Kysymys, mistä voi johtua voimakas mielestäni ammoniakin haju naudan lehtipihveissä. Näitä pannulla paistaessa koko kämppä haisi voimakkasti. Paiston jälkeenkin pihvit vielä haisi. Pihvit näytti ihan normaaleilta, eivätkä olleet harmaita tai limaisia. Päiväystä oli 2.6. asti. Vähän maistoin ja maku oli normaali, toivottavasti ei saa ruokamyrkytystä.
Onko kukaan törmännyt vastaavaan? Mistä tuo voi johtua? Varmaankin kannattaa jättää syömättä.
Lidl lehtipihvi, voimakas haju
Anonyymi
2
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Olen syönyt Lidlin pihvejä useita kymmeniä enkä ole ikinä huomannut niissä mitää hajua ja hyvältäkin ne ovat vielä maistuneet.
- Anonyymi
Times teki pitkän artikkelin ammoniakin käytöstä tuhoamaan E. coli -bakteerit, jotka voivat saastuttaa lihaa. Injektoimalla naudanlihaan ja naudan leikkuujätteisiin ammoniakkia se voisi tehokkaasti tuhota E. colin. Desinfiointiaineena ruiskutettu ammoniakki jää lihaan,
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2194207
- 1214056
- 483652
- 673069
- 2002761
- 222558
- 492548
- 202426
- 412309
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412265