Pikakurssi meneillään olevasta INFLAATIOSTA, eli mitä sinun on nyt hyvä tietää jallittajien juonista

Anonyymi

Ne kertovat inflaation ryöpsähtäneen tänä vuonna "äkillisesti" 8 % "vuosi"-tasolle. Ne väittävät myös, että Teillä "menee hyvin" ja siksi hinnat nousevat. Minä taas väitän, että Teillä EI mene hyvin ja siksi ne nostavat hintoja härskisti, katteitaan ja osinkojaan vaaliakseen. Väitän siis, että kysymys EI ole Teidän aiheuttamasta "kysyntäinflaatiosta" vaan järjestelmäromahduksesta, joka pakottaa NE nostamaan hintojaan. Eihän suomen eläkeläisten olisi muuten tarvinnut lunastaa kapitalistien linnaketta, mannerheimintien Stockman tavarataloa. Kyllä kapitalistit olisivat siitä huolehtineet ilman sinua, siis sinua rahastamalla mutta kun rahat loppuivat, sinua huudettiin apuun, eikö totta !
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17364186/kuntien-pien-elakelaisten-rahat-stockmanin-pelastusoperaatioon-
Kirsi Paakkasella, entisellä stockman-pelurillakin oli 40 miloonaa plus pimitetyt veroparatiisirahat mutta eivät ne joutaneet stokmannin pelastamiseen, kuten eivät rosvo-Nallenkaan fyrkat, harmaapään luikkiessa kiireesti tiehensä maasta laman alla rahoineen !
T: haans.sea kommentteja nyt tähän väliin, jotkan inflaatiosta vielä lisää

PS: Hintoja nostamalla nouseet tietysti teidän SOPULEIDEN Verotkin, 24 % alvien muodossa, siksi hinnannostot sopivat porrvarille nyt mainiosti, varsinkin kun oikeistohallitus antaa porrvareille itselleen kompensoivia verohelpotuksia, etteivät nämä joutuisi korkeita ALVeja makselemaan. NE alvit, ne on teitä pölkkypäitä varten, siksi rakentelevat uusia ostoskeskuksia tehtaiden sijaan !

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pilipali humpuuki joutaa roskakoriin. Aika on ohi.

      • Anonyymi

        Oikeansuuntainen havainto! Sillä asuntojen hinnathan eivät nyt nouse vaan laskevat, koska rahanne ovat loppuneet. INFLAATIOLLA ne pyrkivätkin pääsemään rahoihinne käsiksi, ruuan ja pilipali-krääsän kautta. Samalla nousevat mukavasti Verot eli ALVitkin eikä rikkaiden verotusta tarvitse vielä kiristää, siis niin kauan kun jaksatte vielä systeemiä PIKA-Vipeillä piristää !
        Sen jälkeen, kun ette, alkaakin olla toinen ääni kellossa.
        Kapitalistiset "kasvut" on nyt kasvettu ja sys-
        teemiä pyöritetään nyt Velalla !
        t. haans


    • Anonyymi

      Hallituksen toimet nostaa dieselin ja kerosiinin hintaa , mikä taas kiihdyttää inflaatiota.

    • Anonyymi

      Ja nyt se todellinen JuJu inflaatio-jallituksessa. Kun ne nyt siis väittävät vuosilaukan olevan 8 % luokkaa, niin se EI koskekaan ASUNTOJEN hintoja, sillä... sillä ne nousivat teidän Velka-Elvistelyn seurauksena. Kusettajat kertoivat, että varallisuutesi kasvaa, velkaa ottamalla. No, ainakin kusettajien varallisuus kasvoi, teidän ostellessa aina vain kallistuvia kämppiä kupru-hintaan velalla.

      Nyt on toinen ääni kellossa, jota teitä kusettanut Mafia ei halua ääneen kertoa:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15444829/asuntojen-hintojen-romahdus-on-alkanut-suomessa

      Se alkoi ensin "muualla" suomessa mutta on vääjäämättä etenemässä myös pääkaupunkiseudulle, koska maksukykynne on loppumassa. Sillä sitä tarvitaan, kupru-hintojen pitämiseksi voimassa. Ei riitä, ei...

      Silmääni sattui harvinainen yksityisilmoitus päivän herrliinin sanomissa: Myynnissä 3 h k Jämsän Kaipolassa: pyyntihinta 23 000. Ei siis mikään jallittaen "tarjouskauppa", hinta alkaen, vaan pyynti. Ilmoituksessa mainittiin myös nettiosoite jota en kuitenkaan löytänyt, ellei sitten ollut tämä

      Jämsänkoskenkatu Kaipola, Jämsä
      Hinta 17 900 € Koko 86 m² Vuosi 1961

      Oli näet niin tai näin, pitää pk-seudun lähiökämppää katsellessa lisätä yksi nolla tuohon jämsän hintaan, jotta saisi pöksän kivikaskan keskeltä pk-seudulla.
      Kymmenkertainen hinta, vaikka palkkataso on jokseenkin sama koko suomessa.
      Ei tulisi mieleenkään lähteä jämsästä töitä etsimään pk-seudulta näinä aikoina. Toisin oli asiat vielä 80-luvulla. Nyt ovat kusettajat ulosmitanneet rahat ja järjestäneet velka-helvetin hölmölaisille, jotka leikkiin lähtevät ! Eikä nyt "varallisuus" todellakaan "kasva", velkavehkeilyllä, sillä pää vetävän käteen on päässyt tulemaan ! Suunta on vain alas !
      T. haans.sea

      • Anonyymi

        Eli Sanna Marin ei kuulu mainitsemaasi kupruun, koska osti juuri VELKARAHALLA ison asunnon :-)


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Todellakin, KYMMNEKERTAINEN on hintaero jämsän ja helsingin takataajaman kämpän välillä. Palkat on kuitenkin jokseenkin samaa luokkaa.
      Hesari esittelee hoituria, joka saa työstään 2200 euroa puhtaana käteen. Asumiskuluihin menee 1300 euroa kuussa eli tämä yksinhuoltaja ilmeisesti, saa myös asumistukea. Ja kaiken kukkuraksi, valittaa ettei jaksa enää raataa hoiturina vaan aikoo vaihtaa alaa. Itse poistuisin paikalta kokonaan, fyysisestikin, sillä on suorastaan hölmöä elättää ja rahoittaa kusettajia:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/9390626/nain-asuntokeinottelu-on-organisoitu-

      • Anonyymi

        Eli summa-summarun: Kusettajamme (valtaeliitti) EI mitannut jätti-"inflaatiota" juuri silloin kun se todellisuudessa oli pahimmillaan eli TE otitte silmät ummessa VELKAA ja maksoitteet vuosittain jopa 20 % kohonneita asuntojen hintoja, etenkin pk-seudulla.

        No, ok, TE elvistelitte, viekkaa "rahanpesijät" VALKO_pesivät vastaavan summan puhtaaksi rahaksi ja kuittasivat sen voittoina taskuihinsa:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15450203/miljonaarien-lukumaara-huimassa-yli-60--kasvussa

        NYT tilanne siis on se, että Rahat on Niillä (kusettajilla) ja Velat TEILLÄ, velkaintoilijoilla !

        Ja vielä kahdella tasolla: henkilökohtisina vekkuloina PLUS valtion/kuntien velkoina .
        Samaan aikaan kusettajat nostavat sekä tuotteidensa hintoja samalla kun verotus kiristyy ( ne Alvit !!!) . Kaiken kukkuraksi nostavat KORKOJA !

        Mitä luulet, mitä tästä seuraa ?


    • Anonyymi

      Pienipalkkaiset virkamiehet saivat ilmaiset metsästysluvat hintojen nousun takia. Täysin laillisesti tietenkin, koska lait laatii hyvävelikunta.

    • Anonyymi

      Ketkä NE ilmoitti inflaation olevan 8%?

      • Anonyymi

        >>Ketkä NE ilmoitti inflaation olevan 8%?

        Tietysti NE, jotka nostavat hintoja. Voitko sinä nostaa "hintaasi"? Minä en voi
        No, kysymyshän on tietysti... tietysti....
        HINNANNOSTAJISTA !!
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/11751835/vielako-muistat-hinnannostajia-

        ETHÄN vaan menny niitten ansaan ja kuittaaman nostot VELALLA !!!! Minä en, ....
        ... edes unissa !!! Mutta sadat tuhannet teki, se on fakta ! Lankesivat kakon ansaan


    • Anonyymi

      Inflaatio on aina korkeintaan prossan pari, kun perusturvaa tarkistetaan.

      • Anonyymi

        eikä sitäkään, näin ei myöskään palkkoja tarvitse silloin korottaa. vappusatku riittää.
        ovelaa juonittelua, sillä siinä sivuussa yrityseliitti nostaa ("liu-uttaa") omia palkkojaan tavalla, että kertyneitä ansioita on pakko alkaa salailemaan !

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16637109/vero-kalenteri-romutettu-porrrvarien-toimesta--et-saa-enaa-niiden-tietoja


    • Anonyymi

      Hintoja nostetaan sodan varjolla tolkuttomasti.

    • Anonyymi

      Keskuspankit yrittivät saada inflaatiota nousuun vuosien ajan. Sitten kun se tapahtui, ei pidäkkeitä enää löytynytkään (hyvähän sitä on selitellä sodalla jne). Keskuspankkien jos kenen pitäisi tietää, että ei pitäisi leikkiä tulella.

      • Anonyymi

        >>Keskuspankit yrittivät saada inflaatiota nousuun vuosien ajan.

        Deflaation pelosta puhuttiin mutta keskuspankkien toimet eivät liittyneet tähän vaan aivan muuhun ja suurempaan asiaan, jota kutsun järjestelmäromahdukseksi.

        Se että hinnat nousevat nyt, ei todellakaan ole kuluttajavetoista vaan pakon sanelemaa. Eikä suoranaisesti myöskään johdu keskuspankeista. Keskuspankkirahaa toki jaettiin avustuksina, että firmat pysyisivät pystyssä eikä valtiot kaatuisi !!!

        t. haans


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Keskuspankit yrittivät saada inflaatiota nousuun vuosien ajan.

        Deflaation pelosta puhuttiin mutta keskuspankkien toimet eivät liittyneet tähän vaan aivan muuhun ja suurempaan asiaan, jota kutsun järjestelmäromahdukseksi.

        Se että hinnat nousevat nyt, ei todellakaan ole kuluttajavetoista vaan pakon sanelemaa. Eikä suoranaisesti myöskään johdu keskuspankeista. Keskuspankkirahaa toki jaettiin avustuksina, että firmat pysyisivät pystyssä eikä valtiot kaatuisi !!!

        t. haans

        >>>Se että hinnat nousevat nyt, ei todellakaan ole kuluttajavetoista vaan pakon sanelemaa.

        Koska kapitalistimaiden (usa, eu) keskuspankit lopettivat rahan dumppauksen ja ryhtyivät nostamaan korkoja, on kapitalistien kurssiromahduksen pelossa nostettava hintojaan.
        Kuluttajat on kupattu tyhjiin, ei ole muuta keinoa niillä enää. Siitä kaikki johtuu.
        Sodat ja virukset on marssitettu peitetarinaksi, jotta sopulin luottamus kusetussysteemiin edes jotenkin säilyisi.

        Varsin erikoinen näet on juurikin koettu tilanne, jossa korot ja pörssikurssit nousevat samanaikaisesti. Asiantuntijalle tämä kertoo lähinnä epätoivosta markkinoilla, onhan sielä todellakin monenlaisia pelureita, Sopuleista ammattilaisiin.

        Suomen tilanne on todella vakava, sillä systeemiä pidetään pystyssä käytännössä valtiota ja kansalaisia ylivelkaannuttamalla.


    • Anonyymi

      Sähkön hinta syksy 2021 oli 7,9 sent/ kwh
      syksy 2022 hinta on 22,6 sent/ kwh

      Sanoisin hyperinflaatioksi.

      Aika ennen sotaa käy näin.

      • Anonyymi

        Meillä lähtee kohta sähköt pois pääkatkaisijasta,
        ei ole varaa keittää edes kahvia, eikä ottaa lämmintä suihkua.


      • Anonyymi

        Nyt tarjoillaan sähkön hinnaksi jo peräti 1 euro/kwh mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että OLKILUOTO 3:n konkurssi-pesää yritetään pitää hengissä HYPER-inflaatiolla sähkön osalta.

        Aivan selvää vehkeilyä tuon useiden miljardien tappiosaldon tuottaneen pommin rahoittamiseksi . Taisi mennä yli 10 miljardin pommin hinta. Alkakaahan kaivamaan kuvetta !


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pikakurssi meneillään olevasta INFLAATIOSTA, eli mitä sinun on nyt hyvä tietää jallittajien juonista.
      Eli mahd LYHYESTI: Helpoin tapa ryöstää massat on heikentää rahan arvoa…

      Sitä se on, inflaatiota eli rahasi arvon alentamista, siksi joudut luopumaan rahoistasi kusettajien eduksi eikä kompensaatioita (palkankorotuksia ) sopuleille jaeta !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe