Kysymys, mistä voi johtua voimakas mielestäni ammoniakin haju naudan lehtipihveissä. Näitä pannulla paistaessa koko kämppä haisi voimakkasti. Paiston jälkeenkin pihvit vielä haisi. Pihvit näytti ihan normaaleilta, eivätkä olleet harmaita tai limaisia. Päiväystä oli 2.6. asti. Vähän maistoin ja maku oli normaali, toivottavasti ei saa ruokamyrkytystä.
Onko kukaan törmännyt vastaavaan? Mistä tuo voi johtua? Varmaankin kannattaa jättää syömättä.
Lidl lehtipihvi, voimakas haju
Anonyymi
2
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Olen syönyt Lidlin pihvejä useita kymmeniä enkä ole ikinä huomannut niissä mitää hajua ja hyvältäkin ne ovat vielä maistuneet.
- Anonyymi
Times teki pitkän artikkelin ammoniakin käytöstä tuhoamaan E. coli -bakteerit, jotka voivat saastuttaa lihaa. Injektoimalla naudanlihaan ja naudan leikkuujätteisiin ammoniakkia se voisi tehokkaasti tuhota E. colin. Desinfiointiaineena ruiskutettu ammoniakki jää lihaan,
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 794147
- 293124
- 2013092
- 512907
- 242844
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl422573Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez3172550Kela valvoo lasten tilejä.
Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen2302219Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v252076- 452027