Onko huono lisäaine tuommoinen lisäine kermassa eli stabilointiaine (karrageeni)?
Yleensä välttelen sellaisia kermoja joissa on. Luomukermassa ja Arlan tavallisessakaan kuohukermassa ei ilmeisesti sitä ole. Mutta Valion kermoissa yleisesti ainakin on. Aiemmin ei tainnut olla myöskään Lidlin kuohukermassa (valm. Satamaito Ulvila), mutta mutta.. kun hiljattain ostin ja luin ainesosat, niin siinäkin sitä oli.
Eli enää en taida ostaa muuta kuin Arlan kermoja. Ja tietenkin mikä valmistaja vaan sopii, joka ei laita tuota lisäainetta kermaan.
Olen vaan kuullut että ei ole suolistolle hyväksi karrageeni?
Korjatkaa jos on parempaa tietoa.
Kerman karrageeni
Anonyymi
1
447
Vastaukset
- Anonyymi
Ei niinkään huono: karrageenia käytetään saostamiseen ja hyytelöittämiseen, sitä on useampaa lajia, luonnontuote, siis levää esim. Irish Moss. mm. jäätelöiden valmistamiseeen, kirkkaat jälkiruokahyytelöt (Jello) yns. , kaikille ei sovi gelatiini/siasta tai naudasta jne.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mieleni harhailee sinussa
Uskon että tykkäät minusta. On vain yksi elämä. Silti jään paikoilleni ja odotan että jokin muuttuu. Menin palasiksi, ei235903- 602027
- 271499
Joko Martinalla uusi aviomies hakusessa
Onko jo Raya sovellukseen laitettu uusi vetoomus vetämään... ja mistähän maasta mahtaa olla seuraava sulhasehdokas. Suom2401267- 741135
Missä olitte kun oli teidän tähän saakka kaunein yhteinen hetki?
Me olimme rannalla erään kiven päällä❤️691128Mitä teet nainen
Jos saat tietää että mies on elänyt yksinäistä ja rauhallista elämää sinua kaivaten, ei ole ollut muiden naisten kanssa,531107- 511072
Pitkäaikaistyöttömyys Suomessa harvinaisen paha
Karut työttömyysluvut, korkein luku yli neljännesvuosisataan.1441067Mitä vastaisit
Jos kysyisin, että lähdettäisiinkö lenkille yhdessä? Vain sinä ja minä, kaksin? Miehelle58995