Haipakkaa vauhtia uudeksi äidiksi

Anonyymi

kesäkuussa tavattiin ja nyt jo asutaan miehen talossa. Nopeasti elämä muuttuu, ja minusta tuli viiden äpsen uusi äiti. Ihanaa olla kasvattajana isoille lapsille. Nyt alamme remppaamaan taloa kun haluan eksänsä tekoset pois ja oman maun mukaan, omat huonekalut tänne ja oma tyyöi. Lapset vastustaa mutta onneksi ne ei päätä asioista vaan minä ja mies. Olen heille kannustava ja koemtava iti ja teen asiat selviksi ja oman tilani tässä perheessä. Ei ne paljoo täällä varmaan ole, ei ole yhteistä sävletä ainakaan vielä. Hyvä niin, saadaan olla kahden ja mennä miten haluamme ja olla.

Kiva olla äiti, mies ei halua lisää kersoja, noissa on riittävästi, mutta minä haluan olisi ainakin erotessa joku side tähän perheeseen ja ja saisi elarit. Ja vosii elää hyvää elämää. Nyt yritetään suhtautua perheeseen hyvin että ollaan kuin perhe vaikke mun olekkaan ja vaikka onkin nyt, ja ettei eksä pääse sohimaan ja huutelemaan miten eletään. Toivottavasti ei määräile lapsia koska se on nyt mun tehtävä, mun säännöt ja toiveet. On hankala opetta heitä minun tavoille kun on kauhee lauma, mutta listoja vaan joka seinään, ja kehotuksia, niin eikkö se siitä. Mun perhe ei kenenkään muun. Olen omiva luonne ja omin lapsetkin, hih... kiva nähdä mitä miehen eksä siitä sanoo. Mutta täältä en lähde, nyt on asiat hyvin kun on elättäjä.

17

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muista lääkkeesi Trolli, vaikka oletkin avohoidossa , lääkkeet pitää silti ottaa.😂😂

    • Anonyymi

      Minäkin tapasin uuden iehen alkukuusta nyt, ja oli vielä naimisissa. Nyt sanoi että haluu erota ja alkaa elämään mun kanssa. Mitä teen? Olen aika iloinen, että varmasti alemme seukkaan. Muutan miehen taloon ja heitetään eksä veks. Voin alkaa elää omaa unelmaa, sisustaa taloa ja olla äiti neljälle lapselle. Aika hurja muutos näin nopeesti. Omia lapsia ei ole niin on kiva olla äiti sitten toisen lapsille,. Mies sanoi että tälläviikolla tulen näkemään hänen lapset ja sanoi että on kiva saada munta uusi äiti heille, varmasti tykkäävät minusta. Olen ihana ihminen.
      Äitipuolena ei ole mitään kokemusta, joten komentaa kyllä osaan ja vaatia et eiköhän se siitä lähde mukavasti.
      Nuorin on ekalle ja vanhemmat teinejä joten haastetta on äitinä, mutta sitä se elämä on. On kiva olla määräjä ja teettää toisilla. Olen hyvä shoppaileen että kodistamme tulee hieno. Mies on töissä ja minä työtön ollu viisi vuotta, joten kotihommia on riittämiin. Olkoot mie s duunissa mä voin hyvin olla kotona, kelasta saan rahaa itselleni. Onneksi en kävelly onneni ohi, tiesin et mies on varattu, mutta mitä siitä, eksänsä läytää uuden miehen varmasti, me ollaan nyt perhe, ja tehköt uuden perheen.

      • Anonyymi

        Et sitten ole muistanut ottaa lääkkeitäsi.😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sitten ole muistanut ottaa lääkkeitäsi.😂😂

        Kenelle sinä puhut?

        Minulla ei ole yhtään lääkettä käytössä, en yleensä syö lääkkeitä tarpeettomasti. Mutta en tiedä keltä kysyit joten vastasin kun luin kysymyksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle sinä puhut?

        Minulla ei ole yhtään lääkettä käytössä, en yleensä syö lääkkeitä tarpeettomasti. Mutta en tiedä keltä kysyit joten vastasin kun luin kysymyksesi.

        Sinulle , sinä ole aloittaja ja vastailet omiin aloituksiisi, jollet vielä ole lääkitystä saanut , niin tilaa aika mielenterveystoimistoon ,sinä tarviit lääkityksen harhoisisi.


    • Anonyymi

      Minä myös jouduin todella nopeasti uudeksi äidiksi. Mies ihastui minuun alkukuusta ja loppukuusta oltiin jo yhdessä asumassa. Lapset olin nähnyt jo aiemmin, ja tutustunut heihin ja esitellyt että olen heidän uusi äiti. En ole vielä nähhnyt toiseen kertaan kun eivät halua tulla, hpeävät itseään kun ovat niin hankalia. Olen räväkkä ihminen ja laitan askjat rullaamaannosaan, ja olen nyt suvun tärkein ihminen.

      • Anonyymi

        Mene nyt hoitoon hu...lu.


    • Anonyymi

      JOskus joutuu nopeasti äitipuoleksi, kun mies kyllstyy vaimoonsa ja lapsiinsa. Se on toisaalt iva juttu, saa oman perheen ja näyttää että pystyy iskee mihen kuinmiehen, vähät väliä on o varattu tai ei, ei saa mennä onnensa ohi. Avioliitto voi hidastaa mutta rakkaus uuteen on kestävää.
      Kiva vielä kun on lapsia joita voi kasvattaa, se on kiva olla uusi äiti. Lapset on hankalia yleensä mutta kasvattamalla äidin ottein heistä saa mieleisensä kakaroita. Ja voi kehiua naapureille ettei heidän oma äiti osannut, niin itse saa pisteent.

      • Anonyymi

        Sinulla ei tosiaanka ole kaikki hyvin, hakeudu mielenterveyslääkärille hoitoon.


    • Anonyymi

      Hienoa että haluatte panostaa miehen lapsiin. Moni kun ei siedä niitä simissään.

      • Anonyymi

        Juu, ainakin mielikuvituksessa, niin, kun tuo trolli, joka viihtyy harhoissaan.


    • Anonyymi

      Mulla kävi kans tuuri, kun läysin uuden miehen. Meillä meni viikko kun asuttiin jo yhdessä. Mies halusi heti yhteen kun rakastui minuun. Siitä lähtei sitte ero hänellä vireille, surullista mutta mulle onneksi. En yhtään katunu vaikka perhe hajosi, miski surra kun itse sai rakkauden? Kaikkihan haluu parisuhteeseen miehen kanssa eikä siksi mikään voi olla este. Kaikien pitäisi olla onnellisia toisten puolesta. Jos mies rakastui se ei ollu mun vika, vaan hn itse halusi rakastua minuun. Eksänsä kyllä läytää uuden varmasti, et hänellekin onni kun saa uuden miehen ja lapset kyllä me hoidetaan, Hyvä että lapsilla on useita äitejä isiä niin ei kukaan pala loppuun lasten kanssa.
      Lapsillekin rikkaus kun voi asua vähän joka paikassa ja se kasvattaa lapsia kun joka pais on uudet säännöt ja joutuu kasvaan henkisesti nopsaan kun kaukaan ei passa ja aina joutuu joutstaan ja hyvksymäänasioita.
      Uudet äidit on varmasti kiva lisä lasten ankeessa arjessa, kun meillä on tiukat säännöt ja tkemiset ja kunnioitus vanhempi kaohtaan, ja toisessa taas saa olla holtittomasti ja sotkea, niin lapsi tajuu missä on kiva olla, no siistissä kodissa. Onneksi ei ole viikottaista van on pitkiä aikoja kun saamme olla miehen kanssa kahestaan. No mun lapet tulee asuu täällä mutta se on eri asia kun ovat niin helppoja.

      • Anonyymi

        Mullakin kävi tuuri, kun löysin uuden naisen .Meillä meni viikko kun jo yhteen mentiin naisihminen halusi heti yhteen asumaan , kun rakastui minuun. Siitä lähti sitte ero hänellä vireille. . Ei yhtään katunu vaikka perhe hajosi, miksi surra kun itse sai rakkauden? Kaikkihan miehet haluu parisuhteeseen naisen kanssa , jollei ole homo , eikä siksi mikään voi olla este. Kaikien pitäisi olla onnellisia toisten puolesta. Jos nais rakastui se ei ollu mun vika, vaan hän itse rakastu minuun. hänen exä kyllä löytää uuden rakkauden varmasti, et hänellekin onni kun saa uuden naisen ja lapsille äitipuolen ja lapset kyllä me hoidetaan, Hyvä että lapsilla on useita äitejä isiä niin ei kukaan pala loppuun lasten kanssa.
        Lapsillekin rikkaus kun voi asua vähän joka paikassa ja se kasvattaa lapsia kun joka paikassa on eri säännöt ja joutuu kasvaan henkisesti nopsaan kun kaukaan ei passaa ja aina joutuu joustamaan ja tekeen kompromisseja ja hyväksymään asioita . Lapset jo teinejä kummallakin.
        Uudet isäpuolet ja äitipuolet on varmasti kiva lisä lasten arjessa, kun meillä on tiukat säännöt ja tekemiset ja kunnioitus vanhempia kohtaan, ja toisessa taas hiukan väljemmät ja sotkeakin saa niin lapset tajuu missä on kiva olla, no siistissä kodissa. Onneksi se on viikoittaista ja toisen viikon saamme olla naiseni kanssa kahestaan. No mun Lapset ei asu täällä ,mutta se on eri asia kun ovat vanhempia helppoja, ne tulevat joka toinen vl.


    • Anonyymi

      Äläs Lässy puhu paskaa ,ei sulla ole ikinä ollut kunnon miestä, exäsikin oli munaton sukulais pojankloppi ,joka tanssi ripaskaa ,kun sinä tahtia löit , mutta kyllästy sun terrorisointiisi ja löyty äijästä sitte sen verran munaa ,et lähti toisen matkaan.
      Nyt sinä fantasioit täällä uudesta äijästä lapsineen ,jota haluaisit pompottaa, mutta se ei koskaan toteudu, yksin elät vanhuutesi katkerana, viinan ja "suoli"24 kera.

    • Anonyymi

      Joskus erot käy nopsan ja mies läytää uuden äidin lapsilleen. Viikko on aika hyvä aika kun alkaa uusiperhe. Monesti miehellä jo on ehdokkaita liuta kun naikkosia riehuu ympärillä. Monesti se käy nopsaan kun mies taas on ukkomies. Nykymeno on nopsaa, naapurikin läysi uuden naien vaikka entinen oli vielä talossa. Se oli jossain kaupungilla nähnyt ja se oli menoa. Kivahan se on kun lapsilla on uusia aikusia jotkakasvattavat heitä. Ja tulee sisaruksia lisää, ei ole ihme jos niitä on kymmenenkin, on hienoa kun tulee taloon uusi äiti.Pitääkö kutsua äidiksi vai miten lapset puhuttelee ettei äidit mene sekasin, jos on montakin. On paljon työttömiä ihmisiä että on hyvä kun läytävät uuden miehen niin siinä on työtä pitää huusholli kasassa.

      • Anonyymi

        Joskus ne erot käy nopsaan ja mies löytää uuden isin lapsilleen, kun vihdoin tuli kaapista ulos. Viikko on aika hyvä aika kun alkaa sateenkaariperhe. Monesti miehellä jo on ehdokkaita liuta kun miekkosia riehuu ympärillä. Monesti se käy nopsaan kun mies taas on ”ukkomies.” Nykymeno on nopsaa, naapurikin läysi uuden homomiehen vaikka nainen oli vielä talossa. Se oli jossain kaupungilla nähnyt ja se oli menoa. Kivahan se on kun lapsilla on uusia aikusia elämässään ja oppivat suvaitsevaiseksi. Ja tulee sisaruksia lisää, ei ole ihme jos niitä on kymmenenkin, on hienoa kun tulee taloon uusi aikuinen Pitääkö kutsua äidiksi, vai isiksi vai miten lapset puhuttelee ettei sukupuolet mene sekasin, jos on montakin. On paljon muun sexuaalisia ihmisiä ,että on hyvä kun löytävät uuden miehen niin siinä on työtä pitää huusholli kasassa.
        Hyvää pride viikkoa


      • Anonyymi

        Mene hoitoon hu....u


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1469
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1225
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      105
      1133
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      964
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      144
      960
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      169
      909
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      842
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      814
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      796
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      77
      695
    Aihe