Pienet broilerin siivet, ei ollenkaan syömistä. Ei kannata ostaa millään rahalla

Anonyymi

Ihmetellyt aina noita pieniä broilerin siipipaloja ja että niitä pakataan muoviin, pidetään kylmäketjussa ja kuljetetaan rekoilla kauppaan. Todella merkittävät päästöt ja kulut.

En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda.

Niissä ei ole syömistä ollenkaan ja valmistaminen vie energiaa, sekä muovipaketti. Jokainen voi erotella sen lihan ja katsoa määrän.


Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla.


Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä.

22

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda."

      Mutta silti tiedät, ettei niissä ole syömistä ollenkaan. Ei saatana taas tätä oman avauksensa kumoamista 🤣🤣🤣

      "Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla. "

      Parempi nekin on käyttää ravinnoksi kuin heittää hukkaan. Pois heittäminen tuhlaa energiaa kun se kana kasvatetaan kuitenkin kokonaisena eikä pelkkiä rintafileitä tuollaisille vauvasuille ulisijoille.

      "Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä."

      Wingsit ja drumstickit parhaita paloja. Rintapalat mauttomia ja kuivia.

    • Anonyymi

      Kerran viikossa tulee vedettyä 1,5 kiloa Horetteja. Lihaa siinä on 1/3, mutta koska nahkakin syödään, niin hyötyosuus on noin puolet. Edullista ja etenkin maukasta.

      • Anonyymi

        Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.

        Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.

        Ei tarvitse näin tehdä.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.

        https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/

        Eipä ole koskaan tarvinnut raakaa syödä vaikka kaikki osat ovatkin yhtä kauan uunissa. Katsos minä osaan laittaa ruokaa.


      • Anonyymi

        En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.

        Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.

        Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.

        Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.

        Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?

        Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.

        Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.

        Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.

        Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.

        Pakoputkiautoilla maapalloa saastuttavat ovat idiootteja.

        Vain sähköautolla ajaminen tulee sallia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.

        Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.

        Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.

        ” Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.”

        No laita ke kokonaiset siivet kanssa sinne maakuoppaasi paistumaan 🤣


    • Anonyymi

      Ne pitäisi syöttää eläimille tai tehdä energiaa.

      Mutta ei pakata muoviin ja kuljetella.

    • Anonyymi

      Broilerin parhaat osat ovat jalat ja maksa. Kiinalainen tyttöystäväni valmistaa niistä todella herkullista ruokaa. Kanaahan ei Suomessa saa juuri mistään.

    • Anonyymi

      Harmi, ettei tähän saa kuvia laitettua. Tänään menee uusiin kokonaisia itse maustettuja broielrin siipiä. En siis aio pilkkoa niitä ennen uuniin laittamista. Ihan saman ajan siis jokainen osa on uunissa ja herkkua tiedossa lounasaikaan. Siivet ostin Hakaniemen hallista.

    • Anonyymi

      Kalkkunassa ja strustissa olisi muhkeammat siipi palat, kuin pieni nokare!?

      • Anonyymi

        Enpä ole kalkkunan siipiä nähnyt myynnissä ja strutsia en söisi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Purran tuhoja tuskin saadaan koskaan korjatuksikaan

      Purra on aiheuttanut Suomen taloudelle karmaisevat tuhot. Sen lisäksi Purra on ajanut myös suuren osan Suomen kansasta k
      Maailman menoa
      163
      10615
    2. Marinin tuhojen korjaaminen kestää kahdeksan vuotta

      Nyt on vasta neljännes mennyt ja ensimmäiset korjausliikkeet saatu liikkeelle. Innokkaimmat olivat odottaneet että jo t
      Maailman menoa
      88
      7491
    3. Miksi persuilla ei ole firmoja?

      Kuten vasemmisstolaisilla, esim. Sannalla MA\PI. Eikö ole aika erikoista?
      Maailman menoa
      106
      7377
    4. Se oli Orpo joka rynni Eagle S -alukselle

      Vastoin kaikkia kansainvälisen merenkäynnin sääntöjä. Kunpa olisi ollut purjehtija Harkimo Suomen johdossa silloin. ht
      Maailman menoa
      3
      7346
    5. Aamun Riikka: työttömyydessä lähestytään viime laman synkintä vaihetta

      Nopeasti mentiiin upean Marinin hallituksen ennätystyöllisyydestä toiseen ääripäähän, kohti Suomen historian kurjimpia t
      Maailman menoa
      22
      7321
    6. Persut hommasivat Suomeen 35 000 pientä lasta v. 2015

      Onko Riikka Purra nyt tavoittelemassa tätä samaa historiallista persujen utopiaa? Purram kaksinaamaisessa pelissä vaadit
      Maailman menoa
      42
      7269
    7. Miksette persut irtisanoudu Kirkin lausunnoista?

      Kirkhän muun muassa vaati raiskattuja naisia pidättäytymään abortista ja vaimoja alistumaan aviomiestensä tahtoon. Mik
      Maailman menoa
      113
      6677
    8. Purran vuoro kiihoittua Lepomäen sääristä

      "Ulkoministeri Elina sanoo, ettei muuta pukeutumistaan sen mukaan, kenet tapaa, ja että hän ei suostuisi peittämään kasv
      Maailman menoa
      29
      6506
    9. Demarikultin uhri kertoo

      Demarikultin uhri kertoo: “En saanut mennä edes suihkuun ilman lupaa” – Seksuaalisen hyväksikäytön uhri kertoo vuosistaa
      Maailman menoa
      88
      5733
    10. Persujen kaksoisstandardit: Räsäsen uhkailu paha, Virran uhkailu hyvä

      Tässä taas nähdään kuinka kaksinaamaista porukkaa persut ovat. Mitäs persut tähän?
      Maailman menoa
      48
      5515
    Aihe