Pienet broilerin siivet, ei ollenkaan syömistä. Ei kannata ostaa millään rahalla

Anonyymi

Ihmetellyt aina noita pieniä broilerin siipipaloja ja että niitä pakataan muoviin, pidetään kylmäketjussa ja kuljetetaan rekoilla kauppaan. Todella merkittävät päästöt ja kulut.

En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda.

Niissä ei ole syömistä ollenkaan ja valmistaminen vie energiaa, sekä muovipaketti. Jokainen voi erotella sen lihan ja katsoa määrän.


Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla.


Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä.

22

290

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "En ole koskaan ostanut enkä anna taloon tuoda."

      Mutta silti tiedät, ettei niissä ole syömistä ollenkaan. Ei saatana taas tätä oman avauksensa kumoamista 🤣🤣🤣

      "Broileriteollisuus tuhlaa energiaa ja tuottaa merkittävät jätepäästöt näiden kohdalla. "

      Parempi nekin on käyttää ravinnoksi kuin heittää hukkaan. Pois heittäminen tuhlaa energiaa kun se kana kasvatetaan kuitenkin kokonaisena eikä pelkkiä rintafileitä tuollaisille vauvasuille ulisijoille.

      "Ostan kyllä isoja koipia ja kanan rintapaloja joissa on syömistä."

      Wingsit ja drumstickit parhaita paloja. Rintapalat mauttomia ja kuivia.

    • Anonyymi

      Kerran viikossa tulee vedettyä 1,5 kiloa Horetteja. Lihaa siinä on 1/3, mutta koska nahkakin syödään, niin hyötyosuus on noin puolet. Edullista ja etenkin maukasta.

      • Anonyymi

        Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse, kun maustaa ja uunissa paistaa siivet niin ovat herkkua. Isompia siipiä saa Hakaniemen kauppahallista niissä on se varsinainen siipiosakin mukana.

        Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siivessä on kolme osaa (olkavarsi, kyynärsiipi ja käsisiipi), jotka kannattaa erotella ja paistaa eri kypsennysajoilla.

        Ei tarvitse näin tehdä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse näin tehdä.

        No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.

        https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei tarvi, jos sinulle maistuu palaneet ja kuivat käsisiivet ja kyynärsiivet tai vaihtoehtoisesti raa’at olkavarret. Tuosta linkistä jos katsot kuvaa ’Anatomy of Chicken Wing’ niin huomaat, että kannattaa paistaa erikseen.

        https://amazingribs.com/tested-recipes/chicken-recipes/crispy-grilled-buffalo-wings-recipe/

        Eipä ole koskaan tarvinnut raakaa syödä vaikka kaikki osat ovatkin yhtä kauan uunissa. Katsos minä osaan laittaa ruokaa.


      • Anonyymi

        En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En valehtele. Osaan laittaa ruokaa.

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.

        Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokaan ei ollut uutta. Olen myös porsaan sisäfilettä valmistanut ja jouluisin aina onnistuu kinkun paistaminen.

        Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toki onnistuu, mutta ei samalla paistoajalla. Kun sisäfile on kypsä, kinkku on vielä raaka. Kun kinkku on kypsä, sisäfile on jo palanut.

        Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hullu ne nyt samaan aikaan laittaisi uuniin? Ei edes mahtuisi.

        Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hullu laittaa broilerin kokonaiset siivet yhtä aikaa uuniin niin, että käsisiivet palaa tai vaihtoehtoisesti olkavarret pitää jättää raa'aksi?

        Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et osaa. Porsaan kinkku ja sisäfile vaatii eri kypsennysajan. Käsisiiven ja olkavarren kokoero on samanlainen.

        Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.

        Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.

        Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisään vielä sen, ettet alunperinkään tainnut tietää, mikä on broilerin kokonainen siipi. Eihän niitä edes myydä Suomessa. Jos haluat kokonaisia siipiä niin sinun pitää ostaa kokonaisia broilereita.

        Pakoputkiautoilla maapalloa saastuttavat ovat idiootteja.

        Vain sähköautolla ajaminen tulee sallia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nähtävästi äitisi keittää vielä aamupuurosikin.

        Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.

        Jos ei osaa paistaa kanansiipiä, niin ei sitten osaa. Mutta silloin ei osaa juuri mitään muutakaan.

        ” Ollaan paistettu monta villisikaa ja lammasta kokonaisena "rosvopaistina" maakuopassa. Aina on ollut takuumehevää sorkasta häntään.”

        No laita ke kokonaiset siivet kanssa sinne maakuoppaasi paistumaan 🤣


    • Anonyymi

      Ne pitäisi syöttää eläimille tai tehdä energiaa.

      Mutta ei pakata muoviin ja kuljetella.

    • Anonyymi

      Broilerin parhaat osat ovat jalat ja maksa. Kiinalainen tyttöystäväni valmistaa niistä todella herkullista ruokaa. Kanaahan ei Suomessa saa juuri mistään.

    • Anonyymi

      Harmi, ettei tähän saa kuvia laitettua. Tänään menee uusiin kokonaisia itse maustettuja broielrin siipiä. En siis aio pilkkoa niitä ennen uuniin laittamista. Ihan saman ajan siis jokainen osa on uunissa ja herkkua tiedossa lounasaikaan. Siivet ostin Hakaniemen hallista.

    • Anonyymi

      Kalkkunassa ja strustissa olisi muhkeammat siipi palat, kuin pieni nokare!?

      • Anonyymi

        Enpä ole kalkkunan siipiä nähnyt myynnissä ja strutsia en söisi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ihana on nähdä edes ohimennen

      Mitenköhän mies sua voisi lähestyä❤️? Oon lääpälläni suhun mutta en uskalla lähestyä vaikka vilkuilet ja huomaan että su
      Ikävä
      153
      8403
    2. ymmärrätkö miksi minua sattui?

      Vinkki, jätit tekemättä jotain.
      Ikävä
      66
      4674
    3. Mies, mua jotenkin kiinnostaa

      Että osaatko sä ollenkaan höllätä? Ootko aina kuin persiille ammuttu karhu. Pohtimassa muiden vikoja?
      Ikävä
      140
      4353
    4. Aamu on aina iltaa viisaampi.

      Hyvää huomenta rakas. Ajattelen sinua taas ja yritän keksiä keinoja luoksesi. Satuttaa, kun unohdan sinua joka päivä ene
      Ikävä
      23
      3952
    5. Juuri sinut kainaloon haluaisin nyt

      Sydän sykkii vain sinulle Sinä olet se jota kaipaan Sinä olet se josta uneksin Jos sinun rinnallesi jäädä saan Tän koko
      Ikävä
      35
      3493
    6. Moi kuumis.

      Just ajattelin sua. Oot mun rauha, turva ja lämpö. Olet monia muitakin asioita, mut noita tartten eniten. Pus.
      Ikävä
      42
      3470
    7. Saattaisimme olla yhdessä

      Vaarallinen yhdistelmä. Käsitin, että meillä molemmilla on samanlaista historiaa... Siitä huolimatta haluaisin kokeilla
      Ikävä
      38
      3368
    8. Miten hyvin tunnet kaivattusi?

      Mikä hänessä kiehtoo? Asiallisia vastauksia kiitos. 🙋🏻‍♂️
      Ikävä
      48
      3133
    9. Milloin olisi sinun ja kaivattusi

      Kaunein päivä? Kamalin hetki? Miksi? Kumpaa pyrit muistelemaan? Kumpi hallitsee mieltäsi?
      Ikävä
      42
      2871
    10. Oletko joutunut kestämään

      Mitä olet eniten joutunut kestämään?
      Ikävä
      49
      2634
    Aihe