Juureton leipä on vähän niin kuin juureton ihminen, ei mistään kotoisin. Tajusin vasta nyt selkeästi, miksi mikään suosituimmista ruisleipämerkeistä ei maistu yhtään miltään verrattuna Oululaisen isoon, pyöreään jälkiuunileipään: niitä ei ole valmistettu hapanjuureen. Ennen kuin teollinen hiiva kehitettiin 1800-luvulla, kaikki leipä oli tehty taikinajuureen, joka otti tarvitsemansa villihiivat ilmasta. Teollinen hiiva teki leivistä mauttomia. Nykyään syön vain itse juureen leivottua ruisleipää, jossa on luonnostaan aito maku ja pitkä säilyvyys. Suosittelen.
Juurettoman leivän mauttomuus
Anonyymi
0
86
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1121441
Se helpottaisi oloa jos
Se toinen tietäisi että molemmat tykkäämme toisistamme. Se on asia mikä vaivaa ja ahdistaa minua vaikka tilanne olisikin881297Palsta kysely..
Mikä on mielestäsi hyvä ikäero parisuhteessa? Tulevassa/kuvitteellisessa tulevaisuuden suhteessa, voisitko harkita ”ott1361047- 68974
- 39897
- 69864
- 97857
- 75846
Haluaisin nainen vain välillä heilutella peittoa sinun kanssa
Mutta kuitenkin oltaisiin uskollisia toisillemme.54832Ihmeellistä millaisissa tilanteissa ajatukset kulkuun sinuun
Eilen seurasin kun ihmiset ajoivat kaupan parkkipaikalle ja menivät yhdessä kauppaan. Iski jotenkin ikävä. Mietin että39774