Pingviini on tunnetusti hankalasti kypsytettävissä, mutta seuraavalla tavalla se yleensä onnistuu:
Pingviini perataan ja pannaan pataan kiehumaan. Keitinveteen laitetaan samanaikaisesti puoliksi käytetty kovasin.
Kun vesi on kiehunut (sitä tarpeen vaatiessa lisäten) niin kauan, että keitetystä perunasta vuoltu puikko saadaan painetuksi kovasimen läpi, pingviini on kypsä.
Kypsytetty pingviini
Anonyymi
2
2570
Vastaukset
- Anonyymi
Minä perkaan vain pahvin ja paperin pois, vaikka en kyllä vohvelistakaan erityisemmin tykkää, syön ihan kylmänä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miten voit manipuloida katsojalukuja?
Palstatrolli ja väsynyttä sontaa palstalle suoltava Varmakkakkiainen on viime aikoina vedonnot siihen, että hänen ketjuj212247- 701146
- 1101016
- 47984
Nainen sä olet
arvokas muista se. Yritän pitää pienen kontaktin yllä vaikka turhaahan tämä on. Toivottavasti joulu meni hyvin ja otat r72979Jos olisin
Ollut ns. pelimies olisin myös käyttänyt tilaisuutta hyväksi. Välillä vain tuntuu että olisit itse nimenomaan halunnut p56937KRP alkaa tutkia Ulvilan murhaa
Jokohan nyt löydetään riittävä näyttö Annelin tuomitsemiseen miehensä murhasta tai taposta.12911Luotathan?
Muistan kun olit vihainen minulle. Niin järkyttävän söpönä ja silti niin vastustamattoman ihanana en ole ikinä ketään na31890Minun on niin vaikeaa uskoa, että
todella kaipaisit minua. Pelkään vieläkin, että minua kusetetaan.55888Voi kun pian voisi varmuudella sanoa
mitä tämä on. Suuri, suuri rakkaustarina vai pelkästään pitkä ja kipeä oppitunti. :(49840