Onko huono lisäaine tuommoinen lisäine kermassa eli stabilointiaine (karrageeni)?
Yleensä välttelen sellaisia kermoja joissa on. Luomukermassa ja Arlan tavallisessakaan kuohukermassa ei ilmeisesti sitä ole. Mutta Valion kermoissa yleisesti ainakin on. Aiemmin ei tainnut olla myöskään Lidlin kuohukermassa (valm. Satamaito Ulvila), mutta mutta.. kun hiljattain ostin ja luin ainesosat, niin siinäkin sitä oli.
Eli enää en taida ostaa muuta kuin Arlan kermoja. Ja tietenkin mikä valmistaja vaan sopii, joka ei laita tuota lisäainetta kermaan.
Olen vaan kuullut että ei ole suolistolle hyväksi karrageeni?
Korjatkaa jos on parempaa tietoa.
Kerman karrageeni
Anonyymi
1
415
Vastaukset
- Anonyymi
Ei niinkään huono: karrageenia käytetään saostamiseen ja hyytelöittämiseen, sitä on useampaa lajia, luonnontuote, siis levää esim. Irish Moss. mm. jäätelöiden valmistamiseeen, kirkkaat jälkiruokahyytelöt (Jello) yns. , kaikille ei sovi gelatiini/siasta tai naudasta jne.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke653266- 1412301
- 921858
- 1691547
- 851428
- 651426
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?741389- 691172
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771130Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t341078