En ymmärrä, onko tavallisessa voissa niin paljon sitä suolaa ja vettä, että suolattomaan tulee sitten enemmän itse voita..? Mikä selittää hintaeron.. Kyse Valion tuotteesta, muita merkkejä en ole tutkinut..
Miksi suolaton voi on niin kallista?
6
1306
Vastaukset
- Anonyymi
Kysynnän ja tarjonnan laki. Kuluttajat on totutettu suolaiseen voihin, koska se on ikivanha leipärasva. Vaan jos huomioi suolapitoisuuden, niin lyhyellä matematiikalla voi laskea lopputuotteen suolapitoisuuden.
https://www.pmg.engineering/butter-processing-an-insight/
Suolaus oma vaihe kohdassa 8.
"Salting: After washing the butter granules, they are transferred to the blending tank and mixed with Salt."- Anonyymi
Matematiikalla ei tarvi laskea suolapitoisuuksia koska ne on ilmoitettu pakkauksessa.
- Anonyymi
Kysymyksessä on erikoistuote, siksi maksaa enemmän kun sitä tehdään vähemmän.
- Anonyymi
Katso netistä esim. Kirkastettu voi eli ghee.
- Anonyymi
Suolaa laitetaan ruokiin sitomaan vettä ja vesihän on halpaa kuten suolakin. Suola myös lisää säilyvyyttä, suolattomissa on isompi hävikki. Voissa ei ole varmaankaan vettä, mutta sekoituksissa on.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692713
- 632654
- 681792
- 241617
- 201550
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91480- 151392
- 381233
- 401203
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197