Juureton leipä on vähän niin kuin juureton ihminen, ei mistään kotoisin. Tajusin vasta nyt selkeästi, miksi mikään suosituimmista ruisleipämerkeistä ei maistu yhtään miltään verrattuna Oululaisen isoon, pyöreään jälkiuunileipään: niitä ei ole valmistettu hapanjuureen. Ennen kuin teollinen hiiva kehitettiin 1800-luvulla, kaikki leipä oli tehty taikinajuureen, joka otti tarvitsemansa villihiivat ilmasta. Teollinen hiiva teki leivistä mauttomia. Nykyään syön vain itse juureen leivottua ruisleipää, jossa on luonnostaan aito maku ja pitkä säilyvyys. Suosittelen.
Juurettoman leivän mauttomuus
Anonyymi
0
98
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.854910- 1902298
- 402181
- 791966
- 1331899
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj231708- 1781530
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161431Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3451214- 351136