Valtameressä kasvatettu lohi on makuneutraalia ja sopii sushiin. Itämeressä kasvanut vapaa lohi syö silakkaa ja kilohailia saastuneessa meressä.
Älkää ostako itämeren villiä lohta. Maku on tunkkainen!
81
2865
Vastaukset
- Anonyymi
Atlantin vapaa lohi on tietysti parasta.
- Anonyymi
Itämeren lohi on ravintoketjussa ylhäällä. PCB pitoisuudet ovat korkealla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itämeren lohi on ravintoketjussa ylhäällä. PCB pitoisuudet ovat korkealla.
- Anonyymi
taitoa olla se itämerem lohi aika saastunutta
- Anonyymi
Norjalainen kassilohi erittäin tautista ja täynnä loisia, eihän ne mahdu edes uimaan niissä kasseissa.
- Anonyymi
Ahvenamaan kassit ovat matalassa lämpimässä vedessä. Veden patogeenien määrä Itämeressä on satoja kertoja jäämerta suurempi.
https://www.apu.fi/artikkelit/norjan-kassilohi-jyrasi-suomen-kirjolohen-tasta-se-johtuu
Haluatko syödä lämpimän vai kylmän veden kalaa?
Suomalainen kuluttaja osaa maistaa eron. Myös ranskalainen ja japanilainen. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ahvenamaan kassit ovat matalassa lämpimässä vedessä. Veden patogeenien määrä Itämeressä on satoja kertoja jäämerta suurempi.
https://www.apu.fi/artikkelit/norjan-kassilohi-jyrasi-suomen-kirjolohen-tasta-se-johtuu
Haluatko syödä lämpimän vai kylmän veden kalaa?
Suomalainen kuluttaja osaa maistaa eron. Myös ranskalainen ja japanilainen.En ainakana norjalaista erittäin epäeettisesti kavatettua tautilohta.
"Huimaa kasvutahtia selittää muun muassa lohille syötettävän rehun kehittyminen. Kasvua kiihdytetään entisestään antamalla "valohoitoa", mikä tarkoittaa että syksystä kevääseen altaita valaistaan tehovaloille. Tällä pidetään yllä lohien suurta ravinnonottoa ja se mahdollistaa kasvun myös talvella kylmän veden aikana.
Rehuun lisätään muun muassa antibiootteja, loislääkkeitä ja väriaineita.
- Kun puhutaan kassilohista, niin lähestyessä teurastamisikää niille annetaan rehussa astaksantiinia eli punaista väriä, Kalatalouden keskusliiton toiminnanjohtajan Markku Myllylä kertoo.
Tutkija Eero Niemelä Luonnonvarakeskuksesta kertoo, että nykyisin kasvatettu kassilohi on tarkoin valikoitujen geenien yhdistelmä.
"Geenicocktailit" kuitenkin sairastuvat herkästi. Valtavissa kasvatusaltaissa erilaiset kalataudit ja -infektiot myös leviävät helposti. Sairaudet voivat siirtyä luontoon, kun kasvatuslohia pääsee karkaamaan verkkoaltaista.
Sairauksien lisäksi jalostetut kassilohet aiheuttavat niin sanottu geneettistä saastumista, mikäli ne pariutuvat luonnonlohien kanssa.
Norjassa karkulaiset ovat onnistuneet jo tuhoamaan luonnonlohen kantoja, kertoo tutkija Niemelä.
- Geneettisissä tutkimuksissa näkyy, että luonnon lohikannat ovat jo hävinneet suurimmaksi osaksi Etelä- ja Keski-Norjan alueelta. Se on tapahtunut viimeisen 30 vuoden kuluessa, Niemelä toteaa."
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201612102200038748 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ahvenamaan kassit ovat matalassa lämpimässä vedessä. Veden patogeenien määrä Itämeressä on satoja kertoja jäämerta suurempi.
https://www.apu.fi/artikkelit/norjan-kassilohi-jyrasi-suomen-kirjolohen-tasta-se-johtuu
Haluatko syödä lämpimän vai kylmän veden kalaa?
Suomalainen kuluttaja osaa maistaa eron. Myös ranskalainen ja japanilainen.Norjalainen kassilohi on myös erittäin myrkyllistä.
"
Norjan kassilohi, maailman myrkyllisin elintarvike
Johan
12.07.2018 - 19:35
https://www.youtube.com/watch?v=MgrFXN4d1Jc
Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjalainen kassilohi on myös erittäin myrkyllistä.
"
Norjan kassilohi, maailman myrkyllisin elintarvike
Johan
12.07.2018 - 19:35
https://www.youtube.com/watch?v=MgrFXN4d1Jc
Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvikeEi ihme että närästää ja tulee paha olo heti jos syö noita ällöttävän rasvaisia myrkkylohia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ihme että närästää ja tulee paha olo heti jos syö noita ällöttävän rasvaisia myrkkylohia.
Saatanan tyhmä persu!
Väität Mercedeksen ja BMW:n kelvottomaksi.
Kaikki Michelin kalaravintolat käyttävät norjalaista kasvatettua lohta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Saatanan tyhmä persu!
Väität Mercedeksen ja BMW:n kelvottomaksi.
Kaikki Michelin kalaravintolat käyttävät norjalaista kasvatettua lohta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjassa ei käytetä antibiootteja. Suomessa käytetään. Runsaasti, niitä käytetään Tanskassa. Chile on todella suuri ongelma, koska siellä käytetään, niitä kymmeniä kertoja Tanskaakin enemmän.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjassa ei käytetä antibiootteja. Suomessa käytetään. Runsaasti, niitä käytetään Tanskassa. Chile on todella suuri ongelma, koska siellä käytetään, niitä kymmeniä kertoja Tanskaakin enemmän.
Tanskasta tuodaan kirjolohta Suomeen!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tanskasta tuodaan kirjolohta Suomeen!
Tanskassa kirjolohi kasvaa nopeasti murtovedessä. Kalan suolanpoisto vie energiaa ja se kasvaa hitaammin suolavedessä.
Tanskassa vesi on lämmintä kesällä. Siksi taudit jyllää ja tarvitaan antibiootteja.
Ahvenanmaan kirjolohi on parempaa. Parasta on Ruotsin Lapin suurjoissa kasvatettu kirjolohi.
DK- https://www.youtube.com/watch?v=X4SLXJKkxl8 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Saatanan tyhmä persu!
Väität Mercedeksen ja BMW:n kelvottomaksi.
Kaikki Michelin kalaravintolat käyttävät norjalaista kasvatettua lohta.Vain tyhmät maksaa michelin-paikkojen järjettömät hinnat ja saavat sitten vielä myrkkylohta :D
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjassa ei käytetä antibiootteja. Suomessa käytetään. Runsaasti, niitä käytetään Tanskassa. Chile on todella suuri ongelma, koska siellä käytetään, niitä kymmeniä kertoja Tanskaakin enemmän.
Eikä norjalaiset käytä dopingia :D
Paljon pahempi myrkky ne dioksiinit ja muut lääkeaineet ovat, loisten tappaminen vaatii vahvoja myrkkyjä. Ja kun sitä ällöä rasvaa on norjalaisissa läskilohissa paljon niin myrkkyjäkin on moninkertaisesti!
- Anonyymi
Minä ostan aina villilohta, mutta olen sen verran ovela että kesytän sen ennen syömistä, niin kuin villihevoset kesytetään ratsukoiksi.
Ja sitten vielä, eihän sellaista lohta tai muutakaan elintarviketta saa myydä myrkytettynä, siihenhän puuttuisi jo ruokavirastokin.
Ja vielä sekin, että tosikot voisivat lopettaa tuon linkittämisen joka asiaan, jos ei osaa kirjoittaa päästä, niin ei tarvii kirjoittaa ollenkaan.- Anonyymi
https://sverigesradio.se/avsnitt/meanraatio-rasmus-rova--20
ICA:n ja Prisman punainen lohi maistuu Tornionjoen lohta paremmalle.
Tornionjoen lohi ei käy sushiin.
- Anonyymi
Norjan lohen yksi ongelma oli, että siellä ei ollut mitään määräyksiä kaloille syötettävän ruuan toksisuudesta. Norjan viranomaiset salasivat ne tutkimukset, jotka nostivat tuon ongelman esiin vuosia sitten. En ole nähnyt missään, onko tuohon rehuongelmaan puututtu vieläkään.
Suomessa kassitettu kala on kesällä niin mutaisen makuista, että meikäläinen jättää ne kalat tiskille. Varsinkin nykyisillä hinnoilla.- Anonyymi
Norjassa kasvatetussa lohessa KAIKKI jäämät ovat Suomessa kasvatettua kalaa alhaisemmat!
Norjalainen ja suomalainen kasvatettu kala on PALJON luonnonkalaa puhtaampaa!
Norja on ykkönen. Määrässä, laadussa ja elintarviketurvallisuudessa!
https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yhteiset-vaatimukset/valvonta/tutkimukset-ja-projektit/vierasaineisiin-liittyvia-hankkeita/kotimaisen-kalan-kilpailukykya-elintarvikkeena-ja-rehuna-parannetaan-yhteishankkeessa/usein-kysyttya-ymparistomyrkyista/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjassa kasvatetussa lohessa KAIKKI jäämät ovat Suomessa kasvatettua kalaa alhaisemmat!
Norjalainen ja suomalainen kasvatettu kala on PALJON luonnonkalaa puhtaampaa!
Norja on ykkönen. Määrässä, laadussa ja elintarviketurvallisuudessa!
https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yhteiset-vaatimukset/valvonta/tutkimukset-ja-projektit/vierasaineisiin-liittyvia-hankkeita/kotimaisen-kalan-kilpailukykya-elintarvikkeena-ja-rehuna-parannetaan-yhteishankkeessa/usein-kysyttya-ymparistomyrkyista/Norjalaisiaa lohissa kaikki myrkkymäärät ovat vähintään viisinkertaiset.
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjalaisiaa lohissa kaikki myrkkymäärät ovat vähintään viisinkertaiset.
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvikehttps://salmon-fromnorway-com.translate.goog/norwegian-salmon/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
Kirjolohen kasvatus lämpimässä vedessä on virhe!
- Anonyymi
https://www.insula.fi/uutiset/antibioottien-kaytto-norjalaisilla-lohenviljelylaitoksilla-erittain-vahaista
Suomessa nykyisin käytetään antibiootteja kalankasvatuksessa suhteellisesti satoja kertoja Norjaa enemmän!- Anonyymi
https://svenska-yle-fi.translate.goog/a/7-715980?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=en
Tilanne on edelleen sama.
- Anonyymi
Norjalaiset sen tietää, Norjan kassilohi on maailman myrkyllisin.
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike- Anonyymi
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ruotsissa ja Norjassa on KALAN PUHTAUTEEN LIITTYVÄT normit maailman tiukimmat.
Suomessa ne ovat huomattavasti löysemmät! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ruotsissa ja Norjassa on KALAN PUHTAUTEEN LIITTYVÄT normit maailman tiukimmat.
Suomessa ne ovat huomattavasti löysemmät!Soinivaara tietää!
https://www.soininvaara.fi/2011/01/26/miksi-itameren-lohta-saa-myyda-2/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Soinivaara tietää!
https://www.soininvaara.fi/2011/01/26/miksi-itameren-lohta-saa-myyda-2/https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/40624/SY_529.pdf?sequence=1
Norjan kasvatettu lohi on puhtainta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/40624/SY_529.pdf?sequence=1
Norjan kasvatettu lohi on puhtainta.Norjassa kirjolohen kasvatuksessa rehukerroin on 1,5 .
Suolaisessa meressä kuluu energiaa, mutta kirjolohikin on siellä laadultaan parempaa.
- Anonyymi
Norjalaisessa lohessa 5x enemmän RASVAA ja 5x enemmän DIOKSIINIA, kaikki muut myrkyt, loiset, taudit ja lääkeaineet siihen päälle, hyi olkoon. Suomalaista kirjolohta sentään pystyy syömään, norjalaisesta lohesta tulee heti hirveä närästys.
- Anonyymi
Syö sitä itseään!
Norjassa on maailman paras lohi!
https://www.vauva.fi/keskustelu/3248855/oletteko-ostaneet-noita-saimaan-tuore-lohia-mita-olette-tykanneet
https://yle.fi/uutiset/3-12102569 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Syö sitä itseään!
Norjassa on maailman paras lohi!
https://www.vauva.fi/keskustelu/3248855/oletteko-ostaneet-noita-saimaan-tuore-lohia-mita-olette-tykanneet
https://yle.fi/uutiset/3-12102569Bakteeritoiminta pitää veden ruskeana. Se on sitä myös Saimaan Tuoreen altaissa. sen maistaa!
https://www.finder.fi/Kalastus ja kalanviljely/Saimaan Tuore/Varkaus/yhteystiedot/3081309
https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/fifax abp/2453290-9
- Anonyymi
Eikös suhsita juuri löydetty ihmisille sopimattomia bakteereja, ja kaloista parasiittejä? Nam nam.
- Anonyymi
Lähes 40% rasvaa norjalaisessa lohessa, ei ihme että maistuu pahalta ja kerää kaikki myrkyt. Tuohan on pelkkkää rosvousta, miksi kukaan rasvasta maksaisi, saati myrkkyrasvasta.
- Anonyymi
"Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti."
Niinpä, kuka tuota myrkkyrasvaa syö ja myrkkyä jää kalaan vaikka rasvat valuu astiaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
https://sciencenorway-no.translate.goog/fish-farming-food-safety-health/how-healthy-and-climate-friendly-is-norwegian-farmed-salmon/1829710?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
Junttipersu korvaa lohen makkaralla."Junttipersu korvaa lohen makkaralla."
Ei, vaan ahvenella, kuhalla ja siialla.
Jussinakin syötiin siikaa graavattuna ja paistettuna, siiklin kanssa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Junttipersu korvaa lohen makkaralla."
Ei, vaan ahvenella, kuhalla ja siialla.
Jussinakin syötiin siikaa graavattuna ja paistettuna, siiklin kanssa.Myös Hollannissa norjalainen kasvatettu lohi syödään pääasiassa sushina...
Kirjolohi ei kelpaa.
Pohjanmeren silli syödään raakana ja marinoituna.
https://theculturetrip-com.translate.goog/europe/the-netherlands/articles/a-history-of-raw-herring-as-a-dutch-delicacy-in-1-minute/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
- Anonyymi
Lohen rasvaisuus on yksi tae laadusta. Tärkein on tuoreus / puhdas maku.
Suuri ja rasvainen lohi on halutuinta! Kyseessä on Japanin vientilaatu!- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
https://yle.fi/uutiset/3-7431706
Huippuosaaja tietää. Empiirinen näkemys.Sukulan lohi on sitten toista maata :)
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sukulan lohi on sitten toista maata :)
https://www.google.com/search?q=sukula Saimaan tuore videot&rlz=1C1PRUI_enFI928FI928&sxsrf=ALiCzsbGJHpDZQktKQuBTR-52xMGABxAhg:1656405550863&ei=Lr66YrCRNLKurgSasrS4BQ&ved=0ahUKEwiw4NnD38_4AhUyl4sKHRoZDVcQ4dUDCA4&uact=5&oq=sukula Saimaan tuore videot&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzoHCAAQRxCwAzoGCAAQHhAWOgUIIRCgAToECCEQFUoECEEYAEoECEYYAFCgBljyKWCuL2gBcAF4AIABpAGIAaoGkgEDMy40mAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz-serp
Suurin osa suomalaisista osaa maistaa ja tunnistaa laadukkaan lohen raikkauden.
- Anonyymi
"Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Onneksi ihmiset osaa jo varoa, järjettömän rasvainen, peräti 35% rasvaa, on jo siksikin todella tympeän ja tunkkaisen makuista, mutta kun on vielä kyllästetty myrkyillä ja lääkejäämillä niin eihän sitä syö erkkikään. Olikin lihakin aivan keltaista kun erehdyin liiteristä ostamaan ja harmaan valkoista limaa muovin sisällä.- Anonyymi
Tanska-Suomi kirjolohi ja siinä on raskaat taudit.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tanska-Suomi kirjolohi ja siinä on raskaat taudit.
Kalankasvattajapersu ei tiedä. Japanilainen huippukokki tietää!
https://yle.fi/uutiset/3-7431706 - Anonyymi
Tuon takia ne suolistosairaudetkin lisääntyneet. Yksi sukulainen söi usein norjalaista myrkkylohta ja sairastui, onneksi itse huomasin heti ettei ole terveellistä. Toinen terveysintoilijana JUO sen myrkkyrasvan ja äitinsä sairastui jo syöpään. Kolmannelta kuoli mies syöpään, kaikki käyttivät norjalaista lohta usein.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuon takia ne suolistosairaudetkin lisääntyneet. Yksi sukulainen söi usein norjalaista myrkkylohta ja sairastui, onneksi itse huomasin heti ettei ole terveellistä. Toinen terveysintoilijana JUO sen myrkkyrasvan ja äitinsä sairastui jo syöpään. Kolmannelta kuoli mies syöpään, kaikki käyttivät norjalaista lohta usein.
Nozaki tietää. Sinä et.
https://yle.fi/uutiset/3-7431706 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuon takia ne suolistosairaudetkin lisääntyneet. Yksi sukulainen söi usein norjalaista myrkkylohta ja sairastui, onneksi itse huomasin heti ettei ole terveellistä. Toinen terveysintoilijana JUO sen myrkkyrasvan ja äitinsä sairastui jo syöpään. Kolmannelta kuoli mies syöpään, kaikki käyttivät norjalaista lohta usein.
Väkisin sairastuukin, dioksiini yksi pahimmista myrkyistä ja kaikki muut lisäksi lääkejäämät ja loismyrkyt. Tavallisessa kirjolohessakin rasvaa enemmän kuin tarpeeksi, järjetöntä lisätä sitä lähes 40% painosta ja ahneuden takia se on tehtykin kun muuten eivät saa nostettua painoa. Eihän lihasmassa kasvakaan kun eivät pääse kassissa edes liikkumaan. Kalaöljyn saa turvallisesti purkista, ei sen takia norjalaista myrkkylohta pidä ostaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Väkisin sairastuukin, dioksiini yksi pahimmista myrkyistä ja kaikki muut lisäksi lääkejäämät ja loismyrkyt. Tavallisessa kirjolohessakin rasvaa enemmän kuin tarpeeksi, järjetöntä lisätä sitä lähes 40% painosta ja ahneuden takia se on tehtykin kun muuten eivät saa nostettua painoa. Eihän lihasmassa kasvakaan kun eivät pääse kassissa edes liikkumaan. Kalaöljyn saa turvallisesti purkista, ei sen takia norjalaista myrkkylohta pidä ostaa.
Nozaki tietää! Kalankasvattajapersu ei tiedä.
Eikä pohjalaiset kalarehua Tanskasta salakuljettaneet rikolliset.
Todennäköisesti kalataudit tulivat rehun mukana Tanskasta Suomeen.
- Anonyymi
https://sciencenorway-no.translate.goog/fish-farming-food-safety-health/how-healthy-and-climate-friendly-is-norwegian-farmed-salmon/1829710?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
Valitettavasti tämä on syy, miksi Norjan lohi menettää myyntiä.
https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/lohi-on-nyt-kalleinta-jopa-30-vuoteen-lohen-ennatyskorkea-hinta-saattaa-vaikuttaa-jo-ruokailutottumuksiinkin/ - Anonyymi
Itämeren lohessa dioksiinipitoisuudet ovat 10-20 kertaisia verrattuna Norjan loheen!
https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-yhteiset-vaatimukset/valvonta/tutkimukset-ja-projektit/vierasaineisiin-liittyvia-hankkeita/kotimaisen-kalan-kilpailukykya-elintarvikkeena-ja-rehuna-parannetaan-yhteishankkeessa/usein-kysyttya-ymparistomyrkyista/ - Anonyymi
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Pakkohan se on uskoa kun norjalaiset tutkijat itse kertoo, mutta huomaahan sen maustakin ja närästyksestä että on myrkkyä ja viimeistään kun sairastuu, mutta monelle on sillon liian myöhäistä.- Anonyymi
Nozaki kertoo varmaa tietoa!
On hyvä, että kavattamasi kirjolohet kuolevat helteeseen !
Se on oikein kalankasvattapersulle!
https://yle.fi/uutiset/3-7431706 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nozaki kertoo varmaa tietoa!
On hyvä, että kavattamasi kirjolohet kuolevat helteeseen !
Se on oikein kalankasvattapersulle!
https://yle.fi/uutiset/3-7431706Hänellä on paras tieto!
https://www.soininvaara.fi/2011/01/26/miksi-itameren-lohta-saa-myyda-2/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hänellä on paras tieto!
https://www.soininvaara.fi/2011/01/26/miksi-itameren-lohta-saa-myyda-2/Lämpimässä likaisessa vedessä tarvitaan paljon antibiootteja ja kala maistuu pahalle!
https://yle.fi/uutiset/3-7371233
https://www.ts.fi/uutiset/4028728 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lämpimässä likaisessa vedessä tarvitaan paljon antibiootteja ja kala maistuu pahalle!
https://yle.fi/uutiset/3-7371233
https://www.ts.fi/uutiset/4028728Syön hapekkaan raikkaan jäämeren isoa rasvaista lohta, kuten soininvaara!
Olen valmis maksaa premiumia laadusta.
- Anonyymi
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Ei ikinä enää norjalaista myrkkylohta, liian moni sukulainen jo sairastunut syöpään syötyään noita. Lihaa kalassa pitää olla eikä myrkkyrasvaa.- Anonyymi
Lämpimän veden kala ei maistu!
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f1f97d7d-b165-4364-9bcf-28b7be7e5d85 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lämpimän veden kala ei maistu!
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f1f97d7d-b165-4364-9bcf-28b7be7e5d85Luontoa ei suomalainen sivistymätön persujuntti pysty muuttamaan!
Jäämeren lohi Norjasta on maailman parasta ja puhtainta.
https://www.soininvaara.fi/2011/01/26/miksi-itameren-lohta-saa-myyda-2/
- Anonyymi
"Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Järkyttävää mitä myrkkyä ihmisille syötetään, ei ihme että syövät ja muutkin sairaudet lisääntyy.- Anonyymi
Jäämeressä kasvanut lohi on rasvaista, puhdasta ja sushikelpoista!
https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/lohi-on-nyt-kalleinta-jopa-30-vuoteen-lohen-ennatyskorkea-hinta-saattaa-vaikuttaa-jo-ruokailutottumuksiinkin/
https://yle.fi/uutiset/3-7431706
- Anonyymi
https://m.facebook.com/saimaantuore/posts/2364349200549200/
Tämä jatkuu!- Anonyymi
Norjan lohi kasvaa"jopa 50 metriä syvissä kasseissa" Mitenkä nuo Savon tuoreet"
Onko niillä riittävästi puhdasta vettä ja tilaa? Onko luonnollista?
Kuluttaja tietää ja maistaa vastauksen.
- Anonyymi
"Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Olisipa sukulaisetkin tienneet ajoissa etteivät olisi sairastuneet syöpään. Pitäisi nostaa joukkokanne myrkyttämisestä.- Anonyymi
Kuka hullu edes haluaa että 35% kalasta olisi ällöä rasvaa ja vielä myrkyllistä. Jalostettu tuollaisiksi että tekisivät mahdollisimman paljon voittoa, paino nousee nopeasti. Pilaavat ahneuksissaan luonnonkalatkin kun karkaavat kasseista, pystyvät lisääntymään luonnonkalojen kanssa, mutta eivät jälkeläiset eivät selviä luonnossa. Kalat tarvitsee lihaksia eikä rasvaa, puhumattakaan myrkyistä mitä rasva kerää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka hullu edes haluaa että 35% kalasta olisi ällöä rasvaa ja vielä myrkyllistä. Jalostettu tuollaisiksi että tekisivät mahdollisimman paljon voittoa, paino nousee nopeasti. Pilaavat ahneuksissaan luonnonkalatkin kun karkaavat kasseista, pystyvät lisääntymään luonnonkalojen kanssa, mutta eivät jälkeläiset eivät selviä luonnossa. Kalat tarvitsee lihaksia eikä rasvaa, puhumattakaan myrkyistä mitä rasva kerää.
Ruotssissa Itämeressä kasvatettua kirjolohta ei yksikään kauppaketjuole ottanut myyntiin.
Ainoastaan norjalaista luhta myydään hyvin suuria määriä.
Edes Uumajajoessa kasvatettua kirjolohta ei myydä. Kaikki menee Suomeen! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ruotssissa Itämeressä kasvatettua kirjolohta ei yksikään kauppaketjuole ottanut myyntiin.
Ainoastaan norjalaista luhta myydään hyvin suuria määriä.
Edes Uumajajoessa kasvatettua kirjolohta ei myydä. Kaikki menee Suomeen!Norjassa asenteet ovat kunnossa.
https://www-svt-se.translate.goog/nyheter/sapmi/finska-laxfiskaren-halsar-till-kung-harald-med-fem-kilos-lax-norska-myndigheter-rasar?_x_tr_sl=sv&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=wapp
Tässä näkyy video.
https://www.svt.se/nyheter/sapmi/finska-laxfiskaren-halsar-till-kung-harald-med-fem-kilos-lax-norska-myndigheter-rasar
- Anonyymi
Tuo täytyy kaikkien lukea että myrkkylohen levittäminen ja luonnonlohen tuhoaminen loppuu.
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
https://www.sijoitustieto.fi/sijoituskeskustelu/osakkeet/fifax
Rahat paloivat!https://www.kauppalehti.fi/uutiset/fifaxin-kalankasvattamon-mysteeriepidemia-iskee-vakavasti-yhtion-nakymaan-analyytikkoarvio-lukee-firmalle-kolkon-tuomion/9f1a3b30-a806-4c52-9eb4-8862e42065fa
Virus on levinnyt Tanskasta!
Kalat kuolee! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/fifaxin-kalankasvattamon-mysteeriepidemia-iskee-vakavasti-yhtion-nakymaan-analyytikkoarvio-lukee-firmalle-kolkon-tuomion/9f1a3b30-a806-4c52-9eb4-8862e42065fa
Virus on levinnyt Tanskasta!
Kalat kuolee!Norjan lohi on ylivertaisen puhdasta ja raikasta.
Jokainen maistaa sen! - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Norjan lohi on ylivertaisen puhdasta ja raikasta.
Jokainen maistaa sen!Itämeren kala ei ole puhdasta. Syön Jäämeren kalaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itämeren kala ei ole puhdasta. Syön Jäämeren kalaa.
https://yle.fi/uutiset/3-12273533
https://yle.fi/uutiset/3-12531623
Ostan norjalaista luomulohta. Sitä suosittaa WWF !
- Anonyymi
"Tuossa Nicolas Danielin maailmalla, etenkin Norjassa, paljon keskustelua herättäneessä dokumentissa Norjalainen tunnettu ja arvostettu ympäristöaktivisti Kurt Oddekalv totesi, että kasvatettu Norjan lohi on yksi myrkyllisimpimpiä elintarvikkeita maailmassa. Ympäristömyrkyt kerääntyvät rasvaan herkästi. Villin lohen rasvapitoisuus on 5-7 %, Norjalaisen kassilohen rasvapitoisuudet ovat 15 % - 35 % välillä. Dioksiinit, PCB, Ethoxyquin yms. toksiset ainesosat ja kemikaalit imeytyvät ja akkumuloituvat rasvaan voimakkaasti.
Dokumentissa Ranskalainen toksikologi ja tutkija tohtori Jerome Ruzzin vahvisti tutkimuksissaan Kurt Oddekalvin johtopäätökset omilla, useita elintarvikkeita sisältäneillä tutkimuksillaan. Norjan kassilohen toksisuus oli 5 kertaisesti suurempi kuin kaikkien tutkimuksessa mukana olleiden elintarvikkeiden yhteensä. Toksikologi Ruzzin sanoi tutkimusten jälkeen että on päivänselvää, että Norjan kassilohen sisältämille myrkyllisille ainesosille altistumista on syytä välttää. Hän sanoi että ei itse enää syö kasvatettua Norjalaista lohta lainkaan sen korkean toksisuus tason vuoksi."
https://kalastus.com/keskustelu/kaikkea-kalastuksesta/norjan-kassilohi-maailman-myrkyllisin-elintarvike
Hienoa että haluat pitää asiaa esillä, aivan liian moni jo sairastunut norjalaisen myrkkylohen takia! - Anonyymi
Norjalainen merilohi on parasta. Sitä kannattaa ostaa luomuna.
Luomu Norjanlohi on parasta.- Anonyymi
Suomessa myydään vain erittäin myrkyllistä norjalaista kassilohta kalliiseen hintaan.
- Anonyymi
Kannattaa katsoa MOTista miten tautisia Norjan lohet ovat, suuri osa kuolee jo kasseissa. Tuollaiset tautilohet saisi maksaa korkeintaan pari euroa per kilo, mutta eihän noita myrkyt kerääviä rasvapommeja kannata syödä ollenkaan, lihottaa ja sairastuttaa vaan.
- Anonyymi
minä harrastan saimaanorpan perinnekalastusta kaiffarit lähettää mulle afrikasta gepardinläskiä siihen kylkeen .
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1192990Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302415Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen262408Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631082036- 1141670
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1711378Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2891212Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2601106- 621057
- 711054