Niin mitkä ovat ne "kriteerit" kun valitsette paikan?
Kun menette lounaalle.
39
959
Vastaukset
- Anonyymi
Itselle on toki tärkeintä ruoan maku ja laatu. Jos tämä kunnossa niin en hirveästi katsele paljon maksaa.
- Anonyymi
Musta on tärkeintä että saan tehä mitä huvittaa esim riehua ja sekoilla.
- Anonyymi
Joo eihän se ole rikos.
- Anonyymi
Törkeä rikos ravintolassa: Suomen pahamaineisin jengipomo otti kurkkua tomaattihaarukalla. Elinkautinen uhkaa. Klikkaa ja katso pöyristyttävä ravintoloitsijan salakuvaama nauhoite tapahtumasta 🤣🤣🤣
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Törkeä rikos ravintolassa: Suomen pahamaineisin jengipomo otti kurkkua tomaattihaarukalla. Elinkautinen uhkaa. Klikkaa ja katso pöyristyttävä ravintoloitsijan salakuvaama nauhoite tapahtumasta 🤣🤣🤣
Trolli vauhdissa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Trolli vauhdissa.
Jep. Häiriköi muitakin asiallisia aloituksia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jep. Häiriköi muitakin asiallisia aloituksia.
Tomaattihaarukalla kurkun ottaminen vahingossa ->ravintoloitsija syyttää pahoinpitelystä ->oikeasti väärä ilmianto ravintoloitsijan puolelta
Asiakkaiden kuvaaminen noutopöydän salaattilinjastolla ->ravintoloitsija syyllistyy salakuvaamiseen
Uhkailu asiakkaiden turpaan vetämisellä ->ravintoloitsija syyllistyy laittomaan uhkaukseen
Niin että kukahan tässä nyt on trolli oikeasti? Taitaa olla Keski-Suomen yrittäjä, joka ei saa ravintolassaan tomaatti- ja kurkkuhaarukoita järjestykseen vaan kiukuttelee siitä asiakkaille. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tomaattihaarukalla kurkun ottaminen vahingossa ->ravintoloitsija syyttää pahoinpitelystä ->oikeasti väärä ilmianto ravintoloitsijan puolelta
Asiakkaiden kuvaaminen noutopöydän salaattilinjastolla ->ravintoloitsija syyllistyy salakuvaamiseen
Uhkailu asiakkaiden turpaan vetämisellä ->ravintoloitsija syyllistyy laittomaan uhkaukseen
Niin että kukahan tässä nyt on trolli oikeasti? Taitaa olla Keski-Suomen yrittäjä, joka ei saa ravintolassaan tomaatti- ja kurkkuhaarukoita järjestykseen vaan kiukuttelee siitä asiakkaille.Asiakkaan joutuminen sairaalaan hengenvaarallisten oireiden takia, toisen tahallisen teon takia > laillista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tomaattihaarukalla kurkun ottaminen vahingossa ->ravintoloitsija syyttää pahoinpitelystä ->oikeasti väärä ilmianto ravintoloitsijan puolelta
Asiakkaiden kuvaaminen noutopöydän salaattilinjastolla ->ravintoloitsija syyllistyy salakuvaamiseen
Uhkailu asiakkaiden turpaan vetämisellä ->ravintoloitsija syyllistyy laittomaan uhkaukseen
Niin että kukahan tässä nyt on trolli oikeasti? Taitaa olla Keski-Suomen yrittäjä, joka ei saa ravintolassaan tomaatti- ja kurkkuhaarukoita järjestykseen vaan kiukuttelee siitä asiakkaille."Voi tulla päin naamaa" Tässä tekstissä ei lue mitään uhkailua. Tällä lauseella voidaan tarkoittaa ihan mitä tahansa, se siitä "laittomasta uhkailusta".
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Asiakkaan joutuminen sairaalaan hengenvaarallisten oireiden takia, toisen tahallisen teon takia > laillista.
"Asiakkaan joutuminen sairaalaan hengenvaarallisten oireiden takia, toisen tahallisen teon takia > laillista."
Juu mutta kun ruokaviraston mukaan sinulla yrittäjänä on yksiselitteinen vastuu siitä, ettei kukaan edes vahingossa sekoita aineksia. Lopeta jo ulina saatanan hiekkavittu ja laita se linjastosi kuntoon. Ei ihme, että Suomen ravintoloilla menee päin persettä kun kaikki on tuollaisia saatanan tyhjän vinkujia 🤣🤣🤣 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Voi tulla päin naamaa" Tässä tekstissä ei lue mitään uhkailua. Tällä lauseella voidaan tarkoittaa ihan mitä tahansa, se siitä "laittomasta uhkailusta".
""Voi tulla päin naamaa" Tässä tekstissä ei lue mitään uhkailua. Tällä lauseella voidaan tarkoittaa ihan mitä tahansa, se siitä "laittomasta uhkailusta".
Juu ja minä en tiennyt enkä hoksannut. Se siitä pahoinpitelystä eikä se ole edes rikos vaikka tekisi tahallaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Asiakkaan joutuminen sairaalaan hengenvaarallisten oireiden takia, toisen tahallisen teon takia > laillista."
Juu mutta kun ruokaviraston mukaan sinulla yrittäjänä on yksiselitteinen vastuu siitä, ettei kukaan edes vahingossa sekoita aineksia. Lopeta jo ulina saatanan hiekkavittu ja laita se linjastosi kuntoon. Ei ihme, että Suomen ravintoloilla menee päin persettä kun kaikki on tuollaisia saatanan tyhjän vinkujia 🤣🤣🤣Se vastuu on salaatin ottajalla. Jokaisella salaatilla on OMA otin. Miten vaikeaa tätä on ymmärtää?😄😄
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Se vastuu on salaatin ottajalla. Jokaisella salaatilla on OMA otin. Miten vaikeaa tätä on ymmärtää?😄😄
Harva sitä tahallaan tekee. Ravintoloitsijan vastuulla on estää myös nämä tahattomat ottamiset väärillä salaattiottimilla. Se nyt on vaan pystyttävä tekemään, ei voi mitään. Ja jos ei onnistu niin kannattaa siirtyä pöytiin tarjoiluun. Toki voi ensin kokeilla sitä, että ottaa riittävästi työntekijöitä työvuoroon ettei se salaattipöytä ole ihan oman onnensa nojassa ja asiakkaiden houolehdittavana.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Harva sitä tahallaan tekee. Ravintoloitsijan vastuulla on estää myös nämä tahattomat ottamiset väärillä salaattiottimilla. Se nyt on vaan pystyttävä tekemään, ei voi mitään. Ja jos ei onnistu niin kannattaa siirtyä pöytiin tarjoiluun. Toki voi ensin kokeilla sitä, että ottaa riittävästi työntekijöitä työvuoroon ettei se salaattipöytä ole ihan oman onnensa nojassa ja asiakkaiden houolehdittavana.
Jaahas nää on taas näitä musta tuntuu ja olen kuullut juttuja täällä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jaahas nää on taas näitä musta tuntuu ja olen kuullut juttuja täällä.
Mikä osuus tästä on spekulointia?
Asiakkaiden harrastama tahallisuus? Parasta on uskoa ihmisistä hyvää, jos ei toisin osoiteta (syytön kunnes toisin todistetaan) ja sulla ei taida olla mitään faktaa siitä, että ihmiset tekevät tätä tahallaan eli olet itse mutuilija.
Vai onko mutua se, että yrittäjällä on yksiselitteinen vastuu? Jos sinusta tuntuu siltä, että mutuilen niin laita kuule puljusi kiinni nopeasti ennen kuin teet muita virheitä. Selvitä alaasi koskevat säännöt ja vietä vähemmän aikaa Suoli24:lla ulisemassa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tomaattihaarukalla kurkun ottaminen vahingossa ->ravintoloitsija syyttää pahoinpitelystä ->oikeasti väärä ilmianto ravintoloitsijan puolelta
Asiakkaiden kuvaaminen noutopöydän salaattilinjastolla ->ravintoloitsija syyllistyy salakuvaamiseen
Uhkailu asiakkaiden turpaan vetämisellä ->ravintoloitsija syyllistyy laittomaan uhkaukseen
Niin että kukahan tässä nyt on trolli oikeasti? Taitaa olla Keski-Suomen yrittäjä, joka ei saa ravintolassaan tomaatti- ja kurkkuhaarukoita järjestykseen vaan kiukuttelee siitä asiakkaille."VAHINGOSSA" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Anonyymi
Hygienia, hygienia ja hygienia. Tulee ällöttävä olo, kun on paskainen mesta. Tarjoilijat haisevat tupakalle ja heidän huono käytös. Kokeilla paskainen letti ja ruokkoamaton paskainen parta. Lisäksi kokit eivät käytä käsineita, jotka ovat pakollisia ruokaa laitettaessa (hygieniapassi). Tää lihava sika, Herlevi vai mikä lie olio työnsi paskaiset sormensa erääsä videopätkässä soosikulhoon ja alkoi imemään sormiaan ja taas samat sormet soosikulhoo ja taas imettiin sormiaan, hyi helvetti. Voitte arvata käynkö ravintoloissa?
- Anonyymi
Hanskat eivät ole pakollisia ruuanlaitossa ja ne ei liity mtenkään hygieniapassiin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hanskat eivät ole pakollisia ruuanlaitossa ja ne ei liity mtenkään hygieniapassiin.
Asiakkailta vois myös vaatia hygieniapassia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hanskat eivät ole pakollisia ruuanlaitossa ja ne ei liity mtenkään hygieniapassiin.
Vähämpä tiedät paskiainen. Ruokaa valmistettaessa PITÄÄ käyttää asianmukaisia suojaimia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vähämpä tiedät paskiainen. Ruokaa valmistettaessa PITÄÄ käyttää asianmukaisia suojaimia.
Jaahas että oikein paskiainen isolla, mitenhän tuo hanskajuttu oikein on, toki niitä pidetään usein kun tehdään kylmiä ruokia, mutta esim. terveystarkastaja on sanonut, että kun kädet pesee kunnolla ne ovat puhtaampia kun että pitää hanskoja kädessä joilla mennään kylmiöstä ja muista varastoista hakemaan kaikenlaista tavaraa ja kosketellaan niitä kylmiöiden ja muiden ovien kahvoja ym.ym.
Ja jos vähänkään ymmärtää ravintolatyöstä, niin voisi jopa tietää että kun kuumia ruokia tehdään, se lihamureke tms. paistetaan n. 180 asteessa, jolloin kyllä kaikki bakteerit kuolee saatikka pizza joka paistetaan n. 300 asteessa.
Tiedän lisäksi muutakin ruuanlaitosta, mitä 40 vuoden kokemus on tuonut tullessaan, etenkin itsetietoiset asiakaspaskiaiset on tullut tutuksi. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jaahas että oikein paskiainen isolla, mitenhän tuo hanskajuttu oikein on, toki niitä pidetään usein kun tehdään kylmiä ruokia, mutta esim. terveystarkastaja on sanonut, että kun kädet pesee kunnolla ne ovat puhtaampia kun että pitää hanskoja kädessä joilla mennään kylmiöstä ja muista varastoista hakemaan kaikenlaista tavaraa ja kosketellaan niitä kylmiöiden ja muiden ovien kahvoja ym.ym.
Ja jos vähänkään ymmärtää ravintolatyöstä, niin voisi jopa tietää että kun kuumia ruokia tehdään, se lihamureke tms. paistetaan n. 180 asteessa, jolloin kyllä kaikki bakteerit kuolee saatikka pizza joka paistetaan n. 300 asteessa.
Tiedän lisäksi muutakin ruuanlaitosta, mitä 40 vuoden kokemus on tuonut tullessaan, etenkin itsetietoiset asiakaspaskiaiset on tullut tutuksi."Ja jos vähänkään ymmärtää ravintolatyöstä, niin voisi jopa tietää että kun kuumia ruokia tehdään, se lihamureke tms. paistetaan n. 180 asteessa, jolloin kyllä kaikki bakteerit kuolee saatikka pizza joka paistetaan n. 300 asteessa."
Ei saatana mitä vammailua 🤣🤣🤣
Ruuan lämpoötila ei nouse yli 100C niin kauan kun niissä on vettä. Esimerkiksi Clostridium botulinum ei kuole uunissa. Vuonna 1994 Texasissa oli 30 hengen sairaalahoitoa vaatinut botulismiepidemia (4 hengityskoneessa), jonka syyksi paljastui uuniperunat.
Perunat oli kääritty folioon ja paistettu kaksi tuntia 250C:ssä. Kun potuissa on vettä, niiden lämpö ei noussut yli 100C ja tämä tappoi muut bakteerit, mutta oli botuliinille vain lämpöshokki, joka villitsi niitä germinoitumaan paiston jälkeen. Sen jälkeen riitti vain vajaa vuorokausi huoneen lämmössä folio päällä (riittävän anaerobinen) ja kreikkalaisesta perunadipistä oli tullut tappava myrkky.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9652437/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Asiakkailta vois myös vaatia hygieniapassia.
No heidän käyttäytymisen perusteella kyllä. Sotketaan paikkoja, otetaan samalla ottimella ruokia vaikka jokaiselle on oma, ei osata palauttaa astioita. Lista on pitkä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Ja jos vähänkään ymmärtää ravintolatyöstä, niin voisi jopa tietää että kun kuumia ruokia tehdään, se lihamureke tms. paistetaan n. 180 asteessa, jolloin kyllä kaikki bakteerit kuolee saatikka pizza joka paistetaan n. 300 asteessa."
Ei saatana mitä vammailua 🤣🤣🤣
Ruuan lämpoötila ei nouse yli 100C niin kauan kun niissä on vettä. Esimerkiksi Clostridium botulinum ei kuole uunissa. Vuonna 1994 Texasissa oli 30 hengen sairaalahoitoa vaatinut botulismiepidemia (4 hengityskoneessa), jonka syyksi paljastui uuniperunat.
Perunat oli kääritty folioon ja paistettu kaksi tuntia 250C:ssä. Kun potuissa on vettä, niiden lämpö ei noussut yli 100C ja tämä tappoi muut bakteerit, mutta oli botuliinille vain lämpöshokki, joka villitsi niitä germinoitumaan paiston jälkeen. Sen jälkeen riitti vain vajaa vuorokausi huoneen lämmössä folio päällä (riittävän anaerobinen) ja kreikkalaisesta perunadipistä oli tullut tappava myrkky.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9652437/No jenkit ovat yleenäkin niin typeriä joten voisit kyllä samaistua heihin, mistään ei saa niin isoja perunoita että niitä pidettäisiin kaksi tuntia 250 asteessa. Voit myös kokeilla ja paistaa niitä vaikkapa tunnin jonka jälkeen voit työntää niihin digitaalisen paistomittarin ja katsoa mikä on sisälämpötila, ei sitten tarvii täällä päteä ja laittaa kaikenlaisia typeriä jenkkien linkkejä.
Kuka on niin typerä että jättää kypsät uuniperunat huoneenlämpöön noin pitkäksi aikaa, ai niin jenkit tietenkin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No jenkit ovat yleenäkin niin typeriä joten voisit kyllä samaistua heihin, mistään ei saa niin isoja perunoita että niitä pidettäisiin kaksi tuntia 250 asteessa. Voit myös kokeilla ja paistaa niitä vaikkapa tunnin jonka jälkeen voit työntää niihin digitaalisen paistomittarin ja katsoa mikä on sisälämpötila, ei sitten tarvii täällä päteä ja laittaa kaikenlaisia typeriä jenkkien linkkejä.
Kuka on niin typerä että jättää kypsät uuniperunat huoneenlämpöön noin pitkäksi aikaa, ai niin jenkit tietenkin."No jenkit ovat yleenäkin niin typeriä joten voisit kyllä samaistua heihin, mistään ei saa niin isoja perunoita että niitä pidettäisiin kaksi tuntia 250 asteessa."
Juu, aika pitkään ja aika kuumassa pidetty, mutta tärkein pointti tuli osoitettua eli puhut paskaa eikä kaikki bakteerit kuole ruuasta uunissa.
"Voit myös kokeilla ja paistaa niitä vaikkapa tunnin jonka jälkeen voit työntää niihin digitaalisen paistomittarin ja katsoa mikä on sisälämpötila..."
Enintään 100C. Vasta sitten kun vesi loppuu, lämpötila nousee yli 100, mutta sen toteamiseen ei tarvitse enää lämpömittaria. Se rutikuiva peruna hiiltyy silloin.
"Kuka on niin typerä että jättää kypsät uuniperunat huoneenlämpöön noin pitkäksi aikaa, ai niin jenkit tietenkin."
Tekivät ihan määräysten mukaan...ja miksi ei jättäisi? Eräs idioottihan kommentoi muutama viesti sitten, että uuni tappaa bakteerit ja kun folio vielä päällä niin eihän sinne uusia bakteereja edes pääse.
Tässä vielä aivopieraisusi uudelleen:
"...se lihamureke tms. paistetaan n. 180 asteessa, jolloin kyllä kaikki bakteerit kuolee..."
Miten vittu ihminen voi olla noin epälooginen? Tämä viestisi on ihan suoraan omaan nilkkaasi ampumista 🤣🤣🤣 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No heidän käyttäytymisen perusteella kyllä. Sotketaan paikkoja, otetaan samalla ottimella ruokia vaikka jokaiselle on oma, ei osata palauttaa astioita. Lista on pitkä.
Ja kuten näistä kirjoituksista huomaa, olisi myös hyvä vaatia heiltä älykkyyttä.
- Anonyymi
En ole kyseinen paskiainen, mutta meillä ainakin opetettiin hygieniaoppia ravintolakoulussa 40 vuotta sitten.
Yleensäkin kun lukee näitä juttuja, ei voi ymmärtää miten paljon tavikset luulevat tietävänsä ravintolan toiminnasta ja ruuanlaitosta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En ole kyseinen paskiainen, mutta meillä ainakin opetettiin hygieniaoppia ravintolakoulussa 40 vuotta sitten.
Yleensäkin kun lukee näitä juttuja, ei voi ymmärtää miten paljon tavikset luulevat tietävänsä ravintolan toiminnasta ja ruuanlaitosta.”Yleensäkin kun lukee näitä juttuja, ei voi ymmärtää miten paljon tavikset luulevat tietävänsä ravintolan toiminnasta ja ruuanlaitosta.”
No, tavikset heittelee täällä tieteellisiä raportteja bakteereista ja ravintolayrittäjä vain ulisee ja suoltaa ad hominemia 🤣🤣🤣
- Anonyymi
Sijainti, hinta-/laatusuhde ja ravintolan viihtyisyys.
Tietenkin asiaan vaikuttaa sekin, että käynkö yksin/työporukalla, vai asiakkaan kanssa. Yleensä suosin arkilounailla kotiruokaa, mutta asiakkaat vien yleensä johonkin alacarte ravintolaan. - Anonyymi
Ohrapirtelön prosentit
- Anonyymi
Tärkeintä on hinta,kalliiseen en mene.
- Anonyymi
Henkilökunnan miellyttävyys.
- Anonyymi
Omat eväät en käy arkisin ulkona lounaalla. Liian kalliiksi tulisi.
- Anonyymi
Hinta ehdottomasti.
- Anonyymi
Ihmisillä on erilaisia ulokkeita. On nenää, on sormia, on jopa joillakin kullikin. Miten on? Jos kokki kaivaa nenää ja tekee safkaa käsillään, onko se iha okei? Uloke kuin uloke, vain mitä. Samalla uloketyylillä voipi hyvin mielin kullilla hämmentää soosia! Maistuuko?
- Anonyymi
Toi on totta ja hyvin huvittavaa. Sukulakin kaivaa nenää ja korviaan kokoajan, yöks. Kysymyksessä ei ilmeisesti ole baktereista vaan yleisestä sontaisuudesta.
- Anonyymi
"Vahingossa ottaa väärällä ottimella" Joopajoo. 😂😂
- Anonyymi
Aivan ja tämänkin estäminen on yrittäjän vastuulla.
Laita vaikka läpinäkyvät väliseinät linjastoon ja salaattikipot näihin lokeroihin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aivan ja tämänkin estäminen on yrittäjän vastuulla.
Laita vaikka läpinäkyvät väliseinät linjastoon ja salaattikipot näihin lokeroihin.Jos jokaisella salaatilla on oma otin niin mitähän se mahtaisi tarkoittaa? Fiksut tajuaa ja sinä vtun vajakki et. Haista V
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik124740MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1022471Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5761861- 91723
Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1131577Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671207Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331138Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt2191000Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3998Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o64987