eli sen takia sää muokkajat haluavat pitä tällaista sää asetelma eli lämmintä ei tule kun sää muokkajat muokkavat sään sitten että europassa on kuuma ja suomessa on kylmä sen takia että ne saa sen matalapaineiden loputon marssi kulkeman pohjoisempi reittä pitkin eli noilla lämmin ja kylmä vyöhykket ohjavat matalapainet oikea reittä pitkin sen takia ei ne sää muokkajat muokkavat sään sitten että suomen tulisi lämmin vyöhykke.

    • Anonyymi

      Nyt on 22.05.2022 eli 2 kk sittä 22.03.2022 kun venäjä aloitti sää hyökkäyksen suomea vastan ja elien olin tämän vuoden lämpöisin päivä tänä vuonna ja oli niinkin huimava lämpötila kuin 18,9c vaasassa ja 18,9c kuulosta silttä että on aika lämmin päivä mutta pitä muista että se on yksi ainoa päivä vuonna 2022 ja nyt odotellan että tulisi lisä lämpöisiä päiviä että se 18,9c ylittyisi.

    • Anonyymi

      Nyt on venäjän sää hyökkäys jatkuunut 2 kuuukautta 22.03.2022 sakka ja sen on sen verran pitkä aika että sinä ajassa sää pakostakin lämpene kun kevät etene jo niin pitkän sinä ajassa eli 21.05.2022 oli vaasassa 18,9c eli tänä vuoden lämpöisin päivä mutta se venäjän sää hyökkäys jatkuu vielä kun katso kuinka kuuma on europassa niin ilman sittä venäjän sää hyökkäystä meillä olisi 25c ja 30c lämpötiloja eli kevät on myöhästynyt 2 kuukautta venäjän sää hyökkäyksen takia sillä se 18,9c olis muuten ollut jo maalikussa.

    • Anonyymi

      Aika erikoista että ne on eilen manantaina mitannut vuoden korkein lämpötila 21,7c mitä kuulosta aika lämpöiselttä mutta vaasassa on eilen mitattu vain 16,6c eli vaikka ne mitta lämpöisiä lämpötiloja niin muualla ei ole niin lämmintä sinä on 5,1c ero.

      Ja Vaasassa ne on lauantaina 21.05.2022 mittannut vuoden korkein lämpötila eli 18,9c eli ei edes 19c ole mennyt vaasassa rikki vaikka vaasa on aika lämmin paikka eli sinä on 2,8c ero.

      Eli ei edes tänän ole vaasassa se 18,9c mennyt rikki vaikka ne amulla mittasi vaasassa 18,4c niin se lämpötila on sen jälken laskennut ja nyt ne on mittannut 16,6c eli 18,9c ei mene tänän vaasassa rikki mutta huomenna ne lupa vaasassa 20c niin silloin voi 18,9c mennä rikki.

      Eli vaikka ne on eilen manataina mitannut suomessa vuoden korkein lämpötila 21,7c niin sää on silti kylmä ja on monta paikka missä ei edes 19c ole mennyt rikki.

      Ja huomenna on vielä lämmin sitten ne on loppuvikkosta luvannut kylmempää että se nyt tietenkin on se venejän suomen kohdistuva sää hyökkäys mitä sihen vaikutta että mitän pysyvämpää lämpenemista ei ole tulossa.

      Mutta huuhtikuussa ja toukokussa mitä ovat keskimäräistä kylmempiä niin on ollut muutama lämmin päivä tai lyhyt lämmin jakso kun lämpötilat ovat ollet keskimääräistä lämpöisempiä päiviä.

      Niin tämä nosta huuhtikuun ja toukokuun keskilämpötilat että kun katso keskilämpötila niin saa sellaisen käsityksen että huuhtikuu ja toukokuu ovat ollet lämpöisempiä kun mitä ne todellisuudessa ovat ollet.

    • Anonyymi

      Onko sinä mitän uutta että mitän pysyvämpä lämmintä säätä ei ole luvassa.

      Alun perin ajatelttin että venäjän suomen kohdistuva sää hyökkäys mitä ne aloitti jo 22.03.2022 mene ohi 1 kk päästä mutta nyt on ollut Nato ja ukraina pakottet mitä venäjä ei digga kun ei meillä enä ole yhtä hyvä politikka kun Urho Kekkosen aikan.

      Ja nyt on mennyt jo 2 kk eikä vieläkän ole venäjän suomen kodistuva sää hyökkäys mennyt ohi eikä mene se kestä odotettua pitempään eli koko kesä ja syksy vuonna 2022 kestä se venäjän suomen kohdistuva sää hyökkäys.

      Eli koko kesä ja syksy mene niin että ei sadan mitän pysyvä lämpöä vaan sada vain hetkellistä lämpöä muutama kerta tai muutama lämmin päivä mutta koko kesä on vaasassa 11c ja 16c välillä.

    • Anonyymi

      Tänän on mitattu Vaasassa 22,9c ja se on vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa olen tähän täysin tyytyväinen ja sen on myös ensimäinen kerta kun tänä vuonna lämpötila nouse Vaasasaa yli 20c edellinen on mitattu 21.05.2022 18,9c :)

      Kuulosta silttä että ne on aika lämpöisiä lämpötiloja mutta on myös tulossa 11c päiviä jolloin on yli 12c kylmämpää että kevät 2022 on ollut kylmä vain muutama yksittäinen päivä on ollut lämmintä mutta mitän pysyvämpä lämpenemistä ei ole tulossa eikä ole ollut :(

    • Anonyymi

      Onko sinä mitän uutta että matalapainet parkera suomen ylle.

      Sen on osa sittä venäjän sää muokkausta kun venäjä ei päästä ne matalapainet venäjän puolelle vaan estä suomen ja venäjän rajalla matalapainet menemästä venäjän puolelle jolloin ne parkera suomen ylle ne matalapainet mitä on tarkoitettu venäjälle.

      Ja venäjän halua aiheutta tulvia suomelle ja USA on varoittanut venäjän suomen ja ruotsin kohdistuvista agressioista suomen ja ruotsin nato prosessin aikana.

      Niin silloin sää muokkaus on vaikea todista ja venäjälle se on vaihtoehto agressioille suomea ja ruotsia vastan ja myös ruotsi on sannut osa sittä venäjän suomen kohdistuvasta sää hyökkäyksestä.

      Vaikka suomi on venäjän pää asiallinen kohde kun on kyse sää muokkauksesta.

    • Anonyymi

      Venäjän suomen kohdistuva sää hyökkäys loppu silloin kun on luvassa pysyvä lämpöä eli lämmintä niin pitkän kun sää ennustetta rittä eli ei mitän ennustetta tyylin että on hetkellisesti lämmintä mutta sitten kylmene eli venäjän sää hyökköys alkoi 22.03.2022 ja kun tänän on 30.05.2022 se on kestännyt yli 2 kuukautta eli se on sitkeä sää hyökkys veikkan että se kestä syksyn 2022 kun on ne nato neuvottelut jos se kestä syksyn 2022 niin ei ole enä mitän mahdollisutta että tule pysyvästi lämmintä.

    • Anonyymi

      Kylmä kyyti jatkuu Vaasassa kesäkuu 2022 tähän 07.06.2022 menessä korkein lämpötila on 18,4c :(

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c

    • Anonyymi

      Tänän on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c

    • Anonyymi

      Tänän on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c

      ........

    • Anonyymi

      Eilen on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.08.2022 16,6c

    • Anonyymi

      Eilen 08.06.2022 ollut 23,6c Vaasassa mutta aika nopesti jäähty ei ne sää muokkat tykkä jos on pitkä kestoinen lämpö ehkä se 23,6c oli joku nidden vahinko ja nyt ne nopesti oikaise sen sihen mitä nidden mielestä on sopiva lämpötila :)

    • Anonyymi

      Eilen on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.08.2022 16,2c

      Eli 09.08.2022 korkein lämpötila on 16,2c.

    • Anonyymi

      Eilen on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,3c
      10.06.2022 15,3c

    • Anonyymi

      Eilen on ollut Vaasassa 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131014017

      Ei se foreca pidä paikkansa tänän luvattu 18c mutta on vain 16,7c vaikka molemmat mitta Vaasa Klementilä että aika kaukana toi 16,7c on tuosta 18c mutta onhan sekin propaganda kun ne lupa noin 1,5c astetta lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ja ne ajatele että ei kukan tuota huoma eli ne kylmästi laskelmoi kuinka paljon ne voi luvata lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ilman että kukan sittä huoma :(

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 19,4c

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131014348

      Ei se foreca pidä paikkansa tänän luvattu 18c mutta on vain 17,7c vaikka molemmat mitta Vaasa Klementilä että aika kaukana toi 17,7c on tuosta 18c mutta onhan sekin propaganda kun ne lupa noin 0,3c astetta lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ja ne ajatele että ei kukan tuota huoma eli ne kylmästi laskelmoi kuinka paljon ne voi luvata lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ilman että kukan sittä huoma :(

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 17,7c

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 17,7c

      .....

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 14,6c

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 14,6c

      ....

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 14,6c


      ..........

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 14,6c

      Hkgjkgukfuutg

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131015073

      Ei se foreca pidä paikkansa tänän luvattu 19c mutta on vain 18,3c vaikka molemmat mitta Vaasa Klementilä että aika kaukana toi 18,3c on tuosta 19c mutta onhan sekin propaganda kun ne lupa noin 0,7c astetta lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ja ne ajatele että ei kukan tuota huoma eli ne kylmästi laskelmoi kuinka paljon ne voi luvata lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa ilman että kukan sittä huoma :(

    • Anonyymi

      Vaasassa on ollut 23,6c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 15,2c
      19.06.2022 13,9c
      20.06.2022 20,2c
      21.06.2022 22,2c
      22.06.2022 18,2c
      23.06.2022 18,3c

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaasassa on tänän ollut 25,3c sen on tähän mennessä vuoden 2022 korkein lämpötila Vaasassa :)

      Tämä on tämän vuoden ensimäinen helle päivä Vaasassa eli Venäjän sää hyökkäys Suomen joka alkoi 22.03.2022 päätty tänän 24.06.2022 eli se sää hyökkäys kesti 3 kuukautta ja 1 päivä :(

      01.06.2022 16,3c
      02.06.2022 18,4c
      03.06.2022 15,4c
      04.06.2022 16,6c
      05.06.2022 15,0c
      06.06.2022 15,4c
      07.06.2022 17,6c
      08.06.2022 23,6c
      09.06.2022 16,5c
      10.06.2022 16,7c
      11.06.2022 20,6c
      12.06.2022 19,7c
      13.06.2022 19,2c
      14.06.2022 18,9c
      15.06.2022 18,9c
      16.06.2022 17,1c
      17.06.2022 19,0c
      18.06.2022 15,2c
      19.06.2022 13,9c
      20.06.2022 20,2c
      21.06.2022 22,2c
      22.06.2022 18,2c
      23.06.2022 19,7c
      24.06.2022 25,3c

    • Anonyymi

      Hjkggjgjjkk

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jokin meni pielen yrittä hetken päästä uudellen??????????????????????? Mitä vitu* sensuria tämä on.

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131017347

      Foreca lupa tänän 15,0c Vaasan mutta toteutuko se nyt on 14,2c ja päivän ylin on ollut 14,9c vai onko sää muokkajat sittä mielttä että lämpötila ei saa ylittä 15,0c jolloin se maksimi lämpötila jää sihen 14,9c ja se oli 14,9c mutta sitten se kylmeni äkkiä sihen 14,2c eli sää muokkajat äkkiä jähdytti lämpötilan sihen lukeman mitä on nidden mielestä sopiva lämpötila eli 14,2c :(

      Kun sää muokkajien mielestä lämpötila pitä tänän olla Vaasasa alle 15,0c eli se 14,9c on nidden mielestä absoluttinen maksimi Vaasassa tänän :(

    • Anonyymi

      Sinä tule se viesti joku meni pielen yrittä hetken päästä uudelle ja sitten se teksti mene ylläpitäjälle joka sen tarkista ja julkaisen sen sitten jos se on hänen mielestä ok sen takia tule tätä viestiä jokin meni pielen yrittä hetken päästä udellen eli se on täys huijaus sinä ei lue sittä todellista syttä eli niin kun se on todellisuudessa ja sitten kun ylläpitäjä julkaisen kaikki sen jälken kun hän on ne tarkistannut niin tule monta sama viestiä.

    • Anonyymi

      Medeved on oikeassa sää on kylmä kun hän sano kappas vaan kylmä sää on tulossa varman ensi syksy ja talvi Venäjä vaikutta sää muokauksella sihen että kylmä sää toteutu kun Venäjä on sihen polittiset tavoiteet energia krisin takia :(

    • Anonyymi

      XDDD
      Ei kai alottaja oo se s24:n vakiotrolli nato- ja ateismipalstalta?!

    • Anonyymi

      https://irc-galleria.net/user/bass45cm/picture/131017998

      Tällä Vaasassa on vain 16,9c klo 12:00 vaikka Foreca muukan pitäisi olla 17,0c tällä Vaasassa klo 12:00 Foreca on oma propaganda että ne lupa lämpöisempä kun mitä on todelisuudessa kun ne halua luoda sellainen kuva Suomesta että Suomi on lämmin maa :(

    • Anonyymi

      Ja sitten venäjä järjestä meille ukkosia että salamat tuhoa meidän himat ja infrastrukturi ja juna likkenne :(

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 60 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe