Ihmetellyt aina noita pieniä broilerin siipipaloja ja että niitä pakataan muoviin, pidetään kylmäketjussa ja kuljetetaan rekoilla kauppaan. Todella merkittävät päästöt ja kulut.
En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda.
Niissä ei ole syömistä ollenkaan ja valmistaminen vie energiaa, sekä muovipaketti. Jokainen voi erotella sen lihan ja katsoa määrän.
Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla.
Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä.
Pienet broilerin siivet, ei ollenkaan syömistä. Ei kannata ostaa millään rahalla
22
297
Vastaukset
- Anonyymi
"En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda."
Mutta silti tiedät, ettei niissä ole syömistä ollenkaan. Ei saatana taas tätä oman avauksensa kumoamista 🤣🤣🤣
"Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla. "
Parempi nekin on käyttää ravinnoksi kuin heittää hukkaan. Pois heittäminen tuhlaa energiaa kun se kana kasvatetaan kuitenkin kokonaisena eikä pelkkiä rintafileitä tuollaisille vauvasuille ulisijoille.
"Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä."
Wingsit ja drumstickit parhaita paloja. Rintapalat mauttomia ja kuivia. - Anonyymi
Kerran viikossa tulee vedettyä 1,5 kiloa Horetteja. Lihaa siinä on 1/3, mutta koska nahkakin syödään, niin hyötyosuus on noin puolet. Edullista ja etenkin maukasta.
- Anonyymi
Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.
Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.
Ei tarvitse näin tehdä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei tarvitse näin tehdä.
No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.
https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/ - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.
https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/Eipä ole koskaan tarvinnut raakaa syödä vaikka kaikki osat ovatkin yhtä kauan uunissa. Katsos minä osaan laittaa ruokaa.
- Anonyymi
En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.
Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.
Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.
Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?
Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.
Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.
Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.
Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.
Pakoputkiautoilla maapalloa saastuttavat ovat idiootteja.
Vain sähköautolla ajaminen tulee sallia. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.
Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.
Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.” Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.”
No laita ke kokonaiset siivet kanssa sinne maakuoppaasi paistumaan 🤣
- Anonyymi
Ne pitäisi syöttää eläimille tai tehdä energiaa.
Mutta ei pakata muoviin ja kuljetella. - Anonyymi
Broilerin parhaat osat ovat jalat ja maksa. Kiinalainen tyttöystäväni valmistaa niistä todella herkullista ruokaa. Kanaahan ei Suomessa saa juuri mistään.
- Anonyymi
Harmi, ettei tähän saa kuvia laitettua. Tänään menee uusiin kokonaisia itse maustettuja broielrin siipiä. En siis aio pilkkoa niitä ennen uuniin laittamista. Ihan saman ajan siis jokainen osa on uunissa ja herkkua tiedossa lounasaikaan. Siivet ostin Hakaniemen hallista.
- Anonyymi
Kalkkunassa ja strustissa olisi muhkeammat siipi palat, kuin pieni nokare!?
- Anonyymi
Enpä ole kalkkunan siipiä nähnyt myynnissä ja strutsia en söisi.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Näin kun katsoit salaa ja
Hymyilit sieltä kaukaa 😍☺️ mutta hämmennyin ja tilanne oli niin nopeaa ohi etten oikeen kerennyt mukaan 😢 säteilit ku645180Povipommi, ex-Playboy-malli Susanna Penttilä avoimena - Paljastaa suhteestaan miehiin: "Olen..."
No nyt! Susanna Penttilä on OnlyFans-vaikuttaja ja yrittäjä sekä yksi uuden Petolliset-kauden kisaajista. Onpa 53-vuoti662377- 2622352
Katu täyttyy...
Hei, oli pakko laittaa vielä tää. Huomaan että olet suuttunut. Minähän sanoin että poistun, olit paikalla. Olin pettynyt362349Korjaa toki jos...
Koet että ymmärsin sinut kuitenkin aivan väärin. Jännittäminen on täyttä puppua kun et muitakaan miehiä näköjään jännitä191624Ympäristötuhoministeri Multala: "Olin humalassa"
Ruisrockin rokkimimmi myöntää: https://www.is.fi/politiikka/art-2000011407835.html Nämä ministerikuvatukset saavat ilm2191448Taas joku junan alle
Piltolan tasoristeyksessä: https://www.tilannehuone.fi/ Uutinen Iltalehdessä, Iltasanomissa, MTV:llä, Ylellä jne. Jossai491038- 89996
Harmittaa...Lampsiinjoen sillat
Tulva vei toisen ja toinenkin hajosi. Mielellään korjaisin molemmat, mutta ei ole resursseja siihen hommaan. Ikää jo 72v12929- 66927