Herätys, Baltsu!

Anonyymi

Tämä on avoin kirje Baltsulle.

Nyt pitää oikeasti ottaa järki käteen ja alkaa tehdä ÄLYKÄSTÄ HARJOITTELUA.
Se tarkoittaa sitä, että ei harjoittele liikaa, mutta kuitenkin riittävästi. Pitää palautua. Nyt on niin monta vuotta tehty töitä, joten pohjat ovat rautaisessa kunnossa ja jalat tietää mitä juoksu on ja mitä on juoksuharjoittelu. Ainoa asia mitä Sinun tulee tehdä, on harjoitella sopivasti. Sehän on todella helppoa, koska ei tarvitse enää ahnehtia määrää. Se on helppoa! Vähennät vain harjoittelun määrää ja olet järkevä.
Aivan tuiki tavallinen harjoittelu riittää. Ei mitään perhanan Danielsin ohjelmia eikä huippujuoksijoiden ohjelmia eikä kahden harjoituksen päiviä eikä mattojuoksua.

Sinä olet tehnyt harjoittelusta liian vaikeaa ja liian rankkaa. Itse olet sanonut, että suomalaiset tekee asiat talvisodan hengessä hampaat irveessä, mutta niin Sinä itsekin olet tehnyt. Vaikeuksien kautta olet koittanut mennä kiirastulen ja harmaan kallion läpi voittoon. Olet halunnut muuttaa suomalaisten ajattelutapaa: "kaiken ei tarvitse olla paskaa". Niin Sinä sanoit. Nyt Sinun itsesi on aika elää todeksi tämä asia. Heitä, Baltsu, romukoppaan entiset asenteesi, harjoitusohjelmasi ja juoksumatot.

Missä ovat koordinaatioharjoitukset, missä tekniikkaharjoitukset, missä lyhyet intervallit, missä pitkät ratavedot, missä tehoharjoitukset lenkkipoluilla, missä lepopäivät? Mitä Sinä oikein olet puuhastellut kaikki nämä vuodet?
Nyt kun työkiireitä ei ole ja unettomuus on väistynyt, on edellytyksiä tehdä kunnollista juoksuharjoittelua, älykästä harjoittelua. Pohjat on tehty ja jalat kyllä kestävät 70-100 kilometrin viikkoja. 70-100 kilometrin viikot riittävät aivan hyvin Sinulle, jotta saat kaiken irti ja saavutat maksimaalisen tuloksen haluamallasi juoksumatkalla. Olkoon se maraton tai puolikas.
Saat pitää kaksi lepopäivää viikossa, joskus jopa kolme. Vähintään yhden ainakin. Niinä päivinä voit ottaa rennosti, niin kuin Sinä haluatkin nyt tehdä. Mutta Sinä haluat myös juosta ja harjoitella. Niinpä voit harjoitella viisaasti 4-5 päivänä viikossa ja ottaa rennosti muina päivinä.
Sinulla, Baltsu, on kaikki edellytykset onnistua. Juoksukilpailuja järjestetään ympäri vuoden. Ei se edes vie kuin 3-4 kuukautta, ja olet huippukunnossa. Nyt on päätösten aika, valintojen aika. Haluatko Sinä todella saada onnistuneen juoksukilpailun suoritetuksi?

Nyt, vuosien työn jälkeen, on aika lunastaa työn tulokset ja saada palkinto. Nyt ei tarvitse muuta kuin nautiskella älykkäästä harjoittelusta ja käydä kuittaamassa palkinto siitä. Muutama kuukausi älykästä harjoittelua ja sitten hilaat perseesi maaliin alle kolmessa tunnissa.

2

238

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Baltsun maratonprojektista ei tule ikinä valmista. Samanlainen Iisakin kirkko kuin gradu.

  • Anonyymi

   B. Otatko neuvosta vaarin? Tallinnan mara kolkuttelee parin kuukauden päästä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   209
   4565
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   181
   3363
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3337
  4. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   56
   2237
  5. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   2058
  6. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   138
   1611
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   12
   1545
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   1410
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   57
   1355
  10. Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen

   Esko Eerikäinen erosi aikansa kohujulkkiksesta Martina Aitolehdestä reilu kymmenen vuotta sitten. Ero jätti rajut arvet. Nyt Esko on valmis rakkaute
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1012
  Aihe