Ihmetellyt aina noita pieniä broilerin siipipaloja ja että niitä pakataan muoviin, pidetään kylmäketjussa ja kuljetetaan rekoilla kauppaan. Todella merkittävät päästöt ja kulut.
En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda.
Niissä ei ole syömistä ollenkaan ja valmistaminen vie energiaa, sekä muovipaketti. Jokainen voi erotella sen lihan ja katsoa määrän.
Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla.
Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä.
Pienet broilerin siivet, ei ollenkaan syömistä. Ei kannata ostaa millään rahalla
22
208
Vastaukset
- Anonyymi
"En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda."
Mutta silti tiedät, ettei niissä ole syömistä ollenkaan. Ei saatana taas tätä oman avauksensa kumoamista 🤣🤣🤣
"Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla. "
Parempi nekin on käyttää ravinnoksi kuin heittää hukkaan. Pois heittäminen tuhlaa energiaa kun se kana kasvatetaan kuitenkin kokonaisena eikä pelkkiä rintafileitä tuollaisille vauvasuille ulisijoille.
"Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä."
Wingsit ja drumstickit parhaita paloja. Rintapalat mauttomia ja kuivia. - Anonyymi
Kerran viikossa tulee vedettyä 1,5 kiloa Horetteja. Lihaa siinä on 1/3, mutta koska nahkakin syödään, niin hyötyosuus on noin puolet. Edullista ja etenkin maukasta.
- Anonyymi
Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.
Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.
Ei tarvitse näin tehdä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei tarvitse näin tehdä.
No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.
https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.
https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/Eipä ole koskaan tarvinnut raakaa syödä vaikka kaikki osat ovatkin yhtä kauan uunissa. Katsos minä osaan laittaa ruokaa.
- Anonyymi
En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.
Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.
Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.
Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?
Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.
Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.
Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.
Pakoputkiautoilla maapalloa saastuttavat ovat idiootteja.
Vain sähköautolla ajaminen tulee sallia. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.
Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.
Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.” Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.”
No laita ke kokonaiset siivet kanssa sinne maakuoppaasi paistumaan 🤣
- Anonyymi
Ne pitäisi syöttää eläimille tai tehdä energiaa.
Mutta ei pakata muoviin ja kuljetella. - Anonyymi
Broilerin parhaat osat ovat jalat ja maksa. Kiinalainen tyttöystäväni valmistaa niistä todella herkullista ruokaa. Kanaahan ei Suomessa saa juuri mistään.
- Anonyymi
Harmi, ettei tähän saa kuvia laitettua. Tänään menee uusiin kokonaisia itse maustettuja broielrin siipiä. En siis aio pilkkoa niitä ennen uuniin laittamista. Ihan saman ajan siis jokainen osa on uunissa ja herkkua tiedossa lounasaikaan. Siivet ostin Hakaniemen hallista.
- Anonyymi
Kalkkunassa ja strustissa olisi muhkeammat siipi palat, kuin pieni nokare!?
- Anonyymi
Enpä ole kalkkunan siipiä nähnyt myynnissä ja strutsia en söisi.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik113585MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar691896Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5421578Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin811204Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja621014Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s33968Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt214888Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o60843- 171834
Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3768