Surua ja voimatonta vihaa!

Anonyymi

Aamulla näin sattumalta uutispätkän Ukrainasta, jossa ilmeisesti sen terästehtaan tunneleista esiintulleita siviilejä evakuoitiin. Nuorta tyttöstä laukkuineen ohjasi ilmeisesti jonkun avustusjärjestön naisihminen. Laukku näytti olevan tytölle tärkeä. Enkä sitä ihmettele. Viikkoja synkissä tunneleissa, laukussa vähäisiä rakkaita esineitä. Siteitä rakkaaseen kotiin ennen raakalaismaista hyökkäystä. Mieleeni tuli kaukaiset ajat ja oma tyttö ensimmäisen rakkaan koulureppunsa kanssa. Minulla raavaalla miehellä tuli itku. Nyt tiedän, pahuudella on kasvot. Ne ovat putinin, lavrovin....ketä heitä onkaan kasvot. Turha putininkaan tehdä ristinmerkkejä Jumalanpalveluksessa...suosittelen sovinnolla hiilihangon hankkimista. Tätä "miestä" ei taatusti Taivastiellä nähdä. Olen suhtautunut nuivasti Natoon. Se aika on mennyttä, tervetuloa Nato!

6

488

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kauan se sai Putin rauhassa mellastaa Georgia, Tsetsenia, Syyria... mitä näitä on. Luuli, että saa samaa meininkiä jatkaa Ukrainassa.

   • Anonyymi

    Areenassa on vielä nähtävissä kylmäävä dokkari "Putinin tie sotaan" Siinä käydään läpi hänen hallintokausi ja kuinka alkoi järjestelmällinen nousu diktaattoriksi. Se on kylmäävää katsottavaa kuinka järjestelmällisesti Putin hoiti hommat jo 2000-luvun alusta lähtien.
    Ensin hoidettiin oligarkit, siinä Hodorkovski toimi mallina, kuinka käy Putinin vastustajille. Seuraavaksi hoidettiin media hiljaiseksi, ensin Politovskaja ammuttiin kotiovelleen juuri Putinin syntymäpäivänä, ikään kuin synttärilahjana. Median haltuunoton ja vaientamisen jälkeen oli kansan vuoro. Se kävi melko helposti, pamppua ja pidätyksiä, sekä tekaistuja syytteitä tuomioineen, niin soraäänet hiljeni. Sodat kovenivat siinä matkan varrella ja hybridivaikuttaminen muiden vaaleihin vaikuttamisiin vahvistui siinä samassa. Ratkaisevaa oli luultavasti se, kuinka Putin huomasi pystyvänsä ohjailemaan Trumppia, ja sen myötä teki kenties vääriä johtopäätöksiä USA:n kansan vastakkainasettelun pohjalta. Korona ajan eristys oli sitten se viimeinen niitti harhaiselle ajatuksenkululle, päätyi tähän viimeiseen sotaan. Toivottavsti se on sitä nimenomaan hänelle, ja hänen hallinnolleen.


  • Anonyymi

   Nyt ko se joutuu Syöpäleikkaukseen tulle toinen hullu tuuraamaan, saattaapi olla vielä hullumpiki, son niitä KGP ukkoja.

  • Anonyymi

   Kiitos kyllä kirjoitit kauniisti ja osuvasti.

  • Anonyymi

   Vaikea on katsoa ja kuunnella ihmisten hätää sodan keskellä. Miettiä, että mitä muuta voisin tehdä, kuin lahjoittaa rahaa auttamisjärjestöjen kautta. Sehän se sitten ahdistaa, kun ei voi oikeastaan tehdä mitään.
   Voi olla, että tämä sota tuntuu niin pahalta, kun lapsuuden ja nuoruuden kuuntelin sotaveteraanien kertomuksia. Sota aiheuttaa niin paljon pahaa, surua ja lieveilmiöitä monessa sukupolvessa. Vanhat aina sanoo, että kun saisi elää rauhassa.

  • Anonyymi

   Mitehän Outokummun tehtaalla olisi vastusta, no kypäräthän niillä on ainaki, mutta jäisikköhän ne sinne puolustaan tehasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   3993
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3587
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   130
   1941
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   355
   1727
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   105
   1264
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   856
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   853
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   734
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   56
   711
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   638
  Aihe